باید جمعیت زیاد شود/ ما برای رفاه انقلاب نکردیم !!!

vitamin

New member
من روستایی رو دیدم که در 5 کیلومتری شهر زنجان هنوز مردم آب آشامیدنی سالم و فاضلاب نداشتند و با وضع وحشتناکی دارن زندگی می کنن. مسول بهداشت مدارسش می گفت 80% دانش آموزای روستا شپش دارن. بیماری انگلی و اسهال بیداد می کرد. اگه با چشم خودم نمی دیدم هرگز باور نمی کردم. بعد شما گیر دادی به مقاومت مصالح ساختمانی. زلزله پیش کششون، حداقل آب سالم برسونن به ملت
شما شنيدي 80 درصد شپش دارن!!!!! من امروز تو اخبار شنيدم روستايي بوده كه 100درصد تخريب شده !!!
ميشه از الفاظ بهتر هم استفاده كرد من گير ندادم همدردي كردم

ali tafakori

New member
کی به حرف این خانوم گوش میده ما باید کلاه خودمونو بچسبیم باد نبره. من نمیدونم این جمله:
برخی گمان می کنند با داشتن یک یا دو بچه رفاه بیشتری خواهند داشت اما مگر ما برای رفاه قیام کردیم ،انقلاب اسلامی ما هدفش کسب رفاه نبود و ما باید به فکر سربلندی کشورمان باشیم.
اصلا معنی انقلاب چیه؟ بلغیر از اینه که مردم باید رفاه داشته باشن.به غیر از اینه که همه چیز باید فراهم باشه.من واقعا براشون متاسفمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

shahram25

New member
مثلا جمعیت ما شد اندازه چین بعدش که چی؟کل دنیا غر میزنه اقا جنس ایرانیه نهههههههههههههههههههههههههه نمیخوام ولشون کن فقط بلدن کپی بزنن

پرستاری86

New member
سلام به همه دوستان
به نظر من این وسط فقط فقط افراد پایین جامعه این حرفارو باور میکنن و با 2-3 مزایا که دولت اعلام میکنن گول میخورن و چند بچه میارن
بعدش برای امرار معاش مجبور به مهاجرت به شهر میشن
این سیر فقر دوباره به وسیله فرزندانشون ادامه پیدا میکنه.

shahram25

New member
سلام به همه دوستان
به نظر من این وسط فقط فقط افراد پایین جامعه این حرفارو باور میکنن و با 2-3 مزایا که دولت اعلام میکنن گول میخورن و چند بچه میارن
بعدش برای امرار معاش مجبور به مهاجرت به شهر میشن
این سیر فقر دوباره به وسیله فرزندانشون ادامه پیدا میکنه.
پرستاری منم باهاتون موافقم آخه میدونین مردم ایران بیشترشون تو فقر هستن و همین ک بدونن جایی پولی درمیونه میرن اون سمت اینم از اوناس

amirreza

New member
منم به نوبه خودم کشته شدگان زلزله رو به بازماندگان عزیز تسلیت میگم:sadsmiley:

متاسفم به تلوزیون ایران که حتی پوشش خبری زلزله رو در حد دعوای کشورهای عربی و سوریه هم ندونست:13:

فقط بلدن چاخان کنن و حرف و خبر این و اونو نقل کنن

sayeomidvar

New member
دوستان عزیز، خدا رحمت کنه جانباختگان این حادثه دردناک را و خداوند با بازماندگان صبر عطا کنه. خیلی دردناک بود، تصاویری که میدید یاد بمباران حلبچه می افتادید.
واقعا خدا صبرشون بده. نیاز به گروههای خونی منفی هست. هرکسی میتونه بره خون بده.

