برای اظهار نظر بهتره یک سر برید به دروسی و سرفصلهایی که در رشته زیست شناسی وجود داره یک نگاهی بفرمایید و مقایسه ای در سرفصلهای واحدهای عملی انجام بدید مطمئنم اگه تعصب رو کنار بگذارید نظرتون عوض میشه.
و در مورد بلد نبودن خونگیری ساده!! این توهین به فارغ التحصیلان یک رشته هست که میگید یاد نمیگیره! قضاوت شما کاملا اشتباه می باشد. برای مثال بنده دامپزشک هستم و همه تزریقات مورد نیاز آطرافیانمو انجام میدم. اولین بار هم که این کارو میخواستم انجام بدم دستم میلرزید ولی الانه این کارو به راحتی انجام میدم.
یعنی از نظر شما برای یک ارشد ایمنی شناسی که کارشناسیش زیست بوده خیلی سخته یاد گرفتن یک تزریق یا خونگیری یا آنژیوکت زدن؟!! بنده که اصلا نمیتونم این گفته شما که کاملا از روی تعصب هست رو قبول کنم.
اینکه بلدید خون بگیرید و یا هر چیزی مرتبط با آزمایشگاه دلیل نمیشه که شما واجد شرایط هستید.الان شما 2-3سال برید بیمارستان و همراه با یه پزشک باشید مطمئنا تجربه کسب میکنید و مثل اون تشخیص میدید ولی باز یه جاهایی پیش میاد که اون دکتره یه چیزایی بلده که شما نه و اینجاست که تفاوت مشخص میشه.طرف زیست خونده با پارتیه نماینده مجلس آوردنش استخدامش کردن از من میپرسه باند سل چیه اونوقت انتظار داری ایشون بیاد احیانا آنمی مگالوبلاستیک و نوتروفیل هایپرسگمانته تشخیص بده؟الان کراس مچ میزاره ولی بیا ازش بپرس نقش آلبومین تو کراس مچ چیه مثل بز خشکش میزنه.درسته که یه سری چیزا رو میشه با تجربه و گذشت زمان بدست آورد ولی باز هر چیزی را بهر کاری ساخته اند و یه جایی گیر میکنه.
من الان ترم آخر ارشد ایمنی هستم.طرف زیست خونده تو عملی بلد نیست سمپلر دست بگیره و بدون نوک سمپلر میزاره تو محلول.زیستی که نه کاراموزی گذرونده و نه واحد های مربوط به بالین به هیچ وجه حق نداره بیاد تو آزمایشگاه.درسته میکروب خونده اما چه میکروبی؟میکروب عمومی و میکروب پزشکی نیست که به درد مریض بخوره.شما کی اومدید نحوه نمونه برداری و کشت نمونه های انسانی رو یاد گرفتید؟شما کی اومدید نحوه آنالیز و شمارش مایعات مختلف بدن من جمله پلور آسیت مغز نخاعی و .... رو یاد گرفتید؟چند واحد در ارتباط با هورمون شناسی پاس کردید؟چند واحد در ارتباط با کنترل کیفی پاس کردید؟در ارتباط با پاتولوژی چی پاس کردید؟حالا چون دو سه درس عادی و عمومی و غیر پزشکی پاس کردن حقشونه بیان آزمایشگاه؟
مرحله بعدی این قانون باید تو آزمایشگاه های خصوصی اجرا بشه و باید کاری کنیم زیست شناسا نتونن تو آزمایشگاههای خصوصی کار کنن.