حذف رشته های زیست شناسی در استخدامی های آزمایشگاه تشخیص طبی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

behnaz.h

New member
من خیلی از دوستای خوبم میکروبیولوژی خوندن ولی ادعاهایی مثل ادعاهای شما رو واقعا مطرح نکردن ، در ضمن اگه رشتتون آزمایشگاه بود مثل ارشد بهداشت اسمش می شد میکروب شناسی پزشکی

من ادعام میشه چون سوادشو دارم ناراحتی بچه ها از استخدام شدن شما نیست از اینکه شمااز واحدهای درسی زیست خبر ندارین و فکر میکنین زیست هیچ ربطی به رشته شما نداره زیست و علوم آزمایشگاهی 90% واحدهاشون و استادهاشون مشترکه دیگه بقیه ش تجربی هست هرچقد کار کنی ماهرتر میشی شما هم یه روزی بلد نبودین گارو رو روی بازو ببندین اینکه ربطی به سواد نداره به تجربه نیاز داره دولت هم دانشگاه رو بازار کرده وگرنه میکروب شناسی پزشکی هم همون میکروبیولوژی هست چون هردو رشته بیماریهای میکروبی محیطهای کشت تشخیص علایم و...هست فقط ملتو سرکار گذاشتن

vfarhadv

New member
مگه ازمایشگاه انحصاری رشته ی علوم ازمایشگاهی هست که میگی موسی به دین خود عیسی به دین خود؟؟!!!
بعدم میگید بدوبیراه گفتید به رشته ی خودتون!!الان انتظار دارید تشویقتون کنیم و بگیم افرین چون به رشتش فش داده ادم منطقیی هست یا قصد مذلوم نمایی دارید؟
اخ اخ شرمنده حواسم نبود مظلوم هست نه مذلوم!اخه ادم جلو ادیبی مثل شما هول که هیچی حول میکنه

آره عزیزم آزمایشگاه تشخیص طبی مختص علوم آزمایشگاهیه

دیدی که وزارت بهداشتم تعریفشو نوشته ، بحث آزمایشگاه تحقیقاتی جداست هیچ بحثی هم راجع بهش نیست

Mohammad gh

New member
اسم رشته زیسته اصولا کارش هم تدریسه ، اون واحدهایی رو هم می گید به صورت جنرال خوندید نه تخصصی و بالینی ، رشته پرستاری و مامایی هم بیوشیمی و میکروب می خونن بر اساس حرف شما باید بیان بر دل من خخخخخخخخ

:))))دوست گل من برادر من وقتی هیچ درکی از زیست نداری چرا اخه نظریه پردازی میفرمایی؟!!!
زیست اصولا کارش تدریسه؟؟؟بعد اون ازمایشگاه ها و کار های سنگین عملی که نزدیک بیش از ۲۵ تا دونه ما ازمایشگاه داریم یه قل دو قل بازی میکنیم دیگه؟؟من حداقل وقتی رشتم زیسته اینجوری رو هوا در مورد علوم ازمایشگاهی نظر نمیدم!!

vfarhadv

New member
من ادعام میشه چون سوادشو دارم ناراحتی بچه ها از استخدام شدن شما نیست از اینکه شمااز واحدهای درسی زیست خبر ندارین و فکر میکنین زیست هیچ ربطی به رشته شما نداره زیست و علوم آزمایشگاهی 90% واحدهاشون و استادهاشون مشترکه دیگه بقیه ش تجربی هست هرچقد کار کنی ماهرتر میشی شما هم یه روزی بلد نبودین گارو رو روی بازو ببندین اینکه ربطی به سواد نداره به تجربه نیاز داره دولت هم دانشگاه رو بازار کرده وگرنه میکروب شناسی پزشکی هم همون میکروبیولوژی هست چون هردو رشته بیماریهای میکروبی محیطهای کشت تشخیص علایم و...هست فقط ملتو سرکار گذاشتن

آره پیام نورم زیست داره اتفاقا ، آره یه سری واحدها رو می خونید حقتون هم هست تو آزمایشگاه تحقیقاتی کار کنید هیچ بحثی هم نیست . راجع به تعداد واحد هم چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است اصلا قابل قیاس نیست

آخرین ویرایش:

behnaz.h

New member
:))))دوست گل من برادر من وقتی هیچ درکی از زیست نداری چرا اخه نظریه پردازی میفرمایی؟!!!
زیست اصولا کارش تدریسه؟؟؟بعد اون ازمایشگاه ها و کار های سنگین عملی که نزدیک بیش از ۲۵ تا دونه ما ازمایشگاه داریم یه قل دو قل بازی میکنیم دیگه؟؟من حداقل وقتی رشتم زیسته اینجوری رو هوا در مورد علوم ازمایشگاهی نظر نمیدم!!

