آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

rozeabi

New member
خیلی خوبه. ایشالله قبول میشید. من شصت و نه زدم. بالاترین درصدی که میشناسم هفتادو شش زده. شما کجا خوندید؟
ببخشید چون زیاد آمار دادم و احتمالا هم بدم اسم دانشگاهم رو نگم بهتره.
بین الملل برای کسی که بتونه هزینه ش رو تامین کنه ارزش داره. شما یه آزمایشگاه ژنتیک بزنی می تونی عرض یه سال کل هزینه ای رو که گذاشتی برداشت کنی. ولی کلا نیاز داره که چهارسال تامین مالی بشی و بعدش هم بتونی هزینه ی تاسیس آزمایشگاه رو داشته باشی :j58r36j3gcr4suxymup

rozeabi

New member
1.بچه های ژنتیک بالاخره مطمئن شدین 2 برابر ظرفیت دعوت شدن به مصاحبه یا بیشتر؟
آخه خیلی ها مرحله اول قبول شدن

2.توی کلیر بوک باید اصل مدارک رو بذاریم یا کپی مدارک رو بذاریم و بهشون تحویل بدیم؟

3. تو سی دی باید اسکن تمام مدارک از جمله شناسنامه و توصیه نامه فارسی و انگلیسی و هر چی که داریم رو هم بذاریم؟

4. رتبه اولی فارغ التحصیلان که از امتیازاتش( استعداد درخشان و ...) استفاده نشده رو بهش امتیازی میدن؟
5. تدریس تئوری و عملی آزمایشگاه هم جزء سوابق تدریس حساب میشه؟

ممنون بابت پاسختون:rose::rose::rose::rose:

فکر کنم حدود پنجاه نفر دعوت کرده باشن. یعنی تقریبا همون دوبرابر ظرفیت. مگه چند تا آدم بین شصت و هفت تا هفتادو پنج هستن؟ پارسال اون همه آسون بود بازم درصد شصت و شش رتبه ش حدود پنجاه بود. امسال هم که دیگه فوقش پایین ترین درصد دعوت شده شصت و شش هست.
هرچیزی که مدرک یا گواهیش رو داشته باشید می تونید تو سی وی بذارید.
من دو تا کلیربوک بر می دارم. تو یکی اصل مدارک رو می ذارم و تو دیگری کپیش رو. هم اینطور دو سری داریم می دیم دست اساتید و هم اینکه یه موقع کپیش رو خواستن داریم.

mehsad

New member
بچه ها چطور میشه فهمید رتبه مون چنده آخه؟ چطور من بدونم کجا شانس قبولیم بیشتره و چند نفر از من بالاتر بودند؟
به نظرتون اعلام نکردن رتبه و نمره مرحله اول به خاطر این نیست که خودشون بتونند تو نتایج دست بببرند اونم بعد از مصاحبه؟:thumbsdownsmileyani
والا من دیگه اعصاب واسم نمونده. باید بدونم کجا قبولیم بالاتره و یا اصلا رتبه چندمم؟؟؟؟؟؟؟/:13:

ع ل ی رضا

New member
بچه ها چطور میشه فهمید رتبه مون چنده آخه؟ چطور من بدونم کجا شانس قبولیم بیشتره و چند نفر از من بالاتر بودند؟
به نظرتون اعلام نکردن رتبه و نمره مرحله اول به خاطر این نیست که خودشون بتونند تو نتایج دست بببرند اونم بعد از مصاحبه؟:thumbsdownsmileyani
والا من دیگه اعصاب واسم نمونده. باید بدونم کجا قبولیم بالاتره و یا اصلا رتبه چندمم؟؟؟؟؟؟؟/:13:
توی انتخاب مگه تاثیری داره دونستن این قضیه؟ شما اولویتهاتو میزنی اونجا حالا نفر آخر یا اول باشی که فرقی نمیکنه !... البته اگه بابت استرس میگید اون بحثش جداست و منم موافقم ... اگه اعضای بورد یه نفر یا دونفر بودن میشد فک کرد دست میبرن اما وقتی تعداد 10 تا 15 نفر میشه دیگه چطوری میخان اینکارو بکنن ! هر کی دست ببره یهو میبینی صدای اون یکی در میاد.... مگه اینکه کلی با هم دست ببرند و براساس تفکرات جمعی باشه مثلا اینکه به وزارت بهداشتیا اولویت بیشتری بدن یا نمره ی بیشتری !

