تنبلی گروهی تمامی رشته ها

reza.n

New member
آره چه خوب .... ممنون میشم ازش بپرسی ... چون فکر میکنم فقط کتابخونه بتونه منو آدم کنه ... این طرح گوشی زیاد برا من جواب نمیده
یه روز نانچیکوتو قرض بده مشکلتو حل میکنم جانم.:whistle:

Taraa

Well-known member
یه روز نانچیکوتو قرض بده مشکلتو حل میکنم جانم.:whistle:
مطمئنی؟
فک نکنما ...
یه بار بابا اومد منو بترسونه ، چیزی نمونده بود با دیوار یکیش کنم ... بخدا دست خودم نیست رفلکسم شدیده ... بعدش کلی خجالت زده شدم

pariya

New member
دوستان :65d6a5d6s: من ی مشکلی برام پیش اومده صبحا نمیتون بدرسم... ای خدا:1dco2x0p1lilzhfpg1t
مجبورم انصراف خودمو اعلام کنم...
خیلی شرمنده همتون شدم
در ضمن ...برام دعا کنید حل شه ...
ببخشید

emmy

Member
پریا جان من هم دقیقا همین طور نمیتونم صبحها درس بخونم.
در ثانی این قضیه را هم بگم بهر حال فکر کنم من از همه بزرگترم ;-) :مهم نیست چند ساعت درس میخوانید مهم اینه که خوب و مفید بخوانید..اگر در روز یک ساعت بیشتر وقت ندارید عیب نداره همون یک ساعت را جوری بخوانید که از یک سال هم مفیدتر باشه...باور کنید نتیجش بهتر از روزی هزار ساعت درس خواندنه...

thelittlesun

New member
خوب منو پاس کاری میکنینا.اصن من هم گروهی نمیخام.1ناظم دارم حواسش به منه:riz304:

Taraa

Well-known member
شیرازی؟
شیرازی؟
نبود؟
یعنی من تنها برم کتابخونه .... من نمیرم اصلا

waria

New member
شیرازی؟
شیرازی؟
نبود؟
یعنی من تنها برم کتابخونه .... من نمیرم اصلا
تنبلی بهانه نیار دختر...چرا خونه نمیخونی؟؟من وقتی کتابخونه میرم فقط نیگا میکنم آمار بگیرم کی درس میخونه کی نه...:whistle:

Taraa

Well-known member
تنبلی بهانه نیار دختر...چرا خونه نمیخونی؟؟من وقتی کتابخونه میرم فقط نیگا میکنم آمار بگیرم کی درس میخونه کی نه...:whistle:
یخچال، زنگ تلفن، زنگ در خونه، تلویزیون، کامپوتر، اینترنت پرسرعت .... اینا چیزاییه که تو کتابخونه نیس
ولی باشه ... میرم که سعی کنم .... اما اگه شیرازی ای پیدا شد بهم پیام بده ... ثواب داره بخدا
185819_jgs6fgek4jq31ths.gif

eco.bio

New member
یخچال، زنگ تلفن، زنگ در خونه، تلویزیون، کامپوتر، اینترنت پرسرعت .... اینا چیزاییه که تو کتابخونه نیس
ولی باشه ... میرم که سعی کنم .... اما اگه شیرازی ای پیدا شد بهم پیام بده ... ثواب داره بخدا
وای تارا جون خیلی باحالی بخدا:28:
هنو خبر نداده همشهریت. اگه جواب بده بهت معرفیش میکنم جونم:smiliess (8):

Taraa

Well-known member
راستی یکیشو یادم رفت
یه همسایه داریم ، یه زن و شوهر جوونن .... خونشن کنار پنجره اتاق منه .... اینا همش در حال جنگ و دعوان .... گاهی مرده زنه رو از خونه میندازه بیرون گاهیم زنه مرده رو .... یه بچه دو ساله هم دارن بدبختو دیشب باباش کرده بود تو ماشین تو کوچه درو روش قفل کرده بود که مامانش میخواد بره قهر اونو نبردش خونه مامانبزرگش .... حالا هی بچه جیغ میکشید ... مامانش فش میداد .... باباشم هوار میزد .... منم مث خانم مارپل باید همش حواسم باشه اینا همدیگرو نکشن دیگه ...

Taraa

Well-known member
وای تارا جون خیلی باحالی بخدا:28:
هنو خبر نداده همشهریت. اگه جواب بده بهت معرفیش میکنم جونم:smiliess (8):

باشه ... این شیرازیام که همه این شکلی
728219_night.gif
حالا کو تا جواب بده
ممنون اکو-بیو جان ... خودت الان باچشمک شروع کردین؟ خوب میخونین؟ بخونیا ... مث من نباش ... آفرین

saye

New member
باشه ... این شیرازیام که همه این شکلی
728219_night.gif
حالا کو تا جواب بده
ممنون اکو-بیو جان ... خودت الان باچشمک شروع کردین؟ خوب میخونین؟ بخونیا ... مث من نباش ... آفرین
سلام عزیزم... منم شیرازی ام.... ولی نمیتونم تو کتابخونه درس بخونم... آخه عادت دارم با صدای بلند بخونم که تو کتابخونه ممکن نیست.... بیا ما دو تا شیرازی با تلاشمون و نتیجه گرفتن دیدی که در مورد شیرازی ها وجود داره رو عوض کنیم.. پایه باش فردا زودتر بیدار شیم..

alipour

New member
اقا منممممم هستتتتتتتم :thanks:
من ی هم رشته ای پایه میخوام. من دانشجو ام معمولا از ساعت 3 عصر تا 2 شب میخونم

alipour

New member
راستی دخترم باشه. بچه های مهندسی پزشکی هر کی حاضر به دوستیه واسم پیام بذاره

waria

New member
اون یخچالو خوب اومدی.معضلیه واسه خودش...
باشه خبرت میکنم اگه شیرازی پیدا کردم.میگما یه فکریم به حال من بکنین ثواب داره.در زمینه تنبلی هیشکی به پای من نمیرسه.البته فقط درس خوندن نیست.من کلا آدم تنبلیم:dadad4:تا زور بالا سرم نباشه:14:

Taraa

Well-known member
اون یخچالو خوب اومدی.معضلیه واسه خودش...
باشه خبرت میکنم اگه شیرازی پیدا کردم.میگما یه فکریم به حال من بکنین ثواب داره.در زمینه تنبلی هیشکی به پای من نمیرسه.البته فقط درس خوندن نیست.من کلا آدم تنبلیم:dadad4:تا زور بالا سرم نباشه:14:
ببین مهسا جان ... تنبلی اصلا چیز خوبی نیست .... میدونی که ؟
441619_laugh1.gif

34019_j4m1w5950m851i23.gif

waria

New member
ببین مهسا جان ... تنبلی اصلا چیز خوبی نیست .... میدونی که ؟
441619_laugh1.gif

34019_j4m1w5950m851i23.gif
میگما نمیای طرفای ما؟؟خونه ما خیلی ساکته.اتاقمم بزرگه نصفش میکنیم باهم.تو با نانچیکوت منم با وردنم.هر کی درس نخوند حساب اون یکیو برسه:4d564ad6::ph34r-smiley:

bacillus.bs

New member
دست گلتون درد نکنه/:New (6):این همه گفتید منم هستم منم هستم همین بود:mad_majidonline:/هنوز شروع نکرده جا زدید/همش بهانه های الکیییییییییییییییییی
من اگر دیگه از این طرحا دادم:thumbsdownsmileyani

بالا