در مورد جمعت هم باید بگم اصلا کارشناسی نمیکنندو حرف میزنند. یکی نیست بگه شما برید به بچه های دهه 60 برسید مشکل رشد جمعیت تون درست میشه. اگه دهه ی 60 ها کار داشته باشند و ازدواج کنند هرکدوم هم دو یچه نه حتی یک بچه هم بیارند دیگه مشکل رشد منفی جمعیت نداریم.
اصلا بیخبر از مشکلات دارند حرف میزنند. بچه بیاد بدون امکانات بخاطر خرج مدرسه درس نخونه، بخاطر تعداد زیاد نتونه بره دانشگاه، بخاطر مشکل مالی باباش از بچگی کار کنه، بخاطر مرغ کیلو 8000 تومن باباش خودکشی کنه، بخاطر بی پدری بره معتاد بشه، بخاطره اینکه زن بهش نمیدند بره اسیدپاشی، یا چون بابا نداره یا باباش معتاده خواستگار نداشته باشه، تا کوچیکه سر چهاراه جوراب بفروشه و آدامس بزرگ شد مواد جابجا کنه، با پول مواد شیشه بخره و شیشه بزنه ........... و این است مدیریت یک نسل بچه؟!!!! به خودم و خودتون نگاه نکنید الان پشت لپ تاب . کامپیوتر نشستیم داریم ....... ما دهه 60 ها انقدر زیاد بودیم که مدرسه ها زمان ما دو نوبت بود حالا کو بقیه ی بچه ها کجان؟!!!! یکی معتاد، یکی قاچاقچی، یکی بدبخت و بی پول ، خودکشی ، و ......... کجا ما رو مدیریت کردند؟ کلی هم مجرد تو خونه داریم از هر دو جنس دختر و پسر. هیچوقتم اینطور نبوده جمعیت دختر ها زیادتر از پسر ها باشه اتفاقا 2% پسرها بیشتر از دخترها بودند پس چی شد مدیریت ؟ اونهایی هم که ازدواج کردین بیچاره ها یا کار ندارند یا درآمد کافی ندارند یا هر دو زن و مرد باید کار کنند تا بتونند فقط نون بخرند حالا مرغ هیچی؟!
اینها چطور میتونند مسئولیت بچه به عهده بگیرند؟ خودشون نشستند تو بهارستان ماهی کم کم 4 یا 5 میلیون میگیرن با فلان ماشین میرند و میان و خونه آنچنانی و دست زن و بچه و هر نه نه قمری رو هم از فامیلشون گرفتند یه پستی بهشون دادند بعد میشین میگن فرزند بیشتر ایران آبادتر؟!!!!!!!! حتما باز نیاز به سرباز و جنگنده دارند و باز میخواند اتوبوس زایر بفرستند سوریه؟!!!!! وگرنه کی به فکر مردم است؟ بیا ببین تو ونزوئلا آپارتمان با رعایت استانداردهای بین الملل میسارند اونوقت جاده ی چهارتا روستا را درست نمیکنند که حداقل زلزله اومد بشه زود رفت نجاتشون داد؟!!!!
پوشش خبری هم که صفر! باز مردم ماهواره داشتن تا بفهمن تو کشور خودمون زلزله اومده!

آخرین ویرایش:

epi_info

New member
دوستان عزیز، خدا رحمت کنه جانباختگان این حادثه دردناک را و خداوند با بازماندگان صبر عطا کنه. خیلی دردناک بود، تصاویری که میدید یاد بمباران حلبچه می افتادید.
واقعا خدا صبرشون بده. نیاز به گروههای خونی منفی هست. هرکسی میتونه بره خون بده.

