حذف رشته های زیست شناسی در استخدامی های آزمایشگاه تشخیص طبی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Perfect_World

New member
به نظر من اصلا بحث نمیخاد.زیست شناسی که بلد نیست و یاد نمیگیره یه خونگیری ساده که ابتدایی ترین قسمت کار آزمایشگاست رو انجام بده چطور میتونه آزمایشات تخصصی رو انجام بده.
مثل اینه یه انسان برای معالجه مریضیش بره پیش یه دامپزشک

varia

Well-known member
به نظر من اصلا بحث نمیخاد.زیست شناسی که بلد نیست و یاد نمیگیره یه خونگیری ساده که ابتدایی ترین قسمت کار آزمایشگاست رو انجام بده چطور میتونه آزمایشات تخصصی رو انجام بده.
مثل اینه یه انسان برای معالجه مریضیش بره پیش یه دامپزشک

برای اظهار نظر بهتره یک سر برید به دروسی و سرفصلهایی که در رشته زیست شناسی وجود داره یک نگاهی بفرمایید و مقایسه ای در سرفصلهای واحدهای عملی انجام بدید مطمئنم اگه تعصب رو کنار بگذارید نظرتون عوض میشه.
و در مورد بلد نبودن خونگیری ساده!! این توهین به فارغ التحصیلان یک رشته هست که میگید یاد نمیگیره! قضاوت شما کاملا اشتباه می باشد. برای مثال بنده دامپزشک هستم و همه تزریقات مورد نیاز آطرافیانمو انجام میدم. اولین بار هم که این کارو میخواستم انجام بدم دستم میلرزید ولی الانه این کارو به راحتی انجام میدم.
یعنی از نظر شما برای یک ارشد ایمنی شناسی که کارشناسیش زیست بوده خیلی سخته یاد گرفتن یک تزریق یا خونگیری یا آنژیوکت زدن؟!! بنده که اصلا نمیتونم این گفته شما که کاملا از روی تعصب هست رو قبول کنم.

avenger.1992

New member
برای اظهار نظر بهتره یک سر برید به دروسی و سرفصلهایی که در رشته زیست شناسی وجود داره یک نگاهی بفرمایید و مقایسه ای در سرفصلهای واحدهای عملی انجام بدید مطمئنم اگه تعصب رو کنار بگذارید نظرتون عوض میشه.
و در مورد بلد نبودن خونگیری ساده!! این توهین به فارغ التحصیلان یک رشته هست که میگید یاد نمیگیره! قضاوت شما کاملا اشتباه می باشد. برای مثال بنده دامپزشک هستم و همه تزریقات مورد نیاز آطرافیانمو انجام میدم. اولین بار هم که این کارو میخواستم انجام بدم دستم میلرزید ولی الانه این کارو به راحتی انجام میدم.
یعنی از نظر شما برای یک ارشد ایمنی شناسی که کارشناسیش زیست بوده خیلی سخته یاد گرفتن یک تزریق یا خونگیری یا آنژیوکت زدن؟!! بنده که اصلا نمیتونم این گفته شما که کاملا از روی تعصب هست رو قبول کنم.

احسن آقای دکتر دامپزشک به سوادتون
اتفاقا الان که شما این تزریقات رو میکنید باید شک کرد..
وگر نه اینکارو یه بهیارم انجام میده
خیلی از تزریقات واکنش میده ..جایی که اکسیژن و اپی نفرین نباشه می خوای به کشتن بدی طرفو؟؟ با آنافیلاکسیه پنی سیلین چه میکنی؟؟

vfarhadv

New member

دوست عزیز اصلا بحث واحد گذروندن و بلد بودن نیست گرچه هرچه اونا گذرندونن ما دو سه برابرشو گذرندونیم. آقا جون ما می گیم هر شغلی یه تعریفی داره و یه وظیفه ای و یه محل کاری واسش تعریف شده (چه تو ایران چه تو خارج از ایران) ، شما یه تعریف چه ایرانی چه خارجی (معتبر) بیار که نوشته کار رشته های زیست ، شیمی ،دامپزشکی تو آزمایشگاه تشخیص طبی هست ، حالا این کار چه بد چه خوب ، چه ساده چه مشکل باشه
من واقعا نمی دونم دوستان چرا اصراری دارن که امنیت شغلی دیگران رو تهدید کنن:smiliess (7):

avenger.1992

New member
مواظب باش وزارت بهداشت رو فتح نکنید
چی میگید شما، امریکا اروپا چین هند ژاپن میتونی از خیلی از رشته های غیر مرتبط دکترای علوم ازمایشگاهی بخونی اووقت شما اینجا داری چی میگی؟؟

