تا حالا به کسی علاقمند شدید؟

mikhak s

New member
بهترین کار همین بود چون تیکه ی من نبود!!!!من اشتباهی بش علاقه پیدا کرده بودم!

اگه علاقه ي تو توي رفتارتو حرف زدنت تاثيري نداشته (يعني طوري نبوده كه هرچند كوچيك باعث بشه طرفت بهت فكر كنه ) كار خوبي كردي ولي اگه حتي كوچكترين رفتارت علاقتو به او نشون داده يا او حسش كرده بي رحمي بوده . ببخشيد چشمك جان ولي اميدوارم اينطوري نبوده باشه.

TUMS

Well-known member
من نمیگم کار درستی یا اشتباهی کردی چون طرفین را نمیشناسم:riz303:

cheshmak

New member
اگه علاقه ي تو توي رفتارتو حرف زدنت تاثيري نداشته (يعني طوري نبوده كه هرچند كوچيك باعث بشه طرفت بهت فكر كنه ) كار خوبي كردي ولي اگه حتي كوچكترين رفتارت علاقتو به او نشون داده يا او حسش كرده بي رحمي بوده . ببخشيد چشمك جان ولي اميدوارم اينطوري نبوده باشه.

من همیشه جوری رفتار کردم که اون هیچ بویی ازین علاقه نبرد به خاطر همین میگم وقتی به من ابراز علاقه کرد شوکه شدم چون من خیلی محتاطانه رفتار کرده بودم،واینکه من همونموقع نفهمیدم که اون به دردم نمیخوره بعد ها فهمیدم، ولی اونموقع خودمو خیلی سرزنش میکردم واسه حرفی که به طرف زده بودم!!!!

cheshmak

New member
میدونید شاید خدا خواست که من اون رفتارو داشته باشم وبه قول شما بی رحم باشم وگرنه معلوم نبود آیندم چی میشه

sara77

New member
بچها هنوز تو نخ عشقو عاشقی هستین؟///؟باشه ایشاله هرکی عاشق واقعیه به طرفش برسه تکبیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر:riz304:

mw.ashel

New member
من که خدا رو شکر تا الان به کسی علاقه مند نشدم و به نظرم همه افراد وقتی به دیدن /حرف زدن به هم عادت میکنن اسمشو میذارن عشق که تو زندگی به اشتباه معنی میکنن و باعث میشه بعد ها لطمه روحی ببینن:1dco2x0p1lilzhfpg1t

آخرین ویرایش:

شفيع

Well-known member
اشل مطمئنيد وقتي تنهاييد تو خلووتتون بعضي وقتا دلتون نخواسته كسي باهاتون مي بود؟

mw.ashel

New member
اشل مطمئنيد وقتي تنهاييد تو خلووتتون بعضي وقتا دلتون نخواسته كسي باهاتون مي بود؟

چون میدونستم همیشه خدا همراهمه و تنهام نمیذاره با اینکه خیلی وقتا احساس تنهایی شدیدی بهم دس میده بازم دوس دارم تنها باشم چون احساس راحتی میکنم تا اینکه اطرافم شلوغ باشه !

بالا