به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mj1919

New member
مقام معظم رهبری:

درباره بعضی حرفهای در مناظره ها حقایقی دارم که پس از انتخابات بیان خواهم کرد!

IMG14254630.jpg

http://www.mehrnews.com/detail/News/2074564

Taraa

Well-known member
به نظر من این بحث خیلی جدی نیست، بهتره ادامه ندیم.

اگه منظورتون اینه که این بحث برای تصمیم گیری کمک کننده نیست ، باید بگم تو این اوضاع هر چیزی میتونه کمک کننده باشه ... حتی همون بحثایی که تو مناظره انجام شد و خیلیا بهش ایراد گرفتن که کمک نمیکنه و تاثیری تو انتخاب مردم نداشته

بهرحال ... اگه مایل به ادامه نیستید ... ادامه نمیدیم

Persian-Masoud

New member

یک جدول بسیار خوب!
در همون مورد اول میشه مچ محسن رضایی رو گرفت!
نوشته اول تقویت اقتصاد برای وارد کردن امریکا به مذاکرات منطقی!!!
به به! چقدر عالی!
اونوقت میشه بگید با تحریم های 360 درجه حول اقتصاد کشور ایشون چجوری میخوان اول اقتصاد رو تقویت کنن و بعد مذاکره بکنن؟ خنده دار نیست؟ جک تعریف میکنن دیگه؟
اما موضع روحانی بسیار بهتره. اول باید تحریم ها برداشته بشه و بعد اقتصاد تقویت بشه. بجز این هــــــــــــــــــیچ راهی برای تقویت اقتصاد نداریم!
بقیه موراد مهم نیستن! تا اقتصاد درست نشه نه فرهنگ درست میشه نه اشتغال نه حقوق زن و نه بخش سلامت!

mj1919

New member
یک جدول بسیار خوب!
به به! چقدر عالی!
اونوقت میشه بگید با تحریم های 360 درجه حول اقتصاد کشور ایشون چجوری میخوان اول اقتصاد رو تقویت کنن و بعد مذاکره بکنن؟ خنده دار نیست؟ جک تعریف میکنن دیگه؟
اما موضع روحانی بسیار بهتره. اول باید تحریم ها برداشته بشه و بعد اقتصاد تقویت بشه. بجز این هــــــــــــــــــیچ راهی برای تقویت اقتصاد نداریم!
بقیه موراد مهم نیستن! تا اقتصاد درست نشه نه فرهنگ درست میشه نه اشتغال نه حقوق زن و نه بخش سلامت!

داداش من !
اگه به دکترینی که رهبری برای کشور دستور دادند ، توجه بفرمایید همه چی دو دوتا چهار تا میشه: دکترین اقتصاد مقاومتی!

اتفاقا همین چیزی که شما دلایل ضعف رضایی و قوت روحانی گفتید ، برعکسه!!!! به دیدگاه شکست خورده و ضعیف و تسلیم روحانی و دیدگاه افتدار محور و مقاومت محور رضایی اشاره می کنه!!!!

زمانی که ما تجریم های معمولی داشتیم، با رهبریت روحانی در بحث مذاکرات هسته ای: کشور به جایی رفت که سانتریفیوژهای ما کلا بسته شد!!!!!! تعطیل تعطیل! تاریخچه ی این داستان رو سرچ کنید در منابع خود غربی ها بخونید!
الان که وضع اقتصادی مون اینه، به چه امیدی بهمون امتیاز بدند؟؟؟ یکمی واقع بین باشیم!

آخرین ویرایش:
ب
داداش من !
اگه به دکترینی که رهبری برای کشور دستور دادند ، توجه بفرمایید همه چی دو دوتا چهار تا میشه: دکترین اقتصاد مقاومتی!

