انصافا یه گوشه ای بشینید دوره خاتمی رو با الان مقایسه کنید. یه حساب سرانگشتی بزنید ببیند اون موقع با حالا چه تفاوتها یا چه شباهتهایی داشته.
من نمیخواستم رای بدم. اما قانعم کردن که درسته که به انتخابات اعتقاد ندارم ولی این یک احتماله....
ممکنه رای ما به حساب بیاد و ممکنه نیاد. اگه قرار باشه رای ما به حساب نیاد فرقی نمیکنه رای بدیم یا رای ندیم بلاخره حرکت خودشونو میزنن.
ولی این شانس هم وجود داره که رای ما به حساب بیاد خوب چرا باید بذارم وقایع این 8 سال تکرار بشه.
دوباره یکی بیاد علاوه بر اینکه نون نداشته باشیم بخوریم از خجالت کاراش به عنوان ایرانی و نماینده کشور عرق شرم هم بریزیم.
من رای میدم تا کشورمو نجات بدم از دست آدمای بیسواد با مدرکای قلابی
از دست کسایی که بخاطر پر کردن شکم خودش و اطرافیانش پول مردمو میدزده
انقد اصلاح طلب و اصولگرا نکنید در هردو هم خوب داریم هم بد. عقیده آزاده. هرکی یه عقیده ای داره. یا اصلاح طلب یا اصولگرا مهم آدمشه که وجدان داشته باشه علم و تجربه داشته باشه به آخرتشم ایمان داشته باشه. فکر نکنه دنیا همین دو روزس با پول مردم خوش بگذرونه با علم و درایت این شرایط کشورو نجات بده.
انصافا دوره خاتمی و رفسنجانی رو با دوره احمدی نژاد مقایسه کنید.
تو دنیا به استقبال رئیس جمهور میومدن تازه کشورمون داشت اعتبار پیدا میکرد این 8 سال کشور ما رو 30-40 سال عقب انداخت.
من الان با قاطعیت میگم که رای میدم و به روحانی رای میدم ولی اگه قالیباف و رضایی هم بشن باز خوشحال میشم چون فقط اگه احمدی نژاد نباشه هم همه چی بهتر میشه چه برسه که کار بیفته دست کاردان. هم روحانی و هم قالیباف و هم رضایی توی جاهای مختلف و کارای مختلف نشون دادن کاردان هستن. برنامه دارن.
نظر سنجی جدید گذاشتین که من برم اونجا رای بدم و نتایج جدید سایتو ببینم؟
یه پیشنهاد حداد عادل و عارف رو حذف کن ببین نظر سنجی چه ریختی میشه؟
کاملا موافقم!
کدوم نظر سنجی؟؟؟ من چیز جدیدی نذاشتم، دوروز دیگه رای گیریه دیگه، نتیجه کل ملت مشخصه میشه دیگه
یعنی الان باید توی نظر سنجی رای عارفو بریزیم روی روحانی؟ نه این درست نیست شاید یکی میخواسته به عارف رای بده ولی الان نخواد به روحانی رای بده و بره مثلا به قالیباف یا رضایی رای بده. بچه ها با این که موضع گیری نسبت به رضایی زیاده ولی من واقعا دوسش دارم بخاطر مملکت ما خیلی سختی کشیده باید قدر کسایی که واقعا بی منت و با نیت برامون جنگیدنو بدونیم.
یعنی الان باید توی نظر سنجی رای عارفو بریزیم روی روحانی؟ نه این درست نیست شاید یکی میخواسته به عارف رای بده ولی الان نخواد به روحانی رای بده و بره مثلا به قالیباف یا رضایی رای بده. بچه ها با این که موضع گیری نسبت به رضایی زیاده ولی من واقعا دوسش دارم بخاطر مملکت ما خیلی سختی کشیده باید قدر کسایی که واقعا بی منت و با نیت برامون جنگیدنو بدونیم.
