به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

شادی 25

New member
یه پیشنهاد حداد عادل و عارف رو حذف کن ببین نظر سنجی چه ریختی میشه؟

mj1919

New member
انصافا یه گوشه ای بشینید دوره خاتمی رو با الان مقایسه کنید. یه حساب سرانگشتی بزنید ببیند اون موقع با حالا چه تفاوتها یا چه شباهتهایی داشته.
من نمیخواستم رای بدم. اما قانعم کردن که درسته که به انتخابات اعتقاد ندارم ولی این یک احتماله....
ممکنه رای ما به حساب بیاد و ممکنه نیاد. اگه قرار باشه رای ما به حساب نیاد فرقی نمیکنه رای بدیم یا رای ندیم بلاخره حرکت خودشونو میزنن.
ولی این شانس هم وجود داره که رای ما به حساب بیاد خوب چرا باید بذارم وقایع این 8 سال تکرار بشه.
دوباره یکی بیاد علاوه بر اینکه نون نداشته باشیم بخوریم از خجالت کاراش به عنوان ایرانی و نماینده کشور عرق شرم هم بریزیم.

من رای میدم تا کشورمو نجات بدم از دست آدمای بیسواد با مدرکای قلابی
از دست کسایی که بخاطر پر کردن شکم خودش و اطرافیانش پول مردمو میدزده
انقد اصلاح طلب و اصولگرا نکنید در هردو هم خوب داریم هم بد. عقیده آزاده. هرکی یه عقیده ای داره. یا اصلاح طلب یا اصولگرا مهم آدمشه که وجدان داشته باشه علم و تجربه داشته باشه به آخرتشم ایمان داشته باشه. فکر نکنه دنیا همین دو روزس با پول مردم خوش بگذرونه با علم و درایت این شرایط کشورو نجات بده.
انصافا دوره خاتمی و رفسنجانی رو با دوره احمدی نژاد مقایسه کنید.
تو دنیا به استقبال رئیس جمهور میومدن تازه کشورمون داشت اعتبار پیدا میکرد این 8 سال کشور ما رو 30-40 سال عقب انداخت.
من الان با قاطعیت میگم که رای میدم و به روحانی رای میدم ولی اگه قالیباف و رضایی هم بشن باز خوشحال میشم چون فقط اگه احمدی نژاد نباشه هم همه چی بهتر میشه چه برسه که کار بیفته دست کاردان. هم روحانی و هم قالیباف و هم رضایی توی جاهای مختلف و کارای مختلف نشون دادن کاردان هستن. برنامه دارن.
نظر سنجی جدید گذاشتین که من برم اونجا رای بدم و نتایج جدید سایتو ببینم؟

کاملا موافقم!

کدوم نظر سنجی؟؟؟ من چیز جدیدی نذاشتم، دوروز دیگه رای گیریه دیگه، نتیجه کل ملت مشخصه میشه دیگه

کاملا موافقم!

کدوم نظر سنجی؟؟؟ من چیز جدیدی نذاشتم، دوروز دیگه رای گیریه دیگه، نتیجه کل ملت مشخصه میشه دیگه

نه اتفاقا به نظر من 1 نظر سنجی دیگه بذازین که نظر آخر بچه های علوم پزشکی معلوم بشه. چون خیلیا که قبلا شرکت کردن یا کاندیدشون دیگه نیست یا مثل من نمیخواستن رای بدن ولی نظرشون برگشته....

