P
پسندها
1

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• تو را ندارم اما از دست دادنت دیوانه ام می کند.
    تو در کدام سوی زندگی ام جای داری
    که اضطراب مرا به وسعت دریا می سپاری؟
    من در دست هایت مهره های سرگردان بازی شطرنج می شوم
    تو می آیی مهره ها را جابجا می کنی
    و من که کیش دست هایت بودم مات چشم هایت می شوم
    تو می بری ، من می بازم
    تو می روی ، من می مانم
    و تمام وجودم باز پر از اضطرابی به وسعت دریا می شود
    سلام دوست جونم از جمله اي كه براي زنبق نوشتي خيلي خوشم اومد :فاصله خود را با آدمها حفظ كن آدمها غير قابل پيش بيني اند يكدفعه ترمز ميكنند.

دوستت دارم ؛ نه به خاطر شخصیت تو ؛ بلکه به خاطر شخصیتی که در هنگام با تو بودن پیدا می کنم .
    (( مارکز Marquez ))
    اعتیاد من به خنده*های تو خمارم كرده است این روزها... خودم را بسته*ام به تنهایی كه خنده*هایت را ترك كنم... اما نشد... خودم را ترك كردم فقط!... هنوز هم مانده ام در خماری لبخند تو...
    --------------------------------------------------------------------------------

نگــــــاه تـــو ......
    اگر روزي نگاه تو مال من شود، شانه تو تکيه گاه من شود، آنوقت قصر تنهايي من فرو مي ريزد و من در کلبه تو به همه آرزوهايم خواهم رسيد. در بيکران وسعت ديدگانم، تو را دست نيافتني مي پندارم.اي تنها بهانه من براي زندگي... نفس مي کشم به اميد آنکه روزي همنفس تو باشم، زنده هستم به اميد روزي که با تو زندگي کنم... اي کاش مي دانستي که همه آرزوهايم اين است که به يک آرزويم برسم! بهترين و شيرين ترين و تنها آرزويم.......... "مي خواهم لحظه مرگ در کنار تو باشم .......
    دلم هواي ديروز را کرده هواي روزهاي کودکي را دلم ميخواهد مثل ديروز قاصدکي بردارم آرزوهايم را به دستش بسپارم تا براي تو بياورد ...دلم ميخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرين کنم الفباي زندگي را ميخواهم خط خطي کنم تمام آن روزهايي که دل شکستم و دلم را شکستند دلم ميخواهد اين بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشي تان هر چه ميخواهيد بکشيد اين بار تنها و تنها نردباني بکشم به سوي تو دلم ميخواهد اين بار اگر گلي را ديدم آن را نچينم دلم ميخواهد مي شود باز هم کودک شد؟؟؟؟ راستي خدا! دلم فردا هواي امروز را مي کند؟
    با طعم تلخ دی ماه

نیستی،
    همه چیز تلخ است،
    حتي عسل صبحانه ام ،
    جای خالی تورا شیرین نمی کند،
    و من فنجان زندگی ام را،
    سر می کشم،
    با طعم تلخ دی ماه

دانیال رحمانیان
    عشق تو شوخی زیبایی بود که خداوند با قلب من کرد ! زیبا بود امّا شوخی بود ! ... حالا . . . تو بی تقصیری ! خدای تو هم بی تقصیر است ! من تاوان اشتباه خود را پس می دهم . . .! تمام این تنهایی تاوان «جدّی گرفتن آن شوخی» است
    مثل یک درنای زیبا تا افق پرواز کن

نغمه ای دیگر برای فصل سرما ساز کن

زندگی تکرارِ زخمِ کهنه دیروز نیست

بالهای خسته ات را رو به فردا باز کن ...
    سلام خانوم :)
    هميشــه تو زندگيت جسارت عاشــقانه از دست دادن را داشته باش ، نه حقــارت به هر قيمت نگه داشتن ... !
    همیشه فکر میکنیم چون گرفتاریم به خدا نمیرسیم درحالی که چون به خدا نمیرسیم همیشه گرفتاریم.....
    از روزهای تکراری ، استفاده ای غیر تکراری بکنید شاید هدف از اینهمه تکرار همین باشد . . .
    به غیر از خدا به هر آنچه امید داشته باشی خدا از همان چیز نا امیدت میکند.....
    خدایــــــــــا !!!دستم به آسمانت نمی رسد ... اما تو که دستت به زمین می رسد"بلندم کن"
    سکوت سرشار از ناگفتنی هاست
    دلم می خواست زمان را به عقب باز می گرداندم نه برای اینکه آنهایی که رفتند را باز گردانم برای اینکه نگذارم بیایند !!! گاهی آرزو می کنی کاش می شد بعضی از روزهارو از تقویم زندگیت حذف کنی.
    کــــــــاش گاهی زنـــــــــدگی [◄◄ι] [ ιι ] [■] [►] [ι►►] داشت . . . !
    می دانی یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تـعطیــل است ... و بچسبانی پشت شیشه ی افـکارت ... ... باید به خودت استراحت بدهی دراز بکشی دست هایت را زیر سرت بگذاری به آسمان خیره شوی و بی خیال ســوت بزنی ... در دلـت بخنــدی به تمام افـکاری که پشت شیشه ی ذهنت صف کشیده اند ... آن وقت با خودت بگویـی بگذار منتـظـر بمانند ...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا