اگه یه دختر ازتون خواستگاری کنه چکار می کنین ؟؟؟

najma

New member
به دلایل امنیتی نمیتونم بگم .آخه میترسم از فردا گروه گروه دختر بیاد اینجا تا خواستگاری کنه ولی شرق کشوره

چی فک کردین آخه شما مردا ؟؟؟
659313_20sd89c_th.gif

epidtehran92

New member
زیبایی عشق به پایداریشه . چه فرقی داره قبل از ازدواج باشه یا بعد ؟؟ مهم اینه که باشه

قبل ازدواج که باشه شیرینتره چون بعد ازدواج قدر همدیگرو بیشتر میدونن و قبل ازدواج هیجان انگیز تر هم هست چون احتمال بهم نرسیدن وجود داره

setayesh71

New member
جالبه این همه گفتین عاشق بودن بعدش جدا شدن،هیچکس سوال نکرد دلیلشون چی بود.آخه بنظرم جدا شدن از معشوق واقعی احتمالش خیلی خیلی کمه

من به شخصه می گم وقتی عاشقو دیونه یه نفری هم باشی ولی بعد تو زندگی با کم و کاستی هاش . مشکلاتش و عدم درک متقابل رو به رو بشی این عشق جاشو به یه حس تهی شایدم حتی نفرت بده . واسه همین میگن عاقلانه انتخاب کن و عاشقانه زندگی کن .
به نظر من انتخاب باید عقل و عشق رو با هم داشته باشه . ولی با عشق تنها اصلا نمیشه زندگی کرد .

epidtehran92

New member
من به شخصه می گم وقتی عاشقو دیونه یه نفری هم باشی ولی بعد تو زندگی با کم و کاستی هاش . مشکلاتش و عدم درک متقابل رو به رو بشی این عشق جاشو به یه حس تهی شایدم حتی نفرت بده . واسه همین میگن عاقلانه انتخاب کن و عاشقانه زندگی کن .
به نظر من انتخاب باید عقل و عشق رو با هم داشته باشه . ولی با عشق تنها اصلا نمیشه زندگی کرد .

قبول دارم اما بنظرم همون اول باید عاشق کسی بشی که میشناسیش؛درکت میکنه و کاملا با هم جور هستین

epidtehran92

New member
ستایش ناراحت نشدم ولی برام جالبه ما بچه های بهداشت عمومی همه مثل هم هستیم.جالب نیست

epi_info

New member
خخخخخخخخخخخخ. میگم برو بینم با. مگه خودت داداش و بابا نداری ایکپیری که مزاحمه پسره مردم میشی :a2d3:

soso26

New member
پسرا کلا اعتماد بنفس دارن در حد بمب.اره والا بقول نجما اگع زشت بودی بازم میگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:bunnyearsmiley:

najma

New member
یکی ازبچه ها گفته بود دخترمیتونه منظورشو غیرمستقیم از طریق رفتارش برسونه!!!حالا یه چیز بامزه اینه که فک کنم خانما هدف گیریشون خوب نیست!دوست من واسه یکی پسرای دانشگاشون ازاین اداها!!!در میاورد اشتباهی پسرعمویه پسره اومد خواستگاریش!حالا این هیچی یکی از همکلاسیامم از این برنامه ها داشت که دوس پسرمورد نظرعاشقش شد:25r30wi:::25r30wi:

نه بابا عزیزم ... من که نگفتم ادا اصول دربیاره ... زبان بدن یه چیز نرماله و خیلی با ادا اصول فرق داره .
تازشم توی این مورد ، اشکال از فرستنده نبوده عزیزم ، اشکال از گیرنده بوده ...:25r30wi:
ینی به همین سوی چراغ قسم :25r30wi:

najma

New member
پس بیایین نتیجه گیری کنیم:
بی خیال عشق و عاشقی و دوست داشتن
به موقعش (بعد از ازدواج) عشقم میاد:4d564ad6:
جدا کیا با عشق بعد از ازدواج موافقن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا بنظرتون خوبه یا بده؟

نظر من
عشق قبل از ازدواج
دوست داشتن که مراتب بالات و پخته تر همون عشقه پس از ازدواج
یا به عبارتی اگر یه عشق سنجیده باشه ، ازین هوجوریا نباشه ، با ازدواج و شناخت بیشتر محکم تر و محکم تر میشه و از حالت سطحی تبدیل میشه به حالت عمقی ...
دیدین با بعضی ادما هر چی بیشتر ارتباط برقرار میکنی جذاب تر میشن برات ولی بعضیا از دور جذابن ولی وقتی بهشون نزدیک میشی دلت رو میزنن . این خیلی بده .....

Tarsa

New member
به نظر من عشق بعد ازدواج پیش نمیاد بالاخره باید یه چیزی قبلش باشه که ادامه پیدا کنه یه حداقل منظورمه
از طرفی خب عشق خالی هم کافی نیس چون ممکنه تبدیل به نفرت شه:)

بنظر منم عشق بعد ازدواج پيش نمياد ي عادت ميشه بعد ي تعهد ك ي جورايي بايد تحمل كني
عشق واقعي عشقيه ك مراحل اويه طي بشه ك مهمترينش شناخت خودطرف و خانواده اونه
ك امروزه بيشتر همه بجاي شناخت خود فرد ميرن سراغه اينكه طرف خونه داره و..........(دختر يا پسر فرق نداره هر دو ميرن سراغ ماني)
حالا رفتارش چطوره و ........مهم نيس پول باشه ميسازه نسازه هم مهريه رو ميگيره
درسته؟؟

Tarsa

New member
اون قدیما عاشق که میشدن عیبای طرفو عیبای خودشون میدونستن الان دو طرف طلب کارن اگه عاشق هم باشن چیزای دیگه واسشون مهم تره
البته این طبیعت پسره که واسه به دست آوردن دختر تلاش کنه حتی نه بشنوه دوباره تلاش کنه
اما دختر نه طاقتشو نداره...
من یه بار واسطه ی یه همچین موردی شدم خیلی بد بود:14:

بالا