به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

MAHSABANOO

New member
میشه یکی این مناظره دیروزو برا من بذاره اگه هست برم دانلود کنم آخه ندیدمش

asie67

New member
سلام به همه

عمر ما جلوی این مناظره ها میگذره اما در آخر چیز زیادی هم گیرمون نمیاد

جناب آقای غرضی میفرمایند چرا همش به گذشته بر میگردین به آینده نگاه کنین!!!!!!!آخه ما که علم غیب از آینده نداریم که بدونیم شماها به حرفاتون عمل میکنین ! پس مجبوریم به گذشته نگاه کنیم

ازطرفی انقدر رسانه ها اخبار ضد ونقیض پخش میکنن که آدم نمیدونه کدومش راسته!!!

تو همین مناظره هم آقایون حرفای همو غلط اعلام میکردند و معلوم نبود چی به چیه

نتیجه اخلاقی بدون جانبداری و تعصب باید به کسی که احتمال میدیم بهتره رای بدیم

هرکسی بسته به سلیقه خودش

چرا اصرار داریم نظرهمدیگرو نقد کنیم و بگیم ما بهتر فکر میکنیم؟

اصلا چرا فقط وقت انتخابات که میشه دست های همه رو میشه؟

تو این چندسال چراکسی چیزی نگفت؟

این یعنی که همه در حد خودشون خطاکارن

حتی منو شما هم هستیم

پس اصلا خودتونو اذیت نکنین بجای حرص خوردن به درس و زندگیتون برسین

اونقدری که در توانمون هست قدم برمیداریم البته با درایت و بدون تعصب و جانبداری

به امید آینده آباد به دستان ما

Asena90

New member
عزیزم دشمن چیه؟ ما با خودمونم درگیریم فقط عادت کردیم هر چی میشه بریم بگیم مرگ بر دشمن!!!!! تو ایران همه سران با همدیگه درگیرن و تا ی فرصتی پیش میاد همه سوابق درخشان بقیه رو بیان میکنن........... ب خدا ما خودمون دشمن همدیگه هستیم ! اینجا هیچکس حرف دل مردم رو نمیفهمه!!
چطوری ب عزت برسیم وقتی مردم نون شب ندارن؟وقتی مردم کار و کاسبی ندارن؟ وقتی جوونای بدبخت کشورمون ی شغل ندارن ی خونه ندارن ! اونوقت بعضی ها نفسشون از جا گرم بلند میشه و میگن اقتدار و عزت و ...... ! تا کجا؟ ما خسته شدیم از همه چی از این وضع از این تورم ! ؟ تا کجا باید این وضع رو تحمل کنیم!

ای بابا چه دل پری دارید من که رئیس جمهور نیستم مشکلات خیلی زیاده باید با هم متحد باشیم وهمه با هم سعی کنیم مشکلات خودمونو حل کنیم مسوولین گرام هم که از کره ی ماه نیومدن ایرانی هستن ما هم ایرانی هستیم من وشما برای رفع مشکلات کشورمون خداییش چند قدم برداشتیم؟؟؟!!! اگه ما رئیس جمهور میشدیم ایران یه دفه تبدیل میشد به کشوری مثل ژاپن ؟؟؟!!!!!!
اینقد مشکلات داره این کشور که یه نفر به تنهایی از پسش برنمیاد اکثر ماها هم فقط شعار میدیم وگرنه در عمل اگه جای اونا باشیم شاید بهتر از اونا هم عمل نکنیم

Maryam7313

New member
torokhoda inghad be in gharazi badbakht nakhandin bekhoda az hame behtaro rastgotar hamine.man ray nemidam ama age khastam ray bedam be gharazi ray midam. khodaish mahe

Maryam7313

New member
هرچی نگاه میکنم نمیبینم جایی برای شما اظهار تاسف کرده باشم و خوشحال میشدم اگه با لحن بهتری نطرتون رو بهم میگفتید.
از نظر شما جنگ یه بحران نبود؟؟؟؟!!!! اینکه سنتون رو پرسیدم و متاسفانه شما منظور منو متوجه نشدید به همین دلیل بود، سن ماها به دوران جنگ قد نمیده که بدونیم چه افرادی تو اون بحران کمک کننده بودن ولی من شخصا با افرادی اشنایی دارم که خدمات و تصمیم گیری های افرادی مثل رضایی رو خوب یادشون میاد. من نگفتم شما از گذشته خبر داری اتفاقا مشکل همینه که خبر ندارید چطور ربطی به گذشته نداره؟؟؟ مگه قراره ما آدما رو چطوری بشناسیم ، از طریق آینده؟؟؟ خب مجبوریم گذشته ای رو که حداقل دیدیم یا شنیدیم رو در نظر بگیریم.
حرف شما متین درسته قضیه جنگ از نظر شما با الان متفاوته ولی فکر نمیکنید میشه توانایی افراد رو بهمین طریق سنجید ، اونوقت این بی انصافی نبود که شما آقای رضایی رو حالا از هر لحاظی در سطح کسی قرار بدید که به طور کلی مدیریت بحران رو متوجه نیست؟؟؟
کی گفته آقای رضایی مدیر تصمیم گیری در بحران نبوده؟؟؟ شما زمانی که ایشون تصمیم گیری میکردن کجا بودید؟؟؟ حالا متوجه شدید چرا از سنتون پرسیدم! بله نوع بحران متفاوت هست ولی حداقل اون تجربه خیلی کمک کننده هست.
اگر جایی تند رفتم عذرخواهی میکنم.
موفق باشید

