bacillus.bs
New member
سايه جان تو با روژان باش توي همين صفحه هست مي توني بپيام بهش بدي كاربريش چند تا ستارستسلام بچه ها منم میخوام باشم باسیلوس جان کسی هس همگروهیم بشه؟من دانشجوام تا اخردی بعدش تموم میشه
سايه جان تو با روژان باش توي همين صفحه هست مي توني بپيام بهش بدي كاربريش چند تا ستارستسلام بچه ها منم میخوام باشم باسیلوس جان کسی هس همگروهیم بشه؟من دانشجوام تا اخردی بعدش تموم میشه
سلام
گزارش تارا:
آقا من چن روزه خوب میخونم ... ولی آخرش نه یار پیدا کردم، نه رفتم کتابخونه .... تنها کاری که کردم این بود که ADSL مو قطع کردم ... یعنی مهسا جون یه تشر زد که چقد میای اینجا ، اینم یهو قطع شد ... الانم با Dial up اینجام ...
سلام بچه ها منم ميخوام با يكي هماهنگ كنم كه انگيزه اش بيشتر از خودم باشه و بيشتر از 6 ساعت در روز بخونه اگه كسي بود پيام بده
کی ؟ من ؟ من اصلا یار نمیخوام ... اینجوری بهتره انگارتارا تو خودت يارتو إز دست دادي
منظورت از مهسا من که نیستم احیانا؟؟؟چون من خودم یکی رو میخوام دعوام کنهسلام
گزارش تارا:
آقا من چن روزه خوب میخونم ... ولی آخرش نه یار پیدا کردم، نه رفتم کتابخونه .... تنها کاری که کردم این بود که ADSL مو قطع کردم ... یعنی مهسا جون یه تشر زد که چقد میای اینجا ، اینم یهو قطع شد ... الانم با Dial up اینجام ...
منظورت از مهسا من که نیستم احیانا؟؟؟چون من خودم یکی رو میخوام دعوام کنه...منم چند وقت دیگه شارژ نتمون تموم میشه.مورد تهدید قرار گرفتم که تا یه مدت تحریمم.حالا خدا میدونه دیگه.اگه یهو دیدین من نیومدم نگرانم نشین.خوب درس بخونین بچه های گلم.:smiliess (10)::tsimuzpzwoap1t9y3o7
کدوم لیلی؟ اسم کاربریش لیلیه؟ نمیشناسم!اين ليلي نمي دونم كجاست
هيچ كس جذبش مثل اون نيست