به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

goo

New member
بلاخره آقای جلیلی توی دولت احمدی نژاده و با هم دوست هستن. یک کلمه از اوضاع الان انتقاد نمیکنه. من و خیلی از کسای دیگه بخاطر همین نزدیکی به احمدی نژاد، و همچنین نداشتن هیچ نوع برنامه اصولی برای حل مشکلات بجز تاکید بر دین و اخلاق ، عدم نگاه سیستماتیک به مشکلات کشور و ..... مخلفش هستیم و به هیچ عنوان نمیخوایم دوباره کسی مثل احمدی نژاد بیاد رو کار. مذاکرات جلیلی با آژانس همش بازی با حرفه.
یاد داستان مردی افتادم که زندگیشو رها کرده بود و 24 ساعت توی مسجد نماز میخوند. پیغمبر دیدنش بهش گفتن تو زن و زندگی و کار نداری؟ گفت چرا همشو گذاشتم کنار نماز میخونم که برم بهشت چون بهشتو خیلی دوست دارم. گفتن خرج خانوادتو کی میده؟ گفت برادرم.
گفتن: همانا که برادرت به بهشت سزاوارتر از توست.
این داستان جلیلیه. فیلم تبلیغاتیشو دیدم همش مذهبی بود. نه برنامه ای نه انتقادی. ازونایی که 24 ساعت نماز بخونه. نماز خالی و جای مهر و اینا دردی از اقتصاد کشور و مردم دوا نمیکنه....

بله مساله همین جاست ، کاندیدا ها باید از برنامشون حرف بزنن و راه و روششون ولی متاسفانه بعضی از کاندیداها فقط دارن از مشکلات مردم صحبت می کنن و همش در حال انتقادن. این کاندیداها دارن با احساسات مردم برای جذب رای بازی می کنن. فکر می کنم که این روش دیگه جواب نده. مشکلات رو همه می دونن ، کسی برندس که برنامه بهتری داره. نه انتقاد بهتری.

در ضمن من و دوستام توی دوران آقای احمدی نژاد دانشجو بودیم و فامیلمون توی دولت ایشون کار می کردند و بقالی سر کوچمون هم توی دولت ایشون داشت خرید و فروش می کرد و...فکر می کنم یه مشکلی داریم ها ؛ نه ؟
ولی من توی پایگاه ایشون خیلی از برنامه هاشون رو خوندم ، به پایگاه ایشون ارجاع میدم ، می خواین با یک فیلم درباره سرنوشت مملکتتون تصمیم بگیرین ؟؟؟

آخرین ویرایش:

STRUCTURE 66

New member
اولا چون هیچکی نگاه کامل نداشته حالا من باید به اونی رای بدم گه سیتماتیک نیست بگم قبلا هم نبوده؟؟؟
دوما کسی که انتقاد میکنه یعنی مشکلاتو تشخیص میده. راه حلی هم براش داره که میگه این بده. ولی کسی که انتقاد نمیکنه راه و برنامه ای نداره و مشکلاتو نمیشناسه. پس انتقاد خیلی خیلی خیلی مهمه.
دوما بین کاندیداها قالیباف و روحانی و رضایی و ولایتی همه یک دید کلی نسبت به مشکلات دارن. یه راهایی براش میگن یه برنامه ای یه درمونی. ولی جلیلی حتی کارشناس اقتصادیش فقط راجع به اخلاق و تقوا حرف میزنه. بابا تقوا خوب . تو با تقوا... برنامت چیه؟ اصلا میدونی مردم تو چه باتلاقی دست و پا میزنن؟

فضای اتخاباتی عرصه انتقاده . من قصد حمایت از جلیلی رو ندارم. این معیار خوبی نیست . من تئوری اگر درد مشخص باشه درمانش هم مشخصه را قبول ندارم . درمان را دکتر میفهمد نه دستگاه سی تی اسکن !!!

STRUCTURE 66

New member
چرا تیکه های حرفای منو میچسبونی یه چیز جدید از توش در میاری. من دارم میگم رضایی رو فقط دوست دارم. من کی گفتم بخاطر خلوص نیت و عشق به جلیلی رای نمیدم. چرا حرفای منو یه جور دیگه جلوه میدی؟ من فقط گفتم رضایی رو دوست دارم و به نظرم عشق به مردم و خلوص نیت داره . کی گفتم کسی که عشق به مردم داره بشه رئیس جمهور. نقل قول بیار بجای تفسیر خودت که اشتباهه. اگه اینکه رضایی رو دوست دارم اذیتت میکنه خوب باشه بخاطر تو دیگه دوست ندارم. از اول پستای منو بخون من نگفتم به رضایی رای میدم گفتم به روحانی رای میدم. فکر کنم شما هوادار جلیلی هستی ولی الکی میگی قالیباف.
احمدی نژاد از اول معلوم بود شعار میده. برنامه نداشت. ایده نداشت. کدوم ایده؟ یه مشت وعده بی برنامه. من یادم نیست که ایده و برنامه ای داده باشه............

