تاپیک دربه در

mahsa.

New member
سفر ()

سفر کردم که از يادم بري، ديدم نميشه
آخه عشق إ یه عاشق با نديدن کم نميشه

غم دور از تو موندن، يه بي بال و پرم کرد
نرفت از ياد من عشق، سفر عاشق ترم کرد
هنوز پيش مرگتم من بميرم تا نميري
خوشم با خاطراتم اينو از من نگيري

دلم از ابر و بارون، بجز اسم تو نشنيد
تو مهتاب شبونه، فقط چشمام تور و ديد
نشو با من غريبه مثل نامهربونا
بلاگردون چشمات زمين و آسمونا
مي خوام برگردم اما مي ترسم
مي ترسم بگي حرفي نداري
بگي عشقي نمونده مي ترسم بري تنهام بذاري

تو رو ديدم تو بارون دل دريا تو بودي
تو موج سبز سبز تن صحرا تو بودي

مگه مي شه نديدت تو مهتاب شبونه
مگه مي شه نخوندت تو شعر عاشقونه
گ

این ترانه ادمو خرد میکنه انقدر دوسش دارم.

leylii

New member
شب سردی است و من افسرده .راه دوری است و پایی خسته .تیرگی هست و چراغی مرده .می کنم تنها از جاده عبور دور ماندند ز من آدمها .سایه از سر دیوار گذشت غمی افزود مرا بر غم ها .فکر تاریکی و این ویرانی بی خبر آمد تا با دل من قصه ها ساز کند پنهانی .نیست رنگی که بگویم با من اندکی صبر سحر نزدیک است .هر دم این بانگ بر آرم از دل وای این شب چقد تاریک است ....خنده ی کو که به دل انگیزم ؟قطره ای کو که به دریا انگیزم ؟صخره ای کو که به ان آویزم؟مثل این است که شب نمناک است .دیگران را هم غم هست به دل .غم من لیک غمی غمناک است .................

leylii

New member
دلیجان سفرت خوش برو عاقبتت خوش تپش های دلم پشت و پناهت برو روزو شبت خوش :sadsmiley:

Maryam.A

Well-known member
ستاره ی دنباله دار

تو آسمون زندگیم

ستاره بوده بی شمار

اما شبای بی کسی یکی نمونده موندگار

یکی نمونده از هزار

ستاره های گم شده

هر شب من هزار هزار

اما همیشگی تویی

ستاره ی دنباله دار

یکی نمونده از هزار

ایآخرین.... تنهاترین

آواره یعاشق

هر شب عمرم،همراه با من

ستاره یعاشق

ستاره های گم شده................

ای تو آشنای ناشناسم

ای مرهم دست تو لباسم

دیوار شبم شکسته از تو

از ظلمت شب نمی هراسم

انگار که زاده شده با من

عشقی که من از تو می شناسم

ای آخرین....تنهاترین.....

تو بودی و هستی هنوز

سهم من از این روزگار

با شب من فقط تویی

ستاره ی دنباله دار

leylii

New member
بیستون مثل عشق پا بر جاست عشق مثل خمیشه بی همتاست سادگی شرط اول عشق است شرط بعدی بهان ای زیباست دل مجنون اگر چه کیمیاست همه جا حرف خوبی لیلاست پشت سر قایق شکسته دل رو به رویم تلاطم دریاست ..........:sad:

leylii

New member
شبی از پشت یک تنهایی احساس . نمناک و بارونی تو را با لحجه گل های نیلو فر صدا کردم ...تمام شب را برای با طراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت دعا کردم پس از یک جستجوی نقرهای در کوچه های آبی احساس تو را از بین گل هایی که در تنهاییم رویید با حسرت جدا کردم ...و تو در پاسخ آبی ترین موج غمناکی به دلم گفتی دلم حسران چشمایی است رویایی و من تنها برای دیدن زیبای آن چشم تو را در دشتی از تنهایی و حسرت رها کردم ...........بعد از رفتنت یک قلب رویایی ترک برداشت و بعد از رفتنت بارون چه معصومانه می بارید و بعد از رفتنت رسم نوازش در غمی خاکستری گم شد و گنجشکی که هر روز از کنار پنجره با مهربانی دانه بر می داشت تمام بالهایش غرق اندوه و غربت شد وبعد از رفتنت آسمان چشمانم خیس باران بود و دریاچه بغضی کرد کسی نفهمید نام تو مرا از یاد خواهد برد و من بی آنکه می دانم تو هرگز یاد من را با دوستی عبور نخواهی داد ولی باز هم به رسم عادت روانگییمان باز برای خوشبختی باغ آرزوهایت دعا کردم ..........:sad:

baran1001

New member
من احساس کرده ام رنج آن دلقک دوره گرد را که اقیانوسی از غرور در دلش موج می زد اما سکه رهگذر خودخواهی آن را می خشکاند …

baran1001

New member
گاهی میرسه که دیگه از خدا نه پول میخوای نه خونه میخوای و نه … !
یه موقع هایی هست فقط یه دل خوش میخوای !
فقط یه دل خوش …

baran1001

New member
گاهی دلم می خواهد خودم را بغل کنم!

ببرم بخوابانمش!

لحاف را بکشم رویش!

دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم!

حتی برایش لالایی بخوانم،

وسط گریه هایش بگویم:

غصه نخور خودم جان!

درست می شود!درست می شود!

اگر هم نشد به جهنم…

تمام می شود…

بالاخره تمام می شود…!!!

leylii

New member
چرا به بیراهه می روم ...دلم گرفته است به دنبال آشیانه می روم آشیانه من کجاست؟؟؟؟دل من خسته و تنهاست..کسی می شنود فریاد مرااااا ..........
نه عزیزم اینجا سرزمین غم هاست.......:sad:

leylii

New member
گاهی سکوت تسلیم فریاد است ..گاهی اشک هم صدا با سکوت ..گاهی باید رفت بی دلیل تحظه ای می آید که پر از غمی ...اسیری در قفسی که اسیر است در قفس زنگی گاهی باید فراموش کرد ..به یاد آن فراموشی یادها را در دل خاموش کرد .....من رفتم و از این رفتنها خاطره می ماند ..و اینجاست که گذشتهها خاک می شود ..گاهی گذشته ها دل را از هر چه غم است پاک می کند و بعد از سالها پر از غمم ومن می روم و کسی می آید که مرا یاد نمی کند..............

leylii

New member
آسمان بی ستاره دارم ....قلبی آواره دارم ...نه شمع هستم و نه خورشید ..من یک دل تاریک دارم .....

mahsa.

New member
اونکه رفته

nemiyad-.jpg
بیا منو یاری بکن ، غیرگریه مگه کاری میشه کرد کاری از ما نیاد زاری بکن ، اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد تا قیامت دل من گریه میخواد ، هرچی دریا رو زمین داره خدا با تموم ابر های اسمونا ، کاش می داد همه رو به چشم من تا چشام به حال من گریه کنن ، اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد تا قیامت دل من گریه میخواد ، قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن ، حالا باید سر رو زانوم بزارم تا قیامت اشک حسرت ببارم ، دل هیشکی مثل من غم نداره مثل من غربت و ماتم نداره ، حال که گریه دوای دردمه چرا چشمام اشکشو کم میاره ، خورشید روشن ما رو دزدیدن زیر اون ابرای سنگین کشیدن ، همه جا رنگ سیاه ماتمه فرصت موندنمون خیلی کمه ، اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد تا قیامت دل من گریه میخواد ، سرنوشت چشاش کوره نمیبینه زخم خنجرش میمونه تو سینه ، لب بسته سینه ی غرق به خون قصه ی موندن ادم همینه ، اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد
تا قیامت دل من گریه میخواد

leylii

New member
چون آخرین ستاره ی گمراه آسمان غلتیدم و به دامن بخت سیاه خویش ..از دیدگان کور شب افتاده ام چو اشک گم کرده ام در این شب تاریک راه خویش گاهی چو قطره ای که ز ابری فرو چکد لغزیدم ز دیده ی بی آندوی بخت گویی شرشک ما هم و می افتنش ز چشم چون مرغان گم شده نالند بر درخت گاهی صدای ریزش دلهای عاشقم وقتی که با خیال کسی گفتگو می کنم وقتی که خنده های خوش از گوشه های لب تک بوسه های گمشده را آرزو کنند گاهی چو ناله ای که ز دردی خبر می دهد پا مینهم به خلوت شبهای اشنایی.......................

majid45

New member
می خوای آغوشتو از من بگیری

مثه دیونه ها تشویش دارم

آخه میدونم اینو بی تو هرشب جه روزای بدی در پیش دارم

میخوای یادم بره روزای خوبو که توی خاطراتم جون گرفته

نگاه کن قلب خستم سختی هارو

به عشق بودنت آسون گرفته

نذار دستام گم شه نزار دیونه تر شم

دل من جا بمونه خودم غرق سفر شم

از این روزای سخت و پر از دلشوره سیرم

یه کاری کن عزیزم دارم از دست میرم

♫♫♫

کمک کن از شب تردید رد شم

دوباره عاشقم شو باورم کن

نذار از آسمون تو بیفتم بمون و غشقتو بالو پرم کن

می خوای آغوشتو از من بگیری

مثه دیونه ها تشویش دارم

آخه میدونم اینو بی تو هرشب جه روزای بدی در پیش دارم

♫♫♫

نذار دستام گم شه نزار دیونه تر شم

دل من جا بمونه خودم غرق سفر شم

از این روزای سخت و پر از دلشوره سیرم

یه کاری کن عزیزم دارم از دست میرم

محسن ن ک

New member
اخی فردا جمعه اونم تو ماه رمضون که کوه تعطیله زیر کولر شما بگین چقد میشه خوابید :دی

baran1001

New member
زمانِ نبودنت را

به عقب بکشم

یا به جلو

فرقی ندارد

دلتنگی

مرا

به بسترِ بی خیالی می‌برد

....

بی خیالت شدم

لطفاً مرا سرزنش نکن

محسن ن ک

New member
یکی اینجا تو این خونه(من)..همه شب هاشو بیداره(اقا پلیسه) ..روزای عمرشم بی تو وو به پای گریه میزاره...یکی که بی تو افسردس نمیتونه تنها شه..دوستت داره مگه میشه بهت بی اعتنا باشه؟
خدا چقد دلم گرفته..دیگه نایی ندارم ..کی میشه منم بمیرم طاقت موندم ندارم.....
هنو دلواپست میشم (لامصب)...ولی تو سرد و مغروری .. برات اصلا مهم نیستم چقد از حس من دوری..سکوت خونه سنگینه دارم بد جوری له میشم :(نکبت)...ولی بازم به عشق تو حریف فاصله میشم(ببین چقد دوست دارم خره :\)
دلم می خواد که برگردی (بی شعور)..چقد این رابطه سرده یه چیزی مانعت میشه بگو کی عاشقت کرده(خیلی نامردی :دی) بگو تکلیفو روشن کن چرا ا دیدنم سیری عوضی(کات)

بالا