کسی میدونه در مصاحبه زنتیک پزشکی گواهی شرکت در کارگاه معتبر امتیازی داره؟؟
منم همین سوالو دارمh34r-smiley:سلام.برای شرکت در ارمون دکتری حتما باید طرح رفت؟؟؟
یعنی مثلا علوم ازمایشگاهی طرح داره اما من سال اول ارشد بیوشیمی قبول شدم.حالا برای امتحان دکتری باید حتما طرح برم؟؟؟؟نمیشه شرکت کنم؟؟؟
سلام.برای شرکت در ارمون دکتری حتما باید طرح رفت؟؟؟
یعنی مثلا علوم ازمایشگاهی طرح داره اما من سال اول ارشد بیوشیمی قبول شدم.حالا برای امتحان دکتری باید حتما طرح برم؟؟؟؟نمیشه شرکت کنم؟؟؟
منم نه سربازی رفتم و نه طرح ! علوم آزمایشگاهی هم بودم...امسالم دکترا قبول شدم الان دارم میخونم ! بخونید آقا راه بازه....البته به شرط اینکه یه ضرب بخونیدسلام.برای شرکت در ارمون دکتری حتما باید طرح رفت؟؟؟
تبریک میگم که قبول شدین. انشا... دوره دکترا رو هم به خوبی درصداتون پشت سر بذارین.مشاهده فایلپیوست 7760
سلام کارنامه ژنتیک پزشکی اینجا گذاشتم قبلا هم به اشتراک گذاشتم ظاهرا قابل دسترس نبوده
دوستان ژنتیکی اگر دیدین که دوباره قابل دسترس نیست پیام خصوصی بدن تا ارسال کنم
برای مصاحبه وزارت بهداشت گواهی شرکت در کارگاه آموزشی امتیاز خاصی نداره ولی میتونه نشان دهنده فعال بودن شما باشه و بعضی از گواهی ها که از مراکز معتبر و قابل ترجمه هستند بیشتر جلب توجه میکنه.
امان از سی وی !!!!!!!! من کتبیم در حد نفر 5 و 6 شده اما مصاحبه بهم 80 دادن و رتبه م شده 19 ! باورم نمیشه آخه 13 رتبه !؟
سلام.بچه ها حضور توی دانشگاه محل تحصیل در دوره دکترا اجباریه؟یعنی اینطوری نیست که چند روز در هفته برگزار بشه که همش توی رفت و آمد نباشیم؟
سلام
هر دانشگاهی فرق میکنه
بعضی دانشگاهها سیستم ورود خروج داره و صبح ها باید کارت بزنی و ...
بعضی جا ها هم فقط همون کلاسات رو میای و میری دنبال ادامه زندگیت
سلام.بچه ها حضور توی دانشگاه محل تحصیل در دوره دکترا اجباریه؟یعنی اینطوری نیست که چند روز در هفته برگزار بشه که همش توی رفت و آمد نباشیم؟