آزمون ارشد نانوتکنولوژی پزشکی سال 94

khorsand

New member
بچه ها واقعا شما میتونین بیخیال بشین؟؟!من الان از قبل کنکور هم بیشتر استرس دارم!بهرحال چندین ماه زندگیمونو پاش گذاشتیم و نتیجه اش آیندمونو عوض میکنه...
البته فکر کنم یکمم وسواسی شدم...:sad:

infomdmir

New member
بچه ها واقعا شما میتونین بیخیال بشین؟؟!من الان از قبل کنکور هم بیشتر استرس دارم!بهرحال چندین ماه زندگیمونو پاش گذاشتیم و نتیجه اش آیندمونو عوض میکنه...
البته فکر کنم یکمم وسواسی شدم...:sad:

خرسند جان چاره ای جز صبر نداریم!

احترام

New member
ببین خرسند جان تو نمیتونی با اطمینان کامل بگی که نانو آینده خوبی رو برات رقم میزنه شاید عوض کنه ولی همیشه همه چی اونی نمیشه که ما میخایم...تو هم این تصوراتو بذارش کنار ...من خودم خیلی زحمت کشیدم ولی لااقل حسرت نمیخورم بعدا که چرا تلاش نکردم...همیشه میگم تلاشمو میکنم باقیش و میسپرم دست خدا اگه قبول شدم که هیچ اگرم که نه حتما مصلحت من در این نبوده...خودتم میدونی ماها اگه قبول نشیم مسقیم باید بریم طرح ،که من دل خوشی از طرح ندارم!!!پس این نانو رو حداقل به مدت 1 ماه بذارش کنار و برو تو دشت شیراز خوش باش...

احترام

New member
کتاب نانو فوق العاده سادست. ..ولی به تکرار زیادی نیاز داره چون مطالبش شبیه به همه و ممکنه کلا همه چیو باهم قاطی کنی

Coral333

New member
من فقط 3 فصل از چکیده فیزیولوژی گایتون حائری خوندم و خوشبختانه تونستم 60 بزنم. ..بنظر من فقط بشین تستای سال قبل بخون
تست های سال قبل فقط نانو یا همه رشته ها؟
ا ی ک ی و ب ی را که دیدم خیلی زیاد بود آخه.

آخرین ویرایش:

khorsand

New member
ببین خرسند جان تو نمیتونی با اطمینان کامل بگی که نانو آینده خوبی رو برات رقم میزنه شاید عوض کنه ولی همیشه همه چی اونی نمیشه که ما میخایم...تو هم این تصوراتو بذارش کنار ...من خودم خیلی زحمت کشیدم ولی لااقل حسرت نمیخورم بعدا که چرا تلاش نکردم...همیشه میگم تلاشمو میکنم باقیش و میسپرم دست خدا اگه قبول شدم که هیچ اگرم که نه حتما مصلحت من در این نبوده...خودتم میدونی ماها اگه قبول نشیم مسقیم باید بریم طرح ،که من دل خوشی از طرح ندارم!!!پس این نانو رو حداقل به مدت 1 ماه بذارش کنار و برو تو دشت شیراز خوش باش...

به حرف آسونه.اینکه ارشد آینده مارو بهتر یا بدتر کنه معلوم نیست اما چیزی که مسلمه تاثیرای خیلی خیلی زیاد و غیر قابل انکارشه.حداقل واسه ما رادیولوژیا که طرحمونم اجباریه یه گریزی به سمت تحول تو آینده اس.البته این طبیعیه که آدم نگرانی داشته باشه واسه نتیجه کاری که کرده.من خودم اینطوریم که تا جایی که کنترلی روی یه کار داشته باشم و نتیجه اش دست خودم و تلاشم باشه استرسی ندارم اما وقتی باید منتظر دیگران بمونم برای روشن شدن نتیجه استرس میگیرم.الانم شرایط همونه همه چی بستگی به بقیه داره...