داداشم بی خیال شو اینا نمیدونن ما چی هستیم اما ماکه خودمون میدونیم واسه این مدرک چه زحمتی کشیدیم فعلا دوران دست ایناست مبارکشون باشه ماهم خودمونو به جایگاه اصلیمون میرسونیم خدا بزرگه
ماهم به دوستای گل آزمایشگاهمون تبریک میگیم:thanks:

vfarhadv

New member

من بحثی راجع به زیست ندارم راجع به بازار کارشم اطلاعی ندارم

فقط سوال منو جواب بدید : کار تو آزمایشگاه تشخیص طبی فقط وظیفه یه علوم آزمایشگاهی هست یا نه؟

behnaz.h

New member
آره پیام نورم زیست داره اتفاثا ، آره یه سری واحدها رو می خونید حقتون هم هست تو آزمایشگاه تحقیقاتی کار کنید هیچ بحثی هم نیست . راجع به تعداد واحد هم چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است اصلا قابل قیاس نیست

ما147 واحد داشتیم و شما؟

vfarhadv

New member
ما147 واحد داشتیم و شما؟

راجع به تعداد واحد بحثی ندارم چارت ما رو وزارت بهداشت بر اساس نیازمون تعیین کرده همین بس که 11 واحد هماتو و بانک خون داشتیم، شروع کنیم به بحث در این مورد بن بشیم احتمالا

شب خوش

TUMS

Well-known member
مثل اینکه بسته بشه بهتره
چند بار تذکر دادم گوش نکردین

TUMS

Well-known member
تاپیک باز شد
در پاسخ ب اعتراض دوستان
فقط از باز کردن اینجا ناامیدم نکنید:28:
جهت شفاف سازی
علت بستن این تاپیک این نبود که خلاف میل من حرف زدید فقط دوس نداشتم بیشتر از این اعصابتون بریزه به هم دوس دارم اینو بدونید . .. . .

behnaz.h

New member
تا وقتی که یکی عمدا خودشو زده به اون کوچه نمیشه قانعش کرد تو کشورهای پیشرفته برای همچین قانونهای بی دروپیکری همه اعتراض میکنن چرا؟ میگن من الان یه شغلی دارم تکلیف نسل بعدم چی میشه؟ اما ماها همه فقط بفکر خودمون هستیم اگر قرار بر استخدام دولتی باشه چه اشکالی داره همه رشته های مرتبط تو آزمون شرکت کنن و کسانیکه واقعا صلاحیت دارن پذیرفته بشن؟ یه ضرب المثلی هست میگه تو خیرخواه دوستت باش تا خدا خیرخواه هردوتون باشه! تا زمانیکه ماها فقط بفکر خودمون باشیم نباید انتظار اوضاع بهتر و پیشرفتو داشته باشیم!

avenger.1992

New member
تا وقتی که یکی عمدا خودشو زده به اون کوچه نمیشه قانعش کرد تو کشورهای پیشرفته برای همچین قانونهای بی دروپیکری همه اعتراض میکنن چرا؟ میگن من الان یه شغلی دارم تکلیف نسل بعدم چی میشه؟ اما ماها همه فقط بفکر خودمون هستیم اگر قرار بر استخدام دولتی باشه چه اشکالی داره همه رشته های مرتبط تو آزمون شرکت کنن و کسانیکه واقعا صلاحیت دارن پذیرفته بشن؟ یه ضرب المثلی هست میگه تو خیرخواه دوستت باش تا خدا خیرخواه هردوتون باشه! تا زمانیکه ماها فقط بفکر خودمون باشیم نباید انتظار اوضاع بهتر و پیشرفتو داشته باشیم!
نکته ی اول: شما دقیقا به فکر خودتون و هم رشته ای های خودتون هستید خودتونم میدونید .. یعنی حتی نمیگید این علوم آز حقش هس یا نه ...به هر قیمتی می خواین وارد این عرصه شید ..من نمیگم شما واحد مرتبط با آزمایشگاه نخوندید ..اما ببندید دوست گرامی ما هم واحدامون همه واحدای علوم پایه ی پزشکیه..ما هم بریم طبابت دیگه؟
آزمون خوبه اونم بین دوستان صنف خودمون
و اما شما نه طرح دارید و نه کارورزی عملی
واما در مورد خیر خواهیتون ..شما الان خیر خواه ما هستید که میخوایین جای یه علوم آزمایشگاه رو پر کنید>؟/

Soroush Star

New member
لطف کنین بحث رو ادامه ندین .
داشتم پیوست یکی از دوستان مبنی بر شرایط امتیاز آزمایشگاه رو می خوندم ( تاپیک تاسیس آزمایشگاه ) که واسه سال 87 بود یعنی 5 سال قبل .
الان اومدن میخوان این امتیاز رو فقط به پاتولوژیستها و دکترای حرفه ای علوم آزمایشگاهی بدن ( برای اینکه اینکار عملی نشه باید اعتراضو کتبی بیان کرد نه شفاهی )

می دونیم که تازه اول راهیم و 5-6 سال دیگه تازه شاید فارغ التحصیل Ph.D بشیم و مطمئناً این برنامه ها دوباره عوض میشه همونطور که پیوست سال 87 داره عوض میشه .

