به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mj1919

New member
بله ، خواهش می کنم : این دوتا مورد رو مطالعه بفرمایید؛ بعدا براتون بازم می زارم . ولی من هم یک سوال از شما دارم ، چرا موضع گیری شدید و انتقاد جدی از دولت کنونی برای شما (و سایر دوستان)، مهمتر از ارائه راه حل برای این مشکلات کنونی هستش ؟ کدوم یکی برای شما در انتخاب مهمتره : موضع گیری و انتقادهای تند و یا ارائه راه حل های لازم ؟
راستی اگه مایل بودین دوس دارم دلیل انتخاب شما رو هم بدونم، خدا رو چه دیدی شاید مام رایمون عوض شد .

بازنگری در اقتصاد از مهمترین ضروریات دولت آینده است : بازنگری در اقتصاد از مهمترین ضروریات دولت آینده است

امنیت با ایمان و عدالت برقرار می شود و نه با ساز و کار پلیسی : امنیت با ایمان و عدالت برقرار می شود و نه با ساز و کار پلیسی

لا اله الالله

اول باید به سیستم اعتراض کنی، بعد بگی من ایده ی جدید آوردم
خوب اگه همون راه قبلی رو می خواهید ادامه بدید، پس بذارید کسایی که سیستم قبلی رو بوجود آوردند راه خودشون رو ادامه بدهند (بهاری ها)

من اون دو تا متن رو خوندم ، بازم، چیزی در مورد نفی ایرادات دولت قبلی نبوده (یک عده حرفهای اصولگرایی که بوی شعار بیشتر میده تا عمل)

goo

New member
ببینید جلیلی را هل دادن تو انتخابات ! نمیخواست کاندید بشه ! انصافا هم تیم اقتصادی مناسبی نداره ! شما موضع گیریهای 2 ماه پیش ایشون رو بخونید متوجه میشید.

بزارینش ، با کمال میل می خونمش.

goo

New member
لا اله الالله

اول باید به سیستم اعتراض کنی، بعد بگی من ایده ی جدید آوردم
خوب اگه همون راه قبلی رو می خواهید ادامه بدید، پس بذارید کسایی که سیستم قبلی رو بوجود آوردند راه خودشون رو ادامه بدهند (بهاری ها)

من اون دو تا متن رو خوندم ، بازم، چیزی در مورد نفی ایرادات دولت قبلی نبوده (یک عده حرفهای اصولگرایی که بوی شعار بیشتر میده تا عمل)

مثلا؟:smiliess (11):

mj1919

New member
فکر می کنم شما با موضع گیری قبلی مناظره ها رو دیدین ، چون من از برنامه تریت افراد ایشون رو دیدم.

مشروح برنامه ی فرهنگی دکتر جلیلی

مشروح برنامه اقتصادی دکتر جلیلی

مشروح برنامه ی دکتر جلیلی برای اصلاح ساختار اجرایی کشور

لینک ها خرابه،
غیر قابل دانلود

goo

New member
این که تو هر دوره ای اشتباه وجود داشته اصلا قابل انکار نیست بله تو همه دوره ها ما بگیر و ببند داشت و فاجعه ای که تو 8 سال اخیر رخ داده با هیچ دوره ای قابل قیاس نیست من نگفتم شما ایرانی نیستین گفتم انگار تو این کشور زندگی نمی کنین وگرنه آن را که عیان است چه حاجت به بیان است!!!!!!!! ببخشید من نمیدونم واسه شما دانش آموز چه فاجعه ای رخ داده که انقدر تاثیر گذار بوده میشه روشن بفرمایین بعدشم فکر نمیکنم کسی حافظه اش ضعیف باشه مگه اینکه بخواد خودش رو به یه راه دیگه بزنه من برعکس شما تعصب دارم چون این کشور نیاز به اصلاحات ریشه ای داره گرچه هر کی رئیس جمهور بشه 4 سالش رو فقط باید صرف جمع کردن گند کاریهای آقایون کنه
شما اگه مناظره رو دیدین کاملا مشهود بود آقای جلیلی دارن خیلی ظریف زیر آب همه رو میزنن البته که سو مدیریت مربوط به فقط یک نفر نیست ولی جاییکه آقای جلیلی بهشون اختیار تام داده شده واسه تصمیم گیری تصمیم اشتباه پشت اشتباه آخرش رو هم که داریم میبینیم من کلا طرفدار کسی نیستم و رای که می اندازم سفید خواهد بود ولی اینکه میبینم یه کسی رو بدون هیچ گونه عملکرد مثبتی اینجوری کاریزما میکنین واسه ام قابل تحمل نیست
شما میگین مدرک می خوایین ولی فراموش کردین تو این مملکت مدرکی واسه گناهکار جلوه دادن خودشون باقی نمیذارن ما مردم کرد آقای احمدی نژاد قبل از ریاست جمهوری می شناختیم و در تعجب بودیم چطور ممکنه همچین کسی با اون سابقه که ماها ازش سراغ داریم واسه ما تصمیم بگیره ولی دیدیم به خاطر اینکه کسی مخالف آقایون سر کار نیاد حاضرن چه جنایاتی مرتکب بشن من از زندگیم تو دوره ریاست جمهوری آقای خاتمی راضیم بعید میدونم کسی باشه که اون دوره رو به این 8 سال اخیر ترجیح نده
یکی ا مهمترین اهدافی که همه کاندیداها دنبلش میکنن مطمئن باشین مساله هسته ایه ولی فرق روش آقای جلیلی با بقیه این هستش که میخواد به هر قیمتی رو یه موضع اشتباه خودش بمونه ولی مطمئنا بقیه حالا چه اصولگرا چه اصلاح طلب و چه مستقل حاضر نمیشن به هر قیمتی راه اشتباه آقای جلیلی رو ادامه بدن بله ما قبلا هم تحریم داشتیم ولی دیگه الان از تحریم گذشته فقط مونده بگن از هوای کره زمین استفاده نکنین ارزش پولمون رسما صفر شده صادرات تو بدترین شرایطه انقد سو مدیریت داشتیم که تو اقلامی هم که قبلا خود کفا شده بودیم کم آوردیم از گندم و شکر بگیر تا... اینکه شما میگین تعصب ندارین فکر میکنم اصلا قابل قبول نباشه