از مدتی قبل که می خواستم برای رای دادنم تصمیم بگیرم در برخی سایت ها و نیز از بچه های انجمن مواردی رو به آقای جلیلی نسبت می دادن رو خوندم که من ازشون خواستم که یه مدرک معتبری بزارن ولی ازشون خبری نشد؛ مطلب پایین رو از ستاد مردمی ایشون برداشتم که درواقع تکذیب این شایعات هستش ، این رو به عنوان یک خبر انتخاباتی می ذارمش :
بخشی از بیانیه مهم ستاد انتخاباتی دکترسعید جلیلی :
....در مسیر این اقبال گسترده، متأسفانه در روزهای اخیر شاهد آن بودیم که عدهای از قبیلهی نااهلان و نامحرمان جریان انقلاب و نظام، با احساس خطر نسبت به منافع متوقع و نامشروع خود، حربهی تخریب، توهین و تهمت به شخص و شخصیت آقای دکتر سعید جلیلی را به عنوان تنها راه ارتزاق نامشروع خود در انتخابات پیش رو قلمداد کرده و تلاش گستردهای را برای ایجاد خلل در اذهان عامهی مشتاقان و دوستداران این گفتمان سامان دادهاند. از افتراء کاندیدای دولت و در حلقهی انحرافی بودن گرفته تا هزینه کرد جعلی و موهوم از بزرگان نظام و شخصیتهای معظم و همیشه محترم، ابزار جریان نفاق و تردید برای این هدف شیطانی و ناصواب بوده است. در این میان برخی سایتهای خبری با دست آویز قرار دادن این ضد اخبار ناموثق و مخدوش، پشت به حداقلهای تعهد حرفهای و رسانهای کرده و بر محور ماکیاولیسم رسانهای مأموریت خود را بازتعریف کردهاند. ستاد انتخاباتی آقای دکتر سعید جلیلی با توصیهی تقوای سیاسی، اولاً به خود (تمام گروههای حامی و دوستدار گفتمان انقلاب) و در ثانی به همهی جریانهای حاضر در رقابتهای انتخاباتی پیش رو و ثالثاً به معدود افرادی که سعی در غیر اخلاقی و مشوّه نمودن جریان تبلیغات انتخاباتی مینمایند، همگان را به پرهیز از ورود به بازیهای سخیف و بیمقدار دعوت میکند. البته پربدیهی و واضح است که وسوسهی خنّاسان و کید تفرقه افکنان، جز تباهی و ذلت و رسوایی، سرنوشتی نخواهد یافت.... . تاریخ انتشار: سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۲
آقا یکی اینو به فارسی روان ترجمه کنه....
(فیلم مواردی از این بی اخلاقی ها رو دارم اگه خواستید می ذارم: فیلم تخریب پوستر ها ی یک کاندیدای اصول گرا توسط افرادی که از لباس پوشیدنشون و وضع ظاهری شون، میشه وابستگی شون به کاندیدا ی طرفدار شون رو فهمید!!!!)
اولا که گفتم فقط دوسش دارم و باید بهش اخترام بذاریم نگفتم من بهش رای میدم.بنا به سختی باشه جلیلی پاهاش رو تو جنگ از دست داده . اینکه دلیل نیست آخه . ایشون ( دکتر رضایی) 16 ساله کار اجرایی نکرده . قبول تو جنگ بوده ولی الان 16 ساله دست به بیل نیست !!
آقا مجتبی ا!! اونی که پوسترش رو پاره کردن قالیبافه ! (رای منم ایشونه) ولی از شما بعیده از روی ظاهر حکم بدی ! 10 سالی هست ظاهر مردم قاطی شده !! طرفدارهای سال 88 احمدی نژاد یادتون نیست !! میخوای عکساشون رو بذارم!
بلاخره آقای جلیلی توی دولت احمدی نژاده و با هم دوست هستن. یک کلمه از اوضاع الان انتقاد نمیکنه. من و خیلی از کسای دیگه بخاطر همین نزدیکی به احمدی نژاد، و همچنین نداشتن هیچ نوع برنامه اصولی برای حل مشکلات بجز تاکید بر دین و اخلاق ، عدم نگاه سیستماتیک به مشکلات کشور و ..... مخلفش هستیم و به هیچ عنوان نمیخوایم دوباره کسی مثل احمدی نژاد بیاد رو کار. مذاکرات جلیلی با آژانس همش بازی با حرفه.
یاد داستان مردی افتادم که زندگیشو رها کرده بود و 24 ساعت توی مسجد نماز میخوند. پیغمبر دیدنش بهش گفتن تو زن و زندگی و کار نداری؟ گفت چرا همشو گذاشتم کنار نماز میخونم که برم بهشت چون بهشتو خیلی دوست دارم. گفتن خرج خانوادتو کی میده؟ گفت برادرم.
گفتن: همانا که برادرت به بهشت سزاوارتر از توست.
این داستان جلیلیه. فیلم تبلیغاتیشو دیدم همش مذهبی بود. نه برنامه ای نه انتقادی. ازونایی که 24 ساعت نماز بخونه. نماز خالی و جای مهر و اینا دردی از اقتصاد کشور و مردم دوا نمیکنه....
آقا یکی اینو به فارسی روان ترجمه کنه....
