اگه یه دختر ازتون خواستگاری کنه چکار می کنین ؟؟؟

bacillus.bs

New member
راستش عزیزم یه بار ازمایشگاه بودم که یه چن تا دختر اومدن و شماره یکی از همکارا که ارشد میخوندن رو به بهونه منابع ارشد اینا گرفتن! بعدش نگو هدفشون یه چی دیگه بود حالا بیاو درستش کن من این وسط گیر کردم که شماره چرا دادی و.....:smiliess (12):
په عجب دخترايي حالا خوبه اين درس هست

fateme67

New member
من می گم باید خودمونو بذاریم جای اون دختر یا پسر...
ببینید یه وقتایی یکی از همه لحاظ همونیه که می خوای خوب چه اشکالی داره دختر این علاقه رو ابراز کنه البته در عین حفظ کردن وقار و نجابتش..
اما اینا به گفتن آسونه و مطمئن باشید دختری که اصیل باشه براش خیلی سخته که همچین مسئله ای رو عنوان کنه و اگر هم بیان کرده باید مطمئن باشیم که واقعا عشقش براش بیشتر از غرورش ارزش داشته... بستگی به دختر داره ....
من هنوز تو این شرایط قرار نگرفتم امامطمئنم اینقد شجاعت ندارم که بیان کنم و ترجیح میدم در حسرتش بمونم ...
البته همه ی ما وقتی تو شرایطش قرار بگیریم مشخص میشه که می تونیم یا نه...

کاملاباهات موافقم...من اطرافم زیاد بودن بچه هایی این مورد براشون پیش اومده بود...اصلا همین هم اتاقیمو ک میدیدم دلم براش کباب میشد...با اینکه دختر نجیب و جا افتاده ای بود ولی نتونست ک نگه حرفشو...پسره هم خب 1کی دیگه رو دوس داشت دیگه اونم ک گناهی نداش....آدم دلش میگیره...یادمه اون روزا چن بار بخاطر دوستم گریه کردم...بیچاره کلا سرتاسر زندگیش مشکل بود:sad:

mohana

Well-known member
کاملاباهات موافقم...من اطرافم زیاد بودن بچه هایی این مورد براشون پیش اومده بود...اصلا همین هم اتاقیمو ک میدیدم دلم براش کباب میشد...با اینکه دختر نجیب و جا افتاده ای بود ولی نتونست ک نگه حرفشو...پسره هم خب 1کی دیگه رو دوس داشت دیگه اونم ک گناهی نداش....آدم دلش میگیره...یادمه اون روزا چن بار بخاطر دوستم گریه کردم...بیچاره کلا سرتاسر زندگیش مشکل بود:sad:

واقعا آدم ناراحت میشه همچین چیزایی رو میبینه یا میشنوه :sadsmiley:

bacillus.bs

New member
پس زرنگ باشيد
497017_pg_bubbles.gif

raha 24

New member
ببین خودش شخصا نه
هرچقدر هم اون آقا خوب باشه بازم بعدا ممکنه مشکل پیش بیاد
یه واسطه قابل اطمینان این کارو انجام بده.موضوع رو مطرح کنه خیلی بهتره

خوب آره اما واسطه ها هم جدیدا خیلی ... از آب در اومدن:tonguesmiley:
باهات موافقم.

eco.bio

New member
پس بیایین نتیجه گیری کنیم:
بی خیال عشق و عاشقی و دوست داشتن
به موقعش (بعد از ازدواج) عشقم میاد:4d564ad6:
جدا کیا با عشق بعد از ازدواج موافقن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا بنظرتون خوبه یا بده؟

bacillus.bs

New member
اكو جان من مخالفم اگر بوجود نيومد چي ؟؟؟
عشق قبل از ازدواج قشنگه وقتي عشق نباشه و ازدواج انجام بشه اين ازدواج درست نيست مطمئنا به مشكل بر مي خورند

epidtehran92

New member

خوبه ولی هجان نداره.زیبایی عشق به هیجانشه

raha 24

New member
اصیلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما اصیل بودنه دختررو با این میسنجید؟؟؟ پس ببخشید یه نیم قرنی وقت لازم داریم تا فقط فکر خودمونو اصلاح کنیم.فکر جامعه پیش کش. به نظرم اصالت توی خیلی از چیزا ها که اگه یکم دقیقتر ببینمیم دیدنش خیلی راحته. نه این چیزا و افکار جهان سومی