درود

جناب دکتر مقاومت ؟؟

کدوم مقاومت ؟

بفرمایید ما از این مقاومت 35 ساله به چه اهدافی رسیده ایم ؟؟؟؟

آیا همین که سدای پوچ وبی پشتوانه ی مقاومت سر دهیم بسه ؟

گرامی مقاومت تعریفی داره الفبایی داره اهدافی داره

بفرمایید الفبای مقاومت چیست؟

به کدام هدف رسیده اید در طی این 35 سال ؟

غیر از اینه که بهای سنگین لجاجت و سنگ اندیشی ( تحجر) سردمداران جمهوری اسلامی را مردم بد بخت می پردازند ؟

جز اینه که دارید مردم بدبخت و نادان رو با واژه ی سرابین مقاومت گول می زنید

مردم پدرشون در اومده ,اقتصاد و اخلاق از هم پاشیده اختلاس و چپاول و فساد اداری و غیر اداری داره
دراین کشور ولایی و امام زمانیمث قارچهای سمی کشور ما رو می پوسونه اون وقت شما می گین مقاومت ؟؟

مقاومت تعریفی داره گرامی الفبایی داره اهدافی داره

اگر براستی مقاومت شما درست بود و نتیجه بخش خوب آیا سه یکم سده برای نتیجه گرفتن از این مقاومت بی پایه و لجوجانه بس نیس ؟؟

بابا تو رو خدا دس بر دارید از بازی با این واژه ی بی آماج و کاغذین

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
ب

درود

جناب دکتر مقاومت ؟؟

کدوم مقاومت ؟

غیر از اینه که بهای سنگین لجاجت و سنگ اندیشی ( تحجر) سردمداران جمهوری اسلامی را مردم بد بخت می پردازند ؟

مردم پدرشون در اومده ,اقتصاد و اخلاق در کشور امام زمانی از هم پاشیده اختلاس و چپاول و فساد اداری و غیر اداری داره مث قارچهای سمی کشور ما رو می پوسونه اون وقت شما می گین مقاومت ؟؟

اگر براستی مقاومت شما درست بود و نتیجه بخش خوب آیا سه یکم سده برای نتیجه گرفتن از این مقاومت بی پایه و لجوجانه بس نیس ؟؟

هدفشون از تحریم چیه؟ غیر فشار رو مردم تا بین نظام و مردم جدایی بندازن؟! باید دست رو دست گذاشت تا هرکاری ک میخوان انجام بدن؟ تا با تن دادن ب خواستشون و بله چشم گفتن اینا چند قدم جلوتر بیان؟
تا کی باید همچین حرف هایی ادامه پیدا کنه؟ممکنه وضع بد باشه ولی کشور فلج ک نشده...

هدف مقاومت در برابر تحریم هاست، نه برداشتن اون

mj1919

New member
ب

درود

جناب دکتر مقاومت ؟؟

کدوم مقاومت ؟

مردم پدرشون در اومده ,اقتصاد و اخلاق در کشور امام زمانی از هم پاشیده اختلاس و چپاول و فساد اداری و غیر اداری داره مث قارچهای سمی کشور ما رو می پوسونه اون وقت شما می گین مقاومت ؟؟

جناب نوری

در اینجا، ما به دنبال رد کردن نظام و یا اهداف و دستاورد هاش نیستیم، هرچند هم که ایرادات درستی که به این سی و چند سال وارده رو هم رد نمی کنیم، و خودم هم یکی از این منتقدین هستم!

ولی این مطالب شما، مث یک ساز ناکوک است در ارکستر!

عزیز من، بحث، بحث انتخاب است، یک نفر از شش نفر! اگر رای می دهید، به کی؟ چرا؟ دلایل؟ اگر رای نمی دهید، خود دانید!

اقتصاد مقاومتی هم چندین بار در وبسایتهای مختلف و رسانه ها تعریف شده، می تونید به تعریف جامع تر مراجعه نمایید.

mohsen_1368_m

New member
داداش من !

اتفاقا همین چیزی که شما دلایل ضعف رضایی و قوت روحانی گفتید ، برعکسه!!!! به دیدگاه شکست خورده و ضعیف و تسلیم روحانی و دیدگاه افتدار محور و مقاومت محور رضایی اشاره می کنه!!!!