shino

New member
خدایا پیر شدم. یه ماهه مقالم Under review هست جواب نهایی نمیده
حالا چی ببرم باخودم :smiliess (12):

mehsad

New member
علیرضا تاثیر داره بدونم رتبم چنده. چون من نمیخوام همه محل ها رو انتخاب کنم. واقعا دونستنش برای من حیاتیه اینکه بدونم رتبم چنده. تو مصاحبه بعضیا میانگین درصدشون رو به دروغ میگفتن! یه رقم های غیر طبیعی! واسه همین اگر میدونستیم خیلی خوب بود.
ضمنا در مورد مصاحبه باید بگم همه دارکو چک نمیکنن! حالا من مطمئنم رشته به رشته و بسته به برد فرق داره ولی مثلا مدرک زبان منو نه اصلا دید نه نمره شو پرسید.
نمیدونم کدومتون بود گفتید که این مدارک بعدا توسط کارشناس وزارت بهداشت و سنجش چک میشه.... هم صحتش و هم بعضی چیزایی که تو مصاحبه فرصت نمیشه حالا به خاطر وقت کم یا اینکه اخرش باید صحتش بررسی بشه تو مصاحبه چک نمیشه.
اما نمیدونم همه مدارک اینطور هست یا نه... خود من یادم رفت یه چیزیو نشون بدم که اتفاقا مهم هم بود! از بس شلوغ بود.. حالا دعوت کردن اینهمه به مصاحبه لازم بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب اخه اگر قراره ظرفیت رشته ما نصف پارسال اعلام میشد چرا چند برابر دعوت کردند؟ خب بابا از همون اول خیال یه عده راحت شه که بیخودی نیان مصاحبه با کلی خرج و امیدواری! والا به خدااااااااااااا... کارشون اصلا درست نیست.. گاهی ادم حس میکنه میخوان اونایی که میخوان تو مصاحبه باشن و از این طریق قبلشون کنن! چون بعضیا که میان مصاحبه اصلا در حد مصاحبه نیستند.. حالا بماند که چه انگیزه ای دارند که میان!
فکر کنم رشته به رشته فرق داره ولی اون چیزی که من دیدم این بود!

آخرین ویرایش:

shino

New member
علیرضا تاثیر داره بدونم رتبم چنده. چون من نمیخوام همه محل ها رو انتخاب کنم. واقعا دونستنش برای من حیاتیه اینکه بدونم رتبم چنده. تو مصاحبه بعضیا میانگین درصدشون رو به دروغ میگفتن! یه رقم های غیر طبیعی! واسه همین اگر میدونستیم خیلی خوب بود.
ضمنا در مورد مصاحبه باید بگم همه دارکو چک نمیکنن! حالا من مطمئنم رشته به رشته و بسته به برد فرق داره ولی مثلا مدرک زبان منو نه اصلا دید نه نمره شو پرسید.
نمیدونم کدومتون بود گفتید که این مدارک بعدا توسط کارشناس وزارت بهداشت و سنجش چک میشه.... هم صحتش و هم بعضی چیزایی که تو مصاحبه فرصت نمیشه حالا به خاطر وقت کم یا اینکه اخرش باید صحتش بررسی بشه تو مصاحبه چک نمیشه.
اما نمیدونم همه مدارک اینطور هست یا نه... خود من یادم رفت یه چیزیو نشون بدم که اتفاقا مهم هم بود! از بس شلوغ بود.. حالا دعوت کردن اینهمه به مصاحبه لازم بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب اخه اگر قراره ظرفیت رشته ما نصف پارسال اعلام میشد چرا چند برابر دعوت کردند؟ خب بابا از همون اول خیال یه عده راحت شه که بیخودی نیان مصاحبه با کلی خرج و امیدواری! والا به خدااااااااااااا... کارشون اصلا درست نیست.. گاهی ادم حس میکنه میخوان اونایی که میخوان تو مصاحبه باشن و از این طریق قبلشون کنن! چون بعضیا که میان مصاحبه اصلا در حد مصاحبه نیستند.. حالا بماند که چه انگیزه ای دارند که میان!
فکر کنم رشته به رشته فرق داره ولی اون چیزی که من دیدم این بود!

بله رشته با رشته فرق داره، اما رشته های شلوغ بهم شبیهن، دیروز دوستم رفته بود مصاحبه که کلا 6 نفر بودن و 45 دقیقه باهاش مصاحبه کرده بودن
بنظرم میخوان بیشتر هیات علمی جذب کنن برای همین چند برابر دعوت میکنن، نمره زبان توسط خود سنجش نمره داده میشه
یکی از دوستان میگفت 30 نمره از 150 نمره دست سنجشه

mehsad

New member
بله رشته با رشته فرق داره، اما رشته های شلوغ بهم شبیهن، دیروز دوستم رفته بود مصاحبه که کلا 6 نفر بودن و 45 دقیقه باهاش مصاحبه کرده بودن
بنظرم میخوان بیشتر هیات علمی جذب کنن برای همین چند برابر دعوت میکنن، نمره زبان توسط خود سنجش نمره داده میشه

رشته ما کم میگیره ولی دعوت شدگان بیش از 3 برابر بودن!
من فکر میکنم متاسفانه جذب هیات علمی اونم از نوع بیسواد با سهمیه زیاد شده! میخوان ارتقا بدن و راهشون هم اینه که اونایی که سرکارن هی بیخود مدرک بدن و اون با سوادا که از کنکور اومدن بالا هی پشت کنکور بمونن !
خدا کنه ما اینجور نباشیم و جزو قبول شده ها باشیم. چون کاری از دستمون بر نمیاد!

