یعنی چی؟؟یعنی باید حتما کارشناسیتم تغذیه باشه تا مجوز مطب بدن؟؟؟یا به ما هم کارشناسی یه چیز خوندیموو ارشد تغذیه خوندیم بعد 1سال مجوز میدن؟؟؟!!!!!!!!!:idea_majidonline:
سلام به هم رشته ایدوستان یه سوال دارم....
میشه خیلی صادقانه در مورد درامد رشته تغذیه بگین...
که توی بیمارستان چقدر میدن و اینکه با مطب چقدر میشه درامد کسب کرد؟؟
و اینکه اگه با مدرک ارشد مشغول به کار شیم چقدر فرق میکنه...؟؟؟
در ضمت اگه لطف کنید و بگید برای ارشد چه رشته هایی میتونم شرکت کنم ممنون میشم....
مرسی
از عزیزان تغذیه خواهشمندم به این سوال پاسخ دهید.
بچه هایی که کارشناسیشون تغذیه بوده نیازی به 2 سال رو ندارن اما بچه هایی که از رشته های دیگه میان باید واسه زدن مطب 2 سال کارو داشته باشن البته با دکترا که بدون این 2 سال میشه مطب زدسلام عزیزان
با مدرک فوق تغذیه می تونین مطب بزنید چون من هم موقعیت شما روداشتم ولی پس از خوندن فوق شماره نظام تغذیه گرفتم وبهم گفتند پس از2سال کار تجربی میتونی مطب بزنی اما پس از دکتری نیاز به کار هم نیست و مستقیم حق مطب داریم البته من دکتری رو شروع کردم ومطب نزدم ولی توی سایت خوندم بخشنامه جدید اینکه نیاز به 2سال کار هم نیست و سریع حق مطب دارین
موفق باشید
نگار جون خیلی نا امید شدم...من تازه ترم 3 رو دارم تموم می کنم!:dadad4:سلام به هم رشته ای
راستش تغذیه از اون رشته هاست که همه فکر میکنن بازار کارش عالیه حتی خود بچه های تغذیه هم همین فکرو میکنن اما وقتی مثل الان من به آخرای درسشون نزدیک میشن میفهمن هیچ جایگاهی ندارن و الان از روی ناچاری با اینکه طرحمون اختیاریه مجبورم برم طرح که حداقل 2 سال مشغول باشم
بزار بات روراست باشم وقتی من تازه وارد این رشته شدم همه میگفتن خوش به حالتون کارتون تضمینیه و از این جور حرفا اما الان به عنوان یه دانشحوی ترم 8 که تا 1 ماه دیگه درسش تموم میشه عملا دارم میبینم کاری واسم نیست
اگه پارتی داشته باشی میتونی توی بیمارستان دست خودتو بند کنی اونم با حقوق + کارانه حدود 700000 که اکثر اوقات بیشتر از 450000 رو نمیدن . اما بدتر از اینا محیط کاریه بیمارستانه چون هیچکدوم از پرسنل به تغذیه اهمیت نمیدن و اعتقاد دارن یه دیپلم هم میتونه کار تغذیه رو انجام بدن به نظر اونا ( به خصوص رئیس بیمارستان و پزشکای متخصص ) کار یه کارشناس تغذیه فقط محدود به نظارت به آشپزخونه اس
مطب هم بزنی یه ریسکه ممکنه واست نگیره و حتی توی اجاره مطب بمونی الان قیمیت ویزیت کارشناس تغذیه فقط 7000 تومانه
بازار کار ارشدم هیچ فرقی با کارشناسی نداره حتی بدترم هست چون بعضی مراکز واسه اینکه حقوق کمتر بدن ترجیح میدن و کارشناس رو جذب کنن اما اگه تا دکترا ادامه بدی میتونی امیدوار باشی
اما اینکه واسه ارشد چه رشته ایی میتونیم امتحان بدیم من زیاد سراغ رشته های دیگه نیستم فقط میدونم به جز رشته خودمون ( تغذیه و علوم بهداشتی ) رشته سم شناسی هم هست رشته های دیگه هم میشه اما من دقیق اطلاع ندارم
به نظر من فقط به فکر ادامه تحصیل باش اونم نه تا ارشد بلکه تا دکترا
البته کار توی کارخونه هم هست که هم درامدش بیشتره هم راحتتره اما باید بهش علاقه داشته باشی