man fk mikonam inghad ozae mamlekat daghone ke harkodom az ina gozashte kheili khobiam dashte bashan be in rahatia az pase in moshkelat bar nemian, harkas ke mige man mitonam vaghan nemitone kheili sakhte,

mj1919

New member
torokhoda inghad be in gharazi badbakht nakhandin bekhoda az hame behtaro rastgotar hamine.man ray nemidam ama age khastam ray bedam be gharazi ray midam. khodaish mahe

دیشب داشتیم صحبت می کردیم،
گفتم اگه اینجا ایرانه، ملت می گن، بذار به همین غرضی رای بدیم یکم بخندیم... یک نفر... دونفر.... یکهو می بینی 10-15 میلیون نفر میان به همین رای میدن واسه خندش!!! اگه رئیس جمهور نشه، دور دوم رو شاخشه!!!!

جدای از اینا،
غرضی در بحث مدیریت اقتصادی، فرهنگی ضعیف و بی برنامه بود، ولی در بحث سیاست، انصافا من به تجربه اش ایمان آوردم، خیلی پخته صحبت می کرد، و ملاحظه نمی کرد، هر جایی که حق بود می گفت منتظر نمیشد.
در حد معاوت وزیر یا مشاور، عالیه ! ولی نه در حد ریاست جمهوری

Maryam7313

New member
rezai aghelane kar nemikone,kheili marmoze, mese mosh mire to sorakh, on dore ham in khodesho keshid kenar ke betone in dore biad, ,alnam hamine baz ye goshe neshaste ke hame fk konan kheili khobe,he!

Maryam7313

New member
albate ye chiz be hamaton bezar begam: ina ro didin chejor hamo rosva kardano bejone ham oftade bodan. kash poshte sahneo akhare shabeshonam neshon midad ke hame jik to jiko sare ye sini sofre ghaza mikhoran. siasat ine jolo ma film bazi mikonan,

ariyana

New member
rezai aghelane kar nemikone,kheili marmoze, mese mosh mire to sorakh, on dore ham in khodesho keshid kenar ke betone in dore biad, ,alnam hamine baz ye goshe neshaste ke hame fk konan kheili khobe,he!

مریم جان فارسی تایپ کن این از قوانین سایت هست:riz304:
ایشون اگه 4 سال پیش خودشو کنار نمیکشید الان توی خونه خودش زندانی شده بود عزیزم!!! این که با سیاست داره کار میکنه نمیشه بهش گفت مثل موش میره تو سوراخ و البته به نظر من با وضعیتی که ما داریم مجبوره تا حدودی محافظه کارانه عمل کنه چون افرادی که این کارو نکردن و کنار نکشیدن رو متاسفانه از دست دادیم... خوب اگه دیروز به همه میپرید و شخصیت خودش رو نابود میکرد به نظرت نتیجه خوبی میگرفت؟؟ اینکه صبوری کرد و چیزی نگفت فکر میکنم اشتباه هم نبود. البته نظر شما محترمه دوست عزیز

padideh

New member

دقيقا باهات موافقم.....خيليييييييييي مظلوم نمايي ميكنه و ميخواد فقط راي جمع كنه!!! يكي نيس بهش بگه اقا جان شوما گذشته درخشانت و پرونده دست داشتن توي .......جايي براي حرف زدن ديگه برات نميذازه!!!! اميدوارمممممم اين و جليلي و عادل راي نيارن ! غرضي با اون .....بودنش خيلييييييي از اين ٣ تا بهتره!!! خدايا مملكت مارو دست اين ٣ تا نده ! اما خداييش تو اين دوره هيچ كدومشون ب درد نميخورن!! فقط يكمي روحاني و عارف بهتر از اينا هستن!