یعنی الان باید توی نظر سنجی رای عارفو بریزیم روی روحانی؟ نه این درست نیست شاید یکی میخواسته به عارف رای بده ولی الان نخواد به روحانی رای بده و بره مثلا به قالیباف یا رضایی رای بده. بچه ها با این که موضع گیری نسبت به رضایی زیاده ولی من واقعا دوسش دارم بخاطر مملکت ما خیلی سختی کشیده باید قدر کسایی که واقعا بی منت و با نیت برامون جنگیدنو بدونیم.

goo

New member
از مدتی قبل که می خواستم برای رای دادنم تصمیم بگیرم در برخی سایت ها و نیز از بچه های انجمن مواردی رو به آقای جلیلی نسبت می دادن رو خوندم که من ازشون خواستم که یه مدرک معتبری بزارن ولی ازشون خبری نشد؛ مطلب پایین رو از ستاد مردمی ایشون برداشتم که درواقع تکذیب این شایعات هستش ، این رو به عنوان یک خبر انتخاباتی می ذارمش :
بخشی از بیانیه مهم ستاد انتخاباتی دکترسعید جلیلی :
....در مسیر این اقبال گسترده، متأسفانه در روزهای اخیر شاهد آن بودیم که عده‌ای از قبیله‌ی نااهلان و نامحرمان جریان انقلاب و نظام، با احساس خطر نسبت به منافع متوقع و نامشروع خود، حربه‌ی تخریب، توهین و تهمت به شخص و شخصیت آقای دکتر سعید جلیلی را به عنوان تنها راه ارتزاق نامشروع خود در انتخابات پیش رو قلمداد کرده و تلاش گسترده‌ای را برای ایجاد خلل در اذهان عامه‌ی مشتاقان و دوستداران این گفتمان سامان داده‌اند. از افتراء کاندیدای دولت و در حلقه‌ی انحرافی بودن گرفته تا هزینه‌ کرد جعلی و موهوم از بزرگان نظام و شخصیت‌های معظم و همیشه محترم، ابزار جریان نفاق و تردید برای این هدف شیطانی و ناصواب بوده است. در این میان برخی سایت‌های خبری با دست آویز قرار دادن این ضد اخبار ناموثق و مخدوش، پشت به حداقل‌های تعهد حرفه‌ای و رسانه‌ای کرده و بر محور ماکیاولیسم رسانه‌ای مأموریت خود را بازتعریف کرده‌اند. ستاد انتخاباتی آقای دکتر سعید جلیلی با توصیه‌ی تقوای سیاسی، اولاً به خود (تمام گروه‌های حامی و دوست‌دار گفتمان انقلاب) و در ثانی به همه‌ی جریان‌های حاضر در رقابت‌های انتخاباتی پیش ‌رو و ثالثاً به معدود افرادی که سعی در غیر اخلاقی و مشوّه نمودن جریان تبلیغات انتخاباتی می‌نمایند، همگان را به پرهیز از ورود به بازی‌های سخیف و بی‌مقدار دعوت می‌کند. البته پربدیهی و واضح است که وسوسه‌ی خنّاسان و کید تفرقه افکنان، جز تباهی و ذلت و رسوایی، سرنوشتی نخواهد یافت.... .
تاریخ انتشار: سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۲

mj1919

New member
یعنی الان باید توی نظر سنجی رای عارفو بریزیم روی روحانی؟ نه این درست نیست شاید یکی میخواسته به عارف رای بده ولی الان نخواد به روحانی رای بده و بره مثلا به قالیباف یا رضایی رای بده. بچه ها با این که موضع گیری نسبت به رضایی زیاده ولی من واقعا دوسش دارم بخاطر مملکت ما خیلی سختی کشیده باید قدر کسایی که واقعا بی منت و با نیت برامون جنگیدنو بدونیم.

عموما اینطوره ولی خوب بله، بعضی رای ها هم به سبد سایر کاندیداها ریزش می کنه،

ولی اگه ولایتی تا امروز یا فردا انصراف بده، میشه گفت که رئیس جمهور میشه قالیباف!