زمانی که ما تجریم های معمولی داشتیم، با رهبریت روحانی در بحث مذاکرات هسته ای: کشور به جایی رفت که سانتریفیوژهای ما کلا بسته شد!!!!!! تعطیل تعطیل! تاریخچه ی این داستان رو سرچ کنید در منابع خود غربی ها بخونید!
الان که وضع اقتصادی مون اینه، به چه امیدی بهمون امتیاز بدند؟؟؟ یکمی واقع بین باشیم!

نه چیزی که ما دیدیم به غیر از این بوده (مستند ایران وغرب رو ببینید همه چیز براتون واضح میشه!) کتاب آقای البرادعی رو هم بخونید!
زمان آقای روحانی یه بیانیه دادن که ما داوطلبانه فعلا تعلیق می کنیم (فقط تزریق گازو تعلیق کردن!!)که بتونن تجهیزات رو کامل کنن که اگر کتاب ایشون بخونید متوجه میشید که همین کارو هم کردن!(به قول یکی از دوستان مگه تجهیزات هسته ای کارخونه پفک نمکیه که 6 ماه بعد ازاین که دولت اصولگرا اومد شروع به تولید کیک زرد کردو.....)

بعلاوه چیزی که مشخصه در مورد مسائل هسته ای عامه مردم کاری به جزییات ندارن و کلیات میبینن!؟
ولی مگه ما هدف از داشتن انرژی هسته ای پیشرفت نبود (بخصوص در مسائل اقتصادی)حالا بعد 8 سال که ما با قدرت تمام این مسئله رو جلو بردیم واقعا به پیشرفت رسیدیم
ما از غنی سازی فقط مسائل صلح آمیز دنبال میکنیم،جایی مطلبی می خوندم که گفته بود با دلار 4000تومن ما اگه سوخت از خارج تهییه کنیم بهتره وخیلی به صرفه تره!!!(جالبه بدونید اکثر کشور های دنیا حتی روسیه که تجهیزات هسته ای داره ،سوخت از خارج از کشور تهییه میکنن!)
بگذریم!دکتر روحانی هم معتقده برای توسعه پایدار ما باید خودمون غنی سازی کنیم که اگر اینگونه نبود تجهییزات هسته ای رو کامل نمی کرد!

یه زمانی ما با سه وزیر امور خارجه مذاکره میکردیم!
حالا شما میدونید کسایی که با دولت اصولگرا مذاکره می کنن در حد معاون هستن(یعنی از خودشون هیچ اختیاری ندارن)
که این نشون میده در واقع این کشور های غربی هستن که می خوان این مسئله طولانی بشه!
در آخر!قدرت مذاکره به بیانیه خوندن نیست باید یک قدم جلو رفت تا طرف دیگر مذاکره 10قدم جلو بیاد!!!

mj1919

New member
نه چیزی که ما دیدیم به غیر از این بوده (مستند ایران وغرب رو ببینید همه چیز براتون واضح میشه!) کتاب آقای البرادعی رو هم بخونید!
زمان آقای روحانی یه بیانیه دادن که ما داوطلبانه فعلا تعلیق می کنیم (فقط تزریق گازو تعلیق کردن!!)که بتونن تجهیزات رو کامل کنن که اگر کتاب ایشون بخونید متوجه میشید که همین کارو هم کردن!(به قول یکی از دوستان مگه تجهیزات هسته ای کارخونه پفک نمکیه که 6 ماه بعد ازاین که دولت اصولگرا اومد شروع به تولید کیک زرد کردو.....)

بعلاوه چیزی که مشخصه در مورد مسائل هسته ای عامه مردم کاری به جزییات ندارن و کلیات میبینن!؟
ولی مگه ما هدف از داشتن انرژی هسته ای پیشرفت نبود (بخصوص در مسائل اقتصادی)حالا بعد 8 سال که ما با قدرت تمام این مسئله رو جلو بردیم واقعا به پیشرفت رسیدیم
ما از غنی سازی فقط مسائل صلح آمیز دنبال میکنیم،جایی مطلبی می خوندم که گفته بود با دلار 4000تومن ما اگه سوخت از خارج تهییه کنیم بهتره وخیلی به صرفه تره!!!(جالبه بدونید اکثر کشور های دنیا حتی روسیه که تجهیزات هسته ای داره ،سوخت از خارج از کشور تهییه میکنن!)
بگذریم!دکتر روحانی هم معتقده برای توسعه پایدار ما باید خودمون غنی سازی کنیم که اگر اینگونه نبود تجهییزات هسته ای رو کامل نمی کرد!

