ناراحت نباش بابا کمکت میکنیم :tonguesmiley:. فعلا از زبان شروع کن لغتای 504 رو بخون و یه کتاب فیزیو انتخاب کن بخون آروم آروم چون وقت گیره . فقط نشینی گایتون بخونی یه خلاصه گایتون بخون خلاصه ها خیلی با هم فرق ندارن . زیستم اگه تونستی شروع کنی بد نیست من خالصی خوندم جواب داد امسال 76 زیستو زدم اما فعلا عجله ای نیست . رشته ات چی بوده نانو جان ؟من 94 میخوام شرکت کنم و تا حالا شرکت نکردم.
راهنمایی کنید لطفا گناه دارم به خدا :dadad4:
دوستم در چه حالی ؟؟سلام منم هستم
:rose:
عزیزم ما همه ناچاریم!!منم که ناچاراً هستم:sarma:
عزیزم ما همه ناچاریم!!
ناراحت نباش بابا کمکت میکنیم :tonguesmiley:. فعلا از زبان شروع کن لغتای 504 رو بخون و یه کتاب فیزیو انتخاب کن بخون آروم آروم چون وقت گیره . فقط نشینی گایتون بخونی یه خلاصه گایتون بخون خلاصه ها خیلی با هم فرق ندارن . زیستم اگه تونستی شروع کنی بد نیست من خالصی خوندم جواب داد امسال 76 زیستو زدم اما فعلا عجله ای نیست . رشته ات چی بوده نانو جان ؟
ایشالا خدا از دهنت بشنوه 40):سلام دوست من
خدا نکنه .... ان شالله شما امسال قبولی :bunnyearsmiley: :riz304:
خواهش میکنم . خوب دیگه کارت که خیلی راحته نانو . زیست که فولی مشکلی نداری :thumbsupsmileyanim:مرسی از راهنمایتون.
رشتم زیست شناسی بود.
چرا انقدر عصبانی آقا مهدی ؟!!! منابعم میگیم خوب !دوستان بهتر نیست به جای بحث های بیهوده بهترین منابعی رو که میشه خوند بهم معرفی کنیم؟
سلام عزیزم خوشحالم که این تصمیمو گرفتی . اگه خدا بخواد امسال قبول میشم اگه نه ایشالا سال دیگه . در هر صورت هستم اینجا دوستم:riz304:سلام الهام جان، تصمیم دارم دوباره بخونم،برات ارزو میکنم که امسال قبول بشی و تو این راه کمکمون کنی:riz304::riz304:
چرا انقدر عصبانی آقا مهدی ؟!!! منابعم میگیم خوب !
خودشما چی پیشنهاد میدی ؟؟