بچه ها واقعا شما میتونین بیخیال بشین؟؟!من الان از قبل کنکور هم بیشتر استرس دارم!بهرحال چندین ماه زندگیمونو پاش گذاشتیم و نتیجه اش آیندمونو عوض میکنه...
البته فکر کنم یکمم وسواسی شدم...:sad:
تست های سال قبل فقط نانو یا همه رشته ها؟من فقط 3 فصل از چکیده فیزیولوژی گایتون حائری خوندم و خوشبختانه تونستم 60 بزنم. ..بنظر من فقط بشین تستای سال قبل بخون
ببین خرسند جان تو نمیتونی با اطمینان کامل بگی که نانو آینده خوبی رو برات رقم میزنه شاید عوض کنه ولی همیشه همه چی اونی نمیشه که ما میخایم...تو هم این تصوراتو بذارش کنار ...من خودم خیلی زحمت کشیدم ولی لااقل حسرت نمیخورم بعدا که چرا تلاش نکردم...همیشه میگم تلاشمو میکنم باقیش و میسپرم دست خدا اگه قبول شدم که هیچ اگرم که نه حتما مصلحت من در این نبوده...خودتم میدونی ماها اگه قبول نشیم مسقیم باید بریم طرح ،که من دل خوشی از طرح ندارم!!!پس این نانو رو حداقل به مدت 1 ماه بذارش کنار و برو تو دشت شیراز خوش باش...
تست های سال قبل فقط نانو یا همه رشته ها؟
ا ی ک ی و ب ی را که دیدم خیلی زیاد بود آخه.
آیا استرس چیزی را عوض میکنه?من براااااام قبولی خیلی مهمه ولی استرس چیزی رو عوض نمیکنه
حتماااخودتو درگیر فیزیولوژی نکن فیزیورو فقط فصل سلول و عضله و قلب رو بخون به اضافه قسمتایی از کلیه که مربوط به فیلتر مواد مختلف هست همین برات کافیه
تازه همینا رو با تستا هم خوب میتونی یاد بگیری نیاز به کتاب بزرگ و جامع نیست وقتتو بذار رو نانو
حتمااا
ممنون.
واسه نانو که فقط خوده کتاب را باید بخونم و حسابی دوره بکنم. درسته؟
یه سوال دیگه؛
تست واسه بیوفیزیک چی بزنم؟
جواب تشریحی آخه دیدم نداشت...ای.کی.و ب.ی بد نیست ولی کامل نیست هیچ وقت چون مخصوصا تو شهرستانا آخرین آپدیت سوالاش حداقل مال کنکور دوسال قبله بخاطر همین حتما حتما حتما دفترچه ها رو هم خودت بگیر
جواب تشریحی آخه دیدم نداشت...
بازم ممنون.جواب تشریحی واسه بیوفیزیک پیدا نمیکنی ما خودمونم با بچه های انجمن با یسری جوابا مشکل داشتیم ولی ناچار حفظ کردیم جوابو
بازم ممنون.
آخه را به کلید جواباش نمیشه 100 درصد اطمینان کرد وقتی جواب تشریحی نداره.
نانو رو کامل با کتاب میشد جواب داد
فیزیو ضریب یک داره بنابراین چیزی ک میخواین بخونین هرچقد خلاصه تر باشه بنفعتونه
ضمن تشکر از پاسخ شما و ارزوی موفقیت براتون در ازمونی که پشت سر گذاشتید اگه براتون مقدور هست میشه تعداد سوالات هر درس رو هم اعلام کنید .؟ با سپاسی دوباره
ضمن تشکر از پاسخ شما و ارزوی موفقیت براتون در ازمونی که پشت سر گذاشتید اگه براتون مقدور هست میشه تعداد سوالات هر درس رو هم اعلام کنید .؟ با سپاسی دوباره