یعنی بعد 20 سال به قول خودش! هنوز مربی میمونه؟
چون کارشناسی ارشده؟ والا من نمیدونم درست این چیزا رو.. ولی یه دوستام که پارسال قبول شد گفت یه همکلاسا ارشد هیات علمی یا همون مربی ... شهرستان کوچیکیه.. ولی هیچ شهریه یا پولی بابت تحصیل در دکترا نمیده و حقوق هم میگیره!
بچه ها موندم تربیت مدرس را انتخاب کنم یا نه
کسی اطلاع داره که زیر نظر وزارت بهداشت شد یا نه؟
من نمیدونستم وگرنه امروز میرفتم وزارت می پرسیدم فردا که تعطیله لعنتی....
بچه ها موندم تربیت مدرس را انتخاب کنم یا نه
کسی اطلاع داره که زیر نظر وزارت بهداشت شد یا نه؟
من نمیدونستم وگرنه امروز میرفتم وزارت می پرسیدم فردا که تعطیله لعنتی....
به من گفتن دیگه اومد زیر نظر وزارت بهداشت اما همچنان جوش بسته هست!
به نظرم انتخاب کنید.خود منم شک دارم بذارم بعد شهرستان ها یا نه
به من گفتن دیگه اومد زیر نظر وزارت بهداشت اما همچنان جوش بسته هست!
به نظرم انتخاب کنید.خود منم شک دارم بذارم بعد شهرستان ها یا نه
دوستای من هم رشته ی شما دارن میزارن قبل از شهرستانا و حتی پاستور. میگه زنگ زدم پرسیدم
بچه ها شما میدونستید طبق آیین نامه جدید دیگه به دکترای ژنتیک پزشکی اجازه تاسیس مرکز مشاوره نمیدن؟ من نمیدونستم . تازه دیروز آیین نامه جدیدو خوندم و حالم گرفته شد. نوشته باید الزاما پزشک باشی. خب اینجوری که فقط میشه با این مدرک تدریس کرد. اگه اینجوری بود خب ژنتیک علوم میخوندیم و راحت قبول میشدیم. عجب گیری کردیما.
خوبه قانونی ندن که واسه زندگی تو این مملکت باید پزشک باشید
:25r30wi:
بچه ها شما میدونستید طبق آیین نامه جدید دیگه به دکترای ژنتیک پزشکی اجازه تاسیس مرکز مشاوره نمیدن؟ من نمیدونستم . تازه دیروز آیین نامه جدیدو خوندم و حالم گرفته شد. نوشته باید الزاما پزشک باشی. خب اینجوری که فقط میشه با این مدرک تدریس کرد. اگه اینجوری بود خب ژنتیک علوم میخوندیم و راحت قبول میشدیم. عجب گیری کردیما.
توی دفترچه توضیح داده که بیست درصد از ظرفیت پذیرش کل (روزانه + بین الملل) برای جانبازان و رزمندگانه و ده درصد مازاد (جدا از روزانه + بین الملل) برای مربیانه. حالا خودت می تونی از روی ظرفیت رشته ت حساب کنی.مملکت پزشک سالاریه! اونم نه داروساز و دندانپزشک و دامپزشک! فقط پزشک از نوع عمومی!
قصد جسارت به پزشکای محترمو ندارم ولی خب یه سری چیزا هست که کلیه!
یه سوال:
سهمیه مربی و هیات علمی و رزمنده و بسیج .... و استعداد، جدا از ظرفیت روزانه+ بین الملله؟
اگر بله چه تعداد اضافه تره؟
اقلا یکی بگه سهمیه ایها مازاد بر این ظرفیتند یا نه؟؟؟؟؟؟؟:sad:
بله. البته اعتراضاتی صورت گرفت و من شنیدم که این قانون لغو شد ولی مدرک مستندی مبنی بر لغوش ندیدم.
ژنتیک مولکولی مزایای پزشکی رو نداره. از جمله اینکه شما اگه بخوای مسئول فنی یک آزمایشگاه بشی مدرک پزشکی نسبت به مولکولی در اولویت قرار می گیره.
شما تربیت مدرس رو انتخاب کردید؟ من می خوام بذارمش بعد از مشهد و اگه هم بدونم که مدرکش با مولکولی فرقی نداره اصلا انتخابش نکنم. موندم چی کار کنم :j58r36j3gcr4suxymup
دوستای من هم رشته ی شما دارن میزارن قبل از شهرستانا و حتی پاستور. میگه زنگ زدم پرسیدم
مقامات رسمی خود دانشگاه یا وزارت گفتن؟
من موندم که مدرکش مهر نظام پزشکی می خوره و آخرش مجوز آزمایشگاه ژنتیک می دن یا نه؟ سر همین حتی نمی خوام انتخابش کنم.
دوستان کسی خبر داره آخرین میانگین درصد قبولی واسه رشته دکترای تغذیه ی امسال چند بوده؟؟
دوستان اگه خودتون یا دوستاتون خبر دارین از شهرستانها و تهران خواهشا جواب بدیدن؟؟ممنون