به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mj1919

New member
550x458x111%2C283%2C29.jpg.behtaar.ic_.fwpT9J23tV.jpg

جدول راهنمای انتخابات - رای ما|خبر پو

mj1919

New member
رمز گشایی از یک ایما و اشاره
جمله نابهنگام احمدی نژاد که توافق بزرگ هسته ای را به هم زد

IMAGE635063125177664361.jpg

در مناظره تلویزیونی روز جمعه دکتر علی اکبر ولایتی با ایما و اشاره به یک مقام بلند پایه اجرایی اشاره کرد که عملا در روند مذاکرات علی لاریجانی و خود او با عالی ترین مقامات فرانسوی اختلال ایجاد کرد.

هر چند این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری از محمود احمدی نژاد نام نبرد اما فرد مورد اشاره و موضوع مورد انتقاد را باید رییس جمهور و نطق او در راهپیمایی روز قدس در روز 13 مهر سال 1386 دانست.

اظهارات رییس جمهور در آن روز از این قرار است:
"ما دیگر حاضر نیستیم که به عرصه سیاسی برویم و دربارة حقوق ملت ایران با برخی از قدرتها بنشینیم صحبت کنیم، به چه دلیل؟ ما یک عضو آژانس هستیم وحقوقی وتکالیفی داریم و تکالیفمان را کامل انجام دادیم. البته از حقوق مان کامل استفاده نکردیم.
بعضی ها از موضوعات دیگری ناراحت اند. ناراحت هستند که مسئله هسته ای ایران این طور به فضل الهی به نفع ملت ایران حل شده است. ناراحت اند و می خواهند بی جهت در مسئله دخالت کنند. راه افتاده اند می گویند ما می خواهیم برای حل بن بست هسته ای راه حل بدهیم. کدام بن بست هسته ای؟ چه کسی در بن بست است؟ دنیا بداند ملت ایران این ملت الهی هیچ گاه بن بست نداشته است ... ملت ایران که در بن بست نیست، که عده ای احساس مسئولیت کنند و سرخود بلند شوند بروند بخواهند با آنها مذاکره کنند، آنها هم استقبال کنند."

ماجرا از این قرار بوده که علی لاریجانی ، به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی با خاویر سولانا - رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا - در حال مذاکره بود و به توافقاتی هم برای مختومه کردن مساله هسته ای رسیده بودند که احمدی نژاد در سخنان روز قدس آن سال ، به اروپایی ها پیام داد این شخص ، سر خود آمده است!
بعد از این سخنان ، تلکس خبری سخنان احمدی نژاد در اختیار سولانا قرار گرفت و مذاکرات شکست خورد و لاریجانی که در آستان مختومه کردن پرونده بود ، با دست خالی به ایران بازگشت و سپس به نشانه اعتراض به رفتارهای غیراصولی احمدی نژاد استعفا کرد و احمدی نژاد ، بلافاصله سعید جلیلی را به جای او منصوب کرد و بعد از آن هیچگاه مذاکرات دبیر شورای عالی امنیت ملی را خودسرانه نخواند!
انتهاي خبر/ قدس آنلاين / کد خبر: 128812

جمله نابهنگام احمدی نژاد که توافق بزرگ هسته ای را به هم زد - قدس آنلاين|خبر پو

STRUCTURE 66

New member
... آنچنان که حتی برادر احمدی‌نژاد؛ داوود، می‌گوید: «آقای جلیلی همان راه احمدی‌نژاد را می‌رود و همگی باید مراقب باشند.

تخریب جلیلی فقط از این راه ممکنه . چسباندنش به احمدی نژاد(درسته قالیباف رای ماست ولی جلیلی پسر خوبیه)

mj1919

New member
... آنچنان که حتی برادر احمدی‌نژاد؛ داوود، می‌گوید: «آقای جلیلی همان راه احمدی‌نژاد را می‌رود و همگی باید مراقب باشند.

تخریب جلیلی فقط از این راه ممکنه . چسباندنش به احمدی نژاد(درسته قالیباف رای ماست ولی جلیلی پسر خوبیه)

شونصد تا راه دیگه هم وجود داره!!!!

آدم که نباید طیف و حزب و گروه و جناحشو قایم کنه!