اوکی . قبول . رای من قالیبافه !! من به رای شما ایراد نگرفتم . همون متنی که نقل قول کردم مد نظرم بود .

rozhan20

New member
عجب منطقی که دوستان فکر می کنند هر کی طرف خودشون هست راست و درست می گه و بقیه اصلا ایرانی نیستن ؛ خب زمان دانش آموزی ما دوران همین آقایانی بود که شما طرفداریشون رو می کنین و خود من در همین دوران خیلی خیلی ضربه خوردم ، . دوس ندارم زیاد دربارش بگم ولی اون ضربات هنوز هم اثراتش رو توی زندگیم داره. چرا باید حافظه ی تاریخی ما اینقدر ضعیف باشه که همین دیروز رو ببینیم ؟ این که دولتی در مقابل مخالفاش بگیر رو ببند داره مال همه ی دولت ها و دوران هاست ، البته به نظر من کاملا اشتباهه ولی توی همون دوران ریاست آقایان مورد علاقه شمام کم نبوده که خیلیش هم ریشه توی همون دوران داره. در این مورد که دفاعی ندارین. واقعا ایران اون موقع گلستان بوده ؟ مطمئنا نبوده .
در ضمن شما که اینقدر اطلاعات بسیار بالایی درباره انرژی هسته ای و مذاکرات دارین و دقیقا هم می دونین چطور داره پیش می ره و در مذاکرات بدون خبرنگار چه اتفاقی افتاده و کی چی گفته و تمام مشکلات کشور به خاطر کی هستش لطف کنین این اطلاعات رو در اختیار همه بزارین تا مام تصمیم درستی بگیریم.
نمی دونم چرا تمام مشکلات ایران و تحریم ها و سوء مدیریت ها و ... همیشه مربوط به رقیب آقایون مورد علاقه شماست . حالا اصلا فرق نمی کنه که این فرد کیه و از کدوم حزب هستش و در کدوم پست ولی همین که رقیب شما بشه کافیه تا شما برچسب مشکلات رو به شخص ایشون بچسبونین. و طبیعتا این فرد بر حسب مصلحت مدام در حال تغییر هستش و امروز هم قرعه به نام آقایی میشه که به عنوان نماینده ایران داره مذاکرات رو انجام میده . واقعا عجب منطقی . چیزی که واضح هست اینه که سوی مدیریت ها مربوط به یک نفر نیست.
ببین دوست عزیز من رای خودم و انتخاب خودم رو دارم واضح تر بگم اجازه ی شست و شوی مغزی دادنم رو به کسی نمی دم و در تمام پست هام نوشتم که با دلایل منطقی و در مواردی که درباره چیزی گزارش می دین با سند محکم حاضر به بحث و تحقیق و رسیدن به کاندیدای اصلح تر هستم ،همون طور که کاندیدای مورد نظرم رو تا به امروز با همین روش انتخاب کردم و در روز باقیمانده اگر به نتایج دیگه ای برسم حتما با کمال میل عوضش می کنم و تعصبی روی فردی ندارم. تاکید می کنم بدون تعصب چیزی که نمی زاره آدم درست تصمیم بگیره.
و بعد از انتخابات هم به شعور جمعی و انتخاب اکثریت احترام خواهم گذاشت و فکر نخواهم کرد که جز من و رای من کس دیگه ای توی ایران حق انتخاب نداشته و حتما و حتما باید کاندیدای من رای می یاورده. در غیر این صورت انتخابات این افراد با خاله بازی بچه های چهار پنج ساله که توی بازیشون جر می زنن چه فرقی هست ؟ شمام اگه دلیل منطقی دارین بفرمایین.

