مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sepideeee

New member
منم با نظر راوی موافقم ......
dsm5 تازه وارد بازار شده ... حالا کو تا یه شخص بزرگواری مانند کاپلان ور داره سر و سامونش بده و یه کتاب روانپزشکی بنویسه و بعد یه بزرگواره ایرانیه دیگه ای به فارسی ترجمش کنه .... سالها طول می کشه !!!

rawy

New member
سلام بچه ها خوبین ؟
راستی شما کتاب روانشناسی اجتماعی و روانشناسی تربیتی که اضافه شده میخونین ؟

خوبه حداقل کاپلان رو فعلا عوض نکردن!! دستت درد نکنه راوی جون گفتی :thanks:

از نظریه های شخصیت یونگ رو دوست دارم استادمون خیلی خوب درسش داد میگفت یونگ نطریه اش پیچیده اس با مثال هایی که واسمون میزد خوب یادگرفتیم, یه نوع حالت مبهم ورمزی داره خوشم میاد , از نظریه ملانی کلاین هم بدم میاد
:smiliess (5):

سلام نگار جون خوبی؟
شکر خدا من که خوبم, انقدر نعمت های خدا زیاد هست که اگه ناشکر نباشیم و فقط مشکلات رو نگاه نکنیم, همیشه جایی برای خوب بودن هست
خدا سپیده رو خیر بده که یه خانواده رو از نگرانی در آورد, زهره ترک شدم دختر این درسها چی بود گفتی تو کمتر از سه ماه مونده به کنکوووووووووور :(50):
حواست رو جمع کن, اشتباهی نخونی یه وققققققققققت:smilies-azardl (181

rawy

New member
سلام دوستان
پیشنهادتون برای مارنات چیه ?! حجمش واقعا زیاده !!

سلام
فقط نکات مهم و برجسته رو بخونید, تستهای کنکورهای گذشته راهنمای خوبی هستند برای اینکه بدونید کدوم قسمتها مهم ترند
بارها و بارها گفتم حتماااااااااااااا توصیه های ماریای عزیز رو از قسمت "شیوه صحیح مطالعه..." به عنوان یکی از قبولی های پارسال بهداشت نه یک بار بلکه بارها بخونید, اونجا همه چی گفته شده اگه این لطف رو بکنید من لازم نیست برم از بین نوشته ها بگردم پاسخ های مرتبط با سوالات همه دوستان رو نقل قول کنم, چون در واقع دوباره کاریه و اگه از اونجا بخونید بهتر متوجهه توصیه هاشون می شید

در مورد مارنات:

راستی مارناتو کامل خوندی هر دو جلدشو؟؟؟؟؟؟

نه بابا مگه بیکارم؟؟؟؟؟؟؟؟
هرکی این کارو بکنه باید دور قبول شدنو خطططططط بکشه... فقط ام ام پی آی اونم فقط مقیاسای اصلی... نقاشی... تی ا تی اونم چون دوسش داشتم.. یکککککککککم نوروسایکولوژی..... حافظه وکسلر...... مقیاسای میلون... طول مدت تست ها.... این که به چیزایی معروفن... مثلا تی ا تی ایکس ری شخصیت... یا کالیفرنیا که ام ام پی آی قشر سالمه... در این حد...

آخرین ویرایش:

moslem noori

New member
سلام, قربوووووونت برم
مننننننننننننننننننننمممممم
بعد از قبولی بعضی از بچه ها فضای دوستی اینجا خیلی کمرنگ شده, اما خب به خاطر اینه که بچه ها درگیر دانشگاهن و ما درگیر کنکور, ایشالا تابستون دوباره شلوغ می شه و همه میان, از فانوسی که هم سنگر همیشگی من بود اصلاااااااااااااا خبری نیست, دیگه از بقیه چه انتظاری داشته باشیم, خیلییییییییییی دلم براش تنگ شده ایشالا که هرجا هست سلامت باشه
از کاپلان هرچی بخونی دود نمی شه من با اینکه 2003 خونده بودم اما پارسال اگه به مرور می رسیدم خیلی ضرر نکرده بودم, با خیال راحت بخون
مرسی از لطفت و کتابی که معرفی کردی, به نظرت انقدر تست مرتبط با فیست داره که ارزشش رو داشته باشه بخرمش؟
سلام من کتاب مدرسان رو دارم.آره تست ها و مطالبش خیلی مرتبطه.ارزش خریدن رو داره.
میگم بعضی وقتا وقتی نحوه درس خوندن شما رو میشنوم چشمام اینجوری میشه :(50):
باورتون میشه من کتابا رو دارم روزنامه خون میکنم ؟؟؟؟

rawy

New member
سلام من کتاب مدرسان رو دارم.آره تست ها و مطالبش خیلی مرتبطه.ارزش خریدن رو داره.
میگم بعضی وقتا وقتی نحوه درس خوندن شما رو میشنوم چشمام اینجوری میشه :(50):
باورتون میشه من کتابا رو دارم روزنامه خون میکنم ؟؟؟؟