یه زمانی ما با سه وزیر امور خارجه مذاکره میکردیم!
حالا شما میدونید کسایی که با دولت اصولگرا مذاکره می کنن در حد معاون هستن(یعنی از خودشون هیچ اختیاری ندارن)
که این نشون میده در واقع این کشور های غربی هستن که می خوان این مسئله طولانی بشه!
در آخر!قدرت مذاکره به بیانیه خوندن نیست باید یک قدم جلو رفت تا طرف دیگر مذاکره 10قدم جلو بیاد!!!

من کاری به قضیه ی کارخانه ی پفک سازی و یا شکلات سازی ندارم! ولی شاید شما هم با من هم نظر باشید که آگاه ترین فرد از ریز مسائل هسته ای، رهبر انقلاب هستند! درسته؟

خوب این روببینید:

فيلم/ رهبر انقلاب در مورد عقب نشيني هسته‌اي در دوران اصلاحات چه گفتند؟

رهبر معظم انقلاب در دیدار مسوولان و کارگزاران نظام در تاریخ (۱۳۹۱/۰۵/۰۳) فرمودند: در همین قضیه‌ى هسته‌اى، آن وقتى که ما با اینها همراهى کردیم و عقب‌نشینى کردیم - البته براى ما تجربه‌اى بود، اما این واقعیت است - اینها جلو آمدند؛ اینقدر جلو آمدند که من در همین حسینیه گفتم اگر بنا باشد که این روال از سوى آنها ادامه پیدا کند، من خودم وارد قضیه خواهم شد؛ و وارد قضیه شدم؛ ناچار شدیم؛ اینها کار ما نیست. عقب‌نشینى‌ها آنها را گستاخ‌تر کرد، طلبکارتر کرد. یک روزى بود که مسئولین ما قانع بودند که اجازه بدهند ما ۲۵ سانتریفیوژ در کشور داشته باشیم؛ آنها گفتند نمیشود!
دانلود:
http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/3/7/334718_776.flv

mohsen_1368_m

New member
زمان دکتر روحانی سانتریفیوژهامون(اونهایی که وارد شده بود) آلوده بوده وغربی ها هم اینو فهمیدن میدونید یعنی چی؟
اگر قدرت دیپلماسی دوستان اصلاح طلب نبود الان ما از ناکجا آباد سردر می آوردیم!
ماراحی جز عقب نشینی نداشتیم!

رهبر درست میگه 6ماه آخر دولت اصلاحات دوستان به کشور های غربی نامه نوشتن که ما می خواییم شروع غنی سازی کنیم!البته با نظارت آژانس!
اینو بدونید اینکه ماالان داریم بهشون میگیم ما به شما اعتماد نداریم نتیجه همون مذاکراته !اگه ما تعلیق نمی کردیم که نمی تونستیم اونهارو متهم به نپذیرفتن حق غنی سازی بکنیم؟!

این درست نیست ما همه چیزو رو دوش رهبر بذاریم وبعد بگیم رهبر اینو میگه حالا شما چی میگی؟
مگه رهبری در زمان بیانیه تهران از دکتر روحانی حمایت نکرد؟!(بعد 33 سال هنوز نفمیدیم رهبر تاجایی که بتونه باید از دولت موجود حمایت کنه وخوشبختانه این کار روهم میکنه)
بازهم منظور منو در مورد کلیات نفهمیدید

هدف از موضوع هسته ای چی بود؟ چرا ما بعد از 8 سال دولت اصولگرایی حتی 1کیلوات هم تولید برق نداشتیم بجاش چندتا قطعنامه با حداکثر اجماع داشتیم!
مگه هر چیزی که غرب باهاش مخالف بود ما باید تمام منافع ملی رو چشم بسته به پاش بریزیم (آخه این چه منطقیه!!)

