به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

Taraa

Well-known member
خب دوستان ... به همه تبریک میگم

رییس جمهور جدیدمونو حمایت میکنیم

ایشالا که ایران و ایرانی همیشه سربلند باشه :auizz3ffy9vla57584x

Persian-Masoud

New member
به نوبه خودم تبریک میگم اول به خودم که از اوایل تاپیک یک تنه با دکتر سر شاخ شدم تا الان! :smilies-azardl (12)
تبریک میگم به همه سبز ها. تبریک میگم به اصلاحات. تبریک میگم به همه مردم رنج کشیده ایران که 8 سال این ..... هارو تحمل کردن و بالاخره روزنه امیدی به سوی آینده جوانان مملکت باز شد.
تبریک میگم به اکثریت ملت ایران که به ندای خاتمی گوش دادن و رای های سبزشون رو توی صندوق ریختن.
تبریک میگم به دوستانم در این فروم تخصصی و زیبا که به اصلاحات رای دادن.
و در آخر خطاب به جلیلی و طرفدارانش میگم شر شما تا ابد از سر ایران کوتاه باد. انشالله......
:auizz3ffy9vla57584x

Persian-Masoud

New member
حال و هوای خیابان های شهر در پی اعلام پیروزی حسن روحانی

عصرایران - در پی انتشار رسمی خبر پیروزی دکتر حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ، خیابان های تهران و برخی شهرهای ایران ، حال و هوای جشن و سرور به خود گرفت.

به گزارش خبرنگار عصرایران ، هم اکنون خودروهای پرشماری در سطح شهر ، با بوق زدن های ممتد و فریادهای شادی سرنشینان آن در سطح شهر در حال تردد هستند. تعدادی نیز همزمان با حرکت خودروهایشان در خیابان ، فریاد الله اکبر سر می دهند.

برخی از این خودروها ، عکس روحانی را بر روی بدنه یا پشت شیشه هایشان دارند و سرنشینان آنها ، با نشان دادن علامت پیروزی - v - شادمانی خود را از پیروزی کاندیدای اعتدالگرایان و اصلاح طلبان بروز می دهند.

در این میان ، تعدادی از اصناف نیز با پخش شیرینی در مقابل مغازه های خود ، در این جشن ملی شرکت دارند.
به نظر می رسد نتیجه انتخابات امروز ، خون تازه ای در رگ های جامعه تزریق کرده و نشاط و امید را در آن تشدید کرده است.
این سرور ملی در کمال آرامش و به دور از هر تنشی در حال وقوع است.

حسن روحانی ، در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با کسب اکثریت آرا ، رئیس جمهور ایران شد.
محمود احمدی نژاد ، 48 روز دیگر ، نهاد ریاست جمهوری را ترک می کند.

Persian-Masoud

New member
پیام تبریک رهبر معظم انقلاب به حسن روحانی

مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با صدور پیامی، حضور حماسی مردم در پای صندوق‌های رای و انتخاب حسن روحانی به عنوان رییس‌جمهور منتخب مردم را تبریک گفتند.

به گزارش ایسنا، پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی تا دقایقی دیگر منتشر می‌شود.

Persian-Masoud

New member
قالیباف به حسن روحانی تبریک گفت

به گزارش فارس، محمد باقر قالیباف کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری طی پیامی پیروزی حسن روحانی در رقابت‌های ریاست جمهوری را تبریک گفت.

قالیباف در این پیام با تشکر از مشارکت بی نظیر مردم در انتخابات نوشت: بدینوسیله انتخاب شایسته جنابعالی به عنوان رییس جمهور اسلامی ایران را صمیمانه تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای جنابعالی و دولت آینده، موفقیت و توفیق خدمت به ملت شریف ایران را مسئلت می­کنم.

متن کامل این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

برادر بزرگوار جناب حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی

رییس جمهور منتخب ملت ایران

بدینوسیله انتخاب شایسته جنابعالی به عنوان رییس جمهور اسلامی ایران را صمیمانه تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای جنابعالی و دولت آینده، موفقیت و توفیق خدمت به ملت شریف ایران را مسئلت می­کنم.

بر خود لازم می­دانم که مراتب سپاس و شکرگزاری خود را به پاس مشارکت بی­نظیر مردم در این انتخابات و خلق یکی از بزرگترین حماسه­های سیاسی تاریخ ایران اعلام دارم. بی­تردید این حماسه بزرگ محصول درایت رهبری و هوشمندی و موقعیت­شناسی ملت مبارز و قهرمان ایران است.

حماسه سیاسی عظیم ملت ایران نشان داد که برخلاف تمام القائات و توطئه­های دشمنان نظام جمهوری اسلامی همچنان مستحکم­ترین نظام مردمی دنیا است و از عظیم­ترین پشتوانه مردمی برخوردار است.

