Coral333
New member
بلههه راه انداختن یکی از دوستانسلام به همه ی دوستان.تبریک به همه.... دوستان تایبیک ۹۵ چیشد؟راه انداختین؟
بلههه راه انداختن یکی از دوستانسلام به همه ی دوستان.تبریک به همه.... دوستان تایبیک ۹۵ چیشد؟راه انداختین؟
ممنونم دوست عزیز
خالی کردم
سلام با عرض تبریک
اگه میشه درصدا و رتبتونو بنویسین
سلام تبریک به قبولی های امسال نانو
مخصوصا ورودی های دانشگاه ایران(ویران)
موفق باشید
سلام
سلام
خانم خرسند شیمی برای کنکور قسمت آلیش چطوره؟ شیمی آلیش فقط چند صفحس یا کفایت میکنه؟
با توجه به اینکه 40% سوالای شیمی از شیمی آلیه شما از این 40% آلی چند درصد زدین؟؟؟
مرسی
مرسیبرای کنکور آلی فوق العاده اس تمام مطالب رو پوشش میده و بشرط تسلط میتونین کامل باهاش جواب بدین سوالای آلی رو
فقط فک کنم شما اشتباه متوجه شدین!برای کنکور آلی از برای کنکور عمومی جداست قسمتی از اون نیست
بعدم بطور کلی سوالای شیمی رو همه کم میزنن
نمیدونم قضیه اش چجوریه ولی کلا درصد شیمی پایینه
دوستای گلم از اونجایی که مدیر محترم قبلا تذکر دادن بی زحمت هر سوالی از من داشتین همون لینک رتبه 6 که آدرس دادم بپرسین که هم رعایت کرده باشیم حرفاشونو هم بعدا واسه بقیه بچه ها که میخوان پیداش کنن راحت تر باشه!البته با عرض شرمندگی بسیار زیاد:rose:
مرسی
ولی کنکور نانو درسی به اسم شیمی آلی نداره،شیمی عمومی مورتیمره که از نزدیک 30 فصلش یه فصلش آلیه ولی امسال تو کنکور نانو 8 تا از 20 سوال شیمی از شیمی آلی بود یعنی 40%
میدونم هر سال 40%
آخه خودتون گفتین ;برای کنکور آلی از برای کنکور عمومی جداست قسمتی از اون نیست;:wacsmiley:
مهم منبع شیمی آلی بود ک جواب دادین.متشکرم.