bacillus.bs
New member
الان بخوام نظر بدم؟؟
خوب من فصد ازدواج ندارم.ميخوام ادامه تحصيل بدم :25r30wi:تازشم دختره باس بي.ام.دبليو كمتر نداشته باشهt0837h0nn8zfqu8ultبعدشم تحصيل كرده باشه:image170:
خونه و مهريه يادت رفت اونا را هم تعيين كن:riz303:
الان بخوام نظر بدم؟؟
خوب من فصد ازدواج ندارم.ميخوام ادامه تحصيل بدم :25r30wi:تازشم دختره باس بي.ام.دبليو كمتر نداشته باشهt0837h0nn8zfqu8ultبعدشم تحصيل كرده باشه:image170:
منظورت همون پرایده دیگه:thanks:
به نظرت اگه من نظر ندم تایپک آرام میشه؟؟ باشه نظر نمیدم. من تایپک رو جوشو بهم زدم؟؟ چون رو حرف شما حرف زدم؟؟؟ جالبه. اگه میگفتم نظر شما سرآمد همه نظراته تایپک آرام میشد. من قصد داشتم هر وقت ستایش 71 بگن من برم از تایپک. ولی الان با گفتن این حرفا جوابمو گرفتم. الان شما بگو دوستت لایک بزنه دوستات بگن تو لایک بزن.فقط گفتم اگه تا سال دیگه هم میخواستید نظر خودتونو تحمیل کنید من جواب میدادم. ولی خوب الان که فک میکنید جو تایپک رو من بهم زدم چشم هیچی نمیگم. یا علی
الان بخوام نظر بدم؟؟
خونه و مهريه يادت رفت اونا را هم تعيين كن:riz303:
اون بی ام دیلیو داشته باشه شما چی داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با عرض پوزش از دوستان
ایول ستایش ....:riz481::25r30wi::25r30wi:
الان بخوام نظر بدم؟؟
من که فیوچر رو میشناسم اینو بهتون بگم که در آقایی و کمالاتش حرفی نیس و اون براش این مادیات مهم نیست چون یه دل پاک و پشتکار واقعی داره که میتونه همه چیز رو به دست بیاره و بقیه وسایل و مهریه و .... براش بی ارزشن و قصدش مزاح هس.
وای بچه ها خسته شدم 1 ساعته دارم این تایپیکو می خونم مگه بهتون می رسم.
سلام:ad54ad:
من که فیوچر رو میشناسم اینو بهتون بگم که در آقایی و کمالاتش حرفی نیس و اون براش این مادیات مهم نیست چون یه دل پاک و پشتکار واقعی داره که میتونه همه چیز رو به دست بیاره و بقیه وسایل و مهریه و .... براش بی ارزشن و قصدش مزاح هس.
انتنیوز جان
من مثلا از واسطه میخوام که نظر اون پسر رو راجع به من بپرسه که ایا مثلا به من علاقه داره یا نه :smiliess (12):
نه اینکه بهش بگه که من بهش علاقه دارم
شاید اون طرف اصلا به من فکر نکنه .
مهسای عزیز من قهر نکردم و به نظرات همه دوستایی که پیامای منو میخونن احترام میذارم. اما ظاهرا هیچ نتیجه ای در پی نخواهد داشت این بحث.نوتر کجایی
بیا دوست دارم نظر اتتو بخونم
اینجا یه جای عمومیه بخاطر کسایی که نظراتتو میخونن بیا
نیلو جان پیدا کردن یه دوست یا فامیل مشترک که قابل اعتمادم باشه زیاد کار اسونی نیست به نظر من تازه اگه طرف غریبه بود و دوست و فامیل مشترک نداشتید چه باید کرد؟