این که تو هر دوره ای اشتباه وجود داشته اصلا قابل انکار نیست بله تو همه دوره ها ما بگیر و ببند داشت و فاجعه ای که تو 8 سال اخیر رخ داده با هیچ دوره ای قابل قیاس نیست من نگفتم شما ایرانی نیستین گفتم انگار تو این کشور زندگی نمی کنین وگرنه آن را که عیان است چه حاجت به بیان است!!!!!!!! ببخشید من نمیدونم واسه شما دانش آموز چه فاجعه ای رخ داده که انقدر تاثیر گذار بوده میشه روشن بفرمایین بعدشم فکر نمیکنم کسی حافظه اش ضعیف باشه مگه اینکه بخواد خودش رو به یه راه دیگه بزنه من برعکس شما تعصب دارم چون این کشور نیاز به اصلاحات ریشه ای داره گرچه هر کی رئیس جمهور بشه 4 سالش رو فقط باید صرف جمع کردن گند کاریهای آقایون کنه
شما اگه مناظره رو دیدین کاملا مشهود بود آقای جلیلی دارن خیلی ظریف زیر آب همه رو میزنن البته که سو مدیریت مربوط به فقط یک نفر نیست ولی جاییکه آقای جلیلی بهشون اختیار تام داده شده واسه تصمیم گیری تصمیم اشتباه پشت اشتباه آخرش رو هم که داریم میبینیم من کلا طرفدار کسی نیستم و رای که می اندازم سفید خواهد بود ولی اینکه میبینم یه کسی رو بدون هیچ گونه عملکرد مثبتی اینجوری کاریزما میکنین واسه ام قابل تحمل نیست
شما میگین مدرک می خوایین ولی فراموش کردین تو این مملکت مدرکی واسه گناهکار جلوه دادن خودشون باقی نمیذارن ما مردم کرد آقای احمدی نژاد قبل از ریاست جمهوری می شناختیم و در تعجب بودیم چطور ممکنه همچین کسی با اون سابقه که ماها ازش سراغ داریم واسه ما تصمیم بگیره ولی دیدیم به خاطر اینکه کسی مخالف آقایون سر کار نیاد حاضرن چه جنایاتی مرتکب بشن من از زندگیم تو دوره ریاست جمهوری آقای خاتمی راضیم بعید میدونم کسی باشه که اون دوره رو به این 8 سال اخیر ترجیح نده
یکی ا مهمترین اهدافی که همه کاندیداها دنبلش میکنن مطمئن باشین مساله هسته ایه ولی فرق روش آقای جلیلی با بقیه این هستش که میخواد به هر قیمتی رو یه موضع اشتباه خودش بمونه ولی مطمئنا بقیه حالا چه اصولگرا چه اصلاح طلب و چه مستقل حاضر نمیشن به هر قیمتی راه اشتباه آقای جلیلی رو ادامه بدن بله ما قبلا هم تحریم داشتیم ولی دیگه الان از تحریم گذشته فقط مونده بگن از هوای کره زمین استفاده نکنین ارزش پولمون رسما صفر شده صادرات تو بدترین شرایطه انقد سو مدیریت داشتیم که تو اقلامی هم که قبلا خود کفا شده بودیم کم آوردیم از گندم و شکر بگیر تا... اینکه شما میگین تعصب ندارین فکر میکنم اصلا قابل قبول نباشه

من اینو گفتم و گفتم به این دلیل نمیخوام به جلیلی رای بدم نه خلوص نیت و عشق و فلان و بهمان....
آقای جلیلی توی دولت احمدی نژاده و با هم دوست هستن. یک کلمه از اوضاع الان انتقاد نمیکنه. من و خیلی از کسای دیگه بخاطر همین نزدیکی به احمدی نژاد، و همچنین نداشتن هیچ نوع برنامه اصولی برای حل مشکلات بجز تاکید بر دین و اخلاق ، عدم نگاه سیستماتیک به مشکلات کشور و ..... مخلفش هستیم و به هیچ عنوان نمیخوایم دوباره کسی مثل احمدی نژاد بیاد رو کار. مذاکرات جلیلی با آژانس همش بازی با حرفه.
یاد داستان مردی افتادم که زندگیشو رها کرده بود و 24 ساعت توی مسجد نماز میخوند. پیغمبر دیدنش بهش گفتن تو زن و زندگی و کار نداری؟ گفت چرا همشو گذاشتم کنار نماز میخونم که برم بهشت چون بهشتو خیلی دوست دارم. گفتن خرج خانوادتو کی میده؟ گفت برادرم.
گفتن: همانا که برادرت به بهشت سزاوارتر از توست.
این داستان جلیلیه. فیلم تبلیغاتیشو دیدم همش مذهبی بود. نه برنامه ای نه انتقادی. ازونایی که 24 ساعت نماز بخونه. نماز خالی و جای مهر و اینا دردی از اقتصاد کشور و مردم دوا نمیکنه....
اینا دلیل منه. نه اونا که شما از قول من گفتی. اول باید سی تی اسکن بشه تا دکتر بفهمه مرض چیه بعد درمان کنه. نه دکتر خالی به درد میخوره نه سی تی خالی.
ولی ترتیب زمانی داره. اول سی تی بعد تشخیص بعد درمان.