این چه لحنیه دیگه
اسم تایپک مشخصه صفحه ی اول مراجعه کنید نیاز به توضیح ندارهه

Perfect_World

New member

اینکه بلدید خون بگیرید و یا هر چیزی مرتبط با آزمایشگاه دلیل نمیشه که شما واجد شرایط هستید.الان شما 2-3سال برید بیمارستان و همراه با یه پزشک باشید مطمئنا تجربه کسب میکنید و مثل اون تشخیص میدید ولی باز یه جاهایی پیش میاد که اون دکتره یه چیزایی بلده که شما نه و اینجاست که تفاوت مشخص میشه.طرف زیست خونده با پارتیه نماینده مجلس آوردنش استخدامش کردن از من میپرسه باند سل چیه اونوقت انتظار داری ایشون بیاد احیانا آنمی مگالوبلاستیک و نوتروفیل هایپرسگمانته تشخیص بده؟الان کراس مچ میزاره ولی بیا ازش بپرس نقش آلبومین تو کراس مچ چیه مثل بز خشکش میزنه.درسته که یه سری چیزا رو میشه با تجربه و گذشت زمان بدست آورد ولی باز هر چیزی را بهر کاری ساخته اند و یه جایی گیر میکنه.
من الان ترم آخر ارشد ایمنی هستم.طرف زیست خونده تو عملی بلد نیست سمپلر دست بگیره و بدون نوک سمپلر میزاره تو محلول.زیستی که نه کاراموزی گذرونده و نه واحد های مربوط به بالین به هیچ وجه حق نداره بیاد تو آزمایشگاه.درسته میکروب خونده اما چه میکروبی؟میکروب عمومی و میکروب پزشکی نیست که به درد مریض بخوره.شما کی اومدید نحوه نمونه برداری و کشت نمونه های انسانی رو یاد گرفتید؟شما کی اومدید نحوه آنالیز و شمارش مایعات مختلف بدن من جمله پلور آسیت مغز نخاعی و .... رو یاد گرفتید؟چند واحد در ارتباط با هورمون شناسی پاس کردید؟چند واحد در ارتباط با کنترل کیفی پاس کردید؟در ارتباط با پاتولوژی چی پاس کردید؟حالا چون دو سه درس عادی و عمومی و غیر پزشکی پاس کردن حقشونه بیان آزمایشگاه؟
مرحله بعدی این قانون باید تو آزمایشگاه های خصوصی اجرا بشه و باید کاری کنیم زیست شناسا نتونن تو آزمایشگاههای خصوصی کار کنن.

drmajid45

New member
:25r30wi: والا من دیگه حرفی ندارم دوست گرامی این چیزا که شما گفتی ما اینارو خیلی وقته گذروندیم
موفق باشید در هر حال

احسن آقای دکتر دامپزشک به سوادتون
اتفاقا الان که شما این تزریقات رو میکنید باید شک کرد..
وگر نه اینکارو یه بهیارم انجام میده
خیلی از تزریقات واکنش میده ..جایی که اکسیژن و اپی نفرین نباشه می خوای به کشتن بدی طرفو؟؟ با آنافیلاکسیه پنی سیلین چه میکنی؟؟

Mohammad gh

New member
manzuret kodoom ghaboolie??ma pa too kafshe shoma nemikonim shoma chera pa mikonin too kafshe azmayeshgahia?

مشکل شما و بعضی از افراد دیگه این هست که فکر میکنید صرف عنوان ازمایشگاهی دیگه کل ازمایشگاه تشخیص طبی رو در سیطره ی علوم ازمایشگاهی میبینید و خب این نشون میده که تا چه حد در اشتباه هستید!
پس باید بگم علاوه بر اشتباه در تعریف رشته ی خودتون در شناخت رشته ی مقابلتون هم به شدت دچار اشتباه شدید و حتی گاهی این عدم اگاهی به جایی میرسه که کل زیست رو در تدریس یا نوشتن چند خط انگلیسی:25r30wi: خلاصه میکنید.