آخرین ویرایش:

avenger.1992

New member
این از دیریه.... گروه از بچه های پیگیر هستن
در ضمن تلاشمون روی مقطع ارشد و دکترای علوم آزمایشگاهیه
بعدم قدم به قدم ...

آخرین ویرایش:

red nazi

New member
عزیزم برخورد تو از همه چندش آور تره.میدونی از کجا داره لجت میگیره ؟؟؟؟؟از اینجا که تا الان بیشتر قبولی های بهداشت مال بچه های زیست بوده واز این به بعد هم همینه حتی اگه قرار باشه این قانون مسخره اجرا بشه و بدون کار بمونن
manzuret kodoom ghaboolie??ma pa too kafshe shoma nemikonim shoma chera pa mikonin too kafshe azmayeshgahia?

drmajid45

New member
مواظب باش وزارت بهداشت رو فتح نکنید
چی میگید شما، امریکا اروپا چین هند ژاپن میتونی از خیلی از رشته های غیر مرتبط دکترای علوم ازمایشگاهی بخونی اووقت شما اینجا داری چی میگی؟؟

این از دیریه.... گروه از بچه های پیگیر هستن
در ضمن تلاشمون روی مقطع ارشد و دکترای علوم آزمایشگاهیه
بعدم قدم به قدم ...

varia

Well-known member
نکته ی اول: شما دقیقا به فکر خودتون و هم رشته ای های خودتون هستید خودتونم میدونید .. یعنی حتی نمیگید این علوم آز حقش هس یا نه ...به هر قیمتی می خواین وارد این عرصه شید ..من نمیگم شما واحد مرتبط با آزمایشگاه نخوندید ..اما ببندید دوست گرامی ما هم واحدامون همه واحدای علوم پایه ی پزشکیه..ما هم بریم طبابت دیگه؟
آزمون خوبه اونم بین دوستان صنف خودمون
و اما شما نه طرح دارید و نه کارورزی عملی
واما در مورد خیر خواهیتون ..شما الان خیر خواه ما هستید که میخوایین جای یه علوم آزمایشگاه رو پر کنید>؟/

دوستان من در عجبم كه چرا ما كج راه رفتن رو ميزاريم پاي راه كج رفتن؟! عزيزان خب اگه به اين حرفهاست مثلا يكي كه معدل ديپلمش از همه بيشتره بياد بگه من بايد تو همه رشته ها متخصص بشم چون معدلم بيشتره و تواناييشو دارم!! الان كي گفته رشته هاي علوم پايه پزشكي ماله علوم آزمايشگاهي هاست؟؟!! اين رشته ها همشون علم هستند و تو ايران براي انتخابشون بايد از آزموني رد بشي كه اونايي كه احساس ميكنند ميتونند در اين زمينه موفق بشند حق شركت دارند. تو وزارت علوم بنابه دلايل و تعريفهايي اين انتخابها دست باز تر هستند.مثلا امسال يكي از دوستام كه كشاورزي ميخوند توي آزمون ارشد حقوق عمومي رتبه خوبي آورد چون علاقه داشت! يا چند سال پيش رتبه يك آزمون ارشد علوم سياسي يك پسري بود كه دانشگاه تبريز رياضي محض ميخوند! هيچ كس حق نداره بگه كه چرا ايشون شركت كرده و حق بچه هاي اون رشته ضايع شده و اين حرفا!! برادر من رقابته!
يا يك مثال: پاستور شيمي دان بود و اومد خدمتي كرد به پزشكي كه تا انسان هست ازش بعنوان يك دانشمند پزشكي قدرداني ميشه! الان ما بگيم پاستور حق نداشت واكسن رو كشف كنه چون شيمي دان بود و حق كار كردن برروي باكتري ها و پادتنها رو نداشت!
عزيزان بنده با جرات ميگم كه اين بحثها بيهوده هستند و در ايران هم در يك مقطعي به اين نتيجه ميرسند كه براي آزمونها به كل رشته هاي ثبت نامي آزادانه شركت كنند.
از لحاظ باليني هم يك نقطه رو به دوست علوم آزمايشگاهيمون بگم كه اين امر و اصولي رايج هست كه با ادامه تحصيل در رشته هاي علوم پايه پزشكي كه بيس ازمايشگاهي دارند هدف ادامه تحصيل در زمينه پژوهشي و آموزشي مي باشد كه ارتباط كمي با بالين بيمار و كارآموزي و كارورزي دارد.

آخرین ویرایش:

عسل 69

New member
manzuret kodoom ghaboolie??ma pa too kafshe shoma nemikonim shoma chera pa mikonin too kafshe azmayeshgahia?

عزیزم ما پا تو کفش شما نکردیم. منظورم تو قبولی رشته های هماتو .بیوشیمی بالینی.ژنتیک پزشکی و....بوده البته تا اونجایی که من میدونم. اگه هم میگم حقمونو پس هست و پای حرفمم میمونم ولی واقعا دیگه حوصله بحث ندارم چون نه من میتونم شما رو قانع کنم نه شما منو.و اینجوری فقط وقت همو میگیریم .در اخر ارزوی موفقیت واسه همه بچه های زیست و علوم از دارم .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا