تا حالا آینده رو دیدید؟

شما هم تجربه کردید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mj1919

New member
شما معتقدین که آینده بینی با دژاوو فرق داره؟ درسته؟
با چه واژه ای برای آینده بینی باید سرچ کنم؟
سپاس

ببخشید، پاسخ سوال اولتون؛
بذارید اینجوری بگم، دانشمندان در تعریف علت دژاوو از اختلال حافظه نام می برند، یعنی تصور اینکه ما یک تصویر رو قبلا دیدیم،
بنده هم یکی دو جا اشتباها از این استفاده کردم،

ولی مورد اصلی که توی این تاپیک دنبالش هستم، اینه که،
در مواردی که واقعا آینده رو می بینیم،
(چند موردی رو دوستان گفتند، یک مورد رو هم من در پست یک گفتم)
این موارد چگونه رخ میده؟

آینده که هنوز نیومده! چجوری پس آینده رو دیدیم؟

mj1919

New member
یعنی چی اونوقت؟:33:

امواج مغزی هستند،
این امواج رو با دستگاه الکتریکی، می سنجند،

به نقل از
اسرار ذهن - الگوهای امواج مغزی(بتا.آلفا.دلتا.تتا)

البته این وبلاگ در مورد هیپنوتیزم است، ولی اطلاعات مفیدی در مورد امواج گفته که عرض می کنم؛

هیپنوتیزم یک حالت طبیعی است که با تغییر امواج مغز (Brain wave) صورت می‌پذیرد. این امواج مغزی امواج آلفا (Alpha) و تتا (Theta) هستند. در جدول زیر انواع امواج مغزی و حالات و برخی از تواناییهای مربوط به این امواج را معرفی می‌نماییم. همان گونه که ملاحظه می‌گردد دامنه حالات هیپنوتیکی از امواج آلفا آغاز و تا امواج دلتا می‌تواند ادامه یابد. هیپنوتیزم عرصه سبک در امواج آلفا و عرصه متوسط و سنگین در امواج تتا و دلتا اتفاق می‌افتد.

680829293f2a.jpg

توجه به جدول فوق به مطلب مهمی پی می‌بریم و آن اینکه در بتای پایین ( Low Beta ) تواناییهای توجه افزایش می‌یابد و فرد قادر به توجه بیشتر (که عامل بسیار مهمی در ادراک یادگیری است) می‌گردد.
این توانایی توجه در امواج آلفا ( Alpha ) بیشتر و در امواج تتا ( Theta ) به اوج خود می‌رسد. با توجه به این واقعیت می‌توان از هیپنوتیزم برای آموزش برتر یا آموزش با توجه و ادراک قوی‌تر و حافظه‌ای نیرومند‌تر بهره‌مند شد و نتیجه آموزش را تا چند برابر افزایش داد.

چرا در امواج آلفا و تتای ذهنی آموزش سریع‌تر و بهتر صورت می‌گیرد؟

در این حالات فرد از تنشها، انقباضات و استرسهای جسمانی و روانی به دور است.
دارای آرامش و نوعی سکوت و سکون درونی و متمرکز است.
دارای توجه و تمرکز بیشتری است.
دارای حضور ذهنی و حافظه‌ای نیرومندتر است.
به نوعی دستیابی ‌اش به ضمیر نیمه آگاه سریع‌تر و بیشتر صورت می‌گیرد.
دارای قدرت تصویرسازی قوی‌تری است.
انرژی روانی بیشتری برای آموزش دارد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahsa.

mj1919

New member
یکی از دوستای من که خیلی دنبال انرری درمانی و قانون جذب و اینا بود همینطورش ده بود میگن آلفای مغز زیاد میشه البته مطمین نیستما

یعنی چی اونوقت؟:33:

اینم یک توضیح کاملتر؛

انواع امواج مغزی

امواج الفا سطحی از امواج مغزی است که فرکانس آن نصف فرکانس امواج مغز، در حالت بیداری کامل است.
فرکانس امواج مغزی، در حالت بیداری کامل از ۱۴ تا ۲۱ سیکل در ثانیه متغیر است. که آن را سطح امواج بتا می‌گوییم.
زمانی که به خواب می‌رویم، فرکانس این امواج کاهش می‌یابد. فرکانس امواج مغزی در خواب به ۷ تا ۱۴ سیکل در ثانیه کاهش می‌یابد که این همان سطح آلفاست.
.
درواقع حالتی از یک خواب سبک. وقتی که به تدریج خوابمان عمیقتر می‌گردد، نزول امواج مغزی از این هم بیشتر می‌شود که این حالت تتا نامیده می‌شود و فرکانسی بین ۴ تا ۷ سیکل در ثانیه دارد.
در عمیق‌ترین حالت خواب، فرکانس امواج مغزی ۴ سیکل در ثانیه و پایین‌تر است که آن را دلتا می‌گویند.
در حالتی که امواج مغزی آلفا فعال هستند، احساسات طبیعی راحتی، صلح، صفا و آرامش سراسر وجود ما را فرا می‌گیرد.

دانشمندان نشان داده‌اند که امواج مغزی افراد خلاق با افراد عادی و غیرخلاق تفاوت دارد. مغز انسان برای داشتن الهامات خلاق باید قادر به ایجاد مقدار زیادی امواج آلفا، عمدتاً در ناحیه چپ مغز باشد. این افراد می‌توانند برای حل مسائلی که با آن برخورد می‌کنند، امواج آلفای تولید شده را به کار گیرند. مردم عاری از خلاقیت، وقتی با مسئله ای مواجه می‌شوند، نمی‌توانند امواج آلفای بیشتری تولید کنند و به این ترتیب نمی‌توانند ایده های خلاق داشته و از پس حل مسائل برآیند. بنابراین هرگاه کسی بینش یا الهامی داشته باشد، می‌توان حدس زد که مغز او در آن زمان بیش از حد معمول امواج آلفا تولید کرده است.

منبع: ویکی پدیا

ZOT

New member
یعنی این مشاهداتی که برای ما آشناست و گویا قبلا دیدیم به خاطر امواج آلفا ست !؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون عالم زر و این چیزا چی؟؟؟؟؟؟!

s.ahang

New member
تغذیه هم موثره؟:65d6a5d6s:

پس میشه شبایی ک از تغذیه خاصی استفاده کردیم میزان آلفای مغز زیاد بشه بعد روی خوابای ک میبینیم اثر بذاره؟

میشه بگیم در شرایط استرس زا میزان بتای بالا زیاد میشه و در شرایط آرامش میزان آلفا ک دوباره روی خوابای ک میبینیم اثر داره ؟

mj1919

New member
تغذیه هم موثره؟:65d6a5d6s:

پس میشه شبایی ک از تغذیه خاصی استفاده کردیم میزان آلفای مغز زیاد بشه بعد روی خوابای ک میبینیم اثر بذاره؟

میشه بگیم در شرایط استرس زا میزان بتای بالا زیاد میشه و در شرایط آرامش میزان آلفا ک دوباره روی خوابای ک میبینیم اثر داره ؟

والا جواب سوالاتون رو امیدوارم، در طی بحث بگیرید!

بذارید ، الان واسه ی کسی نسخه نپیچیم، اینجوری قضاوت عجولانه میشه! آروم آروم پی می بریم!

mj1919

New member
خب می خوام اسلایدهایی که قول دادم رو به تناسب موضوع بذارم،

الان می خوام یک بحث جدید رو باز کنم، (در ادامه ی مباحث قبلی)

اینکه ابعاد در دنبا چند تاست؟

چجوری میشه که آینده دیده بشه؟ مگه آینده از حال فاصله نداره؟ این تفکر خطی رو می خوام بشکنم! به کمک این اسلایدها!

(برای جلوگیری از طولانی شدن پستهای بعدی شما، برای نقل قول از پست، فقط، از متن اول پست نقل قول کنید، ممنون)

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
چهار اسلاید بعدی، در ادامه بحث اینکه ابعاد چی هستند، بعد دوم وسوم چی هستند!

mj1919

New member
ادامه ی بحث ابعاد

تا اسلاید سوم از این پست، ما بعد دوم و سوم رو مرور کردیم،

mj1919

New member
برای نمایش بهتر،
عکس ها رو کوچکتر کردم،

خب، دنیای ما سه بعدی!

نظرتون راجع به بعد چهارم چیه؟

mj1919

New member
بازم مث اینکه ابعاد عکسها بزرگ بود،

دوباره کوچکتر کردم تا مناسب باشه برای دیدن،

خب ، با این پست آخر، دیگه بحث مقدمه ی ابعاد تموم شده،

در پستهای بعدی می خوام راجع به زمان و بعد چهارم بگم!

mj1919

New member
سلام ...

......................
دادا6 mj پاورپوینتم بزاریـــن ممنون میشیــم ... قشنگتـــل ــه ... البته عکســم قشنگه هــا ... :28:

اگه چند تا پست قبلی رو خونده باشید، شاید یکمی گیج شدید!

برای اینکه درخواست دوستمون ، زیروی عزیز هم اجابت کرده باشیم، لینک پاور پوینت رو هم میذارم، مباحث جامع تر توی اون هست، من فقط اسلایدهای مربوط رو اینجا قرار می دم!

دانلود پاور پوینت:
4th dimension in quran

از این پست به بعد، مباحث مرتبط با آینده بینی و بعد چهارم یعنی زمان رو بحث می کنیم!

mj1919

New member
فرضیه من اینه که،

ما در زمانهای خاص، فاصله ی بعد ها رو کم می کنیم(یا کم میشه و ما می بینیم)

مث این، یعنی دوتا صفحه رو در نظر بگیرید ، که دوزمان مختلف هست، حالا، ما انگار از توی اون حفره، زمان دیگه رو ببینیم!

64127c03caab.jpg

BioScientist

New member
فرضیه من اینه که،

ما در زمانهای خاص، فاصله ی بعد ها رو کم می کنیم(یا کم میشه و ما می بینیم)

مث این، یعنی دوتا صفحه رو در نظر بگیرید ، که دوزمان مختلف هست، حالا، ما انگار از توی اون حفره، زمان دیگه رو ببینیم!

64127c03caab.jpg

خب هدف از این فرضیه چی هست؟! (البته تا حدودی متوجه میشم که منظورتون چیه!) امکان داره لطفا بیشتر توضیح بدید؟

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
خب هدف از این فرضیه چی هست؟! (البته تا حدودی متوجه میشم که منظورتون چیه!) امکان داره لطفا بیشتر توضیح بدید؟

خب ،
اصل این قضیه مربوط به نظریه انیشتن هست،
و تعمیم های دیگران،

این مطلب رو ببینید،
به نقل از:
ناگفته های فيزيك - ماهيت زمان :

انيشتين در نظريه نسبيت خاص خويش زمان را در كنار سه بعد ديگر فضا ( طول ، عرض و ارتفاع) بعد چهارم ماده معرفی ميكند و اين چهار بعد را متاثر از جرم و سرعت ماده ميداند ، بگونه ای كه با افزايش جرم ماده ، فضا و زمان اطراف آن نيز خميده ميشود واين خميده گی ،فضا - زمان ، باعث ميشود در اطراف اجرام سنگين زمان كندتر بگذرد ، لازم به ياد آوری است كه خميدگی فضا در اطراف خورشيد را هنگام يك كسوف در آفريقای جنوبی به اثبات رساندند چرا كه مشاهده كردند نور ستارگان هنگام گذر از كنار خورشيد اندكی تغيير جهت ميدهند ( اين تغيير جهت ميتواند به خاطر تاثير جاذبه خورشيد بر روی نور نيز باشد ) ،از سوی ديگر با افزايش سرعت ماده ،زمان نيز بر ماده كندتر ميگذرد ، بگونه ای كه در سرعت حد نور زمان متوقف و ساكن ميشود و در سرعتهای بالاتر از نور ، كه مطابق تئوری انيشتين دستيابی بدان غير ممكن است ( چون در سرعت نور جرم بينهايت ميشود ) زمان به عقب باز ميگردد .

مطابق تئوری انيشتين اگر زمان را بعد چهارم در نظر بگيريم ميتوانيم در امتداد محور زمان به گذشته و آينده نيز سفر كنيم كه فيزيكدانان محض چندين راه برای آن پيشنهاد كرده اند كه عبور از كرمچاله ها ( سوراخهای ورودی سياه چاله ها ) يكی از آنهاست ؛ اما انتخاب زمان به عنوان بعد چهارم هرچند كه از نظر رياضی امكان پذير است اما از نگاه عقل سليم غير قابل قبول است چرا كه زمان هيچ سنخيتی با سه بعد ديگر فضا ندارد ، من ترجيح ميدهم زمان را مطابق ديدگاه فلاسفه قديم همان حركت و تغيير ماده در مكان فرض كنم كه معيار آن نسبی بوده و نسبت به تغييرات و حركات مواد ديگر سنجيده ميشود ، برای نمونه هنگاميكه ميگوييم از انفجار بزرگ ( بيگ بنگ) - 7/13 – ميليارد سال گذشته است اين عددی نسبی و قرار دادی است كه تغييرات و حركات گوناگون مواد جهان را از نخستين حركت تا كنون را بر پايه قرار داد اندازه گيريمان به ما نشان ميدهد ؛ زمان بعد جداگانه و محوری رياضی نيست كه بتوان از روی آن به گذشته و يا آينده سفر كرد ، در صورت پذيرفتن زمان به عنوان بعد چهارم با پارادوكسها و تضادهای غير قابل حلی روبرو ميشويم كه هيچ جوابی ندارند برای نمونه فرض كنيد از طريق يك كرمچاله به گذشته سفر كنيد و پدر خود را قبل از تولدتان بكشيد با اين فرض پس در آينده نيز وجود نخواهيد داشت كه بتوانيد به گذشته سفر كنيد و اين يك پارادوكس بی پاسخ است ، اما با فرض زمان به عنوان حركت ماده و انرژی هيچگاه به گذشته يا آينده سفر نخواهيم كرد ، اما ميتوانيم حوادث گذشته را عينا باز سازی و تاريخ را تكرار كنيم .

تصویری از کرم چاله:
WormHole.gif

اصل مقاله ی کرمچاله رو در ویکی فارسی بخونید:
کرم‌چاله - ویکی‌پدیا

mahnam

New member
دکتر Power point رو خیلی دوس داشتنم
خیلی جالب بود
خب حالا میشه لطفا از تجربه ی خودتون و اطرافیانتون در این مورد بگین
شما خودتون آینده بینی داشتین؟

najma

New member
بحث جالبیه . البته یک پاسخ به پارادوکس پدر بزرگ میتونه قضیه جهان های موازی باشه و میدونید که الان فیزیک دان ها میگن امکان سفر به اینده وجود داره ولی به گذشته نه (که البته یک نظریه هست ) !
حالا فرض کنید ما بعد چهارم رو زمان در نظر نگیریم و حرکت انرژی و ماده در نظر بگیریم .
این حرکت انرژی و ماده بر طبق قراردادهای خود ما انسان ها به معنی زمان در نظر گرفته میشه !! و از طرف دیگه با بحث طی الارض کاملا نقض میشه .
پس زمان چیه ؟ و چه تعریفی براش وجود داره .
از طرفی اگر بعد چهارم با حرکت ماده و انرژی تعریف بشه ، در مواردی که حرکت رو نداریم ولی گذر زمان رو داریم آیا بعد چهارم رو نخواهیم داشت (مثل داستان اصحاب کهف یا عزیر پیامبر)؟؟؟
حالا از همه این بحث ها گذشته ... ربط امواج آلفا به این قضیه ابعاد چهارم و پنجم و ... چی هست ؟
من خودم تجربه دیدن صحنه های آشنا رو داشتم ولی خواب هایی رو هم میدیدم که دقیقا در زمان کوتاهی بلافاصله بعد از رویت خواب یا در سالهای بعد ! به واقعیت تبدیل میشد .
مثلا : یکروز ساعت 11 صبح پنجشنبه خوابیده بودم توی تختم و داشتم استراحت میکردم که ساعت 2 برم کلاس . توی خواب مامانمو دیدم که از پله ها بالا اومد ، در راهرو رو باز کرد و از پشت همون در بهم گفت که از اموزشگاه زنگ زدن و گفتن که کلاس تعطیله ، نمیدونم چقدر زمان گذشت و من صدای پای مامانم رو میشنیدم که از پله ها بالا میومد ... در راهرو رو که باز کرد من کاملا از خواب پریدم و مامانم گفت از آموزشگاه زنگ زدن و گفتن که کلاس تعطیله ....
اما این خواب های من که اکثرا مربوط به دوران نوجوانی من بودن ! با یک دستور اکید متوقف شد !!!!
یک بار من توی خواب دیدم که یکی بهم گفت : دیگه از این خواب ها نبین (با لحن دستوری ) و من دیگه از این خواب ها ندیدم ....
بحث پرواز روح خیلی مهمه . نمیدونم آیا در این نظریه ، صحبتی از اون میشه یا نه ...
منتظر ادامه بحث هستم ...

پ ن 1: از دوستان خواهش میکنم مثالهای عینی بزنن . آقا مجتبی خودتون همینطور . میشه چند تا از اون صحنههایی رو که فرمودید برامون بگید ..
پ ن 2 : البته من فردی رو از نزدیکمیشناسم که خواب هاش در حد پیشگویی اعتبار داره ... و عینش در عالم واقع اتفاق میافته . خیلی هم زیاد براش رخ میده .

آخرین ویرایش:

najma

New member
من چند بار كه اينطوري شدم خب تاريخشو آدم از قبل نميدونه كه ثبت كنه اما تا به يكي ميگم كه مثلا من امروزو قبلا تو خواب ديدم ديگه اون حالت عوض ميشد حتي دوم ابتدايي كه واقعا قاط زده بودم نشستم گريه كردم به دوستام گفتم كه قضيه چيه ديگه اون حالت رفع شد نميدونم حكمتش چيه تا به يكي ميگم ديگه از بين ميره!
قبلا شنيدم 1 نفر ميگفت ما قبلا 1 بار به دنيا اومديم زندگي كرديم و بعضي صحنه ها وافرادي كه ميبينيم ميگيم تكراريه مربوط به همون زندگي قبليمونه!!!
من كه مردم از كنجكاوي بگين كه اين موضوع علمي هست يا چي؟

تناسخ تا جایی که اطلاع دارم هم از جهت علمی و هم از نظر مذهبی کاملا رد شدس .

najma

New member
عالیه!
مث اینکه اطلاعات شما خیلی خوبه!

ممنون میشم که با دوستانتون به اشتراک بذارید!

(البته بگم، دید دانشمندان به دژاوو، یک دید اختلال حافظه است، علتی که من حدس می زنم، برای این مطلب،
یک علت بنیادیه!
چون دانشمندان مطالعه کننده ی این قضیه، زیست شناسان هستند،
خوب اینجوری همیشه باید در قالب متریال خودشون فرضیه بدن پس هیچ وقت پا رو فراتر از کالبد نمی ذارند!
ولی اگه یکی با دید؛ زیستی، فیزیکی، فرا فیزیکی قضیه رو بررسی کنه، خیلی به جواب نزدیک میشه!)

پس نذارید، کلمه ی دژاوو، اصل پدیده ی آینده بینی (خودم اختراع کردم لغتشو،) رو متاثر کنه

ممنون میشم توضیح بفرمایید

دژاووها انواع مختلف همین اینده بینی هستش و چند زیر شاخه داره (از لحاظ لغت شناسی عکس جامائس وو که انگار صحنه ها و افراد قبلا دیده شده جدید هستن حالا یا شما واقعا اینده رو دیدید یا فکر میکنید که دیدین . به هر حال صحنه آشناست . .)
حالا نمیدونم ایا اختلال در حافظه هم زیر مجموعش میشه یا نه ولی انواعی از دژاوو که روان شناس ها تعریف میکنن l: !
و البته یک توجیه برای تمام این دژاوو ها اختلال حافظس (پس دژاوو میشه معادل همون آینده بینی و یک توجیه برای اون اختلال حافظه و قاطی پاتی شدن حافظه بلند مدت و کوتاه مدته )که خب خیلی تابلو توجیه مناسبی برای اکثر موارد نیست :1dco2x0p1lilzhfpg1t.

آخرین ویرایش:
بالا