به نظر من 8سال جنگ توبرخی موارد اینقدر مارو ضعیف نکرد که سیاست هسته ای (که دوستان ازش حمایت میکنن )ضعیف کرد

mohsen_1368_m

New member
در ضمن زمانی روهم که رهبری میگن مسئولان قانع به 25 سانتریفیوژبودن زمان دکتر روحانی نبوده برید بخونید زمان ایشون در نطنز چند سانتریفیوژنصب بود(اگر اشتباه نکنم حداقا 4000تا!)

mj1919

New member
زمان دکتر روحانی سانتریفیوژهامون(اونهایی که وارد شده بود) آلوده بوده وغربی ها هم اینو فهمیدن میدونید یعنی چی؟
اگر قدرت دیپلماسی دوستان اصلاح طلب نبود الان ما از ناکجا آباد سردر می آوردیم!
ماراحی جز عقب نشینی نداشتیم!

رهبر درست میگه 6ماه آخر دولت اصلاحات دوستان به کشور های غربی نامه نوشتن که ما می خواییم شروع غنی سازی کنیم!البته با نظارت آژانس!
اینو بدونید اینکه ماالان داریم بهشون میگیم ما به شما اعتماد نداریم نتیجه همون مذاکراته !اگه ما تعلیق نمی کردیم که نمی تونستیم اونهارو متهم به نپذیرفتن حق غنی سازی بکنیم؟!

این درست نیست ما همه چیزو رو دوش رهبر بذاریم وبعد بگیم رهبر اینو میگه حالا شما چی میگی؟
مگه رهبری در زمان بیانیه تهران از دکتر روحانی حمایت نکرد؟!(بعد 33 سال هنوز نفمیدیم رهبر تاجایی که بتونه باید از دولت موجود حمایت کنه وخوشبختانه این کار روهم میکنه)
بازهم منظور منو در مورد کلیات نفهمیدید

هدف از موضوع هسته ای چی بود؟ چرا ما بعد از 8 سال دولت اصولگرایی حتی 1کیلوات هم تولید برق نداشتیم بجاش چندتا قطعنامه با حداکثر اجماع داشتیم!
مگه هر چیزی که غرب باهاش مخالف بود ما باید تمام منافع ملی رو چشم بسته به پاش بریزیم (آخه این چه منطقیه!!)

به نظر من 8سال جنگ توبرخی موارد اینقدر مارو ضعیف نکرد که سیاست هسته ای (که دوستان ازش حمایت میکنن )ضعیف کرد

ببینید آقا محسن!
من خودم با سیاست داشتن هسته ای به هر قیمتی مخالفم! از دیپلوماسی ضعیف و مش غلامحسینی دولت اصولگرا هم اصلا حمایت نمی کنم!

ولی با این دیدگاه هم مخالفم که بگید روحانی فلان کرد بیسار کرد، اگه خوب کرد و درست رفت چرا رهبری باید در یک جمع عمومی و علنی، بیاد یک سری مسایل رو در مورد چند سال قبل باز کنه،؟؟! جز اینکه داره هشدار میده؟!

داستان آلودگی تاسیسات، خیلی کهنه تر از این حرفاست! تا جایی که من مطلع هستم، اون داستان به یک چیز دیگه بر می گرده! (مستقیما از زبان رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شنیدم، در جلسه عمومی)

mj1919

New member
در ضمن زمانی روهم که رهبری میگن مسئولان قانع به 25 سانتریفیوژبودن زمان دکتر روحانی نبوده برید بخونید زمان ایشون در نطنز چند سانتریفیوژنصب بود(اگر اشتباه نکنم حداقا 4000تا!)

همین تاریخی که شما می گید، آقای روحانی در سخنرانی شون گفت: 3000 تا!
در برنامه ی زنده گفت: 1700 تا!

