عجب منطقی که دوستان فکر می کنند هر کی طرف خودشون هست راست و درست می گه و بقیه اصلا ایرانی نیستن ؛ خب زمان دانش آموزی ما دوران همین آقایانی بود که شما طرفداریشون رو می کنین و خود من در همین دوران خیلی خیلی ضربه خوردم ، . دوس ندارم زیاد دربارش بگم ولی اون ضربات هنوز هم اثراتش رو توی زندگیم داره. چرا باید حافظه ی تاریخی ما اینقدر ضعیف باشه که همین دیروز رو ببینیم ؟ این که دولتی در مقابل مخالفاش بگیر رو ببند داره مال همه ی دولت ها و دوران هاست ، البته به نظر من کاملا اشتباهه ولی توی همون دوران ریاست آقایان مورد علاقه شمام کم نبوده که خیلیش هم ریشه توی همون دوران داره. در این مورد که دفاعی ندارین. واقعا ایران اون موقع گلستان بوده ؟ مطمئنا نبوده .
در ضمن شما که اینقدر اطلاعات بسیار بالایی درباره انرژی هسته ای و مذاکرات دارین و دقیقا هم می دونین چطور داره پیش می ره و در مذاکرات بدون خبرنگار چه اتفاقی افتاده و کی چی گفته و تمام مشکلات کشور به خاطر کی هستش لطف کنین این اطلاعات رو در اختیار همه بزارین تا مام تصمیم درستی بگیریم.
نمی دونم چرا تمام مشکلات ایران و تحریم ها و سوء مدیریت ها و ... همیشه مربوط به رقیب آقایون مورد علاقه شماست . حالا اصلا فرق نمی کنه که این فرد کیه و از کدوم حزب هستش و در کدوم پست ولی همین که رقیب شما بشه کافیه تا شما برچسب مشکلات رو به شخص ایشون بچسبونین. و طبیعتا این فرد بر حسب مصلحت مدام در حال تغییر هستش و امروز هم قرعه به نام آقایی میشه که به عنوان نماینده ایران داره مذاکرات رو انجام میده . واقعا عجب منطقی . چیزی که واضح هست اینه که سوی مدیریت ها مربوط به یک نفر نیست.
ببین دوست عزیز من رای خودم و انتخاب خودم رو دارم واضح تر بگم اجازه ی شست و شوی مغزی دادنم رو به کسی نمی دم و در تمام پست هام نوشتم که با دلایل منطقی و در مواردی که درباره چیزی گزارش می دین با سند محکم حاضر به بحث و تحقیق و رسیدن به کاندیدای اصلح تر هستم ،همون طور که کاندیدای مورد نظرم رو تا به امروز با همین روش انتخاب کردم و در روز باقیمانده اگر به نتایج دیگه ای برسم حتما با کمال میل عوضش می کنم و تعصبی روی فردی ندارم. تاکید می کنم بدون تعصب چیزی که نمی زاره آدم درست تصمیم بگیره.
و بعد از انتخابات هم به شعور جمعی و انتخاب اکثریت احترام خواهم گذاشت و فکر نخواهم کرد که جز من و رای من کس دیگه ای توی ایران حق انتخاب نداشته و حتما و حتما باید کاندیدای من رای می یاورده. در غیر این صورت انتخابات این افراد با خاله بازی بچه های چهار پنج ساله که توی بازیشون جر می زنن چه فرقی هست ؟ شمام اگه دلیل منطقی دارین بفرمایین.
این که تو هر دوره ای اشتباه وجود داشته اصلا قابل انکار نیست بله تو همه دوره ها ما بگیر و ببند داشت و فاجعه ای که تو 8 سال اخیر رخ داده با هیچ دوره ای قابل قیاس نیست من نگفتم شما ایرانی نیستین گفتم انگار تو این کشور زندگی نمی کنین وگرنه آن را که عیان است چه حاجت به بیان است!!!!!!!! ببخشید من نمیدونم واسه شما دانش آموز چه فاجعه ای رخ داده که انقدر تاثیر گذار بوده میشه روشن بفرمایین بعدشم فکر نمیکنم کسی حافظه اش ضعیف باشه مگه اینکه بخواد خودش رو به یه راه دیگه بزنه من برعکس شما تعصب دارم چون این کشور نیاز به اصلاحات ریشه ای داره گرچه هر کی رئیس جمهور بشه 4 سالش رو فقط باید صرف جمع کردن گند کاریهای آقایون کنه
شما اگه مناظره رو دیدین کاملا مشهود بود آقای جلیلی دارن خیلی ظریف زیر آب همه رو میزنن البته که سو مدیریت مربوط به فقط یک نفر نیست ولی جاییکه آقای جلیلی بهشون اختیار تام داده شده واسه تصمیم گیری تصمیم اشتباه پشت اشتباه آخرش رو هم که داریم میبینیم من کلا طرفدار کسی نیستم و رای که می اندازم سفید خواهد بود ولی اینکه میبینم یه کسی رو بدون هیچ گونه عملکرد مثبتی اینجوری کاریزما میکنین واسه ام قابل تحمل نیست
شما میگین مدرک می خوایین ولی فراموش کردین تو این مملکت مدرکی واسه گناهکار جلوه دادن خودشون باقی نمیذارن ما مردم کرد آقای احمدی نژاد قبل از ریاست جمهوری می شناختیم و در تعجب بودیم چطور ممکنه همچین کسی با اون سابقه که ماها ازش سراغ داریم واسه ما تصمیم بگیره ولی دیدیم به خاطر اینکه کسی مخالف آقایون سر کار نیاد حاضرن چه جنایاتی مرتکب بشن من از زندگیم تو دوره ریاست جمهوری آقای خاتمی راضیم بعید میدونم کسی باشه که اون دوره رو به این 8 سال اخیر ترجیح نده
یکی ا مهمترین اهدافی که همه کاندیداها دنبلش میکنن مطمئن باشین مساله هسته ایه ولی فرق روش آقای جلیلی با بقیه این هستش که میخواد به هر قیمتی رو یه موضع اشتباه خودش بمونه ولی مطمئنا بقیه حالا چه اصولگرا چه اصلاح طلب و چه مستقل حاضر نمیشن به هر قیمتی راه اشتباه آقای جلیلی رو ادامه بدن بله ما قبلا هم تحریم داشتیم ولی دیگه الان از تحریم گذشته فقط مونده بگن از هوای کره زمین استفاده نکنین ارزش پولمون رسما صفر شده صادرات تو بدترین شرایطه انقد سو مدیریت داشتیم که تو اقلامی هم که قبلا خود کفا شده بودیم کم آوردیم از گندم و شکر بگیر تا... اینکه شما میگین تعصب ندارین فکر میکنم اصلا قابل قبول نباشه