به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

sakar

New member
منظور ایشون این نبوده که کسی به جاشون تصمیم بگیره منظور مشورت گروهی با حضور بزرگان اصلاح طلب هست
به هرحال این یه کار گروهی هست و فکر نمیکنم هیچ جای دنیا رئیس جمهور به تنهایی و بدون مشورت اصولی با مشاورانش تصمیمی بگیره!

IMG12555760.jpg

عارف:
هاشمی و خاتمی در مورد ائتلاف من با روحانی تصمیم می‌گیرند
نامزد اصلاح طلب انتخابات ریاست جمهوری در خصوص احتمال کنار رفتن از صحنه انتخابات گفت: در مورد ائتلاف و کنار رفتن من و آقای روحانی باید بزرگان اصلاحات آقایان هاشمی و خاتمی مطالعه و بررسی کرده و تصمیم بگیرند و پس از جمع بندی این موضوع مشخص می شود.

فکر نمیکنم این مورد تصمیم گیری برای یک حزب ربطی به قدرت و شجاعت و ایستادگی و اقتدار رئیس جمهور آینده داشته باشه
بازم نظر شما محترم
بله نظر شما و همه محترمه
شاید من موضوعو در ک نمیکنم

mj1919

New member
فکر نمیکنم این مورد تصمیم گیری برای یک حزب ربطی به قدرت و شجاعت و ایستادگی و اقتدار رئیس جمهور آینده داشته باشه
بازم نظر شما محترم

بله نظر شما و همه محترمه
شاید من موضوعو در ک نمیکنم

:5::5::5:
چقدر شبیه مناظره موسوی و کروبی، سال 88 شده!!!!!
شما بفرما! نه به جان بچم، شما بفرما!!!!

mj1919

New member
http://ie92.ir/news/92/چه-کسی-مشهدی‌ها-را-از-دیدن-مستند-رضایی/
جامعه ایرانی جامعه ای اخلاقی است؛ جامعه ای که دست فتاده گرفتن را فضیلت می داند. جامعه ای که بر گذشته پر از اخلاق و فضیلت خود افتخار می کند. اما بر خلاف مردم، برخی از مسولان چنان به منفعت خویش مشغول هستند که برای حذف رقیب از هیچ اقدامی فرو نمی گذارند.
شب گذشته هنگام پخش برنامه تلویزیونی محسن رضایی از شبکه یک که با کمترین اطلاع رسانی توسط صدا و سیما صورت گرفت، هموطنان مشهدی از دیدن این مستند محروم ماندند.
ماجرا از این قرار بود که هنگام پخش این مستند تلویزیونی، پارازیت شدیدی بر روی شبکه یک ارسال شد و مشهدی ها را از دیدن این مستند محروم کرد.
هموطنانی مشهدی از شب گذشته با تماس های خود ضمن اذعان به این موضوع خواستار توزیع سی دی یا همان لوح فشرده این مستند در بین مشهدی ها هستند.
راستی این پارازیت ها از کجا بر روی شبکه یک سیمای جمهوری اسلامی ایران ارسال می شد؟
راستی چه کسی تلویزیون ها و نمایشگر های اماکن عمومی را بر روی شبکه دو تنظیم کرده بود تا مردم این مستند را از شبکه یک نبینند؟
لازم به ذکر است که دو نفر از کاندیداهای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری خود مشهدی هستند.

1100000_858.jpg

mj1919

New member
نگاهی دیگر بر مناظره انتخاباتی: در مناظره واقعا چه گذشت؟

پانزده، چهارده، سیزده، دوازده …

هر دم به ۲۴ خرداد نزدیک تر می شویم، اوج حساسیت و اوج هیجان در بین کاندیداها را مشاهده می کنیم. به واقع چه کسی برنده واقعی است؟ البته از بزرگان مذهبی، کلامی بر ما به ارث گذاشته شده است که می گویند: (( برنده ی واقعی کسی است که در عرصه ی اخلاق برنده باشد و لاغیر)). در این روزها هرچه به ۲۴ خرداد نزدیکتر می شویم و صدای آرای مردم به گوش نزدیکتر می شود، شاهد تب و تاب و جست و خیز کاندیداها و بعضا شاهد فعالیتی از آنان هستیم که کلام بزرگان مذهبی ما را زیر پا گذارده و تنها به نتیجه ی صرف، فرغ از سالم و اخلاقی بودن مسیر رسیدن به آن نتیجه، فکر می کنند.

و اما در مناظره ی جمعه گذشته چه رخداد؟

عده ای آن را نه تنها لایق ریاست جمهوری و مردم مسلمان ایران بلکه حتی لایق صدا و سیما نیز نمی دانستند و اغلب برداشت های تمسخر آمیزی از آن شد. البته فراموش نشود زمانی که، رویدادهای بزرگ سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در شکور رخ می دهد، اغلب تحلیل ها و حرف و حدیث ها از پایتخت برمی خیزد و عده ای این حرف و حدیث های پایتخت را به اشتباه به کل اقصا نقاط کشور، از یک روستای کوچک تا یک کلان شهر، تعمیم می دهند که چنین تعمیمی نارواست.

