تقدیم به خواهر گل ومهربونم..............................
آتشین Well-known member 2015-01-07 #82 خب در این لحظه میدمش به ناری که دیگه ازم دلخور نباشه عخشم بی جلوی چشمم40)::rose:
N@RVIN Well-known member 2015-01-07 #83 آتشین گفت: خب در این لحظه میدمش به ناری که دیگه ازم دلخور نباشه عخشم بی جلوی چشمم40)::rose: کلیک کنید تا باز شود... وووووی عزیزمی اومدم جلو مشمات من ازت دلخور نیستم که فقط خودمو لوس کردم دختر گنده و لوس بازی :| تقدیم به انیسوووووی گل
آتشین گفت: خب در این لحظه میدمش به ناری که دیگه ازم دلخور نباشه عخشم بی جلوی چشمم40)::rose: کلیک کنید تا باز شود... وووووی عزیزمی اومدم جلو مشمات من ازت دلخور نیستم که فقط خودمو لوس کردم دختر گنده و لوس بازی :| تقدیم به انیسوووووی گل
N@RVIN Well-known member 2015-01-07 #84 unknown one گفت: ب خودم ک دارم ثانیه های عمرم میشمرم..... کلیک کنید تا باز شود... تقدیم به دختر عزیزم
unknown one گفت: ب خودم ک دارم ثانیه های عمرم میشمرم..... کلیک کنید تا باز شود... تقدیم به دختر عزیزم
hosna69 Well-known member 2015-01-07 #88 شاخه گل امروزم رو تقدیم میکنم به دوتا جنگل سبز و ابری چشمای اسطوره...ایشالا غم سدشده پشت کوه مردونگیت واسه همیشه بره بابا...:rose:
شاخه گل امروزم رو تقدیم میکنم به دوتا جنگل سبز و ابری چشمای اسطوره...ایشالا غم سدشده پشت کوه مردونگیت واسه همیشه بره بابا...:rose:
maxin Well-known member 2015-01-07 #89 تقدیم به کریزی(unknowon one):rose: حال و روزش یکم خوب نیست برا سلامتی و بهبودیه هرچه زودترش دعا کنید.
تقدیم به کریزی(unknowon one):rose: حال و روزش یکم خوب نیست برا سلامتی و بهبودیه هرچه زودترش دعا کنید.
Y yara New member 2015-01-08 #90 تقدیم به دوست خوب ومهربونم :heart: شفق بانو:heart: که امروز تولدشه
شفق بانو New member 2015-01-08 #91 * تقدیم باعشق به تمام دوستان مجازی عزیز و گلم * - - - Updated - - -
fmmohammadi New member 2015-01-08 #92 از هر گل برگ اون شاخه گلم قلب های کوچکی درست میکنم و اون قلب هارو تقدیم میکنم به پدر مادر و برادر عزیزم و همسر عزیزم که.......َ
از هر گل برگ اون شاخه گلم قلب های کوچکی درست میکنم و اون قلب هارو تقدیم میکنم به پدر مادر و برادر عزیزم و همسر عزیزم که.......َ
hebe.nurse New member 2015-01-08 #94 تقدیم به خداجونم که امروز حسابی شرمندم کرد.......:dadad4: [/url][/IMG]
shimidoost New member 2015-01-08 #95 ای احمدیان به نام احمد صلوات هر دم به هزار ساعت از دم صلوات از نور محمدی دلم مسرورست پیوسته بگو تو بر محمد صلوات اللهم صلی علی محمد و آل محمد تقدیم به پیامبرم:riz304::heart:
ای احمدیان به نام احمد صلوات هر دم به هزار ساعت از دم صلوات از نور محمدی دلم مسرورست پیوسته بگو تو بر محمد صلوات اللهم صلی علی محمد و آل محمد تقدیم به پیامبرم:riz304::heart:
hosna69 Well-known member 2015-01-10 #98 شاخه گل امروزم رو به کسی نمیدم واسه خودم میزارم تو گلدون شاید از عطرش حال و هوای دلم عوض شه...:rose:
marzi ba Well-known member 2015-01-10 #99 این شاخه گل رو میدادم به گل وجود خودم : آخرین ویرایش: 2015-01-10