najma
New member
به دلایل امنیتی نمیتونم بگم .آخه میترسم از فردا گروه گروه دختر بیاد اینجا تا خواستگاری کنه ولی شرق کشوره
چی فک کردین آخه شما مردا ؟؟؟
به دلایل امنیتی نمیتونم بگم .آخه میترسم از فردا گروه گروه دختر بیاد اینجا تا خواستگاری کنه ولی شرق کشوره
من یه سال عید برای کنکورم نرفتم خونه فامیل . پسر دارا همه وقتی اومدن خونمون 10 تا ماچ کردنو گفتن چقدر دلمون برات تنگ شده !!:smiliess (5):
زیبایی عشق به پایداریشه . چه فرقی داره قبل از ازدواج باشه یا بعد ؟؟ مهم اینه که باشه
جالبه این همه گفتین عاشق بودن بعدش جدا شدن،هیچکس سوال نکرد دلیلشون چی بود.آخه بنظرم جدا شدن از معشوق واقعی احتمالش خیلی خیلی کمه
من به شخصه می گم وقتی عاشقو دیونه یه نفری هم باشی ولی بعد تو زندگی با کم و کاستی هاش . مشکلاتش و عدم درک متقابل رو به رو بشی این عشق جاشو به یه حس تهی شایدم حتی نفرت بده . واسه همین میگن عاقلانه انتخاب کن و عاشقانه زندگی کن .
به نظر من انتخاب باید عقل و عشق رو با هم داشته باشه . ولی با عشق تنها اصلا نمیشه زندگی کرد .
مهم اینه که کاذب نباشه:smiliess (3):ناراحت نشیااااااااا:tsimuzpzwoap1t9y3o7بخدا بچه های بهداشت عمومی آخرشن.دختر و پسرا ته اعتماد بنفسن ولی دلیلشو نمیدونم
خخخخخخخخخخخخ. میگم برو بینم با. مگه خودت داداش و بابا نداری ایکپیری که مزاحمه پسره مردم میشی :a2d3:
همیشه یک پای قضیه لنگ میزند :sad:
یکی ازبچه ها گفته بود دخترمیتونه منظورشو غیرمستقیم از طریق رفتارش برسونه!!!حالا یه چیز بامزه اینه که فک کنم خانما هدف گیریشون خوب نیست!دوست من واسه یکی پسرای دانشگاشون ازاین اداها!!!در میاورد اشتباهی پسرعمویه پسره اومد خواستگاریش!حالا این هیچی یکی از همکلاسیامم از این برنامه ها داشت که دوس پسرمورد نظرعاشقش شد:25r30wi:::25r30wi:
پس بیایین نتیجه گیری کنیم:
بی خیال عشق و عاشقی و دوست داشتن
به موقعش (بعد از ازدواج) عشقم میاد:4d564ad6:
جدا کیا با عشق بعد از ازدواج موافقن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا بنظرتون خوبه یا بده؟