تنبلی گروهی تمامی رشته ها

sokot

New member
باسیلوس جان من و انیس شروع کردیم و همه تلاشمون رو میکنیم خوب پیش بریم.نتیجه رو هم گزارش میدم.واقعا ممنونم ازت که این فکر بکرو کردی.همیشه موفق باشی :rose:

eco.bio

New member
باسیلوس جون من و چشمک جون شروع کردیم. شروع خوبی بود. هر دو راضی هستیم:a2d3::bunnyearsmiley:

maryam58

New member
من و یاسمن هم از بچه های تغذیه دوتایی درس می خونیم التبه مدتی میخونیم اما حالا یک جور دیگه پس ماهم عضویم میشه دیگه نه ؟ برای من که مفید بوده

biostat

New member
مهم نيست bacillus جان
فقط ميخوام يكي باشه با هم هماهنگ باشيم كه تنبلي نكنم
اخه دوره كارشناسي با هم اتاقيم ميخوندم
به 2تايي خوندن عادت دارم مخصوصا كه هم رشته اي نبوديم
قرار نيست كه با هم باشيم يا حرف بزنيم كه .قرار زمان درس خوندن رو هماهنگ كنيم. غير از اينه؟؟؟

bacillus.bs

New member
فعلا كه انصراف داد،يكي تو صفحات قبلي بود فكر كتم كاربريش old. Wife يا يه چيزيييي شبيه اين بود بهش پيام بده

padideh

New member
سلام بچه ها منم ميخوام با يكي هماهنگ كنم كه انگيزه اش بيشتر از خودم باشه و بيشتر از 6 ساعت در روز بخونه اگه كسي بود پيام بده

bacillus.bs

New member
دريا باmw ashel
Biosta تو هم با padideh
اگر جواب ندادند دوباره اعلام كنيد تا هم گروهي جديد پيدا كمن براتون
الان من نمي دونم biosta با old mid wif رفته يا نه

bacillus.bs

New member
بايد صبر كنيد ببينم بچه ها چي كار كردند،بچه ها حتما اين جا اعلام كنيد كار با هم گروهيتونو شروع كرديد يا نه،

darya63

New member
دريا باmw ashel
Biosta تو هم با padideh
اگر جواب ندادند دوباره اعلام كنيد تا هم گروهي جديد پيدا كمن براتون
الان من نمي دونم biosta با old mid wif رفته يا نه
خیلی هم خوبه.من تازه دوست خوبم و پیدا کردم
اما باسیلوس جان چطور و چه جوری باید باهم بخونیم؟روند کار چه جوریه؟

bacillus.bs

New member
خیلی هم خوبه.من تازه دوست خوبم و پیدا کردم
اما باسیلوس جان چطور و چه جوری باید باهم بخونیم؟روند کار چه جوریه؟
دريا جان به هم گروهيت پيام بده شماره به هم بديد و و با هم قرار بزاريدكه صبح ساعة ٦بيدار ميشيد و به هم تك ميزنيد اگر براتون زوده ديرتر شروع كنيد و ماهي نيم ساعت زودتر بيدرا بشيد برنامه ي درسي هم مي تونيد با اس ام اس بكنيد ديگه بستگي به خودتون داره

بالا