شما می گید : 4000 تا!

sahar-a

New member
تو اون جدول که در مورد منابع طبیعی که به نظر من مهمترین مسئله است، چیزی نگفتن!!!!!
نگفتن چطوری میشه دریاچه ارومیه که بزرگترین دریاچه شور جهان بود، احیا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگفتن با این سدسازی بی مورد و بدون کارشناسی خیلی از رودها داره از بین میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شهر ما که به دوتا رودش معروف بود، داره رودخونه هاشو در سایه دولت مسئول از دست میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منابعی که می‌تونستن منبع درآمد و گردشگری باشن، دارن از بین میرن!!!!!!!!!!!!!
منم مثل خیلیای دیگه فقط از روی وظیفه شرعی رای میدم وگرنه اینایی که ما دیدیم...

mohsen_1368_m

New member
گفتم فک کنم 4000تا
قطعا که نگفتم!
جهنم و ضرر اصلا 1000تا خوبه؟مهم اینه که 25 تا نیست درسته؟!
من کارخونه پفک نمکی رو گفتم به این خاطر که بگم واقعا هدف این نبود که حق غنی سازی نداشته باشیم!
آخه چه دلیلی داره اینها از این طرف به فکر تعلیق دائمی باشن واز طرف دیگه تجهیزانت بسازن و کیک زرد تولیدکنن(لطفا خودمون گول نزنیم!)

شاید رهبری منظورشون دیگران بوده که اون زمان سر کاربودن چون با مسئولین تعارف که نداره ،خوب روحانی رو به دلیل سیاست های غلطش که داشت ومنافع ملی رو
به خطر مینداخت از کاربر کنار میکرد که اگه برید کتاب دکتر بخونید متوجه میشید چگونه ایشون برکنار میشن(به خاطر فشار دولت اصول گرا ونه بانظر مستقیم رهبری)
در مورد الودگی اگر اشتباه نکنم دقیقا مال همون موقعی است که بعدش بیانیه تعلیق میدن !

نکته دوم یادمون نره اون زمان کی توآمریکا سر کاربود (همون موقع کاندیدا شما دکتر رضایی در برنامه زنده به مجری گفت من به شما قول میدم تا هفته دیکه آمریکا حمله میکنه!دیگه اینو که نمی تونید حاشا کنی!!)
در اون موقع هدف اول دکتر روحانی جلو گیری از جنگ بود که به ماتحمیل میشد وبعد از اون تکمیل چرخه سوخت!(که با موفقیت هم این کاروانجام داد)

باز هم میگم اگه در مورد جزییات باهم بحث کنیم نتیجه نداره تا فردا هم این بحث ها طول میکشه!

کافیه بادید باز وکلی نگاه کنیم (مگه ما چقدر ازجزییات این قضایا باخبریم!!!)

mohsen_1368_m

New member
تو اون جدول که در مورد منابع طبیعی که به نظر من مهمترین مسئله است، چیزی نگفتن!!!!!
نگفتن چطوری میشه دریاچه ارومیه که بزرگترین دریاچه شور جهان بود، احیا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگفتن با این سدسازی بی مورد و بدون کارشناسی خیلی از رودها داره از بین میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شهر ما که به دوتا رودش معروف بود، داره رودخونه هاشو در سایه دولت مسئول از دست میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منابعی که می‌تونستن منبع درآمد و گردشگری باشن، دارن از بین میرن!!!!!!!!!!!!!
منم مثل خیلیای دیگه فقط از روی وظیفه شرعی رای میدم وگرنه اینایی که ما دیدیم...

اگه تونستید کتاب برنامه های دکتر روحانی رو گیر بیارید در مورد اینها که گفتید توضیح کامل داده!

rozhan20

New member
یک جدول بسیار خوب!
به به! چقدر عالی!

به جز اینی که فرمودین احساس نمیکنین برنامه های آقای قالیباف کپی مطابق اصل برنامه های آقای عارفه!!!!!!!!!!!
آقای جلیلی هم که ترکوندن فکر میکنم هنوز تو عصر کالسکه زندگی میکنن

بالا