پی نوشت:الان خواهشا دقت کنید در ارسال یک سری از بچه های ازمایشگاهی که به جای دفاع و پشتیبانی از رشتشون مدام به زیست شناسا حمله میکنن و کاری جز توهین ندارن!در حالی که زیست شناسی علاوه بر گستره ی عظیمش بر علوم پزشکی و ازمایشگاهی که الان علم مدرن پزشکی هرچی داره از زیست شناسی داره تا مهندسی نفت و پاکسازی الودگی محیطی و خالص سازی معادن و تولید انرژی گسترده هست پس باید بگم بچه های زیست شناسی بسیار خود دار بحث کردن وگرنه اگر قرار بر مقایسه و رویکرد تهاجمی بود مطمین باشید ما خیلی حرف های بیشتری داشتیم که بزنیم
البته این اقایون هر 2 صفحه یکبار قهر میکنن و میگن ما دیگه تو این بحث وارد نمیشیم:25r30wi:خب حالا فکر میکنید بحث کردن با اینجور افراد چیزی جز وقت تلف کردن هست؟البته بعضی دیگه هم ,افراد با شخصیتی هستن و سعی میکنن که خیلی اروم تر و منطقی تر صحبت کنن

آخرین ویرایش:

eco.bio

New member
بابا ای ول به همه بچه های زیست شناسی. الحق که همه زیست شناسان شایسته ستایش اند. ببینید زیست شناسان چقد توانایی دارند که همه علوم ازمایشگاهیا به گریه کردن افتادن. زیست شناسان کلا ادمهای باهوشی هستن. بعیدم نیس. چون 4سال تو دانشگاه نخوندن که این دستگاه با این دکمه روشن میشه:whistle: در مورد چگونگی ها خوندن نه اینکه قبول کردن یه سری یافته ها!!!!!!!! من خودم درست یک هفته زیاد نه یک هفته تو تشخیص طبی کار کردم تو همون یک هفته همه مواردو یاد گرفتم بعدش مسیولش ازم خواست که بمونم گفتم ماهی 3تومن هم بدی کار من نیس. چون واقعا کار با نمونه های... مناسب با روحیاتم نبود تو اون یه هفته هم کار با دستگاهها رو یاد گرفتم با خون گیری. شما که کارشناس ازمایشگاه هستین یه نمونه تو دستگاه میذاری اخه اقا جون اخرسر باید دکتره تایید کنه پس قله اینا فتح نمیکنی دوستم. جالبه 5نفر علوم ازمایشگاهی اونجا کار میکردن اونا خودشون اعتراف میکردن که تو دانشگاه هیچی یاد نگرفتن واعتراف میکردن که با یه هفته میتونی متخصص علوم ازمایشگاهی بشی. اینو همکاراتون اونم 5 نفرش تاییدش کردن. در ضمن دوست عزیز که میگی سمپلر نمیدونن چیه. سمپلر از ما مونده به شما. چون زیست شناسان با تحقیق و پژوهش کار دارن و بعدش نتیجه کارهای مارو شما بعنوان یه ازمایشگاهی بکارش میبندی. شما سمپلر رو موقع طرحت دست گرفتی ولی من ترم اول دست گرفتم. لزومی نداره انقد توهین کنین. من الانش بعنوان محقق دارم کار میکنم طرحم تو هر زمینه که باشه تو اون زمینه مطالعه میکنم و این توانایی رو بعنوان زیست شناس دارم که تو اینده بتونم یه محقق خوووووووب بشم. نه اینکه یه سرنگ دستم بگیرم و یه کارو مدام تکرار کنم و خون بگیرم نمونه بذارم دستگاه! نمیخواستم این حرفارو بزنم ولی دیگه زیاده روی کردین دوستان ازمایشگاهی. شما خودتون را با یه علم پایه دارین مقایسه میکنین متاسفم براتون. من افتخار میکنم زیست شناسم. دانشگاه تبریز علوم ازمایشگاهی قبول شده بودم اگه زیست قبول نمیشدم عمرا این رشته رو میرفتم چون 4سال مدت کمی نیس حیفه ادم بره یه تکنیک یاد بگیره بهتره بره علم یاد بگیره. درود بر همه زیست شناسان.