خوب حامی سرسخت احمدی نژاد بوده همچون بقیه ی اصولگرا هایی که الان دارند لعن و نفرین احمدی نژاد رو می کنند!

STRUCTURE 66

New member
آقای ولایتی در کل جز خاطرات چای خوردن با نلسون ماندلا و گردش با قذافی و عمرالبشیرو ..... چیز دیگری در چنته ندارد.
اگر به ایشان باشد مشکل ازدواج جوانان را به سبک قطعنامه 598 حل میکند.

STRUCTURE 66

New member
شونصد تا راه دیگه هم وجود داره!!!!

آدم که نباید طیف و حزب و گروه و جناحشو قایم کنه!

خوب حامی سرسخت احمدی نژاد بوده همچون بقیه ی اصولگرا هایی که الان دارند لعن و نفرین احمدی نژاد رو می کنند!
عزیزم . جیگرم . تخریب با نقد فرقش توی همین چیزاست .... ( احمدی نژاد هر جا کج رفت زدن تو دهنش. توی اصلاحات ما داشتیم همچین چیزی رو که بزنن تو دهن فلانی...)

mj1919

New member
عزیزم . جیگرم . تخریب با نقد فرقش توی همین چیزاست .... ( احمدی نژاد هر جا کج رفت زدن تو دهنش. توی اصلاحات ما داشتیم همچین چیزی رو که بزنن تو دهن فلانی...)

آقا صابر
با تمام احترام عرض می کنم.
حرف بسی خنده ناک فرمودید!!!

م ا، (واسه اینکه مشکلی واسه ی سایت پیش نیاد اسم کامل نمی برم) کسی هست، که حرف رهبری رو نمی خوند!!!! 10 رو خونه نشینی کرد! قریب به 10 بار کشور رو به بحران رسانه ای و برخورد، کشوند!
در این دو سه سال آخر، با ممکلت مث ملک پادشاهی ش رفتار کرد!

یک نفر اصولگرا، هیچ نگفت!!!!! هیچ!!! بدبخت ، مطهری هر وقت اعتراض کرد، کلی مورد هجمه قرار گرفت!
یک نفر ، لاریحانی، یک ایراد گرفت، توی قم علیه اش کارناوال فحش و ... راه انداختند، توی مجلش فیلم دوربین مخفی رو کردندو....

از بین این سه تا کاندیدای اصولگرا کدومشون، اومد داد زد، فریاد زد، کاری کرد؟؟؟؟

داداش اینا رو به ما نگو!

STRUCTURE 66

New member
آقا صابر
با تمام احترام عرض می کنم.
حرف بسی خنده ناک فرمودید!!!

م ا، (واسه اینکه مشکلی واسه ی سایت پیش نیاد اسم کامل نمی برم) کسی هست، که حرف رهبری رو نمی خوند!!!! 10 رو خونه نشینی کرد! قریب به 10 بار کشور رو به بحران رسانه ای و برخورد، کشوند!
در این دو سه سال آخر، با ممکلت مث ملک پادشاهی ش رفتار کرد!

یک نفر اصولگرا، هیچ نگفت!!!!! هیچ!!! بدبخت ، مطهری هر وقت اعتراض کرد، کلی مورد هجمه قرار گرفت!
یک نفر ، لاریحانی، یک ایراد گرفت، توی قم علیه اش کارناوال فحش و ... راه انداختند، توی مجلش فیلم دوربین مخفی رو کردندو....

از بین این سه تا کاندیدای اصولگرا کدومشون، اومد داد زد، فریاد زد، کاری کرد؟؟؟؟

داداش اینا رو به ما نگو!

خدمت عزیز دلم mj1919
با احترام . من شخصا طرفدار یا مخالف دولت احمدی نژاد نیستم . اون قهر 10 روزه هم بچه گانه بود.
شما اگر تیتر روزنامه ها رو خوانده بودید(فقط اصولگرا) در آن ایام 10 روزه متوجه میشدی.
زمان اصلاحات جناب اصغر زاده فرمودند میشود بر علیه خدا هم راهپیمایی کرد (سندم را بعدا ذکر میکنم) آقای مطهری و یا آقای بهزاد نبوی و یا آقای عارف و روحانی کجا بودند؟
وقتی رهبری چندین و چند بار فرمودند که استیضاح در مجلس کار درستی نبوده( همان که لغو شد) آیا بینش آقای مطهری این را پیش بینی نکرده بود؟
آقای مطهری چرا مسئول حوادث سال 88 را احمدی نژاد میداند . بقیه بوغ بودند.
اصولگرایان و اصلاح طلبان هر دو مقصرند ولی انصاف هم بد نیست عزیزم .