STRUCTURE 66

New member

بنا به سختی باشه جلیلی پاهاش رو تو جنگ از دست داده . اینکه دلیل نیست آخه . ایشون ( دکتر رضایی) 16 ساله کار اجرایی نکرده . قبول تو جنگ بوده ولی الان 16 ساله دست به بیل نیست !!

mj1919

New member
از مدتی قبل که می خواستم برای رای دادنم تصمیم بگیرم در برخی سایت ها و نیز از بچه های انجمن مواردی رو به آقای جلیلی نسبت می دادن رو خوندم که من ازشون خواستم که یه مدرک معتبری بزارن ولی ازشون خبری نشد؛ مطلب پایین رو از ستاد مردمی ایشون برداشتم که درواقع تکذیب این شایعات هستش ، این رو به عنوان یک خبر انتخاباتی می ذارمش :
بخشی از بیانیه مهم ستاد انتخاباتی دکترسعید جلیلی :
....در مسیر این اقبال گسترده، متأسفانه در روزهای اخیر شاهد آن بودیم که عده‌ای از قبیله‌ی نااهلان و نامحرمان جریان انقلاب و نظام، با احساس خطر نسبت به منافع متوقع و نامشروع خود، حربه‌ی تخریب، توهین و تهمت به شخص و شخصیت آقای دکتر سعید جلیلی را به عنوان تنها راه ارتزاق نامشروع خود در انتخابات پیش رو قلمداد کرده و تلاش گسترده‌ای را برای ایجاد خلل در اذهان عامه‌ی مشتاقان و دوستداران این گفتمان سامان داده‌اند. از افتراء کاندیدای دولت و در حلقه‌ی انحرافی بودن گرفته تا هزینه‌ کرد جعلی و موهوم از بزرگان نظام و شخصیت‌های معظم و همیشه محترم، ابزار جریان نفاق و تردید برای این هدف شیطانی و ناصواب بوده است. در این میان برخی سایت‌های خبری با دست آویز قرار دادن این ضد اخبار ناموثق و مخدوش، پشت به حداقل‌های تعهد حرفه‌ای و رسانه‌ای کرده و بر محور ماکیاولیسم رسانه‌ای مأموریت خود را بازتعریف کرده‌اند. ستاد انتخاباتی آقای دکتر سعید جلیلی با توصیه‌ی تقوای سیاسی، اولاً به خود (تمام گروه‌های حامی و دوست‌دار گفتمان انقلاب) و در ثانی به همه‌ی جریان‌های حاضر در رقابت‌های انتخاباتی پیش ‌رو و ثالثاً به معدود افرادی که سعی در غیر اخلاقی و مشوّه نمودن جریان تبلیغات انتخاباتی می‌نمایند، همگان را به پرهیز از ورود به بازی‌های سخیف و بی‌مقدار دعوت می‌کند. البته پربدیهی و واضح است که وسوسه‌ی خنّاسان و کید تفرقه افکنان، جز تباهی و ذلت و رسوایی، سرنوشتی نخواهد یافت.... .
تاریخ انتشار: سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۲

آقا یکی اینو به فارسی روان ترجمه کنه....

(فیلم مواردی از این بی اخلاقی ها رو دارم اگه خواستید می ذارم: فیلم تخریب پوستر ها ی یک کاندیدای اصول گرا توسط افرادی که از لباس پوشیدنشون و وضع ظاهری شون، میشه وابستگی شون به کاندیدا ی طرفدار شون رو فهمید!!!!)

binam

Active member
با چند تا از دوستام رفتیم ستاد یکی از کاندیداها....دو یا سه بار رفتیم...مبلغین اینقدر بد و زشت شخصیت بقیه کاندیدها تخریب میکردن که از رای دادن به اون کاندید پشیمون شدم...خودشون اسمش رو گذاشته بودن سیاست...سیاس بودن خوبه اما نه در جهت منفی...همه به فکر منافع خودشون هستن...شاید من و شما هم یه روز جای اونها باشیم از اونا هم بدتر باشیم...
امیدوارم هر کسی که میشه فقط کمی وجدان داشته باشه و دلش برا مردم بسوزه....کسی باشه که قدرت اجرایی داشته باشه و از هوش بالایی برخوردار باشه!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
بلاخره آقای جلیلی توی دولت احمدی نژاده و با هم دوست هستن. یک کلمه از اوضاع الان انتقاد نمیکنه. من و خیلی از کسای دیگه بخاطر همین نزدیکی به احمدی نژاد، و همچنین نداشتن هیچ نوع برنامه اصولی برای حل مشکلات بجز تاکید بر دین و اخلاق ، عدم نگاه سیستماتیک به مشکلات کشور و ..... مخلفش هستیم و به هیچ عنوان نمیخوایم دوباره کسی مثل احمدی نژاد بیاد رو کار. مذاکرات جلیلی با آژانس همش بازی با حرفه.
یاد داستان مردی افتادم که زندگیشو رها کرده بود و 24 ساعت توی مسجد نماز میخوند. پیغمبر دیدنش بهش گفتن تو زن و زندگی و کار نداری؟ گفت چرا همشو گذاشتم کنار نماز میخونم که برم بهشت چون بهشتو خیلی دوست دارم. گفتن خرج خانوادتو کی میده؟ گفت برادرم.
گفتن: همانا که برادرت به بهشت سزاوارتر از توست.
این داستان جلیلیه. فیلم تبلیغاتیشو دیدم همش مذهبی بود. نه برنامه ای نه انتقادی. ازونایی که 24 ساعت نماز بخونه. نماز خالی و جای مهر و اینا دردی از اقتصاد کشور و مردم دوا نمیکنه....

STRUCTURE 66

New member

(فیلم مواردی از این بی اخلاقی ها رو دارم اگه خواستید می ذارم: فیلم تخریب پوستر ها ی یک کاندیدای اصول گرا توسط افرادی که از لباس پوشیدنشون و وضع ظاهری شون، میشه وابستگی شون به کاندیدا ی طرفدار شون رو فهمید!!!!)

آقا مجتبی ا!! اونی که پوسترش رو پاره کردن قالیبافه ! (رای منم ایشونه) ولی از شما بعیده از روی ظاهر حکم بدی ! 10 سالی هست ظاهر مردم قاطی شده !! طرفدارهای سال 88 احمدی نژاد یادتون نیست !! میخوای عکساشون رو بذارم!

بنا به سختی باشه جلیلی پاهاش رو تو جنگ از دست داده . اینکه دلیل نیست آخه . ایشون ( دکتر رضایی) 16 ساله کار اجرایی نکرده . قبول تو جنگ بوده ولی الان 16 ساله دست به بیل نیست !!
اولا که گفتم فقط دوسش دارم و باید بهش اخترام بذاریم نگفتم من بهش رای میدم.
دوما گفتم بی منت و با نیت. جلیلی تو بوق کرده که من رفتم جنگ. خلوص نیت از رضایی میباره. من بخاطر همین به جلیلی هم احترام میذارم هیچوقت بهش توهین نکردم ولی نمیتونه رئیس جمهور خوب و ایده آلی باشه از نظر من. صرف جنگ رفتن و آدم خوب بودن که کافی نیست.
در مورد رضایی خیلی وقته که برای ریاست جمهوری برنامه داره. برناکمه های خوب عقلانی. و کاملا معلومه برای قدرت و پول نمیاد چون اگه اینطور بود بخاطر رای کمش توی چندین و چندسال دیگه شرکت نمیکرد. من به توان عملی کردن برنامش شک دارم ولی به خلوص نیت و عشق به مردم و هدف خدمتش شکی ندارم.

mj1919

New member
آقا مجتبی ا!! اونی که پوسترش رو پاره کردن قالیبافه ! (رای منم ایشونه) ولی از شما بعیده از روی ظاهر حکم بدی ! 10 سالی هست ظاهر مردم قاطی شده !! طرفدارهای سال 88 احمدی نژاد یادتون نیست !! میخوای عکساشون رو بذارم!

بله، دیدم،
فقط خواستم بگم که خود این سه نفر اصولگرا، با اون یک نفر سوپر حزب ا..هی، با هم درگیری دارند، چه رسد به رضایی مستقل، و چه برسد حتی به اصلاح طلب ها!