در مورد این که مناظره ی برگزار شده، لایق مردم و کاندیداها نبوده است، شکی نیست اما بهتر است که کمی نگاهمان را در مورد این مسئله تغییر دهیم و طوری دیگر به این قضیه نگاه کنیم. به نظر شما، آیا این مناظره بر روی مردم و نگاه مردم به کاندیداها تاثیری نداشته است؟ در صورت تاثیر داشتن، به نظر شما چه کسانی برنده ی واقعی این مناظره بودند؟

با این که خیلی ها مناظره را با یک برنامه ی طنز مقایسه می کنند اما بعد از این مناظره اتفاقات عجیب و صعود و نزول هایی در گرایشات مردم در مورد کاندیداها افتاد با این توضیح که اتفاقا بعد از مناظره، بعضی از کاندیداها که از رشد صعودی کمی در نظرسنجی ها برخوردار بودند، از رشد بسیار بالایی در افکار عمومی برخوردار شدند و برخی دیگر که همیشه در نظرسنجی ها در صدر قرار داشتند، به طور فاحشی نزول یافتند.

همه ی کارشناسان به طور متفق القول برنده ی مناظره را به طور مشترک جناب آقای عارف و جناب آقای رضایی می دانند که اگر به تحلیل محتوای آن مناظره بپردازیم، متوجه می شویم که این سخن به گزاف نبوده است و در نظر سنجی ها شاهد شدت یافتن منحنی رو به رشد این دو کاندیدا در افکار عمومی هستیم. البته در مناظره موارد دیگری از قبیل استفاده جناب آقای قالیباف از تبلت و چهره ی خواب آلود جناب آقای جلیلی و عدم ارائه ی حتی یک برنامه مدون توسط ایشان، برای آنان نتیجه ای جز ریزش شدید آرای افکار عمومی و سیر شدید نزولی نظرسنجی ها در مورد این دو کاندیدا دربرنداشت.

بعد از مناظره هم شاهد جریان هایی که دور از انتظار هم نبود و آن حمایت جریان های انحرافی به ویژه حمایت اسفندیار رحیم مشایی از جلیلی بود که به قول معروف ” دست وی را برای مردم رو کرد” و تبدیل شدن ستاد های مشایی به ستاد های جلیلی، موجب خدشه دار شدن چهره ی سعید جلیلی برای ملت مسلمان ایران به ویژه برای شخصیت های بزرگ مذهبی کشور شد که در آخر نتیجه نظرسنجی در چند روز اخیر نشان دهنده ی آن است.

IE92.IR | نگاهی دیگر بر مناظره انتخاباتی: در مناظره واقعا چه گذشت؟

am-ml

New member
ممنونم از مطالبی که میگذارین ،من می خونم و استفاده می کنم ،ممنونم که منابع اصلی رو هم معرفی میکنین .
بازم ممنونم بچه ها.

ariyana

New member
این متنی هست که از نقل قول گرفتید

خوب کجای این قضیه، نوشتم که من از گذشته اطلاع دارم، ؟؟؟؟ چه ربطی به گذشته داره؟؟؟؟؟

همونظوری که در متن، نوشتم، گفتم که هرچند مث اونم نیست، من باب مثال در حوزه ی مدیریت کلان کشور، رضایی امروز شبیه احمدی سال 88 است!!! نه سایر ویژگی ها!

سکوت نکردید، درست، ولی حرفی هم نزدید!!!!

دارید از کی طرفداری می کنید؟

اگر نقد دارید بگویید .

وگرنه ابراز تاسف کردن، که کاری نداره، من برای خیلی چیزها متاسفم ولی چه مشکلی رو حل می کنه.

هیچ کدوم از نامزدها همچین ویژگی که شما می گید رو نداشته و نداره!
همه شون فقط پای کار بودند، هیچ کدوم مدیر تصمیم گیر در بحران مورد نظر شما، نبوده، نمیدونم کیو دارید معرفی می کنید
منتظرم دوباره سکوتتون رو بشکیند و من را نقد کنید!