در مورد جمعت هم باید بگم اصلا کارشناسی نمیکنندو حرف میزنند. یکی نیست بگه شما برید به بچه های دهه 60 برسید مشکل رشد جمعیت تون درست میشه. اگه دهه ی 60 ها کار داشته باشند و ازدواج کنند هرکدوم هم دو یچه نه حتی یک بچه هم بیارند دیگه مشکل رشد منفی جمعیت نداریم.
اصلا بیخبر از مشکلات دارند حرف میزنند. بچه بیاد بدون امکانات بخاطر خرج مدرسه درس نخونه، بخاطر تعداد زیاد نتونه بره دانشگاه، بخاطر مشکل مالی باباش از بچگی کار کنه، بخاطر مرغ کیلو 8000 تومن باباش خودکشی کنه، بخاطر بی پدری بره معتاد بشه، بخاطره اینکه زن بهش نمیدند بره اسیدپاشی، یا چون بابا نداره یا باباش معتاده خواستگار نداشته باشه، تا کوچیکه سر چهاراه جوراب بفروشه و آدامس بزرگ شد مواد جابجا کنه، با پول مواد شیشه بخره و شیشه بزنه ........... و این است مدیریت یک نسل بچه؟!!!! به خودم و خودتون نگاه نکنید الان پشت لپ تاب . کامپیوتر نشستیم داریم ....... ما دهه 60 ها انقدر زیاد بودیم که مدرسه ها زمان ما دو نوبت بود حالا کو بقیه ی بچه ها کجان؟!!!! یکی معتاد، یکی قاچاقچی، یکی بدبخت و بی پول ، خودکشی ، و ......... کجا ما رو مدیریت کردند؟ کلی هم مجرد تو خونه داریم از هر دو جنس دختر و پسر. هیچوقتم اینطور نبوده جمعیت دختر ها زیادتر از پسر ها باشه اتفاقا 2% پسرها بیشتر از دخترها بودند پس چی شد مدیریت ؟ اونهایی هم که ازدواج کردین بیچاره ها یا کار ندارند یا درآمد کافی ندارند یا هر دو زن و مرد باید کار کنند تا بتونند فقط نون بخرند حالا مرغ هیچی؟!
اینها چطور میتونند مسئولیت بچه به عهده بگیرند؟ خودشون نشستند تو بهارستان ماهی کم کم 4 یا 5 میلیون میگیرن با فلان ماشین میرند و میان و خونه آنچنانی و دست زن و بچه و هر نه نه قمری رو هم از فامیلشون گرفتند یه پستی بهشون دادند بعد میشین میگن فرزند بیشتر ایران آبادتر؟!!!!!!!! حتما باز نیاز به سرباز و جنگنده دارند و باز میخواند اتوبوس زایر بفرستند سوریه؟!!!!! وگرنه کی به فکر مردم است؟ بیا ببین تو ونزوئلا آپارتمان با رعایت استانداردهای بین الملل میسارند اونوقت جاده ی چهارتا روستا را درست نمیکنند که حداقل زلزله اومد بشه زود رفت نجاتشون داد؟!!!!
پوشش خبری هم که صفر! باز مردم ماهواره داشتن تا بفهمن تو کشور خودمون زلزله اومده!
زایر رو خوب اومدی. آخه کدوم خری فکر میکنه اون نره خرها زایر بودن. هر کدومشون دومتر ریش داشتن از من هم جوونتر بودن بعد میگن کارکنان بازنشسته!!!!!! دوستان جریان سوریه رو ببینید، تو ایران هم چنین اتفاقی بیفته با تانک و جت جنگنده میان سراغ مردم. واقعا آدم اشکش در میاد وقتی می بینه بچه 5 ساله رو غرق خون دارن میبرن. آخه کثافتا بچه دیگه چه گناهی داره.

sana66

New member
منم برا دهه شصتی ها و سیاست مدارهای بی فکرمون متاسفم از کلاس اول دبستا برا همه چی جنگیدیم ,پشت کنکور کارشناسی چه سرمایه هایی که تلف شد همین طور فوق لیسانس و بعدشم دکترا برا کار و ازدواج هم بماند که در حال مبارزه شدید هستیم!!فکر نکنم کسی حتی به فکر یه بچه هم باشه چه برسه چن تا!این خانم خودش طعم بیکاری وبی پولی رو مثه ماها نچشیده!