mj1919

New member
خدمت عزیز دلم mj1919
با احترام . من شخصا طرفدار یا مخالف دولت احمدی نژاد نیستم . اون قهر 10 روزه هم بچه گانه بود.
شما اگر تیتر روزنامه ها رو خوانده بودید(فقط اصولگرا) در آن ایام 10 روزه متوجه میشدی.
زمان اصلاحات جناب اصغر زاده فرمودند میشود بر علیه خدا هم راهپیمایی کرد (سندم را بعدا ذکر میکنم) آقای مطهری و یا آقای بهزاد نبوی و یا آقای عارف و روحانی کجا بودند؟
وقتی رهبری چندین و چند بار فرمودند که استیضاح در مجلس کار درستی نبوده( همان که لغو شد) آیا بینش آقای مطهری این را پیش بینی نکرده بود؟
آقای مطهری چرا مسئول حوادث سال 88 را احمدی نژاد میداند . بقیه بوغ بودند.
اصولگرایان و اصلاح طلبان هر دو مقصرند ولی انصاف هم بد نیست عزیزم .

بسیار عالی
ولی باید عرض کنم، من اصلاح طلب نیستم، و کلا با اصلاح طلبان مشکل اعتقادی دارم.
از اونجایی که خطم را با اصلاح طلبها مشخص کردم، دفاعی از اصغر زاده ندارم، هرچند این وسط پیش کشیدن اینجور بحث ها، کلا خیلی منطقی نیست.
بهتر هم اینست که موضوع رو به اونها ربط ندهیم،

خوب من از مواضع مطهری حمایت نکردم که شما دارید موردی می شمارید. گفتم که در موارد بسیار موارد حق رو فریاد زد.
برای استیضاح، هم یک کار قانونی داشت صورت می گرفت،
(ببینید جنبه ی روانی همین استیضاح نصفه، چقدر کشور رو به مسیر قانونی برگردوند)

و اما تمام حرف من اینه:

محمود، ا، زاییده، بزرگ شده، و خلق شده ی یک طیف افراد اند، این افراد بایستی و بایستی مسوولیت کار خودشون رو بعهده بگیرند!!!! تمام حرف من این است.

Persian-Masoud

New member
فارغ از این که به چه کسی رأی می دهید، سخنان کدام یک از کاندیداها در مناظره سیاسی ، «صادقانه تر، علمی تر و کاربردی تر» بود؟
سعید جلیلی
4.22%
غلامعلی حداد عادل
1.21%
محسن رضایی
9.78%
حسن روحانی
55.76%
محمدرضا عارف
15.41%
سید محمد غرضی
3.28%
محمد باقر قالیباف
4.24%
علی اکبر ولایتی
6.1%
تعداد کل آراء : 97192

عصر ايران

Maryam7313

New member
فرماندهان سپاه سال 84 از قالیباف حمایت کردند ولی بدنه سپاه(بسیج) با احمدی نژاد بودند.(البته تا انتهای دور اول ولی در دور دوم بر سر ریاست جمهوری احمدی نژاد به اجماع رسیدند.)

آقای جلیلی هم بسیار انسان وارسته و پاکی هستند ولی بعد از سی و چند سال دیگر زمان آزمون و خطا نیست!!!!!
شانس بیاریم سایت و فیلتر نکنن.

سایت فیلتر نمیکنن. چون اون روز همه دم از این میزدن که ملت باید بیان ازادانه نظرشونو بیان کنن. ما هم که توهین نمی کنیم.

mj1919

New member

دیشب نشستم مناظره ی موسوی و احمدی نژاد رو در سال 88 دانلود کردم و یکبار دیگر دیدم!

باور بفرمایید که رفتار بعضی (تقریبا همه، به جز غرضی و رضایی) نامزدها، در مناظره ی 92، شباهت عجیبی به اون رفتار دو کاندیدا در سال 88 داشت!!!