خاستگاه تعصب چيست؟ پژوهشگران دانشگاه گنت واقع در بلژيك به اين نتيجه رسيده اند كه تعصب ريشه در ايدئولوژي ندارد بلكه برخاسته از نياز عميق رواني مرتبط با روش خاصي از انديشيدن است. كساني كه ابهام و نامعلوم بودن برايشان آزار دهنده است و مي خواهند تصميم هاي سريع و قطعي بگيرند در معرض كليت بخشي و تعميم در مورد ديگران (تعصب) هستند.

افراد متعصب كساني هستند كه از ابهام و نامعلومي تنفر دارند از اين رو مايلند كه سريع قضاوت كنند و تصميم بگيرند. بر اين اساس، افراد متعصب بر اساس اولين اطلاعاتي كه دريافت مي كنند ذهنيتشان را شكل مي دهند و به آن ذهنيت مي چسبند. و اگر پس از آن اطلاعاتي در مخالفت با اطلاعات اوليه بدهيد، آن را نمي پذيرند. اين روش تفكر ناشي از اين نياز است كه انسان مايل است كه جهان را طبقه بندي كند، و اينكار اغلب به صورت ناخودآگاه صورت مي پذيرد. وقتي كه كسي را مي بينيم، اولين چيزي كه در ذهنمان خطور مي كند اين است كه زن است يا مرد، پير است يا جوان، سياه است يا سفيد و غيره. اما مشكل بزرگتر اين است كه براي هر كدام از اين طبقه بنديها، ويژگي هايي را نيز قايل هستيم كه اين منجر به تعصب و قالب گيري ذهن مي شود. كساني كه نياز به قضاوت سريع دارند، قضاوتشان در مورد يك فرد جديد بر اساس اعتقاداتي است كه از قبل در مورد طبقه آن شخص دارند. به عنوان مثال مي گويند اين فرد يك سياهپوست است، بنابراين بايد چنين ويژگي هايي داشته باشد.
بنا به عقيده اين پژوهشگران، تقريباً محال است كه بتوان روش اصلي تفكر افراد متعصب را تغيير داد اما مي توان از تعصب آنها كاست. اگر افراد متعصب با كسي كه درباره طبقه اش نظر درستي ندارند مراوده داشته باشند و از شخصيت آن فرد خوششان بيايد، نگرش تعصبي آنها در مورد آن طبقه تغيير مي كند. همچنين پژوهشگران نتيجه گيري كردند از آنجائي كه تعصب مربوط به ايدئولوژي نيست بلكه يك نياز ابتدائي بشر و روشي در تفكر است، بنابراين بايد در مورد افراد متعصب و اينكه چرا متعصب شده اند، به گونه ديگري بيانديشيم. براي كاهش تعصب در ابتدا بايد بپذيريم كه افراد متعصب تنها از طريق قضاوت سريع مي توانند با جهان ارتباط برقرار كنند و دنيا برايشان معني دار مي شود.

