تنبلی گروهی تمامی رشته ها

bacillus.bs

New member
سلام بچه ها منم میخوام باشم باسیلوس جان کسی هس همگروهیم بشه؟من دانشجوام تا اخردی بعدش تموم میشه
سايه جان تو با روژان باش توي همين صفحه هست مي توني بپيام بهش بدي كاربريش چند تا ستارست

Taraa

Well-known member
سلام

گزارش تارا:
آقا من چن روزه خوب میخونم ... ولی آخرش نه یار پیدا کردم، نه رفتم کتابخونه .... تنها کاری که کردم این بود که ADSL مو قطع کردم ... یعنی مهسا جون یه تشر زد که چقد میای اینجا ، اینم یهو قطع شد ... الانم با Dial up اینجام ...

mw.ashel

New member
سلام

گزارش تارا:
آقا من چن روزه خوب میخونم ... ولی آخرش نه یار پیدا کردم، نه رفتم کتابخونه .... تنها کاری که کردم این بود که ADSL مو قطع کردم ... یعنی مهسا جون یه تشر زد که چقد میای اینجا ، اینم یهو قطع شد ... الانم با Dial up اینجام ...

تارا جون خدا با این وضع به من و شما صبر بده منم با دیال آپ میام ولی چه میشه کرد که معتادیم!:65d6a5d6s:هی .........

asie67

New member
خوشا بحال شما که بیشتر از 6ساعت میخوای بخونی
والا ما که به 4 ساعت هم نمیرسیم:14:
سلام بچه ها منم ميخوام با يكي هماهنگ كنم كه انگيزه اش بيشتر از خودم باشه و بيشتر از 6 ساعت در روز بخونه اگه كسي بود پيام بده

asie67

New member
ترو خدا یکی بیاد با من درس بخونه:sadsmiley:
خیلی ساعت مطالعه ام پایینه
بعد این همه سال کنکور دادن هنوز نمیدونم چطوری مطالعه امو زیاد کنم:14:
:13:

Taraa

Well-known member
تارا تو خودت يارتو إز دست دادي
کی ؟ من ؟ من اصلا یار نمیخوام ... اینجوری بهتره انگار
منو بعنوان یه نمونه بدون یار برا مقایسه با اونا که با یار میخونن در نظر بگیرید ، بهرحال هر آزمایشی یه نمونه ثابت میخواد دیگه

Martian

New member
امروز اولین روز بقیه زندگی شماست.(رابرت گریسولد)

خدا چشم به ما دوخته است و انتظار ندارد نومیدش کنیم(ویکتور فرانکل)

انسان برای موفقیت به دنیا می آید و نه برای شکست (دنیس ویتلی)

زندگی هدیه خداوند به شماست و شیوه زندگی شما هدیه شما به خداوند(لئو بوسکالیا)

شما به آنچه باور دارید عمل کنید واژه (Belive) را میتوان به این صورت نیز نوشت (Be-Live) یعنی این که انسانها بر اساس آنچه باور دارند زندگی میکنند.(سوزی هولبچ)

زمانی که چشمت به سازمانی بزرگ میخورد بدان که زمانی شخصی تصمیم شجاعانه ای گرفته است(پیتر دراکر)

Martian

New member
بسیاری از مردم تمام عمر خود را در یک جزیره خیالی به نام (( یک روز شروع به کار خواهم شد)) می گذرانند.( دنیس ویتلی)

من نمی گویم زیان کن یا به فکر سود باش ای ز فرصت بی خبر هرچه هستی زود باش(بیدل دهلوی)

زندگی با مرگ از بین نمیرود زندگی دقیقه به دقیقه روز به روز با هزارها طریق غفلت و بی توجهی از بین مبرود( وینسنت بنت)

الماس حاصل فشار بیش از حد است فشار کمتر بلور و کمتر از آن زغال سنگ پدید می آورد اگر باز هم فشار کمتر شود حاصل چیزی جز سنگواره برگها یا زنگار ساده نخواهد بود فشار میتواند شما را به موجودی ارزشمند تبدیل کند موجودی شگفت انگیز کاملا زیبا و بسیار محکم( مایا آنجلو)

Martian

New member
من 999 بار شکست نخورده ام بلکه 999 روش یاد گرفته ام که چگونه لامپ ساخته نمیشود. (توماس ادیسون)

افراد عادی با تجربه اولین شکست دست از تلاش برمی دارند به همین دلیل است که در زندگی با انبوه اشخاص عادی و تنها یک (( ادیسون )) روبه رو هستیم ( ناپلئون هیل)

اگر هرگز رویایی نداشته اید پس هیچ وقت رویایی که به حقیقت پیوسته باشد نخواهید داشت

از این نهراسیدکه زندگی تمام شود از این بترسید که هرگز آغاز نشود.

درختی که از آغوش تو بزرگتر است از دانه ای کوچک روییده بنایی بلند از مشتی خاک ساخته شده است سفری هزار فرسنگ با یه گام آغاز میشود....... (تائو چینگ)

تنها را ه آغاز کردن (( آغاز کردن است))

گلاب

New member
آففففففففففففففففففففرین مارتین .... جملاتت عاااااااااااااااااالی بودن.... مرسی.... امیدوارم تو هم به هر رویایی که تو سرت هس برسی.... :a2d3: واقعا عالی بودن.... :thanks:

waria

New member
سلام

گزارش تارا:
منظورت از مهسا من که نیستم احیانا؟؟؟چون من خودم یکی رو میخوام دعوام کنه:p...منم چند وقت دیگه شارژ نتمون تموم میشه.مورد تهدید قرار گرفتم که تا یه مدت تحریمم.حالا خدا میدونه دیگه.اگه یهو دیدین من نیومدم نگرانم نشین.خوب درس بخونین بچه های گلم.:smiliess (10)::tsimuzpzwoap1t9y3o7

Taraa

Well-known member
منظورت از مهسا من که نیستم احیانا؟؟؟چون من خودم یکی رو میخوام دعوام کنه:p...منم چند وقت دیگه شارژ نتمون تموم میشه.مورد تهدید قرار گرفتم که تا یه مدت تحریمم.حالا خدا میدونه دیگه.اگه یهو دیدین من نیومدم نگرانم نشین.خوب درس بخونین بچه های گلم.:smiliess (10)::tsimuzpzwoap1t9y3o7

نه ، تو و رضا هم دعوام کردین ولی خداییش مهسا خیلی با جذبه تر آدمو دعوا میکنه، انگار اثربخش تر بود، حالا اگه خواستی امتحان کنی بش بگو برات برنامشو بریزه
64319_foryou.gif

mw.ashel

New member
باسیلوس جان ، یادش به خیر سال پیش ویدا و لیلی بیدل و مامایی 86 و ارشد90 و نگار و بقیه که الان اسمشون یادم نیس مدام اینجا بودن و میخوندن و با حرفاشون به همه روحیه میدادن.

جسمشان سالم و یادشان گرامی باد.

celine

New member
سلام بچه ها من تازه با اینجا آشنا شدم منم میخوام با یکی از طریق همین سایت برای ساعات مطالعه در ارتباط باشم . البته هر روز نمیتونم بخونم چون دانشگاه دارم ولی اگه کسی باشه که ساعت های درسیدنمون رو به هم گزارش بدیم خوشحال میشم

بالا