ع ل ی رضا

New member
20 نمره دست سنجشه که 10 نمره واسه نمره ی زبان و 10 نمره واسه معدل... البته من از سال بالایی ها اینطور شنیدم... الان واسه مدرک زبان چیرو باید ببریم؟msrt

shino

New member
رشته ما کم میگیره ولی دعوت شدگان بیش از 3 برابر بودن!
من فکر میکنم متاسفانه جذب هیات علمی اونم از نوع بیسواد با سهمیه زیاد شده! میخوان ارتقا بدن و راهشون هم اینه که اونایی که سرکارن هی بیخود مدرک بدن و اون با سوادا که از کنکور اومدن بالا هی پشت کنکور بمونن !
خدا کنه ما اینجور نباشیم و جزو قبول شده ها باشیم. چون کاری از دستمون بر نمیاد!

یعنی با حساب بین الولل سه برابر میان یا ظرفیت روزانه؟

- - - Updated - - -

20 نمره دست سنجشه که 10 نمره واسه نمره ی زبان و 10 نمره واسه معدل... البته من از سال بالایی ها اینطور شنیدم... الان واسه مدرک زبان چیرو باید ببریم؟msrt

نسخه کپی که تو سایت هست یا اگه نسخه اصل که دارین

mehsad

New member

اصلا نمیبینه همون اسکنشم کافیه که رو سی دی میدی. ولی میخوای اصلشو ببر میخوای کپیشو! خودشون با بارکد چک میکنن!

shino

New member
خب من خودم رتبه اول بودم ولی اصلا ندید! نپرسید! یعنی اونم سنجش چک میکنه؟
همایشیارم ندید فقط تدریس و مقاله. همینو بس!

نگران نباش دوست من خیلی هارو دیدم دق خوردن از مصاحبه نالیدن و آخر هم قبول شدن بذار جوابا بیاد بعد قضاوت من. کاری جز صبر از ما برنمیاد

mehsad

New member
روزانه سه برابر بود. راستی هیات علمیا یا حتی کارمندا و مربیا که پول نمیدن ... بین الملل چه جوریه واسه اونا؟
جالب اینه که اونا که شاغلن و هیات علمی هیچ وقت بین الملل نمیرن چون خیالشون راحته تو سهمیه روزانه چپونده میشن! والااااااااااااااا

mehsad

New member
حالا 20 نمره دست سنجشه یا 30 نمره؟
فقط زبان و معدل چک میکنه؟
پس بقیه موارد مثل تدریس و پزوهش دیگه نمره ش داده شده؟

shino

New member
روزانه سه برابر بود. راستی هیات علمیا یا حتی کارمندا و مربیا که پول نمیدن ... بین الملل چه جوریه واسه اونا؟
جالب اینه که اونا که شاغلن و هیات علمی هیچ وقت بین الملل نمیرن چون خیالشون راحته تو سهمیه روزانه چپونده میشن! والااااااااااااااا

بند ه اطلاعیه 15 را بخونید

shino

New member
منظورم راجب به مازاد هیات علمی بود که گفتید نه تعداد دعوت شدگان :ph34r-smiley:

mehsad

New member
بند ه اطلاعیه 15 را بخونید

پذیرش مازاد مربیان دربرابر پرداخت شهریه و سایر هزینههاي مربوطه توسط محل خدمت داوطلب، خود داوطلب، یا هر دو
(به صورت مشترك) به دانشگاه مجري دورهي دکترا از طریق انعقاد قرارداد صورت میپذیرد.

خب که شامل هیات علمی نمیشه!

shino

New member
پذیرش مازاد مربیان دربرابر پرداخت شهریه و سایر هزینههاي مربوطه توسط محل خدمت داوطلب، خود داوطلب، یا هر دو
(به صورت مشترك) به دانشگاه مجري دورهي دکترا از طریق انعقاد قرارداد صورت میپذیرد.

خب که شامل هیات علمی نمیشه!

خب مربی کیه پس! کارشناسی ارشد هیات علمیو میگن مربی دیگه!

بالا