افکار جهان سومی؟!!!!!!!!
شما به بزرگی خودتون ببخشید نوتر جان....
منظور من از اصالت همون حیا و نجابته...
شما معلم خوبی نمیشین ها...:smiliess (3):
آخه اینجوری از آدم غلط املائی می گیرن؟ خو ببخشید..

eco.bio

New member
باسیلوس جان اگه یکی واقعا از یه نفر متنفر باشه. خب اون وقت مسلما ازدواج اشتباهه. و مسلما بعد از ازدواجم هیچ علاقه ای بوجود نخواهد اومد. ولی اگه یکی دلش جایی گیر نکنه یعنی چطو بگم زیاد خودشو درگیر دوس داشتن نکنه در اینده اگه یکی باشه که حتی اگه 50 درصد تفاهم داشته باشن مسلما و صد در صد عشقه بوجود خواهد اومد. چون این فرد کسیو قبلا نداشته که تازه بخواد الان مقایسه کنه و ببینه مثلا خوب نیس و علاقه هه ایجاد نشه............

bacillus.bs

New member
وقتي قبل از ازدواج عشق بوجود نياد بعدشم بوجود نمياد
فقط بوجود هم عادت مي كنند چون مجبورند

epidtehran92

New member
اكو جان من مخالفم اگر بوجود نيومد چي ؟؟؟
عشق قبل از ازدواج قشنگه وقتي عشق نباشه و ازدواج انجام بشه اين ازدواج درست نيست مطمئنا به مشكل بر مي خورند
در این دنیا همه چیز نسبیه و چیز قطئی وجود نداره پس مطمئن نباش

bacillus.bs

New member
من نمي دونم چرا توي كلم نميره عشق بعد از ازدواج
829717_mad0228.gif

آخرین ویرایش:

fateme67

New member

این 1 چیز مطلق نیس ب نظر من ...من تو فامیلامون اکثر اونایی ک ازدواج کردن از قبل ازدواج همدیگرو دوس داشتن...الانم ب خوبی و عاشقانه دارن باهم زندگی میکنن...کسانی هم هستن کاملا از روی صلاح و مصلحت و ب قول معروف عاقلانه ازدواج کردن و از همون روز اول مشکل داشتن و دارن...منتها دوستان توجه کنین ک موردای اول همه تو محیط کار باهم آشنا شده بودن و حسی ک قبل ازدواج ب هم داشتن بعد شناخت بوجود اومده بود...ب نظر من دوس داشتنی ک با شناخت بوجود بیاد و منجر هم بشه ب ازدواج اصلا بد نیس...ولی با اینکه آدم چشم و گوش بسته و بدون منطق و بی گدار بآب بزنه مخالفم...

eco.bio

New member
من نمي دونم چرا توي كلم نميرم عشق بعد از ازدواج
829717_mad0228.gif

یعنی کشته مرده این لحن حرف زدنتم جوووووووووووونم:thumbsupsmileyanim: خب عشق قبل از ازدواجم خووووووووووووبه ولی ریسکه! والا کی گفته بده جونم:applause:

eco.bio

New member
این 1 چیز مطلق نیس ب نظر من ...من تو فامیلامون اکثر اونایی ک ازدواج کردن از قبل ازدواج همدیگرو دوس داشتن...الانم ب خوبی و عاشقانه دارن باهم زندگی میکنن...کسانی هم هستن کاملا از روی صلاح و مصلحت و ب قول معروف عاقلانه ازدواج کردن و از همون روز اول مشکل داشتن و دارن...منتها دوستان توجه کنین ک موردای اول همه تو محیط کار باهم آشنا شده بودن و حسی ک قبل ازدواج ب هم داشتن بعد شناخت بوجود اومده بود...ب نظر من دوس داشتنی ک با شناخت بوجود بیاد و منجر هم بشه ب ازدواج اصلا بد نیس...ولی با اینکه آدم چشم و گوش بسته و بدون منطق و بی گدار بآب بزنه مخالفم...

خب اره منظور منم همون بود عزیزم. نه اینکه با چشم و گوش بسته:sarma:

بالا