عزیزم کاملا حرفات درسته ...
اما الان کدوم رشته تو مملکت ما این طوری نیست ؟!
رکود همه جا رو گرفته ... نه فقط رشته ی تغذیه ! ... طرف مهندسی برق خونده ولی بساز و بفروش ه (بساز و بنداز) ... دیگه شما به عمق فاجعه پی ببر دیگه !!
حالا به نظر من ... آدمیزاد باید سمج باشه ... شاید کارش کند پیش بره .. شاید هدفی که تو سرشه یه کمی دیر محقق بشه .. ولی آدم سمج ... کار خودش رو انجام میده و در نهایت به مطلوب خودش میرسه !
حالا همین سماجت .. زمان داره واسه خودش .. مکان داره ... باید اون موقعش رو هر کسی واسه ی خودش پیدا کنه ... کار سخت هست ... اما نشد نداره ... :a2d3:
نه اين موضوع در مورد همه رشته ها صدق نميکنه.
من رشته ام بيهوشيه و الان دارم طرحمو ميگذرونم. حقوقم هم بالاي دوميليونه. که قراره انشالله به زودي به سه ميليون هم برسه تا بعد از عيد!
بازار کار خوبي هم داره. قبل از شروع طرحم پنج ماه تو نوبت بودم که تو همون پنج ماه دوسه تا پيشنهاد کاري خوب داشتم از طرف متخصص ها اما بخاطر طرحم رد کردم.
با همه اين اوصاف ولي بازم دوست دارم ادامه تحصيل بدم. اما از اونجا که ارشد رشته بيهوشي رو سالهاست حذف کردن(بخاطراعتراض متخصص هاي بيهوشي!) بخاطر همين رشته ام ارشد نداره فعلا.
منم ميخوام ارشد بخونم. بنظرتون بيوتکنولوژي بخونم يا تغذيه يا روانشناسي يا فيزيولوژي يا آناتومي؟!
خيلي فکرش درگيرشه. نميدونم چيو انتخاب کنم که بعدها پشيمون نشم. دوست دارم با ارشدي که ميگيرم حس مفيد بودنم ارضا بشه. ميخوام يه کار مفيد تو جامعه بتونم بکنم با ارشدم.
بنظرتون چي خوبه؟!