هرچی نگاه میکنم نمیبینم جایی برای شما اظهار تاسف کرده باشم و خوشحال میشدم اگه با لحن بهتری نطرتون رو بهم میگفتید.
از نظر شما جنگ یه بحران نبود؟؟؟؟!!!! اینکه سنتون رو پرسیدم و متاسفانه شما منظور منو متوجه نشدید به همین دلیل بود، سن ماها به دوران جنگ قد نمیده که بدونیم چه افرادی تو اون بحران کمک کننده بودن ولی من شخصا با افرادی اشنایی دارم که خدمات و تصمیم گیری های افرادی مثل رضایی رو خوب یادشون میاد. من نگفتم شما از گذشته خبر داری اتفاقا مشکل همینه که خبر ندارید چطور ربطی به گذشته نداره؟؟؟ مگه قراره ما آدما رو چطوری بشناسیم ، از طریق آینده؟؟؟ خب مجبوریم گذشته ای رو که حداقل دیدیم یا شنیدیم رو در نظر بگیریم.
حرف شما متین درسته قضیه جنگ از نظر شما با الان متفاوته ولی فکر نمیکنید میشه توانایی افراد رو بهمین طریق سنجید ، اونوقت این بی انصافی نبود که شما آقای رضایی رو حالا از هر لحاظی در سطح کسی قرار بدید که به طور کلی مدیریت بحران رو متوجه نیست؟؟؟
کی گفته آقای رضایی مدیر تصمیم گیری در بحران نبوده؟؟؟ شما زمانی که ایشون تصمیم گیری میکردن کجا بودید؟؟؟ حالا متوجه شدید چرا از سنتون پرسیدم! بله نوع بحران متفاوت هست ولی حداقل اون تجربه خیلی کمک کننده هست.
اگر جایی تند رفتم عذرخواهی میکنم.
موفق باشید

ZOT

New member
دوستان سلام
بنده زیاد اهل این سی یا سی بازیا نیستم فقط اومدم ببینم نظر دوستان درمورد رضایی چیه !؟ به نظر من ایشون تو این افراد با برنامه تر هستن یعنی خب درمقابل بعضی از کاندیدها که تو آخرین لحظات تصمیم گرفتن به این عرصه پا بگذارن! نظر شما چیه؟

ariyana

New member
دوستان سلام
بنده زیاد اهل این سی یا سی بازیا نیستم فقط اومدم ببینم نظر دوستان درمورد رضایی چیه !؟ به نظر من ایشون تو این افراد با برنامه تر هستن یعنی خب درمقابل بعضی از کاندیدها که تو آخرین لحظات تصمیم گرفتن به این عرصه پا بگذارن! نظر شما چیه؟

بله ایشون مدت هاست که دارن تو این زمینه کار میکنن و یهویی تصمیم نگرفته . البته این نظر منه اگه بقیه دوستان ناراحت نشن

mj1919

New member
45
موفق باشید
نقل قول رو برای نشون دادن ارجاع گرفتم،

ببنید دوست عزیز
در درجه ی اول، تا الان یکی از دو کاندید برتر، و نیز رای من، رضایی است!
هیچ جا نباید دنبال منجی گشت! چون اینها هم انسان اند و کمی و کاستی هایی دارند،
ولی در حال حاضر نقطه ی قوت رضایی (که خودش تاکید هم می کند) برنامه های مدون، اصولی، مردمی بودن، درد داشتن برای اقتصاد و.. است ، نه اینکه ادعل کنه جنگ رو من مدیریت کنم! (که نکرده-پس ستاد چه نقشی داشت، امام، رئیس جمهور......-)
د رمورد سن، منظورتون که تاریخ تولد که نیست؟؟؟ ها! مطمئنید که سن ، ملاک ، علم و عمر و ... است؟ منم همسن سالای شما کمی بیشتر ام.
پس بهتره با استدلال از کاندیداها دفاع کنیم دوست من! اگر نظرات من و تحلیل های بنده رو می خوندید، این طرفداری از برنامه ها ی رضایی و سیاست هاش، موج می زد، ولی خوب باید منطقی پیش رفت.
(جالبه قبله ی آمال چند ده میلیون نفر، در سال 84 و 88 الان شده فحش!)
در انتها، از حرف شما ناراحت نشدم، تعجب کردم!

mahsa.

New member
سلام
میشه وقتی کسی نطری داد بتونه اصلاحش کنه یا سیستم قابل اصلاح نیست؟

MAHSABANOO

New member
دوستان یکم آنتراک براتون خوبه اینا رو بخونین خستگیتون در بره

رئیس جمهور باید روحانی باشد،عادل باشد،ولایتی باشد،عارف باشد،انسان جلیلی باشد،غرضی نداشته باشد،به فکر رضایی جز رضای خدا نباشد،از قشر ضعیف مردم باشد مثلا مادرش قالیباف باشد .

گاج خلاصه سوالات مناظره را
همراه با پاسخ های تشریحی منتشر کرد!!!

آقا داماد چیکارن؟؟؟؟
تو مناظره ریاست جمهوری کنار مجری برنامه میشینن ! خخخخخخخخخخ

آدم ﻭﻋﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﮐﺎﻧﺪﯾﺪﺍﻫﺎ ﺭﻭ که میشنوه
نا خود آگاه ﯾﺎﺩ ﺣﺮﻓﺎﯼ اول آشنایی ﭘﺴﺮا میوفته !

Maryam7313

New member
rezai age ba barname bod on moghe ye fkri be hame shahre khodesh masjed soleiman mikarda.ke bade chand sal ro naftano vali badbakht

بالا