MAHSABANOO
New member
میشه یکی این مناظره دیروزو برا من بذاره اگه هست برم دانلود کنم آخه ندیدمش
عزیزم دشمن چیه؟ ما با خودمونم درگیریم فقط عادت کردیم هر چی میشه بریم بگیم مرگ بر دشمن!!!!! تو ایران همه سران با همدیگه درگیرن و تا ی فرصتی پیش میاد همه سوابق درخشان بقیه رو بیان میکنن........... ب خدا ما خودمون دشمن همدیگه هستیم ! اینجا هیچکس حرف دل مردم رو نمیفهمه!!
چطوری ب عزت برسیم وقتی مردم نون شب ندارن؟وقتی مردم کار و کاسبی ندارن؟ وقتی جوونای بدبخت کشورمون ی شغل ندارن ی خونه ندارن ! اونوقت بعضی ها نفسشون از جا گرم بلند میشه و میگن اقتدار و عزت و ...... ! تا کجا؟ ما خسته شدیم از همه چی از این وضع از این تورم ! ؟ تا کجا باید این وضع رو تحمل کنیم!
میشه یکی این مناظره دیروزو برا من بذاره اگه هست برم دانلود کنم آخه ندیدمش
هرچی نگاه میکنم نمیبینم جایی برای شما اظهار تاسف کرده باشم و خوشحال میشدم اگه با لحن بهتری نطرتون رو بهم میگفتید.
از نظر شما جنگ یه بحران نبود؟؟؟؟!!!! اینکه سنتون رو پرسیدم و متاسفانه شما منظور منو متوجه نشدید به همین دلیل بود، سن ماها به دوران جنگ قد نمیده که بدونیم چه افرادی تو اون بحران کمک کننده بودن ولی من شخصا با افرادی اشنایی دارم که خدمات و تصمیم گیری های افرادی مثل رضایی رو خوب یادشون میاد. من نگفتم شما از گذشته خبر داری اتفاقا مشکل همینه که خبر ندارید چطور ربطی به گذشته نداره؟؟؟ مگه قراره ما آدما رو چطوری بشناسیم ، از طریق آینده؟؟؟ خب مجبوریم گذشته ای رو که حداقل دیدیم یا شنیدیم رو در نظر بگیریم.
حرف شما متین درسته قضیه جنگ از نظر شما با الان متفاوته ولی فکر نمیکنید میشه توانایی افراد رو بهمین طریق سنجید ، اونوقت این بی انصافی نبود که شما آقای رضایی رو حالا از هر لحاظی در سطح کسی قرار بدید که به طور کلی مدیریت بحران رو متوجه نیست؟؟؟
کی گفته آقای رضایی مدیر تصمیم گیری در بحران نبوده؟؟؟ شما زمانی که ایشون تصمیم گیری میکردن کجا بودید؟؟؟ حالا متوجه شدید چرا از سنتون پرسیدم! بله نوع بحران متفاوت هست ولی حداقل اون تجربه خیلی کمک کننده هست.
اگر جایی تند رفتم عذرخواهی میکنم.
موفق باشید
torokhoda inghad be in gharazi badbakht nakhandin bekhoda az hame behtaro rastgotar hamine.man ray nemidam ama age khastam ray bedam be gharazi ray midam. khodaish mahe
rezai aghelane kar nemikone,kheili marmoze, mese mosh mire to sorakh, on dore ham in khodesho keshid kenar ke betone in dore biad, ,alnam hamine baz ye goshe neshaste ke hame fk konan kheili khobe,he!
rezai aghelane kar nemikone,kheili marmoze, mese mosh mire to sorakh, on dore ham in khodesho keshid kenar ke betone in dore biad, ,alnam hamine baz ye goshe neshaste ke hame fk konan kheili khobe,he!
دیشب داشتیم صحبت می کردیم،
گفتم اگه اینجا ایرانه، ملت می گن، بذار به همین غرضی رای بدیم یکم بخندیم... یک نفر... دونفر.... یکهو می بینی 10-15 میلیون نفر میان به همین رای میدن واسه خندش!!! اگه رئیس جمهور نشه، دور دوم رو شاخشه!!!!
جدای از اینا،
غرضی در بحث مدیریت اقتصادی، فرهنگی ضعیف و بی برنامه بود، ولی در بحث سیاست، انصافا من به تجربه اش ایمان آوردم، خیلی پخته صحبت می کرد، و ملاحظه نمی کرد، هر جایی که حق بود می گفت منتظر نمیشد.
در حد معاوت وزیر یا مشاور، عالیه ! ولی نه در حد ریاست جمهوری
وای چه جالب اتفاقا ما هم همین بحثو داشتیم حتی خود من به شوخی تو اون جمع گفتم بریم به غرضی رای بدیم یکم بخندیم
راستی من الان بین دوتا کاندیدا گیر کردم یکی قالیباف یکیم جلیلی یه خبر تازه مثل اینکه سپاه میخواد از قالیباف حمایت کنه آخه تا الان داشتن از جلیلی حمایت میکردن احتمالا دقایق اخر برن سمت قالی باف
ولی من از یه نفر معتبر شنیدمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/colهیچ کدوم از این دوستان به جز قالیباف تا حالا یه مدرسه رو هم مدیریت نکردند تا چه برسه به کشور
1- فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا
2 فرمانده نیروی هوایی سپاه
3- فرمانده نیروی انتظامی( فرق بنز و پیکان را دوستان میدونند)
4- شهردار تهران.
از حامیان دکتر جلیلی میخوام سوابق رو کنند
فرماندهان سپاه سال 84 از قالیباف حمایت کردند ولی بدنه سپاه(بسیج) با احمدی نژاد بودند.(البته تا انتهای دور اول ولی در دور دوم بر سر ریاست جمهوری احمدی نژاد به اجماع رسیدند.)من از این تریبون این خبر رو تکذیب می کنم!
سپاه بطور مستقیم وعلنی از هیچ کدوم از کاندیداها حمایت نخواهد کرد!
اونم قالیباف! یکمی پستهای طرفداران جلیلی رو راجع به قالیباف بخونید، بخونش تشنه اند!
فرماندهان سپاه سال 84 از قالیباف حمایت کردند ولی بدنه سپاه(بسیج) با احمدی نژاد بودند.(البته تا انتهای دور اول ولی در دور دوم بر سر ریاست جمهوری احمدی نژاد به اجماع رسیدند.)
آقای جلیلی هم بسیار انسان وارسته و پاکی هستند ولی بعد از سی و چند سال دیگر زمان آزمون و خطا نیست!!!!!
شانس بیاریم سایت و فیلتر نکنن.