@... zahra
New member
اعتراف میکنم بعنوان یک پسر خوشگلی معیار 8 یا 9 انتخاب همسر آیندمه
آفرین...واقعا تحسین برانگیزه...
خب همین کارارو میکنی خاستگار زیاد داری:4d564ad6:
اعتراف میکنم بعنوان یک پسر خوشگلی معیار 8 یا 9 انتخاب همسر آیندمه
نخیرم اینو میگن تو ذوقتون نخوره نمیخوان مستقیم نه بگن:riz277:
اپيد معياري كه نيست ممكنه ناخوداگاه بوجود بياد
ای بابا من اینو پاک کردم ولی خب ج میدم والاااااااا.................نه به اندازه شما ولی خب اره:25r30wi:
شنیدین میگن
ماهی رو هروقت از آب بگیرین تازه ست...
دیگه توضیح نمیدم...خودتون بگیرین چی میگم...
میخام یک حرف فلسفی بزنم:
ببینین، همه ی آدمها باید منطقی عاشق بشن
یا، عشقی که توش منطق نباشه، زجره و حسرت.
(شاید بگین اینکه دست ما نیست.... ولی چرا ، همیشه یک جایی میشد جلوشو گرفت)
راجع به جوابتون،
توی همین سایت ، یه جایی یکی از کاربرا، جواب قشنگی داده:
گفتن: دختر میتونه با نگاهش برسونه، با زبان بدن.... میتونه حرف دلشو از صد تا کلام شفاهی بهتر بگه
هم اتاقی لیسانس من عاشق 1کی از پسرای ارشدشون شده بود...یعنی میمرد براش اصلا یه وضی...خودم شاهد بودم ک چقد حالش بده...تا اینکه بهش گفت..ینی ایمیل زد براش...پسره هم خلاصه جواب منفی داده بود!!!!!!!!:25r30wi: ولی این دوست من ول کن قضیه نبود...خب عاشق بود دیگه...من و دوستامم خیلی سعی کردیم ک باهاش حرف بزنیم و منصرفش کنیم ولی فایده نداش...2باره رفت پیش پسره و فهمید ک پسره رفته خواستگاری همشهریشونو و قراره ب زودی عقد کنن..داغون شد بنده خدا..هنوزم مجرده:smiliess (6):
یه سوال......... این پسرایی ک به خواستگاراشون جواب + میدن ..مهریه هم میخوان؟؟؟؟؟؟؟؟
نه واسه چی ناراحت پاک کردم ریا نشه:smiliess (3)::riz481:ناراحت شدی.قصد توهین نداشتم
ینی شما هم به همین امید رد کردین آیاااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:33::tonguesmiley:نه میگن به امید اینکه بهترش بیاد ولی آخرش که نمیاد مجبورن با بدترش ازدواج کنن
به عنوان یه خانوم میگم
به هیچ وجه این قضیه(خواستگاری نکردن خانوم از آقا) مغایر یا برابر بودن حق دوجنس نیست...زیرپا گذاشتن غروره!
ممکنه فکر کنین ادم خیلی مغروریم که اینطور صحبت میکنم...اگر اینطور باشه اشتباه هم فکر نکردین چون به نظرم یه خانوم باید در برابر آقایون غرور داشته باشه...
دوره زمونه بر عکس شده دیگه
دو تا داداش دارم اونقدر که اونا خواستگار داشتن من نداشتم:25r30wi:
حالام داداشام اینقد پرافاده شدن که تا یه خانواده دختر دار میبینن ازشون فاصله میگیرن میگن اینا میخوان دخترای تر...شون رو بهم بندازن!!!:5::65d6a5d6s:
ینی شما هم به همین امید رد کردین آیاااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:33::tonguesmiley:[/QUOTE نه بابا من که گفتم دختره رو دوستم داشتم ولی گفتم درس بخونم بهتره
تو شهر ما دخترا هم میرن خواستگاری.البته خودشون نه مثلا یکی از دوستاشون یا بزرگتراشونو میفرستن
بستگی به فرهنگ داره . شاید تو بعضی از فرهنگ ها جا افتاده باشه بعضی ها نه !
بنظرم رسم خوبی داریم چون هر دو طرف میتونن آزادانه ابراز علاقه کنن
کدوم شهر اینجوریه دقیقا؟؟؟![]()
h34r-smiley:
خوبه ولی هجان نداره.زیبایی عشق به هیجانشه