آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

mehsad

New member
یعنی بعد 20 سال به قول خودش! هنوز مربی میمونه؟
چون کارشناسی ارشده؟ والا من نمیدونم درست این چیزا رو.. ولی یه دوستام که پارسال قبول شد گفت یه همکلاسا ارشد هیات علمی یا همون مربی ... شهرستان کوچیکیه.. ولی هیچ شهریه یا پولی بابت تحصیل در دکترا نمیده و حقوق هم میگیره!

ع ل ی رضا

New member
یعنی بعد 20 سال به قول خودش! هنوز مربی میمونه؟
چون کارشناسی ارشده؟ والا من نمیدونم درست این چیزا رو.. ولی یه دوستام که پارسال قبول شد گفت یه همکلاسا ارشد هیات علمی یا همون مربی ... شهرستان کوچیکیه.. ولی هیچ شهریه یا پولی بابت تحصیل در دکترا نمیده و حقوق هم میگیره!

آره مدیر گروه کارشناسی ما ارشد بود و مربی...بیست و چهار سالم سابقه داشت و کلی هم مقاله و طرح !

TUMS

Well-known member

بچه ها موندم تربیت مدرس را انتخاب کنم یا نه
کسی اطلاع داره که زیر نظر وزارت بهداشت شد یا نه؟
من نمیدونستم وگرنه امروز میرفتم وزارت می پرسیدم فردا که تعطیله لعنتی....

phdphd

New member

متاسفانه این سوال حل نشده خیلی ها هست. من با مدیر گروه و یکی دیگه از اساتید تربیت مدرس صحبت کردم گفتند نه خبری از حقوق و بورس نیست. ولی به قسمت آموزش زنگ زدم گفتن هیچی معلوم نیست داره بررسی میشه! هیچ جواب مشخصی به آدم نمیدن!

aaram

New member

به من گفتن دیگه اومد زیر نظر وزارت بهداشت اما همچنان جوش بسته هست!
به نظرم انتخاب کنید.خود منم شک دارم بذارم بعد شهرستان ها یا نه

rozeabi

New member

مقامات رسمی خود دانشگاه یا وزارت گفتن؟
من موندم که مدرکش مهر نظام پزشکی می خوره و آخرش مجوز آزمایشگاه ژنتیک می دن یا نه؟ سر همین حتی نمی خوام انتخابش کنم.

ROJO

New member

دوستای من هم رشته ی شما دارن میزارن قبل از شهرستانا و حتی پاستور. میگه زنگ زدم پرسیدم

emrane

New member
بچه ها شما میدونستید طبق آیین نامه جدید دیگه به دکترای ژنتیک پزشکی اجازه تاسیس مرکز مشاوره نمیدن؟ من نمیدونستم . تازه دیروز آیین نامه جدیدو خوندم و حالم گرفته شد. نوشته باید الزاما پزشک باشی. خب اینجوری که فقط میشه با این مدرک تدریس کرد. اگه اینجوری بود خب ژنتیک علوم میخوندیم و راحت قبول میشدیم. عجب گیری کردیما.

آخرین ویرایش:
بچه ها شما میدونستید طبق آیین نامه جدید دیگه به دکترای ژنتیک پزشکی اجازه تاسیس مرکز مشاوره نمیدن؟ من نمیدونستم . تازه دیروز آیین نامه جدیدو خوندم و حالم گرفته شد. نوشته باید الزاما پزشک باشی. خب اینجوری که فقط میشه با این مدرک تدریس کرد. اگه اینجوری بود خب ژنتیک علوم میخوندیم و راحت قبول میشدیم. عجب گیری کردیما.

خوبه قانونی ندن که واسه زندگی تو این مملکت باید پزشک باشید
:25r30wi:

mehsad

New member
خوبه قانونی ندن که واسه زندگی تو این مملکت باید پزشک باشید
:25r30wi:

مملکت پزشک سالاریه! اونم نه داروساز و دندانپزشک و دامپزشک! فقط پزشک از نوع عمومی!
قصد جسارت به پزشکای محترمو ندارم ولی خب یه سری چیزا هست که کلیه!
یه سوال:
سهمیه مربی و هیات علمی و رزمنده و بسیج .... و استعداد، جدا از ظرفیت روزانه+ بین الملله؟
اگر بله چه تعداد اضافه تره؟
اقلا یکی بگه سهمیه ایها مازاد بر این ظرفیتند یا نه؟؟؟؟؟؟؟:sad:

rozeabi

New member

بله. البته اعتراضاتی صورت گرفت و من شنیدم که این قانون لغو شد ولی مدرک مستندی مبنی بر لغوش ندیدم.
ژنتیک مولکولی مزایای پزشکی رو نداره. از جمله اینکه شما اگه بخوای مسئول فنی یک آزمایشگاه بشی مدرک پزشکی نسبت به مولکولی در اولویت قرار می گیره.
شما تربیت مدرس رو انتخاب کردید؟ من می خوام بذارمش بعد از مشهد و اگه هم بدونم که مدرکش با مولکولی فرقی نداره اصلا انتخابش نکنم. موندم چی کار کنم :j58r36j3gcr4suxymup

rozeabi

New member
مملکت پزشک سالاریه! اونم نه داروساز و دندانپزشک و دامپزشک! فقط پزشک از نوع عمومی!
قصد جسارت به پزشکای محترمو ندارم ولی خب یه سری چیزا هست که کلیه!
یه سوال:
سهمیه مربی و هیات علمی و رزمنده و بسیج .... و استعداد، جدا از ظرفیت روزانه+ بین الملله؟
اگر بله چه تعداد اضافه تره؟
اقلا یکی بگه سهمیه ایها مازاد بر این ظرفیتند یا نه؟؟؟؟؟؟؟:sad:
توی دفترچه توضیح داده که بیست درصد از ظرفیت پذیرش کل (روزانه + بین الملل) برای جانبازان و رزمندگانه و ده درصد مازاد (جدا از روزانه + بین الملل) برای مربیانه. حالا خودت می تونی از روی ظرفیت رشته ت حساب کنی.

ghazalenutr

New member
دوستان کسی خبر داره آخرین میانگین درصد قبولی واسه رشته دکترای تغذیه ی امسال چند بوده؟؟

دوستان اگه خودتون یا دوستاتون خبر دارین از شهرستانها و تهران خواهشا جواب بدیدن؟؟ممنون

emrane

New member
بله. البته اعتراضاتی صورت گرفت و من شنیدم که این قانون لغو شد ولی مدرک مستندی مبنی بر لغوش ندیدم.
ژنتیک مولکولی مزایای پزشکی رو نداره. از جمله اینکه شما اگه بخوای مسئول فنی یک آزمایشگاه بشی مدرک پزشکی نسبت به مولکولی در اولویت قرار می گیره.
شما تربیت مدرس رو انتخاب کردید؟ من می خوام بذارمش بعد از مشهد و اگه هم بدونم که مدرکش با مولکولی فرقی نداره اصلا انتخابش نکنم. موندم چی کار کنم :j58r36j3gcr4suxymup

منم نمیدونم. البته من بعد مشهد زدمش. ولی منم که پرسیدم گفتن که تربیت مدرس یه دانشگاه جامع و مستقل هست و هدفش تربیت نیروهایی هست که بتونند تدریس کنند. (همونطور که از اسمش پیداست). رس

aaram

New member
مقامات رسمی خود دانشگاه یا وزارت گفتن؟
من موندم که مدرکش مهر نظام پزشکی می خوره و آخرش مجوز آزمایشگاه ژنتیک می دن یا نه؟ سر همین حتی نمی خوام انتخابش کنم.

مدیر گروهمون گفتن. گفتن همیشه زیر نظز وزارت علووم بود ولی هرچی مشکل بود مینداختش گردن ما میگفتن به شما ربط داره و حالا ما هم کلا اوردیمش زیر نظر بهداشت که دیگه بهانه ای نباشه.

aaram

New member
دوستان کسی خبر داره آخرین میانگین درصد قبولی واسه رشته دکترای تغذیه ی امسال چند بوده؟؟

دوستان اگه خودتون یا دوستاتون خبر دارین از شهرستانها و تهران خواهشا جواب بدیدن؟؟ممنون

بچه ها مدیر گروه گفتن میانگینی که شما میگیرن با فرمول میانگینی که ما میگیریم خیلی فرق داره ....

Hamidvet

New member
دوستای من هم رشته ی شما دارن میزارن قبل از شهرستانا و حتی پاستور. میگه زنگ زدم پرسیدم

rojo ... یعنی از وزارت بهداشت پرسیدن یا خود دانشگاه، که تربیت مدرس اومده زیر نظر وزارت بهداشت کاملا؟

بالا