تا حالا به کسی علاقمند شدید؟

Taraa

Well-known member
تو صفحات قبلی خیلی از بچه ها از قصه دلدادگیشون نوشتن که .......

sara77

New member
عشق؟//؟////؟//؟//؟//؟هههههههههههه قلبمون ضعیفه نگین این حرفااااااااااااااااااااااااااااااا

MOHAMMAD.R

New member
[

من منکر این نمیشم که نامردیا و بی وفایی ها زیاد شده ولی به این ایمان دارم که مردا هم پا به پای زنا وابسته میشن و حتی بیشتر از خانم ضربه میخورن...
بین دوستا و اطرافیان خودم کم نبودن اونایی که از بی وفایی خانما گله داشتن..
مردا هم دل دارن و شاید اگه قلقشون دست خانما باشه خیلی سریعتر از خانما وابسته شن,شک نکنین..

QUOTE=sokot;886

36]نه آقا محمد همیشه اینجور نیست...حتی اگه آقایی رو هم به خودت جلب کنی حتی اگه بهترین و بی ریا ترین باشی براش میره...چون تنوع طلبن:sadsmiley:[/QUOTE]

MOHAMMAD.R

New member
آدم بد بده و به نظر من دختر و پسر نداره,اگه طرف بخاد با نامردیو بی انصافی بیاد جلو چه دختر و چه پسر بد هستش...
ولی ریاکارترین و بدترین آدما هم وقتی عشقی میاد تو دلشون نمیتونن جلوش مقاومت کنن و ..

ببخش اقا محمد اونایی که خوشبختن بی ریا هستن خب.................بی ریا باشید تا عاشق باشید و عشق بورزید...........

Taraa

Well-known member
خودم را نمی رنجانم .............
آنکه بودنم را قدر ندانست، لایق حضور در خیالم هم نیست

تقدیم به همه اونایی که رهاشون کرد و رفت

آخرین ویرایش:

بانو

New member
قابل توجه اقا و خانومایی که به عشق و دوست داشتن ضعف میدونن :smiliess (7):

دوست داشتن تناقضی با درس خوندن. پیشرفت.شادی و آزادی نداره.هر دلی دوس داشتن واقعی درک نمیکنه درک نکردین وگرنه میدونستین افتخاریه بگی عاشقشی......البته عاشقی با دوس داشتن زمین تا آسمونه ولی بازم ....دوس داشتن وجود آدمو پاک پاک میکنه بهش جلا میده...بهدها بهش میرسی دیر نشده.

با همه این حرف تنها کسی که لایق دوس داشتنه فقط خداس.من که حتی اسمشو میبرم دلم براش ضعف میره .:(40):

Artmis.a

New member
با همه این حرف تنها کسی که لایق دوس داشتنه فقط خداس.من که حتی اسمشو میبرم دلم براش ضعف میره .

لایییییییییییییک

sanazmohandes

New member
من خیلی زود عاشق میشم خیلی زود هم فراموش میکنم.هههههههههههههههههه

Taraa

Well-known member
به نام هیچ کسی نیست این دل ویران

خوشا به حال زمینی که بی سند باشد

sara77

New member
هییییییییییی خداااااا ملت ما تنها چیزی که توش میبینی همین عشقو عاشقیه الان که دیگه شده شکست عشقی ماشاله میترکونه

ZOT

New member
بچه ها شماها اگه از کسی خوشتون بیاد که سالی دو سه بار اونم به زور ببینیدش و تازه همین یکی دو سه بار هم شاید به زور یک ساعت بشه ! بعدم نتونید بهش هیچی بگید و تازه حس کنید که انگار اصلا به شما علاقه ای نداره !!! چطوری می فهمونید که دوستش دارید !!؟؟؟

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
تو کتاب آقای دهنوی نوشته از یه واسطه دلسوز و البته عاقل و زیرک استفاده کنید .... البته طرف نباید بفهمه که شما واسطه رو فرستادیدش .... واسطه باید بره ببینه اصلا طرف قصد و شرایط ازدواج رو داره اگه داشت بهش بگه مثلا من فلانی رو بهت پیشنهاد میکنم که خیلی دختر یا پسر خوبیه و از محاسنش بگه ... و اگرم لازم شد از اینکه بهش علاقه داره هم بگه یکی از دوستای من با همین روش به فرد مورد علاقه اش رسید و ازدواج کردن

Persian-Masoud

New member
هعیییی! :dadad4: وقتی به گذشته فکر میکنم دلم میگیره. اما از گذشتم درس گرفتم که اشتباهاتی که کردم توی رابطم رو دیگه تکرار نکنم. :j58r36j3gcr4suxymup

ZOT

New member
تو کتاب آقای دهنوی نوشته از یه واسطه دلسوز و البته عاقل و زیرک استفاده کنید .... البته طرف نباید بفهمه که شما واسطه رو فرستادیدش .... واسطه باید بره ببینه اصلا طرف قصد و شرایط ازدواج رو داره اگه داشت بهش بگه مثلا من فلانی رو بهت پیشنهاد میکنم که خیلی دختر یا پسر خوبیه و از محاسنش بگه ... و اگرم لازم شد از اینکه بهش علاقه داره هم بگه یکی از دوستای من با همین روش به فرد مورد علاقه اش رسید و ازدواج کردن

:smiliess (12)::1dco2x0p1lilzhfpg1t:(50):

sara77

New member
خب زهرا جونم اینکه فقط 2 یا 3بار ببینیش تو سال فهموندن عشق واقعا کار سختیه بستگی به شرایطت داره

بالا