(فیلم مواردی از این بی اخلاقی ها رو دارم اگه خواستید می ذارم: فیلم تخریب پوستر ها ی یک کاندیدای اصول گرا توسط افرادی که از لباس پوشیدنشون و وضع ظاهری شون، میشه وابستگی شون به کاندیدا ی طرفدار شون رو فهمید!!!!)
اولا که گفتم فقط دوسش دارم و باید بهش اخترام بذاریم نگفتم من بهش رای میدم.
دوما گفتم بی منت و با نیت. جلیلی تو بوق کرده که من رفتم جنگ. خلوص نیت از رضایی میباره. من بخاطر همین به جلیلی هم احترام میذارم هیچوقت بهش توهین نکردم ولی نمیتونه رئیس جمهور خوب و ایده آلی باشه از نظر من. صرف جنگ رفتن و آدم خوب بودن که کافی نیست.
در مورد رضایی خیلی وقته که برای ریاست جمهوری برنامه داره. برناکمه های خوب عقلانی. و کاملا معلومه برای قدرت و پول نمیاد چون اگه اینطور بود بخاطر رای کمش توی چندین و چندسال دیگه شرکت نمیکرد. من به توان عملی کردن برنامش شک دارم ولی به خلوص نیت و عشق به مردم و هدف خدمتش شکی ندارم.
اولا چون هیچکی نگاه کامل نداشته حالا من باید به اونی رای بدم گه سیتماتیک نیست بگم قبلا هم نبوده؟؟؟اولا انتقاد دلیل بر توانایی درمان نیست !
ثانیا بدون در نظر گرفتن آقای جلیلی . همه مشکلات ما از بی اخلاقی و بی تقواییه!
ثالثا سیستماتیک کی بوده ! شما بگو ! مثلا بگو ما از این تاریخ تا این تاریخ سیستماتیک عمل کردیم.
هر جاشو نگرفتی بگین براتون ترجمه کنم... و کلا نسبت دادن ایشون رو به جریان انحرافی و دولت کنونی رو تکذیب کردند و معتقدن که افرادی که می خوان دکتر جلیلی رای نیارن به این شایعات دامن زدن. دلیلش رو هم که می دونین ...
در ضمن ، دوست عزیز، بزرگوار ، آقای دکتر ؛ از من و شما بعیده ها ....
بزارین براتون با مثال بگم :
فرض کنید که شما کاندیدای یه جایی شدید ، خب ، و من از مخالفان شما هستم ، خب ؟
اگر من مستقیما بیام از شما بد بگم همه میگن که خب دشمنش هستش که این حرفها رو می زنه ...
ولی اگه بیام خودم رو دوست شما معرفی کنم و همه جا خودم رو به شما منتسب کنم هر کاری که انجام می دم به اسم شما تموم میشه ، خب ؟
پس این روش دوم بهتر در تخریب دشمنم جواب می ده و من هر کار بدی که می کنم به نام شما خواهد بود.
هیچ احدالناسی هم نمی دونه که من در واقع کی هستم . درسته .
دوست خوبم کمی ریش و پیرهن که دیگه کاری نداره برا شبیه شدن به بعضی ها ...
من هم مواردی رو دیدم که معمولا توسط ستاد ایشون تکذیب شده و توی همین بیانیه هم می بینین که اول خودشون رو به اخلاق مداری دعوت کردن.
به همین دلیل به طرفداران تمامی کاندیداها توصیه می کنم اخبار رو فقط از ستادهای خود کاندیداها دنبال کنن نه سایتی که معلوم نیست که داره می نویسدش.
یه چیزی هم برای اطلاع شما بگم این حربه که برای و خودت رو از کسی معرفی کنی تا اون تفکر و یا هر چیزی رو خراب کنی متاسفانه یکی از موفق ترین و پراستفاده ترین روش هاست ، نه الان بلکه در تاریخ موارد بسیاری وجود داره که می تونم براتون مثال بزنم که البته ما اونایی که بعد از چندین سال لو رفته رو می دونیم و آدم چه می دونه که الان چه استفاده هایی از این روش می شه.
مگه با عشق و خلوص نیت و ... میشه کشور اداره کرد (من به همین دلیل به جلیلی رای نمیدم ) . در ضمن توی صحبتهای دکتر رضایی دقت کنید میبینید متاسفانه ایشون فکر میکنه رهبر جنگ بوده . فکر میکنه کاشف شهدا بوده . فکر میکنه هیچ کس از اقتصاد سر در نمیاره جز ایشون !! چرا ما باید همش آزمون و خطا کنیم . ایده هاش بد نیست ولی مگر ایده های احمدی نژاد بد بود !! دیدید که چی شد!!