sana66

New member
به مردم آذربایجان و ایران تسلیت میگم,دیروز تو اخبار میگفت چند ماه قبل مرکز لرزه شناسی دانشگاه تهران خبر جابجایی شدید گسل تبریز رو داده بوده به مجلس و دولت ولی متاسفانه هیچ توجهی نشده ,بعد یه آقای نماینده از کمبود مزایا ی نماینده های این دوره نسبت به قبلی ها شکایت کرده که مثلا چرا فقط تا سقف 140 ملیون تومان اعتبار برا رهن خونه نمایندگان گذاشتن؟:21::smiliess (15):

dilak

New member
به جای اینکه به فکر ازدیاد جمعیت باشن این تبعیض نژادی و قومی و بردارن
همشهریامون هم زبانمامون هم وطنامون دارن سختی می کشن آواره شدن عین خیال اینا نیست حتی زحمت نمی دن یه برنامه در مورد کمک به زلزله زده ها بزارن
تو آذربایجان دو روز عزای عمومی هست تلویزیون پایتخت خنده بازار پخش می کنه
واقعا تاسف داره

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
من روستایی رو دیدم که در 5 کیلومتری شهر زنجان هنوز مردم آب آشامیدنی سالم و فاضلاب نداشتند و با وضع وحشتناکی دارن زندگی می کنن. مسول بهداشت مدارسش می گفت 80% دانش آموزای روستا شپش دارن. بیماری انگلی و اسهال بیداد می کرد. اگه با چشم خودم نمی دیدم هرگز باور نمی کردم. بعد شما گیر دادی به مقاومت مصالح ساختمانی. زلزله پیش کششون، حداقل آب سالم برسونن به ملت

آدم دهنش بسته ميشه وقتي اين چيزارو ميشنوه واقعا جاي تاسف داره اي خدا ما داريم كجا زندگي ميكنيم تا كي بايد اين چيزارو ببينيمو بشنويم ولي كاري از دستمون بر نياد ؟ فكر كردن به اين چيزا واقعا من يكيو تا مرز ديوونگي ميبره:sad:

#civilen#

New member
به مردم آذربایجان و ایران تسلیت میگم,دیروز تو اخبار میگفت چند ماه قبل مرکز لرزه شناسی دانشگاه تهران خبر جابجایی شدید گسل تبریز رو داده بوده به مجلس و دولت ولی متاسفانه هیچ توجهی نشده ,بعد یه آقای نماینده از کمبود مزایا ی نماینده های این دوره نسبت به قبلی ها شکایت کرده که مثلا چرا فقط تا سقف 140 ملیون تومان اعتبار برا رهن خونه نمایندگان گذاشتن؟:21::smiliess (15):

روزی تو 1 جلسه ای 1 مسئولی به 1 مسئول دیگه داشتن باهم گپ می زدن..
یکیشون به اون یکی میگه آقا از زلزله چه خبر..در جواب میاد مانور زلزله کردیم بیادم مشکلی نیس
بقیه شو خودتون بهتر می دونین...... دوستم فرصت مطالعاتی تو کشور سنگاپور بود..می گفت اونجا هر 3 ماه یکبار مانور زلزله دارن..با اینکه زیاد هم رو گسل زلزاه نیس..
ما هم تو این کشور رو گسل زلزله سالی یکبار با اون کیفیت ..... مانور داریم.[/
size]مسئولین برن خوش باشن..مرگ 300 روستایی ارزشی نداره..فقط موقع رای دادن ارزشمند میشه.