همه ما باید قدردان این ملت عظیم و فهیم باشیم که با گذشت سی ­و پنج سال از انقلاب اسلامی همچنان در صف مقدم تبعیت از ولایت و دفاع از آرمانها و ارزشهای انقلاب قرار دارند. انتظار همه ملت ایران این است که دولت آینده برای قدردانی از این حماسه بزرگ تمام تلاش و همت خود را برای تحقق حماسه اقتصادی بکار گیرد.

با آرزوی توفیق و سربلندی برای همه خدمتگذاران ایران اسلامی

محمد باقر قالیباف

25 خرداد 1392

k-b

New member
چه جالب کلا الان همه خوشحالن و من همچنان اینجوریم::smiliess (2)::13::13:

Taraa

Well-known member

ستار خان هم ؟ چمران رو حدث میزدم ..... الان بزن و بکوبیه ها ...........
661719_leb.gif
661719_leb.gif

مگه k-b هم شیرازه ؟

آره ... ستارخان که قلب اینجور برنامه هاس

اوهوم .... شیرازی هستن ایشون هم

nutgirl92

New member
بچه ها ما رفتیم یه سر خیابون ولیعصررررررررررر
خدایااااااااااااااا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

روحانی یادت باشه
عارف هم باید باشهههههههههههههههههه

mj1919

New member
از دوستانی که، بابت این تاپیک تشکر کردند، ممنونم!
در درجه ی اول، هدفم ایجاد یک شور انتخاباتی بود، توی این انجمن!
هر چند که اوایل ، خیلی از بچه های اینجا تو جو انتخابات نبودند،

امیدوارم، همه هرچه بیشتر دنبال آگاهی باشیم، و مسوولیت آگاهی هامون رو هم بپذیریم،

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nanaz

k-b

New member
چرا ؟

الان چمران و ستارخان غوغاییه ها ... بزن بیرون حالت عوض میشه

آره عزیزم میدونم حتی تو خونه هم هستم صدای بوق ماشینا میاد ولی من احساس میکنم تا یه تغییر فاحش تو اقتصاد و وضع معیشت مردم ایجاد نشه خیلی نمیشه شاد و امیدوار بود!!! امیدوارم زودتر اون روز بیاد.

bahar.zr93

New member
با این کاندید مورد نطرم رای نیاورد اما افتخار میکنم....
بگین به چی؟؟؟؟؟؟؟

به اینکه
دوباره یک هم استانیم رییس جمهور شد....
یعنی یه همچین خاک رییس جمهور پروری داریم ما... بله!!

reza.n

New member
مجتبی جان یادته اون اول گفتم همه چی به هاشمی بستگی داره.:riz277::65d6a5d6s:

mj1919

New member
مجتبی جان یادته اون اول گفتم همه چی به هاشمی بستگی داره.:riz277::65d6a5d6s:

به نظر من،
رای بالای روحانی ریشه در محبوبیت خاتمی داره،

هرچند اینها همش بازی شطرنج خاتمی-هاشمی با اصولگرایان بود،
به زیرکی هرچه تمام ، هاشمی می دونست چجوری میدون رو آماده حضور روحانی کنه ،

با تمام این حرفها، من از این وضعیت راضی ام، فکر می کنم، بهترین شرایطی که کشور می تونست رو به جلو بره، کابینه ی ائتلافی بود، تز هاشمی (و نیز ایده ی رضایی)
اگه کابینه ی روحانی اینجوری باشه، معلوم میشه هاشمی شعار نمی داد (روحانی با توصیه ی هاشمی کاندیدا شد!) اگه کابینه ی تک قطبی بست، یعنی همون آش و همون کاسه ! بازم ملت گول بازی سیاستو خوردن!

mahsa.

New member
به نظر من،

با تمام این حرفها، من از این وضعیت راضی ام، فکر می کنم، بهترین شرایطی که کشور می تونست رو به جلو بره، کابینه ی ائتلافی بود، تز هاشمی (و نیز ایده ی رضایی)
اگه کابینه ی روحانی اینجوری باشه، معلوم میشه هاشمی شعار نمی داد (روحانی با توصیه ی هاشمی کاندیدا شد!) اگه کابینه ی تک قطبی بست، یعنی همون آش و همون کاسه ! بازم ملت گول بازی سیاستو خوردن!

موافقم عجیییییییییییییییییییییییییب

reza.n

New member
به نظر من،

ها؟بابا خیلی پیچیده حرف میزنی.من فقط تا اونجا که گفتی:"به نظر من رو" متوجه شدم.:whistle:ولی...هیچی دیگه همون:motat:

خزر

New member
سلام همگی

دکتر نمیذاشت شادی کنیم فک میکرد نتیجه انتخابات عوض میشه

دیدی دکتر همون که گفتم شد:4d564ad6:

aram ft

New member
من خیلی خوشحالم . خیلی خیلی. بعد مدت ها امید به ملت ایران برگشت. البته من از انتخاب رضایی هم خوشحال می شدم ولی خودم به شخصه روز آخر تصمیم گرفتم به روحانی رای بدم.. خدا رو شکر. امیدوارم 4 سال درخشانی پیش رو داشته باشیم. زنده باد ایران

بالا