منظورم این بود که اینجوری نیستم . بده ؟

فکر می کنم هیچ کس در دولت اختیار تام نداره و همه در قانون اساسی محدوده مشخصاتی دارن و کسانی هستن که به اونا نظارت می کنن.
یک مثال بسیار بسیار جزئی می زنم ، دوستی که داشت از قومیت ها دفاع می کرد در زمان خودشون سرانه هر دانش آموز در استان ما یک دهم سرانه در یک استان دیگه بود. البته این مشکل اونی نبود که من گفتم . حالا شاید یه روزی اومدم براتون درد دل کردم.:smiliess (3):
8 سال پیش نسبت به 8 سال پیشترش ، در دنیا خیلی چیزها عوض شده که فکر نکنم مقایسش درست باشه. مثل مسائل اقتصادی جهانی.

آخرین ویرایش:

goo

New member
چندیدن مورد جدا کردم خواست ارسال کنم، باز پشیمون شدم،

در هر صورت ، ببینیم، مردم روز جمعه کی رو انتخاب می کنند

هر طور مایلین ، من فقط برا دونستن خودم خواستم، خب میگم شاید دارم اشتباه می کنم دیگه، :whistle: واقعیتش فکر می کنم نسبت به انتخابم مسئولم و باید اون دنیا جوابش رو بدم اگر اشتباهی داشته باشم. حالا خوشحال می شم توی قالب پیام خصوصی و ایمیلی چیزی برام بگین . دوس ندارم با بی اطلاعی از مواردی اشتباه کنم. خب انسان ممکن الخطاس دیگه. آخه همین جام هر کی از ایشون بد گفته هی من ازشون خواهش کردم که یه دلیل ملیل منطقی بیارن تا من بخونم ولی هیچ کدومشون نیاوردن .:smiliess (12):
به هر حال من به شعور جمعی و اکثریتی مردم ایران احترام می زارم و خواهم گذاشت.

goo

New member
آخرین ویرایش:

goo

New member
چه جالب ، نظرات قبلی تر رو می خونم بعضی ها فکر می کنن اگه کاندیدای اونا رای بیاره خوبه و همه چی درسته ولی اگه اون یکی باشه تقلب شده .... واقعا چرا ؟؟؟:5:

mj1919

New member
زنان در انتخابات:

70054_820.jpg

70056_821.jpg

70058_490.jpg

70060_375.jpg

b.nafas

New member
كسايي كه با اصلاحات مخالفن باشه نظرشون محترم ما كه ديگه با هم دعوا نداريم ....خدايي از يه چيز ساده شروع كنيم همين تلوزيون خودمون سريال هاي خومبي كه مي ساختن چي شده چرا ما بايد بشينيم يك سري سريال هاي بي محتواي تركيه اي رو نگاه كنيم آخه چرا در صورتي كه خودمون ادبيات و داستانهايي داريم كه اگه به تصوير كشيده شن خيلي بهتر هستن تا اين سريال هاي واقعا بي محتوا ..چرا بچه هاي ما بايد عشق رو از تر كيه اي ها ياد بگيرن البته به قول خودشون عشق چرا بايد كسي دنبال كتاب هاي اصلي ايراني نباشه و خيلي چيز هاي ديگه واقعا اينها درسته ..نمي گم تقصير اصول گرا هاست يا شخص خاصي اينا مسائلي هستن كه در ظاهر شايد سطحي باشن اما دارن بچه هاي ما رو از بين مي برن ..بايد كسي باشه كه اين وضع رو درست كنه حالا از هر طرفي كه هست .. من هنوز تصميم ندارم كه به روحاني راي بدم اما خودتون قضاوت كنيد ..چرا اينقدر اوضاع خرابه نمي گم اونموقع بهشت بود يا اگه روحاني بياد مي شه بهشت كسه ديگه اي بياد ميشه جهنم اميدوارم هر كي مياد به فكر مردم باشه نه به فكر انتقام از بقيه رئيس جمهور ها .ولي اين رو هم بايد بدونيم كه روحاني از اول كانديد اصلاح طلبان نبود اما با رفتن عارف گزينه ي ديگه اي نمونده ..بازم ميگم ايشالله هر كي مياد هدفش اين مردم بيچاره باشند ما كه بخيل نيستيم ..

b.nafas

New member
اين عكس هارو كه مي بينه آدم جز اينكه تو دلش يه غم بزرگ مي شينه چيز ديگه اي نيست ..آخه جرا بازي با رنگ ها ..بازم قرمز و آبي و بنفش و از اين جور چيزا نشون دادن بعضي چهره هاي خاص ..به خدا اينا واسه مردم نون و آب نمي شه..والا نمي شه اينا فرهنگ نمي شه اينا اقتدار نمياره چرا به جايي رسيديم كه امارات داره ليگ فوتبال برگزار مي كنه به نام خليج عرب ..چرا ما الان اينجاييم ...