احترام

New member
من خودم آبان ماه که 3 فصل و خوندم خلاصه برداشتم و دیگه کتاب نخوندم تا هفته آخر کنکور که هم خلاصمو خوندم هم تستای سال قبل نانو...البته من چاره ای جز این نداشتم چون وقتی نداشتم...فیزیولوژی ضریبش یکه زیاد براش وقت نذار

احترام

New member
آیا استرس چیزی را عوض میکنه?من براااااام قبولی خیلی مهمه ولی استرس چیزی رو عوض نمیکنه

khorsand

New member
تست های سال قبل فقط نانو یا همه رشته ها؟
ا ی ک ی و ب ی را که دیدم خیلی زیاد بود آخه.

خودتو درگیر فیزیولوژی نکن فیزیورو فقط فصل سلول و عضله و قلب رو بخون به اضافه قسمتایی از کلیه که مربوط به فیلتر مواد مختلف هست همین برات کافیه
تازه همینا رو با تستا هم خوب میتونی یاد بگیری نیاز به کتاب بزرگ و جامع نیست وقتتو بذار رو نانو

Coral333

New member
خودتو درگیر فیزیولوژی نکن فیزیورو فقط فصل سلول و عضله و قلب رو بخون به اضافه قسمتایی از کلیه که مربوط به فیلتر مواد مختلف هست همین برات کافیه
تازه همینا رو با تستا هم خوب میتونی یاد بگیری نیاز به کتاب بزرگ و جامع نیست وقتتو بذار رو نانو
حتمااا
ممنون.
واسه نانو که فقط خوده کتاب را باید بخونم و حسابی دوره بکنم. درسته؟

khorsand

New member
حتمااا
ممنون.
واسه نانو که فقط خوده کتاب را باید بخونم و حسابی دوره بکنم. درسته؟

آره من سه دور خوندمش ولی بنظرم کم بود چون اولین دور در واقع هیچی ازش نفهمیده بودم که چی مهمه و اینا

khorsand

New member
یه سوال دیگه؛
تست واسه بیوفیزیک چی بزنم؟

ای.کی.و ب.ی بد نیست ولی کامل نیست هیچ وقت چون مخصوصا تو شهرستانا آخرین آپدیت سوالاش حداقل مال کنکور دوسال قبله بخاطر همین حتما حتما حتما دفترچه ها رو هم خودت بگیر

Coral333

New member
ای.کی.و ب.ی بد نیست ولی کامل نیست هیچ وقت چون مخصوصا تو شهرستانا آخرین آپدیت سوالاش حداقل مال کنکور دوسال قبله بخاطر همین حتما حتما حتما دفترچه ها رو هم خودت بگیر
جواب تشریحی آخه دیدم نداشت...

Coral333

New member
جواب تشریحی واسه بیوفیزیک پیدا نمیکنی ما خودمونم با بچه های انجمن با یسری جوابا مشکل داشتیم ولی ناچار حفظ کردیم جوابو
بازم ممنون.
آخه را به کلید جواباش نمیشه 100 درصد اطمینان کرد وقتی جواب تشریحی نداره.

226

New member
نانو رو کامل با کتاب میشد جواب داد
فیزیو ضریب یک داره بنابراین چیزی ک میخواین بخونین هرچقد خلاصه تر باشه بنفعتونه

ضمن تشکر از پاسخ شما و ارزوی موفقیت براتون در ازمونی که پشت سر گذاشتید اگه براتون مقدور هست میشه تعداد سوالات هر درس رو هم اعلام کنید .؟ با سپاسی دوباره

infomdmir

New member
ضمن تشکر از پاسخ شما و ارزوی موفقیت براتون در ازمونی که پشت سر گذاشتید اگه براتون مقدور هست میشه تعداد سوالات هر درس رو هم اعلام کنید .؟ با سپاسی دوباره

بیوشیمی 20 و نانو 30 و بیوفیزیک 20 و زیست 20 و فیزیو 10 و شیمی 20 و زبان 40

- - - Updated - - -

بیوشیمی 20 و نانو 30 و بیوفیزیک 20 و زیست 20 و فیزیو 10 و شیمی 20 و زبان 40

بالا