آخرین ویرایش:

STRUCTURE 66

New member
بلاخره آقای جلیلی توی دولت احمدی نژاده و با هم دوست هستن. یک کلمه از اوضاع الان انتقاد نمیکنه. من و خیلی از کسای دیگه بخاطر همین نزدیکی به احمدی نژاد، و همچنین نداشتن هیچ نوع برنامه اصولی برای حل مشکلات بجز تاکید بر دین و اخلاق ، عدم نگاه سیستماتیک به مشکلات کشور و ..... مخلفش هستیم و به هیچ عنوان نمیخوایم دوباره کسی مثل احمدی نژاد بیاد رو کار. مذاکرات جلیلی با آژانس همش بازی با حرفه.
یاد داستان مردی افتادم که زندگیشو رها کرده بود و 24 ساعت توی مسجد نماز میخوند. پیغمبر دیدنش بهش گفتن تو زن و زندگی و کار نداری؟ گفت چرا همشو گذاشتم کنار نماز میخونم که برم بهشت چون بهشتو خیلی دوست دارم. گفتن خرج خانوادتو کی میده؟ گفت برادرم.
گفتن: همانا که برادرت به بهشت سزاوارتر از توست.
این داستان جلیلیه. فیلم تبلیغاتیشو دیدم همش مذهبی بود. نه برنامه ای نه انتقادی. ازونایی که 24 ساعت نماز بخونه. نماز خالی و جای مهر و اینا دردی از اقتصاد کشور و مردم دوا نمیکنه....

اولا انتقاد دلیل بر توانایی درمان نیست !
ثانیا بدون در نظر گرفتن آقای جلیلی . همه مشکلات ما از بی اخلاقی و بی تقواییه!
ثالثا سیستماتیک کی بوده ! شما بگو ! مثلا بگو ما از این تاریخ تا این تاریخ سیستماتیک عمل کردیم.

goo

New member

هر جاشو نگرفتی بگین براتون ترجمه کنم... و کلا نسبت دادن ایشون رو به جریان انحرافی و دولت کنونی رو تکذیب کردند و معتقدن که افرادی که می خوان دکتر جلیلی رای نیارن به این شایعات دامن زدن. دلیلش رو هم که می دونین ...

در ضمن ، دوست عزیز، بزرگوار ، آقای دکتر ؛ از من و شما بعیده ها ....

بزارین براتون با مثال بگم :
فرض کنید که شما کاندیدای یه جایی شدید ، خب ، و من از مخالفان شما هستم ، خب ؟
اگر من مستقیما بیام از شما بد بگم همه میگن که خب دشمنش هستش که این حرفها رو می زنه ...
ولی اگه بیام خودم رو دوست شما معرفی کنم و همه جا خودم رو به شما منتسب کنم هر کاری که انجام می دم به اسم شما تموم میشه ، خب ؟
پس این روش دوم بهتر در تخریب دشمنم جواب می ده و من هر کار بدی که می کنم به نام شما خواهد بود.
هیچ احدالناسی هم نمی دونه که من در واقع کی هستم . درسته .
دوست خوبم کمی ریش و پیرهن که دیگه کاری نداره برا شبیه شدن به بعضی ها ...
من هم مواردی رو دیدم که معمولا توسط ستاد ایشون تکذیب شده و توی همین بیانیه هم می بینین که اول خودشون رو به اخلاق مداری دعوت کردن.
به همین دلیل به طرفداران تمامی کاندیداها توصیه می کنم اخبار رو فقط از ستادهای خود کاندیداها دنبال کنن نه سایتی که معلوم نیست که داره می نویسدش.
یه چیزی هم برای اطلاع شما بگم این حربه که برای و خودت رو از کسی معرفی کنی تا اون تفکر و یا هر چیزی رو خراب کنی متاسفانه یکی از موفق ترین و پراستفاده ترین روش هاست ، نه الان بلکه در تاریخ موارد بسیاری وجود داره که می تونم براتون مثال بزنم که البته ما اونایی که بعد از چندین سال لو رفته رو می دونیم و آدم چه می دونه که الان چه استفاده هایی از این روش می شه.