STRUCTURE 66

New member
چرا تیکه های حرفای منو میچسبونی یه چیز جدید از توش در میاری. من دارم میگم رضایی رو فقط دوست دارم. من کی گفتم بخاطر خلوص نیت و عشق به جلیلی رای نمیدم. چرا حرفای منو یه جور دیگه جلوه میدی؟ من فقط گفتم رضایی رو دوست دارم و به نظرم عشق به مردم و خلوص نیت داره . کی گفتم کسی که عشق به مردم داره بشه رئیس جمهور. نقل قول بیار بجای تفسیر خودت که اشتباهه. اگه اینکه رضایی رو دوست دارم اذیتت میکنه خوب باشه بخاطر تو دیگه دوست ندارم. از اول پستای منو بخون من نگفتم به رضایی رای میدم گفتم به روحانی رای میدم. فکر کنم شما هوادار جلیلی هستی ولی الکی میگی قالیباف.
احمدی نژاد از اول معلوم بود شعار میده. برنامه نداشت. ایده نداشت. کدوم ایده؟ یه مشت وعده بی برنامه. من یادم نیست که ایده و برنامه ای داده باشه............

بنده نیازی به دروغ گفتن توی فضای مجازی نمیبینم . رای من دکتر محمد باقر قالیباف ! به یک دلیل و فقط یک دلیل ! سوابق اجرایی مورد نیاز !!! ببخشید من قصد توهین نداشته و ندارم .َ

goo

New member
ممنون از توضیح مبسوطتون،
یک عده ای با شعار دادن ساکتین فتنه، و خواص بی بصیرت و... بسیاری از بزرگان نظام رو تخریب کردند بطوری که رئیس فلان، اومد گفت علت اینکه ایشون بی لیاقت است اینه که با بنز میاد ثبت نام ،درست؟
خوب با این مقدمه عرض می کنم، تنها ایراد ایشون این بود که در فتنه خودشو از جریان جدا نکرد، و تکذیب نکرد،

حالا سوال من اینه: نقد آقای جلیلی به دولت احمدی نژاد چیه؟ چه ایرادی در این دولت می بینه، که در دولت خودش وجود نخواهد داشت، به عبارتی مبنای فکری ایشون چه تفاوتی با دولت احمدی نژاد خواهد داشت؟

من بطور جدی، 12 ساعت، مناظره دیدم، و نزدیک چند ده ساعت دیگر نت خوندم، پولی متاسفانه موضع گیری ایشون رو ندیدم؟؟؟؟
ممنون میشم در این مورد بگید

بله ، خواهش می کنم : این دوتا مورد رو مطالعه بفرمایید؛ بعدا براتون بازم می زارم . ولی من هم یک سوال از شما دارم ، چرا موضع گیری شدید و انتقاد جدی از دولت کنونی برای شما (و سایر دوستان)، مهمتر از ارائه راه حل برای این مشکلات کنونی هستش ؟ کدوم یکی برای شما در انتخاب مهمتره : موضع گیری و انتقادهای تند و یا ارائه راه حل های لازم ؟
راستی اگه مایل بودین دوس دارم دلیل انتخاب شما رو هم بدونم، خدا رو چه دیدی شاید مام رایمون عوض شد .

بازنگری در اقتصاد از مهمترین ضروریات دولت آینده است : بازنگری در اقتصاد از مهمترین ضروریات دولت آینده است

امنیت با ایمان و عدالت برقرار می شود و نه با ساز و کار پلیسی : امنیت با ایمان و عدالت برقرار می شود و نه با ساز و کار پلیسی

ااحمدی نژاد برای شورای شهر تهران نقشه کشیده و لیست "" بهاری"" داده...
علی نیکزادم میخان شهدار کنن...

امروز تبلیغاتشو دیدم

خدا به داد تهران برسه...:14:

بله ، خواهش می کنم : این دوتا مورد رو مطالعه بفرمایید؛ بعدا براتون بازم می زارم . ولی من هم یک سوال از شما دارم ، چرا موضع گیری شدید و انتقاد جدی از دولت کنونی برای شما (و سایر دوستان)، مهمتر از ارائه راه حل برای این مشکلات کنونی هستش ؟ کدوم یکی برای شما در انتخاب مهمتره : موضع گیری و انتقادهای تند و یا ارائه راه حل های لازم ؟
راستی اگه مایل بودین دوس دارم دلیل انتخاب شما رو هم بدونم، خدا رو چه دیدی شاید مام رایمون عوض شد .