avenger.1992

New member
بابا ای ول به همه بچه های زیست شناسی. الحق که همه زیست شناسان شایسته ستایش اند. ببینید زیست شناسان چقد توانایی دارند که همه علوم ازمایشگاهیا به گریه کردن افتادن. زیست شناسان کلا ادمهای باهوشی هستن. بعیدم نیس. چون 4سال تو دانشگاه نخوندن که این دستگاه با این دکمه روشن میشه:whistle: در مورد چگونگی ها خوندن نه اینکه قبول کردن یه سری یافته ها!!!!!!!! من خودم درست یک هفته زیاد نه یک هفته تو تشخیص طبی کار کردم تو همون یک هفته همه مواردو یاد گرفتم بعدش مسیولش ازم خواست که بمونم گفتم ماهی 3تومن هم بدی کار من نیس. چون واقعا کار با نمونه های... مناسب با روحیاتم نبود تو اون یه هفته هم کار با دستگاهها رو یاد گرفتم با خون گیری. شما که کارشناس ازمایشگاه هستین یه نمونه تو دستگاه میذاری اخه اقا جون اخرسر باید دکتره تایید کنه پس قله اینا فتح نمیکنی دوستم. جالبه 5نفر علوم ازمایشگاهی اونجا کار میکردن اونا خودشون اعتراف میکردن که تو دانشگاه هیچی یاد نگرفتن واعتراف میکردن که با یه هفته میتونی متخصص علوم ازمایشگاهی بشی. اینو همکاراتون اونم 5 نفرش تاییدش کردن. در ضمن دوست عزیز که میگی سمپلر نمیدونن چیه. سمپلر از ما مونده به شما. چون زیست شناسان با تحقیق و پژوهش کار دارن و بعدش نتیجه کارهای مارو شما بعنوان یه ازمایشگاهی بکارش میبندی. شما سمپلر رو موقع طرحت دست گرفتی ولی من ترم اول دست گرفتم. لزومی نداره انقد توهین کنین. من الانش بعنوان محقق دارم کار میکنم طرحم تو هر زمینه که باشه تو اون زمینه مطالعه میکنم و این توانایی رو بعنوان زیست شناس دارم که تو اینده بتونم یه محقق خوووووووب بشم. نه اینکه یه سرنگ دستم بگیرم و یه کارو مدام تکرار کنم و خون بگیرم نمونه بذارم دستگاه! نمیخواستم این حرفارو بزنم ولی دیگه زیاده روی کردین دوستان ازمایشگاهی. شما خودتون را با یه علم پایه دارین مقایسه میکنین متاسفم براتون. من افتخار میکنم زیست شناسم. دانشگاه تبریز علوم ازمایشگاهی قبول شده بودم اگه زیست قبول نمیشدم عمرا این رشته رو میرفتم چون 4سال مدت کمی نیس حیفه ادم بره یه تکنیک یاد بگیره بهتره بره علم یاد بگیره. درود بر همه زیست شناسان.

فقط میتونم بگم یارو دستش به گوشت نمی رسه میگه پیف پیف بو میده..
آقا علوم آز بد ..زشت ....زیست خوب
تمام تلاشتون فرار از بیکاریتونه..
فعلا که دارید جز میزنید این قانون اومده
تلاشتونو بکنید

eco.bio

New member
تلاشتونو بکنید

نه عزیزم. اینجا کشور پارتی بازیه. اگه یه زیست شناس دلش بخواد ازمایشگاه بزنه بدون اونم میتونه بزنه. تو بفکر خودت باش که نگران ماهی 200 تومنی هستی که یه زیست شناس میره ازمایشگاه میگیره و تو بیکار میگردی. ناگفته نمونه دوستم من اگه بخوام ازمایشگاه تاسیس کنم بدون اون یه ازمایشگاه تحقیقاتی خواهد بود. و مولد علم. چون بچه های علوم ازمایشگاهی نیاز به علم دارن اینم وظیفه زیست شناسان هستش که برای شماها دستور کار بده تا بدونین چطوری کار کنین. دنیا رو از چشم خودتون دارین نگاه میکنین. دوست خوبم یه کمی بزرگتر ببین این دنیارو. ارزوهای ماها تو ازمایشگاهای تشخیصی!!!!!!!! خلاصه نشده:25r30wi: خیلی جالب بود.

