هم اتاقیم رادیولوژی بود کارآموزیه خیلی راحتی داشتن بهش حسودیمون میشد همش 1 ماه بود تازه بخاطر گروونی دستگاهها میترسیدن دانشجوا بزنن نابودشون کنن :25r30wi::25r30wi:فقط توضیحات میدادن اجازه کار با دستگاه رو نداشتن:smiliess (8):
فکر کنم هم اتاقیتون هم دانشگاهی من بوده!!هم اتاقیم رادیولوژی بود کارآموزیه خیلی راحتی داشتن بهش حسودیمون میشد همش 1 ماه بود تازه بخاطر گروونی دستگاهها میترسیدن دانشجوا بزنن نابودشون کنن :25r30wi::25r30wi:فقط توضیحات میدادن اجازه کار با دستگاه رو نداشتن:smiliess (8):
دیگهنبینم پشت سر ی رادیولوژی همچین حرفی بزنیدا..........:
دل دعوا کردنم ندارم اخه:auizz3ffy9vla57584x
فرناز هیچ معلومه تو با کیی؟:New (6):حقیقت تلخه عزیزم.
می ترسیدن ما جاشونو بگیریم... به زور ما رو راه می دادن تو بخش.
چیییییییییییییییییییییی؟
من الان حسودیم شد بد جور
اخه این عدالته...........ما از ساعت 8تا1اونجا میمونیم تازه هی مارو به زور با اون لباس سربیهای مسخرشون میفرستادن تو اتاق انزیو
انگار از اشعه خوردن ما لدت می بردن...........من که برق شادیو تو چشای مربیمون می دیدم....
تازه با اون لباسای مثلا استریل ک انگار از دهن ی گاو ک نه صدتا گاو بیرون اومده و اون دمپایی مسخره تر ک مثل قایق بزرگ بود ...ما تو دمپایی گم میشدیم
نمره ک هنوز ندادن ولی عمرا کسی کامل بشه...............منکه حلالشون نمی کنم انقد اشعه خوردیم ترکیدیم..دیگه جایی برای غداخوردن نداشتیم...بچهها شاهدن...فقط ی ساندویچ و یکی دو لیوان چایی و گاعی تنقلات می خوردیم........ما حسابی فعالیم تو زمینه خوردن و رست رفتن
واقعا ک از ی دانشجوی رادیولوزی بعیده همچین کاراییی:33:یه بار داشتم انما میگرفتم بیمار یه مرد بود و توگروهمون منم تنها بسر بودم خلاصه داشتم خمها رو میگرفتم خم راست خوب باز نشده بود منتظر بود از ماده حاجب کامل بر بشه دیدم دخترا اومدن و گفتن عکس یادگاری بندازیم خلاصه تا ما رفتیم و شروع به ژست گرفتن کردیم و اومدیم دیدم ای بابا روده باریکش داره کامل بر میشه مریضم مسن و بدحال بود هیچی فرستادم دوباره تخلیه کنه خلاصه یه عداب وجدانی گرفتم که نگو هیچ وقتم دیگه یادم نمیره کارمو به شوخی نگیرم
عزیزم مرسی ک ازم تعریف کردی.....ما کلا توی کارآموزی خیلی شادیم و این به دلیل مصاحبت با افرادی مثل ماهی خانومی هستش!بعللله!
منم خاطره زیاد دارم که به مرور برای refresh روحیه هممون میذارم!
عزیزم مرسی ک ازم تعریف کردی.....
ولی ماهی خانوم.............؟نمیدونی من بدم میاااااااااااااااااد......:wacsmiley:
دیگه کسی ب من ماهی خانوم نگه ها..............:j58r36j3gcr4suxymup
:j58r36j3gcr4suxymup