لطفا گول تخریب کردن، دعواهای سیاسی و مچ گیری و... را نخورید!

darya63

New member
طی مناظره سوم که کاندیداها داشتند واقای روحانی و قالیباف اسرار ماجرای کوی دانشگاه سال 82 رو افشا کردند
دیگه حالم از این دوتا بهم خورد که چطور قالیباف که اون موقع رئیس نیروی انتظامی بودند به قول خودشون گاز انبری با دانشجوها برخورد کردند و روحانی هم چطور...
این مملک ما از بیخ مشکل داره
برای ایرانم متاسفم
بعید میدونم مشکلات ایرانم با انتخاب یک رئیس جمهور حل بشه
فقط امید وارم

darya63

New member
فارغ از این که به چه کسی رأی می دهید، سخنان کدام یک از کاندیداها در مناظره سیاسی ، «صادقانه تر، علمی تر و کاربردی تر» بود؟
سعید جلیلی
4.22%
غلامعلی حداد عادل
1.21%
محسن رضایی
9.78%
حسن روحانی
55.76%
محمدرضا عارف
15.41%
سید محمد غرضی
3.28%
محمد باقر قالیباف
4.24%
علی اکبر ولایتی
6.1%
تعداد کل آراء : 97192

عصر ايران

اما به نظر من اقایون همه سعی در تخریب هم داشتند به جز اقای رضایی و غرضی که واقعا عاقلانه و با تدبیر برخورد میکردند
مردم چرا نمیبیند؟؟؟؟؟؟

STRUCTURE 66

New member
طی مناظره سوم که کاندیداها داشتند واقای روحانی و قالیباف اسرار ماجرای کوی دانشگاه سال 82 رو افشا کردند
دیگه حالم از این دوتا بهم خورد که چطور قالیباف که اون موقع رئیس نیروی انتظامی بودند به قول خودشون گاز انبری با دانشجوها برخورد کردند و روحانی هم چطور...
این مملک ما از بیخ مشکل داره
برای ایرانم متاسفم
بعید میدونم مشکلات ایرانم با انتخاب یک رئیس جمهور حل بشه
فقط امید وارم
میخوای شما دو سه تاشون رو انتخاب کن! گاماس گاماس دیگه ! یهو که همه چی حل نمیشه ! ولی درست میگید کلا اینقدر مشکلات زیاده که همه از رییس جمهور نیومده خیلی انتظار معجزه ندارن!!

goo

New member
به نظرم توی همون مناظره میشد حدس زد که رفتار آقایون بعد از انتخاب شدنشون چه جوری خواهد بود.
مثلا آقایی 4 دقبقه حزب مخالفش رو می زنه بعد از اینکه بقیه میگن این حزب بازی ها چیه و اتحاد و از این حرف ها 10 دقیقه توضیح می ده که نه منظور من این بود و آن بود . از کجا معلوم فردا بعد از انتخاب شدنش نگه منظور من از فلان شعارم این بود و آن بود.
یا همون آقا وقتی با بقیه بحث می کرد می گفت که شما در گذشته این کار رو کردید ، اون کار رو نکردید ولی وقتی بقیه ازش درباره گذشته سوال می کردند مثلا وقتی پرسیده شد که شما که الان دارین از قومیت دفاع می کنه اون موقع که معاون .... بودین و قدرت اجرایی داشتین چرا کاری نکردین می گه نه ما از گذشته یاد می گی ریم و از این حرف ها.
یا این که موضوعی باز می کردن که این می گفت من این رو گفتم اون یکی می گفت من اون رو گفتم ، آخه چه سودی به حال ما داشت ، حالا ما از کجا بدونیم کی راستش رو گفت ؟
یا به جای بحث درباره فردی که داشت ایده هاش رو می گفت بحث رو به جایی کشوندن اون بنده خدایی که هنوز نوبتش نشده بود مجبور شد جواب اونارو بده از وقتشم گذشت.
من که کسانی رو که بحث هایی از این قبیل رو شروع کردند و کسانی که مثل خودشون جوابشون رو دادن نمی پسندم. ولی کسی بود که در جواب اونا توضیح واضح می داد نه این که بگه عوضش شما هم این کار رو کردین رو دارای شخصیت بهتر و مطمئن تری برای ریاست جمهوری می دونم.

بالا