اگه یه دختر ازتون خواستگاری کنه چکار می کنین ؟؟؟

@... zahra

New member
شنیدین میگن
ماهی رو هروقت از آب بگیرین تازه ست...
دیگه توضیح نمیدم...خودتون بگیرین چی میگم...

setayesh71

New member
میخام یک حرف فلسفی بزنم:

ببینین، همه ی آدمها باید منطقی عاشق بشن

یا، عشقی که توش منطق نباشه، زجره و حسرت.

(شاید بگین اینکه دست ما نیست.... ولی چرا ، همیشه یک جایی میشد جلوشو گرفت)

راجع به جوابتون،

توی همین سایت ، یه جایی یکی از کاربرا، جواب قشنگی داده:

گفتن: دختر میتونه با نگاهش برسونه، با زبان بدن.... میتونه حرف دلشو از صد تا کلام شفاهی بهتر بگه

بله دقیقا درست می گین همیشه میشه یه جایی جلوشو گرفت

setayesh71

New member
هم اتاقی لیسانس من عاشق 1کی از پسرای ارشدشون شده بود...یعنی میمرد براش اصلا یه وضی...خودم شاهد بودم ک چقد حالش بده...تا اینکه بهش گفت..ینی ایمیل زد براش...پسره هم خلاصه جواب منفی داده بود!!!!!!!!:25r30wi: ولی این دوست من ول کن قضیه نبود...خب عاشق بود دیگه...من و دوستامم خیلی سعی کردیم ک باهاش حرف بزنیم و منصرفش کنیم ولی فایده نداش...2باره رفت پیش پسره و فهمید ک پسره رفته خواستگاری همشهریشونو و قراره ب زودی عقد کنن..داغون شد بنده خدا..هنوزم مجرده:smiliess (6):

این دیگه یه باره بوده !! خب بعد از یه بار واقعا محض اشتباه بوده برای دفعه دوم بره !

setayesh71

New member
به عنوان یه خانوم میگم
به هیچ وجه این قضیه(خواستگاری نکردن خانوم از آقا) مغایر یا برابر بودن حق دوجنس نیست...زیرپا گذاشتن غروره!
ممکنه فکر کنین ادم خیلی مغروریم که اینطور صحبت میکنم...اگر اینطور باشه اشتباه هم فکر نکردین چون به نظرم یه خانوم باید در برابر آقایون غرور داشته باشه...

ایول مهنا :a2d3: میدونی که عین خودتم !

najma

New member
79213_128fs2931281.gif

واقعا که ... برای چنین دختری فقط میتونم از صمیم قلب متاسف باشم ...

setayesh71

New member
دوره زمونه بر عکس شده دیگه
دو تا داداش دارم اونقدر که اونا خواستگار داشتن من نداشتم
:25r30wi:
حالام داداشام اینقد پرافاده شدن که تا یه خانواده دختر دار میبینن ازشون فاصله میگیرن میگن اینا میخوان دخترای تر...شون رو بهم بندازن!!!:5::65d6a5d6s:

داداشات:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

بالا