بازنگری در اقتصاد از مهمترین ضروریات دولت آینده است : بازنگری در اقتصاد از مهمترین ضروریات دولت آینده است

امنیت با ایمان و عدالت برقرار می شود و نه با ساز و کار پلیسی : امنیت با ایمان و عدالت برقرار می شود و نه با ساز و کار پلیسی

خوب کو راه حل چندتا از برنامه هاشو بگو. شعار خالی که میشه احمدی نژاد. اگه برنامه خاصی داشت توی مناظره و فیلمها میگفت که از همه جا مهمتره. حداد عادل هم ازالکی یسری برنامه گفت از جلیلی هیچی در نیومد.

MAHSABANOO

New member
حالا چرا دعوا میکنید هر کی به هر کی دلش بخواد رای میده دیگه:dadad4:

جون من 1 نظر سنجی جدید بذارین.....
الان نظرا خیلی فرق کرده. جالب میشه با انتخابات مقایسه کنیم.
مثلا با این همه رای قالیباف و روحانی یکدفه صبح بلند میشیم میبینیم جلیلی شده رئیس جمهور...

goo

New member
خوب کو راه حل چندتا از برنامه هاشو بگو. شعار خالی که میشه احمدی نژاد. اگه برنامه خاصی داشت توی مناظره و فیلمها میگفت که از همه جا مهمتره. حداد عادل هم ازالکی یسری برنامه گفت از جلیلی هیچی در نیومد.

فکر می کنم شما با موضع گیری قبلی مناظره ها رو دیدین ، چون من از برنامه تریت افراد ایشون رو دیدم.

مشروح برنامه ی فرهنگی دکتر جلیلی

مشروح برنامه اقتصادی دکتر جلیلی

مشروح برنامه ی دکتر جلیلی برای اصلاح ساختار اجرایی کشور

تشخیص مشکلات کشور میرسد به انتقاد و بعد ایجاد برنامه برای مشکلات کشور. این 1 ترتیبه توی همه کارای تحقیقاتی هم اول تشخیص مشکل داریم. بعد برنامه ریزی. بعد اجرا بعد ارزشیابی. متاسفام که تحصیل کرده های مملکت متوجه نیستن انتقاد بخش مهمیه که نشون دهنده یک رونده. هرکی انتقاد کرد این روندو توی ذهنش نداره ولی هر کی انتقاد نکرد معلوم میشه هیچ روند و برنامه ای توی ذهنش نداره

STRUCTURE 66

New member
فکر می کنم شما با موضع گیری قبلی مناظره ها رو دیدین ، چون من از برنامه تریت افراد ایشون رو دیدم.

مشروح برنامه ی فرهنگی دکتر جلیلی

مشروح برنامه اقتصادی دکتر جلیلی

مشروح برنامه ی دکتر جلیلی برای اصلاح ساختار اجرایی کشور

ببینید جلیلی را هل دادن تو انتخابات ! نمیخواست کاندید بشه ! انصافا هم تیم اقتصادی مناسبی نداره ! شما موضع گیریهای 2 ماه پیش ایشون رو بخونید متوجه میشید.

نه اونطوری نیست ! همشون حرفه ! اینها پایگاه مردمی ندارن!

بله خوب... اما شورای شهرو همه مردم که رای نمیدن... اونایی میرن رای میدن که میدونن به کی باید رای بدن!!!
ایشالا که رای نیارن... ولی من که دیگه از تهران قطع امید کردم :smiliess (12):

goo

New member
تشخیص مشکلات کشور میرسد به انتقاد و بعد ایجاد برنامه برای مشکلات کشور. این 1 ترتیبه توی همه کارای تحقیقاتی هم اول تشخیص مشکل داریم. بعد برنامه ریزی. بعد اجرا بعد ارزشیابی. متاسفام که تحصیل کرده های مملکت متوجه نیستن انتقاد بخش مهمیه که نشون دهنده یک رونده. هرکی انتقاد کرد این روندو توی ذهنش نداره ولی هر کی انتقاد نکرد معلوم میشه هیچ روند و برنامه ای توی ذهنش نداره

شعاری که همراه با شعور باشد و شور حل کردنش رو داشته باشن ارزشمنده و نه شعار و انتقادی که هدف جلب رضایت شما باشد...
کسی که برنامه داره یعنی از مشکلات با خبره ولی کسی که فقط انتقاد می کنه هنوز به مرحله برنامه ریزی نرسیده.
با گفته خود شمام ایشون یک قدم جلوترن چون برنامه دارن و از مر حله اول عبور کردن ولی بقیه همچنان دارن روی پله اول مانور میدن. مگه نه ؟

بالا