Taraa

Well-known member
خداییش تارا تو از این وضعیت راضی هستی که طرفداری این افراطی هارو میکنی؟ بابا ملت بدبخت شدن بخدا! بس نیست؟

من طرفداری نکردم از هیچکدومشون ... اتفاقا ولایتی رو که به هیچ عنوان قبول ندارم ... جلیلیم بنظرم خیلی خام رفتار میکنه و افراطیه ... رضایی هم همش داره نقش بازی میکنه ... حداد تا بود چون به نبود خودش مطمئن بود داشت مشت این و اونو باز میکرد که مردم بهتر بشناسن این و اون رو (نقش خوبی بود من که از حرفاش خیلی چیزا دسگیرم شد ولی خودش به درد ریاست جمهوری نمیخورد ، خودشم اینو بهتر از هر کسی میدونست) ... خط روحانی و عارف رو که به هیچ عنوان قبول ندارم چون اینا کلا انگار یه دین جدید آوردن که اسم اسلام خودمونو دزدیدن و گذاشتن روش ...قالیباف تو مناظره آخری بنظر منم کارش بچه گانه اومد ولی میشه گذاشت پای مشاور نادونش ... میمونه کی؟

والا من که بنظرم هیچکدومشون مناسب نیستن منتها از روش حذف گزینه که استفاده میکنم این طومار بالا نصیبم میشه

Taraa

Well-known member
بچه ها خداییش احساسات از پستاتون میباره ... هر کدوم یه کاندیدو گرفتین میگین خداس ، بعد هر چی ایراد تو دنیاس میبندین به بقیه کاندیداها

کجا جلیلی کرده تو بوق که من رفتم جنگ ولی رضایی اخلاص ازش میباره؟!!! جفتشون مث همن .. رضایی کم اسم شهیدا رو قطار میکنه و خودشو معلمشون میدونه؟
هی میگه من اگه رییس جمهور بشم باز دوباره به این مملکت باکری ها و همت ها و زین الدین ها تقدیم خواهم کرد

mj1919

New member
شما که در پست 703، کاندیدای بدرد بخور باقی نذاشتید که!!!!

خوب معلومه که اینجوری که شما می گید کاندیداها هیچ کدوم بدرد نمیخوره، خوب پس طرفدارانشون هم همه بی منطق و احساساتی اند دیگه!

بالاخره، این چند ده میلیون نفر یکیو باید انتخاب بکنه دیگه، بشینیم هیچی نگیم؟!!!

Taraa

Well-known member
شما که در پست 703، کاندیدای بدرد بخور باقی نذاشتید که!!!!

خوب معلومه که اینجوری که شما می گید کاندیداها هیچ کدوم بدرد نمیخوره، خوب پس طرفدارانشون هم همه بی منطق و احساساتی اند دیگه!

بالاخره، این چند ده میلیون نفر یکیو باید انتخاب بکنه دیگه، بشینیم هیچی نگیم؟!!!

بله باید یکی رو انتخاب کرد ... بله من رای دادن رو وظیفه شرعی خودم بخصوص تو این مقطع زمانی میدونم

بله هیچکدوم در شان مقام ریاست جمهوری نیستن ... ولی باید بین بد و بدتر انتخاب کرد

بله گزینه ها مث گزینه های کنکور هستن که گاهی هیچکدوم درست نیستن ولی بالاخره باید یکی رو زد

mj1919

New member

بله باید یکی رو انتخاب کرد ... بله من رای دادن رو وظیفه شرعی خودم بخصوص تو این مقطع زمانی میدونم

بله هیچکدوم در شان مقام ریاست جمهوری نیستن ... ولی باید بین بد و بدتر انتخاب کرد

بله گزینه ها مث گزینه های کنکور هستن که گاهی هیچکدوم درست نیستن ولی بالاخره باید یکی رو زد

چی بگم والا!
ایده آل گرایی تو سن ما جوونا بیماری حساب نمیاد ولی از نظر جامعه یک مشکل هست!
بابا، قرار نیست که سوپر من بفرستیم پاستور یا ترمیناتور که بزنه کل مشکلات رو داغون کنه، مملکت رو هم گل و بلبل!

یکی از هشت نفر بهتره، همین! نه اینکه همه بدترند، یکی بد! (اینجوری پس تو جامعه یعنی اصن خوب نداشتیم؟؟؟!!!! که همه بدها اومدند بالا؟؟!!)

بالا