epi_info

New member
روزی تو 1 جلسه ای 1 مسئولی به 1 مسئول دیگه داشتن باهم گپ می زدن..
یکیشون به اون یکی میگه آقا از زلزله چه خبر..در جواب میاد مانور زلزله کردیم بیادم مشکلی نیس
بقیه شو خودتون بهتر می دونین...... دوستم فرصت مطالعاتی تو کشور سنگاپور بود..می گفت اونجا هر 3 ماه یکبار مانور زلزله دارن..با اینکه زیاد هم رو گسل زلزاه نیس..
ما هم تو این کشور رو گسل زلزله سالی یکبار با اون کیفیت ..... مانور داریم.[/
size]مسئولین برن خوش باشن..مرگ 300 روستایی ارزشی نداره..فقط موقع رای دادن ارزشمند میشه.
یعنی واقعا کسی به این مفت خورها رفته رای داده؟؟؟ متاسفم

#civilen#

New member
من به عنوان عضوی کوچک از مردمان غیرتمند و بزرگ آذری ،از همه عزیزانی که ابراز همدردی و تاسف کردند کمال تشکر را دارم.
آرزو می کنم که دگر بار هیچ زمانی و در هیچ مکانی شاهد چنین بلایای طبیعی و از دست دادن هموطنانمان نباشیم.

آخرین ویرایش:

melodic_m68

New member
آخه من موندم چرا بی بی سی و منو تو و صدای آمریکا تسلیت می گه ولی تلویزیون ایران دیشب خنده بازار می ذاره و حتی یک رمان سیاه کنار تلویزیون نمی ذاره پس حس انسان دوستی کجا رفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

و لعنت الله علی قوم الظالمین

shahram25

New member
به جای اینکه به فکر ازدیاد جمعیت باشن این تبعیض نژادی و قومی و بردارن
همشهریامون هم زبانمامون هم وطنامون دارن سختی می کشن آواره شدن عین خیال اینا نیست حتی زحمت نمی دن یه برنامه در مورد کمک به زلزله زده ها بزارن
تو آذربایجان دو روز عزای عمومی هست تلویزیون پایتخت خنده بازار پخش می کنه
واقعا تاسف داره
دیلک باتو موافقم شمال غرب کشور در عزاست اونا انگار نه انگار.سیصد نفر بمیرن عین خیالشون نیس.دریاچه ارومیه خشک شه و خروجی خشک شدنش باعث اوراگی هزارن نفر شه مشکلی پیش نمیاد اما باید جمعیتو زیاد کنن

dilak

New member
مردم دارن از گرسنگی تلف می شن تو روستاها اینا هنوز خوابن
می گن نیازی به کمک کشورهای خارجی نیست چرا وقتی به ما می رسه کمک لازم نداریم ؟؟؟؟
همه کشورها پیام تسلیت می فرسته بزرگای کشورمون حتی لازم نمی دونن که یه اشاره کنن که مردم آذربایجان به کمک نیاز دارن
خانواده من خودش به یکی از این روستاها رفته بودن برا کمک می گفتن که امدا رسانی نمی کردن که شب هست بمونه برا فردا صبح همه رو مرده بیرون آوردن از آوار
اینا مشکلات کشورن که باید بهش برسن نه اینکه پا می شن حرفای می زنن که سواد خودشونم می بره زیر سوال

fateme67

New member
خدا نکنه 2 نفر تو افغانستان و عراق و فلسطین و ...بمیرن تلویزیون ایران تا 1ماه تسلیت میگه و تو تلویزیون هزار جور نقد و بررسیش میکنه ولی برلی این همه آدمی که تو آذربایجان مردن حتی زحمت ندادن ب خودشون که 1برنامه بذارن و تسلیت بگن ب این مردم.2 روز عزای عمومیه تو آذربایجان و اینا خنده بازار پخش میکنن و هرهر میخندن..من خودم به عنوان 1 آذری این کار تلویزیون ایران رو 1جور توهین به مردمم میدونم..خجالت داره بخدا.بعضیا تو مناطق زلزله زده حتی غذای درست حسابی ندارن بخورن با کیک و کلوچه زندگی میکنن..مسئولین به جای تصمیمات احمقانه که جمعیت رو بالا ببرین به همین اندازه جمعیت انسان دوستی یاد بدین که وقتی هموطنش عزاداره بهش احترام بذاره.

بالا