STRUCTURE 66

New member
اولا که گفتم فقط دوسش دارم و باید بهش اخترام بذاریم نگفتم من بهش رای میدم.
دوما گفتم بی منت و با نیت. جلیلی تو بوق کرده که من رفتم جنگ. خلوص نیت از رضایی میباره. من بخاطر همین به جلیلی هم احترام میذارم هیچوقت بهش توهین نکردم ولی نمیتونه رئیس جمهور خوب و ایده آلی باشه از نظر من. صرف جنگ رفتن و آدم خوب بودن که کافی نیست.
در مورد رضایی خیلی وقته که برای ریاست جمهوری برنامه داره. برناکمه های خوب عقلانی. و کاملا معلومه برای قدرت و پول نمیاد چون اگه اینطور بود بخاطر رای کمش توی چندین و چندسال دیگه شرکت نمیکرد. من به توان عملی کردن برنامش شک دارم ولی به خلوص نیت و عشق به مردم و هدف خدمتش شکی ندارم.

مگه با عشق و خلوص نیت و ... میشه کشور اداره کرد (من به همین دلیل به جلیلی رای نمیدم ) . در ضمن توی صحبتهای دکتر رضایی دقت کنید میبینید متاسفانه ایشون فکر میکنه رهبر جنگ بوده . فکر میکنه کاشف شهدا بوده . فکر میکنه هیچ کس از اقتصاد سر در نمیاره جز ایشون !! چرا ما باید همش آزمون و خطا کنیم . ایده هاش بد نیست ولی مگر ایده های احمدی نژاد بد بود !! دیدید که چی شد!!

اولا انتقاد دلیل بر توانایی درمان نیست !
ثانیا بدون در نظر گرفتن آقای جلیلی . همه مشکلات ما از بی اخلاقی و بی تقواییه!
ثالثا سیستماتیک کی بوده ! شما بگو ! مثلا بگو ما از این تاریخ تا این تاریخ سیستماتیک عمل کردیم.
اولا چون هیچکی نگاه کامل نداشته حالا من باید به اونی رای بدم گه سیتماتیک نیست بگم قبلا هم نبوده؟؟؟
دوما کسی که انتقاد میکنه یعنی مشکلاتو تشخیص میده. راه حلی هم براش داره که میگه این بده. ولی کسی که انتقاد نمیکنه راه و برنامه ای نداره و مشکلاتو نمیشناسه. پس انتقاد خیلی خیلی خیلی مهمه.
دوما بین کاندیداها قالیباف و روحانی و رضایی و ولایتی همه یک دید کلی نسبت به مشکلات دارن. یه راهایی براش میگن یه برنامه ای یه درمونی. ولی جلیلی حتی کارشناس اقتصادیش فقط راجع به اخلاق و تقوا حرف میزنه. بابا تقوا خوب . تو با تقوا... برنامت چیه؟ اصلا میدونی مردم تو چه باتلاقی دست و پا میزنن؟

mj1919

New member
هر جاشو نگرفتی بگین براتون ترجمه کنم... و کلا نسبت دادن ایشون رو به جریان انحرافی و دولت کنونی رو تکذیب کردند و معتقدن که افرادی که می خوان دکتر جلیلی رای نیارن به این شایعات دامن زدن. دلیلش رو هم که می دونین ...

در ضمن ، دوست عزیز، بزرگوار ، آقای دکتر ؛ از من و شما بعیده ها ....