MAHSABANOO

New member
دیشب داشتیم صحبت می کردیم،
گفتم اگه اینجا ایرانه، ملت می گن، بذار به همین غرضی رای بدیم یکم بخندیم... یک نفر... دونفر.... یکهو می بینی 10-15 میلیون نفر میان به همین رای میدن واسه خندش!!! اگه رئیس جمهور نشه، دور دوم رو شاخشه!!!!

جدای از اینا،
غرضی در بحث مدیریت اقتصادی، فرهنگی ضعیف و بی برنامه بود، ولی در بحث سیاست، انصافا من به تجربه اش ایمان آوردم، خیلی پخته صحبت می کرد، و ملاحظه نمی کرد، هر جایی که حق بود می گفت منتظر نمیشد.
در حد معاوت وزیر یا مشاور، عالیه ! ولی نه در حد ریاست جمهوری

وای چه جالب اتفاقا ما هم همین بحثو داشتیم حتی خود من به شوخی تو اون جمع گفتم بریم به غرضی رای بدیم یکم بخندیم
راستی من الان بین دوتا کاندیدا گیر کردم یکی قالیباف یکیم جلیلی یه خبر تازه مثل اینکه سپاه میخواد از قالیباف حمایت کنه آخه تا الان داشتن از جلیلی حمایت میکردن احتمالا دقایق اخر برن سمت قالی باف

mj1919

New member
وای چه جالب اتفاقا ما هم همین بحثو داشتیم حتی خود من به شوخی تو اون جمع گفتم بریم به غرضی رای بدیم یکم بخندیم
راستی من الان بین دوتا کاندیدا گیر کردم یکی قالیباف یکیم جلیلی یه خبر تازه مثل اینکه سپاه میخواد از قالیباف حمایت کنه آخه تا الان داشتن از جلیلی حمایت میکردن احتمالا دقایق اخر برن سمت قالی باف

من از این تریبون این خبر رو تکذیب می کنم!
سپاه بطور مستقیم وعلنی از هیچ کدوم از کاندیداها حمایت نخواهد کرد!

اونم قالیباف! یکمی پستهای طرفداران جلیلی رو راجع به قالیباف بخونید، بخونش تشنه اند!

MAHSABANOO

New member
ولی من از یه نفر معتبر شنیدمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

STRUCTURE 66

New member
ولی من از یه نفر معتبر شنیدمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/colهیچ کدوم از این دوستان به جز قالیباف تا حالا یه مدرسه رو هم مدیریت نکردند تا چه برسه به کشور
1- فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا
2 فرمانده نیروی هوایی سپاه
3- فرمانده نیروی انتظامی( فرق بنز و پیکان را دوستان میدونند)
4- شهردار تهران.
از حامیان دکتر جلیلی میخوام سوابق رو کنند

STRUCTURE 66

New member
من از این تریبون این خبر رو تکذیب می کنم!
سپاه بطور مستقیم وعلنی از هیچ کدوم از کاندیداها حمایت نخواهد کرد!

اونم قالیباف! یکمی پستهای طرفداران جلیلی رو راجع به قالیباف بخونید، بخونش تشنه اند!
فرماندهان سپاه سال 84 از قالیباف حمایت کردند ولی بدنه سپاه(بسیج) با احمدی نژاد بودند.(البته تا انتهای دور اول ولی در دور دوم بر سر ریاست جمهوری احمدی نژاد به اجماع رسیدند.)

آقای جلیلی هم بسیار انسان وارسته و پاکی هستند ولی بعد از سی و چند سال دیگر زمان آزمون و خطا نیست!!!!!
شانس بیاریم سایت و فیلتر نکنن.

bacillus.bs

New member
ميبنم كه توي رأي گيري ها قاليباف از همه بيشتر رأي اورده
بر چه اساسي به قاليباف رأي داديد؟
هوم؟
چه گلي به سر تهران زده
كه حالا بياد به سر كل ايران بزنه

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
فرماندهان سپاه سال 84 از قالیباف حمایت کردند ولی بدنه سپاه(بسیج) با احمدی نژاد بودند.(البته تا انتهای دور اول ولی در دور دوم بر سر ریاست جمهوری احمدی نژاد به اجماع رسیدند.)

آقای جلیلی هم بسیار انسان وارسته و پاکی هستند ولی بعد از سی و چند سال دیگر زمان آزمون و خطا نیست!!!!!
شانس بیاریم سایت و فیلتر نکنن.

بله!
می دونیم!

در سال 84، یک نفر، اسمشو نبر، که در نامه ی ... معرفی شده، از احمدی حمایت کرد! و دیگر هیچ!!! اون حمایت میلیونها رای ایجاد کرد!

به دلیل تجربه ی تلخ اون سال(که خودش رو این اواخر نشون داد)، و با توصیه ی مقام معظم رهبری، دستگاههای نظامی مستقیم از کسی حمایت نکردند تا الان!

بالا