Mohammad gh

New member
:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x
جواب بسیار خوبی بود به یک سری از افراد شدیدا پر مدعی,همون افرادی که ارسالاشون منو بیشتر یاد بابابرقی و توصیه های ایمنیش میندازه!!...بعضیا بدونن که تحمل هم حد داره,این رفتارشون والله قباحت داره

avenger.1992

New member
نه عزیزم. اینجا کشور پارتی بازیه. اگه یه زیست شناس دلش بخواد ازمایشگاه بزنه بدون اونم میتونه بزنه. تو بفکر خودت باش که نگران ماهی 200 تومنی هستی که یه زیست شناس میره ازمایشگاه میگیره و تو بیکار میگردی. ناگفته نمونه دوستم من اگه بخوام ازمایشگاه تاسیس کنم بدون اون یه ازمایشگاه تحقیقاتی خواهد بود. و مولد علم. چون بچه های علوم ازمایشگاهی نیاز به علم دارن اینم وظیفه زیست شناسان هستش که برای شماها دستور کار بده تا بدونین چطوری کار کنین. دنیا رو از چشم خودتون دارین نگاه میکنین. دوست خوبم یه کمی بزرگتر ببین این دنیارو. ارزوهای ماها تو ازمایشگاهای تشخیصی!!!!!!!! خلاصه نشده:25r30wi: خیلی جالب بود.

با پارتی که همه میتونن
ما هم خوشحال میشیم که شما مسیر واقعیتونو پیدا کنید
در ضمن اگه فکرت رو 200 میچرخه برات متاسفم مهم اینه که شما جاهایی دوست دارید برید که مرتبط با رششتون نیست
و در نهایت بنده زمان کاردانیم استخدام شدم..اینجا هم به خاطر پول نیومدم.....
همونجور که میگید کار شما کارای تحقیقاتیه ما هم آرزوی موفقیت میکنیم

eco.bio

New member
با پارتی که همه میتونن
ما هم خوشحال میشیم که شما مسیر واقعیتونو پیدا کنید
در ضمن اگه فکرت رو 200 میچرخه برات متاسفم مهم اینه که شما جاهایی دوست دارید برید که مرتبط با رششتون نیست
و در نهایت بنده زمان کاردانیم استخدام شدم..اینجا هم به خاطر پول نیومدم.....
همونجور که میگید کار شما کارای تحقیقاتیه ما هم آرزوی موفقیت میکنیم

موفق باشی دوستم. وقت ازادت در مورد علم زیست شناسی کمی مطاله کنی شاید برات خوب باشه. در ضمن یادمه استادم یه بار گقت برترین خداشناسان بیولوژیست ها هستن! اگه به خدا اعتقاد داری پس از الان نگران نباش که فردا چه خواهد شد. و نگران این نباش که کسی بیاد جای تورو بگیره! خدا همه رو خلق کرده و به همه متناسب با ظرفیتش خواهد داد. به امید موفقیت همه دوستان.

Mohammad gh

New member
تلاشتونو بکنید

باعث این برخورد خود شما بودید
اون از لحن زنندتون در پست اول تاپیک اینم ازین توهینا!
عزیز من کاربرد زیست اونقدر زیادی که از وزارت جهاد و کشاورزی تا وزارت نفت تا وزارت علوم و وزارت نیرو و وزارت صنعت و معدن و اموزش و پرورش و حتی همین وزارت بهداشت.... براش کار هست
از ساخت راکتور انرژی بگیر تا تخلیص معادن اورانیوم و گوگرد تا تولید محصولات بهتر کشاورزی و تصفیه ی محصولات نفتی و.....کارایی زیست در صنعت دنیای مدرن خارق العادس و همچنین دریچه ی بی انتهایی هست به سوی تحقیقات چه در کشورهای جهان سوم و چه در کشور های پیشرفته تحقیقاتی ,که بسیاری ازین تحقیقات به ثمر صعنت و تجارت و تولید در همین زیست شناسی نشسته به وسیله ی همین زیست شناسا

پس شما نگران بیکاری ما نباشید.

