تنبلی گروهی تمامی رشته ها

reza.n

New member
کسی هم اگه تونست منو صبح بیدار کنه.یعنی عمرا:smiliess (9):واقعا تواناییشو ندارم صبح بیدار شم.:whistle:

reza.n

New member
رضا تو هم؟
فکر میکنی نانچیکو کارساز باشه؟
بله من هم.:1dco2x0p1lilzhfpg1t
باز خشانت جانم؟؟بله فک میکنم جواب بده.ولی نمی ارزه.هر روز بیدار که شدم جند ساعت باید توو بیمارستان باشم.برگرد ظهر میشه همون بخابم بهتره

Taraa

Well-known member
بله من هم.:1dco2x0p1lilzhfpg1t
باز خشانت جانم؟؟بله فک میکنم جواب بده.ولی نمی ارزه.هر روز بیدار که شدم جند ساعت باید توو بیمارستان باشم.برگرد ظهر میشه همون بخابم بهتره
خلاصه گفتم اگه کمک خواستی ما درخدمتیم جانم
161119_karate.gif

گلاب

New member
بچه ها من میگم بهتره دخترا با دخترا، پسرا با پسرا پیش برن.... شانس نداریم یدفعه میبینین اصن از فاز ارشد رفتین بیرونا... ظاهر این حرفم شاید بامزه باشه اما واقعیته... بالاخره هر جنسی یه فن و فونایی داره که خودش از پسش برمیاد... :wacsmiley:حالا یه دختر بخواد یه پسر رو راه بندازه خودتون تصور کنین چی میشه دیگه.... :whistle:

ترو خدا امسالو رد کنین سال بعد با هر کی خواستین درس بخونین... جزوه رد و بدل کنین.... کتابخونه برین... فقط امسال هیچ ریسکی نکنین...

گرفتاراش امسال قید همه چیو زدن شما شروع نکنین....:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

از ما گفتن بود... :whistle:

bacillus.bs

New member
گلاب راست میگه اگر گرفتار بشیم دیگه شدیم بیشترمون که دختریم پسرا زیاد نیستند

Taraa

Well-known member
قبول
خوب حالا چیکار کنیم ؟
باسیلوس عنان امور رو به دست بگیر

bacillus.bs

New member
با اجازتون من این جوری گروه بندی کردم
تارا با eco bio
سکوت با چشمک
پریا با emmy
فرناز با thelittlesun
من سعی کردم هم رشته باشید این جوری رقیب هم میشید و می تونید کمک زیادی به هم بکنید توی درس خوندن و منابع /حتی اشکالات همدیگرو می تونید بر طرف کنید

eco.bio

New member
باسیلوس جون، تارا جون گفتن که هم رشته ای نباشه بهتره:smilies:

pariya

New member
بچه ها منم هستم هاااااااااااااا
زود بگین دگه چکارکنیم
همش شده من هستم...منم هستم:j58r36j3gcr4suxymup:dadad4:

bacillus.bs

New member
صبر کنید دوباره باید تغییرتون بدم/هم رشته نباشید/فرناز جان من نمی دونم کدوم یک از بچه ها دانشجواند/کدومتون دانشجویید؟؟؟؟؟

بالا