بزارین براتون با مثال بگم :
فرض کنید که شما کاندیدای یه جایی شدید ، خب ، و من از مخالفان شما هستم ، خب ؟
اگر من مستقیما بیام از شما بد بگم همه میگن که خب دشمنش هستش که این حرفها رو می زنه ...
ولی اگه بیام خودم رو دوست شما معرفی کنم و همه جا خودم رو به شما منتسب کنم هر کاری که انجام می دم به اسم شما تموم میشه ، خب ؟
پس این روش دوم بهتر در تخریب دشمنم جواب می ده و من هر کار بدی که می کنم به نام شما خواهد بود.
هیچ احدالناسی هم نمی دونه که من در واقع کی هستم . درسته .
دوست خوبم کمی ریش و پیرهن که دیگه کاری نداره برا شبیه شدن به بعضی ها ...
من هم مواردی رو دیدم که معمولا توسط ستاد ایشون تکذیب شده و توی همین بیانیه هم می بینین که اول خودشون رو به اخلاق مداری دعوت کردن.
به همین دلیل به طرفداران تمامی کاندیداها توصیه می کنم اخبار رو فقط از ستادهای خود کاندیداها دنبال کنن نه سایتی که معلوم نیست که داره می نویسدش.
یه چیزی هم برای اطلاع شما بگم این حربه که برای و خودت رو از کسی معرفی کنی تا اون تفکر و یا هر چیزی رو خراب کنی متاسفانه یکی از موفق ترین و پراستفاده ترین روش هاست ، نه الان بلکه در تاریخ موارد بسیاری وجود داره که می تونم براتون مثال بزنم که البته ما اونایی که بعد از چندین سال لو رفته رو می دونیم و آدم چه می دونه که الان چه استفاده هایی از این روش می شه.

ممنون از توضیح مبسوطتون،
یک عده ای با شعار دادن ساکتین فتنه، و خواص بی بصیرت و... بسیاری از بزرگان نظام رو تخریب کردند بطوری که رئیس فلان، اومد گفت علت اینکه ایشون بی لیاقت است اینه که با بنز میاد ثبت نام ،درست؟
خوب با این مقدمه عرض می کنم، تنها ایراد ایشون این بود که در فتنه خودشو از جریان جدا نکرد، و تکذیب نکرد،

حالا سوال من اینه: نقد آقای جلیلی به دولت احمدی نژاد چیه؟ چه ایرادی در این دولت می بینه، که در دولت خودش وجود نخواهد داشت، به عبارتی مبنای فکری ایشون چه تفاوتی با دولت احمدی نژاد خواهد داشت؟

من بطور جدی، 12 ساعت، مناظره دیدم، و نزدیک چند ده ساعت دیگر نت خوندم، ولی متاسفانه موضع گیری ایشون رو ندیدم؟؟؟؟
ممنون میشم در این مورد بگید

آخرین ویرایش:
مگه با عشق و خلوص نیت و ... میشه کشور اداره کرد (من به همین دلیل به جلیلی رای نمیدم ) . در ضمن توی صحبتهای دکتر رضایی دقت کنید میبینید متاسفانه ایشون فکر میکنه رهبر جنگ بوده . فکر میکنه کاشف شهدا بوده . فکر میکنه هیچ کس از اقتصاد سر در نمیاره جز ایشون !! چرا ما باید همش آزمون و خطا کنیم . ایده هاش بد نیست ولی مگر ایده های احمدی نژاد بد بود !! دیدید که چی شد!!

چرا تیکه های حرفای منو میچسبونی یه چیز جدید از توش در میاری. من دارم میگم رضایی رو فقط دوست دارم. من کی گفتم بخاطر خلوص نیت و عشق به جلیلی رای نمیدم. چرا حرفای منو یه جور دیگه جلوه میدی؟ من فقط گفتم رضایی رو دوست دارم و به نظرم عشق به مردم و خلوص نیت داره . کی گفتم کسی که عشق به مردم داره بشه رئیس جمهور. نقل قول بیار بجای تفسیر خودت که اشتباهه. اگه اینکه رضایی رو دوست دارم اذیتت میکنه خوب باشه بخاطر تو دیگه دوست ندارم. از اول پستای منو بخون من نگفتم به رضایی رای میدم گفتم به روحانی رای میدم. فکر کنم شما هوادار جلیلی هستی ولی الکی میگی قالیباف.
احمدی نژاد از اول معلوم بود شعار میده. برنامه نداشت. ایده نداشت. کدوم ایده؟ یه مشت وعده بی برنامه. من یادم نیست که ایده و برنامه ای داده باشه............

بالا