آخرین ویرایش:

heliia

New member
چرا انقدر جبهه گیری میکنین ؟دوستای علوم آزمایشگاهی فعلا خوش حال باشین که مرداد قراره یکی بیادکه تمام مصوبات این دولت رولغو میکنه توایران کلا این طوریه شما برای هشت سال دیگه برنامه ریزی کن دقت کنین تا مرداد برین سرکار چون بعد ازاون ممکنه معادله عوض بشه درضمن امیدوارم همتون پولدار بشین که انقدر به جون هم نیفتین من که دارم ازایران میرم جای دوری هم نمیرم همین ترکیه بغل گوشمون باهمین زیست شناسی میتونی ازلیسانس به پزشکی بری اکثرکشورها همین طوره فقط ترکیه هرکسی روراه نمیده بند پ لازمه .واینکه دوستای زیست شناس هم کارشون باهمون شرکت های واردات دارو راه میفته چون اگه درجریان باشین سهم عظیمی ازدارو ازواردات تامین میشه. ودوستا آزمایشگاهی خودتون روبکشین بالا چون گوشی های هوشمند اپل قندخون وفشارخون روانداره میگیره وشاید در آینده شما بیکاربشین پس سعی کنین فکرطراح داشته باشین نه فکرحقوق بگیر

avenger.1992

New member
باعث این برخورد خود شما بودید
اون از لحن زنندتون در پست اول تاپیک اینم ازین توهینا!
عزیز من کاربرد زیست اونقدر زیادی که از وزارت جهاد و کشاورزی تا وزارت نفت تا وزارت علوم و وزارت نیرو و وزارت صنعت و معدن و اموزش و پرورش و حتی همین وزارت بهداشت.... براش کار هست
از ساخت راکتور انرژی بگیر تا تخلیص معادن اورانیوم و گوگرد تا تولید محصولات بهتر کشاورزی و تصفیه ی محصولات نفتی و.....کارایی زیست در صنعت دنیای مدرن خارق العادس و همچنین دریچه ی بی انتهایی هست به سوی تحقیقات چه در کشورهای جهان سوم و چه در کشور های پیشرفته تحقیقاتی ,که بسیاری ازین تحقیقات به ثمر صعنت و تجارت و تولید در همین زیست شناسی نشسته به وسیله ی همین زیست شناسا

پس شما نگران بیکاری ما نباشید.

دوست گرامی اگه وضع کاریتون خوبه به دوستانتون بگید برا 200 تومن نرن آزمایشگاه خصوصی
برن شرکت نفت

eco.bio

New member
چرا انقدر جبهه گیری میکنین ؟دوستای علوم آزمایشگاهی فعلا خوش حال باشین که مرداد قراره یکی بیادکه تمام مصوبات این دولت رولغو میکنه توایران کلا این طوریه شما برای هشت سال دیگه برنامه ریزی کن دقت کنین تا مرداد برین سرکار چون بعد ازاون ممکنه معادله عوض بشه درضمن امیدوارم همتون پولدار بشین که انقدر به جون هم نیفتین من که دارم ازایران میرم جای دوری هم نمیرم همین ترکیه بغل گوشمون باهمین زیست شناسی میتونی ازلیسانس به پزشکی بری اکثرکشورها همین طوره فقط ترکیه هرکسی روراه نمیده بند پ لازمه .واینکه دوستای زیست شناس هم کارشون باهمون شرکت های واردات دارو راه میفته چون اگه درجریان باشین سهم عظیمی ازدارو ازواردات تامین میشه. ودوستا آزمایشگاهی خودتون روبکشین بالا چون گوشی های هوشمند اپل قندخون وفشارخون روانداره میگیره وشاید در آینده شما بیکاربشین پس سعی کنین فکرطراح داشته باشین نه فکرحقوق بگیر

احسنت دوست عزیز. خیلییییییی خوب اومدی اینو.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا