ariyana
New member
کامنتاتو توبقیه مطالب این سایت بخونی بد نیس؛شایدخودت متوجه شدی
نیازی نیست من شخصیت خودم رو واسه کسی ثابت کنم بچه ها به اندازه کافی منو میشناسن تا حالا به هیچکس توهین نکردم خدارو شکر و با همه یه مدل هستم بنده خدا.
کامنتاتو توبقیه مطالب این سایت بخونی بد نیس؛شایدخودت متوجه شدی
فقط یچیزی
شما خودتونوجای اون آقاقراربدین (البته خدای نکرده)ک تواونشرایط بالگدپرت شده بیرون؛قلبتون دردنمیگیره?من بحث اصلیم رواینجور رفتارابود؛ک شمانخونده شروع کردین به توهین
یعنی پول نمیدن?!شایداوضاع ماماها اینجوری باشه!آخی؛درضمن بازم موضوع بحثم پول ماماهانبود
بلـــــــــــــــــــــه.شاید شما توافغانستانید یا یه آماتور................
همون.... :smiliess (13):لجن نه عزیزم ، جلبک :ad54ad:
آماتور!؟؟!؟ لول!!!
حرفه ای های ما شمایید که مملکت داره توی لجن کله معلق میزنه! :13:
تو مواظب حرف زدنت باش.
حرف دهنتو بفهم که چی میگی.
حرفی که من بهت زدم دقیقا چیزی بود که تو به من گفتی.
یعنی چی چون پولشو میگیری منتی روت نیست؟ مگه من پول میگیرم هرکی بیاد دوتا چیز بارم کنه؟ اصلا تو آدمی؟ درک داری؟ شعور داری؟
تقصیر خودته.
قبل از حرف زدن و اظهار نظر در مورد چیزی که کوچکترین اطلاعاتی ازش نداری یه اپسیلون ثانیه فکر کن!
تو مواظب حرف زدنت باش.
حرف دهنتو بفهم که چی میگی.
حرفی که من بهت زدم دقیقا چیزی بود که تو به من گفتی.
یعنی چی چون پولشو میگیری منتی روت نیست؟ مگه من پول میگیرم هرکی بیاد دوتا چیز بارم کنه؟ اصلا تو آدمی؟ درک داری؟ شعور داری؟
هاهاهاهاهاهاهاها :25r30wi:
آفرین بچه زرنگ کلاس! :applause:
با این هوش و ذکاوتی که داری نفر اول بورد میشی عزیزم. :smiliess (5):
پست های خودتو پاک کردی وماله منو کپی کردی تا بگی ادمین بیا نگاه کن چی به من گفته؟ ادمینم میگه ای وای تو چقدر بیگناه بودی که این آدم اومده این حرفارو بهت زده! اونم بیخودی و بدون دلیل! اصلا باهات پدر کشتگی داشته از قبل!
برو جانم! برو! میگم کم سن وسالی همینه! داری به جامعه پرستاری توی پست هایی که پاک کردی توهین میکنی بعد فکر میکنی کسی ندیده؟ خوبه علیرضا و آریانا شاهد بودن اینجا.
برو جانم برو...
:riz304:مرسی
بسه دیگه بابا.مسخرشو درآوردید.اینجا جای این صحبتا نیست.مشکل شخصی دارید برید تو صفحه ی خودتون بذارید.من نمیخوام این موضوع مهم بسته بشه.تمومش کنید دیگه.
چشــــــــــــم:riz304:
یه چیزی بهت میگم واسه آیندت!
هیچوقت به شغل و رشته یه نفر توهین نکن. چون یا بهش نیاز داشته یا بهش علاقه داشته که رفته خونده.
احترام همه رو نگه دار. اینکه میگی لیاقت شما پرستار ها همینه یا میگی چون پول میگیرین باید توهین هم بشنوین از دهن یه بچه مهد کودکی هم بیرون نمیاد! یکم منظقی باش! یکم به چیزی که میگی فکر کن.
اینجا یه سایته و کسی کسی رو نمیبینه و نیم ساعت بعد همه فراموش میکنن. فردا توی دنیای واقعی این حرفو به یکی بزنی طوری باهات برخورد میکنه که تا آخر عمرت پشیمون بشی و همه هم حق رو به اون میدن چون این تو بودی که بهش توهین کردی و عواقبش پای خودته.
موفق باشی.