مرسی از لطفتون, پس حتما تو نمایشگاه می خرمش
:25r30wi: نفرمایید تو رو خدا چون اگه از شما شرمنده نشم اقلا از خودم خیلییییییییی شرمنده می شم
من یه افشاگری بالینی اینجا انجام بدم که چشمان شما از اون حالت خارج بشه
با عرض شرمندگی من تقریبا ده سال هست که فارغ التحصیل شدم, یعنی اگه یه جو فقط یه جو غیرت و اراده داشتم اون موقعی که قبول شدن تو بهداشت مثل آب خوردن بود, رقابت کمتر بود, رفرنس ها کمتر بودن, و سوالها ساده تر بود قبول شده بودم رفته بود پی کارش و تا حالا باید دکترام رو هم گرفته بودم
دونستن روش کافی نیست, عمل به اون مهمه, اراده مهمه, امیدوارم امسال در حق خودم ظلم نکنم
شما با اون شرایطی که توضیح دادید همون روزنامه خون رو هم خیلیییییییی کاره, خسته نباشید, فقط نکات مهم مهم مهم رو توصیه می کنم خودتون برگه های کوچیک کوچیک درست کنید و به شکل فلش کارت, یادداشت کنید و مواقعی که وقت دارید مرور کنید, هرچند وقت می گیره اما اگه فقط مهم ها رو بنویسید خیلی بهتون کمک می کنه
موفق باشید

moslem noori

New member
مرسی از لطفتون, پس حتما تو نمایشگاه می خرمش
:25r30wi: نفرمایید تو رو خدا چون اگه از شما شرمنده نشم اقلا از خودم خیلییییییییی شرمنده می شم
من یه افشاگری بالینی اینجا انجام بدم که چشمان شما از اون حالت خارج بشه
با عرض شرمندگی من تقریبا ده سال هست که فارغ التحصیل شدم, یعنی اگه یه جو فقط یه جو غیرت و اراده داشتم اون موقعی که قبول شدن تو بهداشت مثل آب خوردن بود, رقابت کمتر بود, رفرنس ها کمتر بودن, و سوالها ساده تر بود قبول شده بودم رفته بود پی کارش و تا حالا باید دکترام رو هم گرفته بودم
دونستن روش کافی نیست, عمل به اون مهمه, اراده مهمه, امیدوارم امسال در حق خودم ظلم نکنم
شما با اون شرایطی که توضیح دادید همون روزنامه خون رو هم خیلیییییییی کاره, خسته نباشید, فقط نکات مهم مهم مهم رو توصیه می کنم خودتون برگه های کوچیک کوچیک درست کنید و به شکل فلش کارت, یادداشت کنید و مواقعی که وقت دارید مرور کنید, هرچند وقت می گیره اما اگه فقط مهم ها رو بنویسید خیلی بهتون کمک می کنه
موفق باشید
ده سال !!! خدا قوت بده بهتون.والا من برسم کاپلان و کری و فیست رو روزنامه خون کنم خیلی خوبه.به فلش کارت نمیرسم دیگه.الآن فلش کارت 504 واژه روتو جیبم و ماشین و ... دارم هر جا بیکار بشم اونا رو میخونم
نه من اعتماد به نفسم بیش از حد بالا زده.باید یه فکری براش بکنم
:4d564ad6:

rawy

New member
سلام و عرض ادب
از با تجربه های انجمن یه سوال داشتم اونم اینه که ما چون هنوز دانشجو هستیم و در سال های آینده کنکور داریم دیگه کاپلان نخریم؟چون بر مبنای dsm-iv-tr هست در حالی که dsm 5 الان تشریف آوردن.احتمال داره که سال بعد وزارت بهداشت به جای کاپلان یه کتاب بر مبنای dsm 5 معرفی کنه؟
ما این ترم آسیب شناسی روانی 1 و روان شناسی مرضی کودک داریم , چون کتاب جدید ترجمه و چاپ نشده بود ,استاد واسه آسیب شناسی کتاب آسیب شناسی روانی مولف دیویسون و نیل,ترجمه حمید شمسی پور رو معرفی کرد.برای مرضی کودک هم جلد سوم کاپلان ترجمه دکتر رضاعی از فصل 42 تا...... لطف کنید نظرتون رو در مورد این کتاب ها هم بفرمایید+ توصیه های برای کاپلان خوانی برای امثال من که تازه این کتاب رو می خونیم. ممنون از لطفتون

اگه پست بالا رو بخونید دیگه اینقدر منو خجالت نمی دید, مرسی از محبتتون
الان که گفتید جلد 3 رو خریدید من تو نوشتتون دیدم که در مورد کتابهای دیگه هم پرسیده بودید, این کاپلان حواس واسه آدم نمی ذاره که :rolleyessmileyanim:دو دو سال قبل رفرنس مرضی کودک, به جای کتاب مرضی کودک مکی آبادی همین جلد 3 کاپلان برای آزمون بهداشت رفرنس بود پس شک نکنید که منبع خوبی هست, مگر اینکه تحقیقات تازه ای انجام بشه که متوجه بشن اطلاعات قدیمیشون غلط بوده
مثلا تو یه کلاسی که شرکت کرده بودیم, استادمون روانپزشک بودند یکی از داروها رو که کاپلان به عنوان دارویی که بدون وابستگی هست برای شب امتحان به دوستاشون توصیه کرده بودند و بعد از اینکه اونها استفاده کرده بودند و رضایت داشتند الان مشخص شده که مجبورند همیشه از اون دارو تو کیفشون داشته باشند چون بهش وابسته شدند! و ایشون می گفتند اگر کاپلان تو چاپ جدید این مورد رو اصلاح نکنه من دیگه بهش اعتقادی ندارم!
در مورد کتاب دیگه ای که فرمودید, متاسفانه اطلاعی ندارم

rawy

New member
ده سال !!! خدا قوت بده بهتون.والا من برسم کاپلان و کری و فیست رو روزنامه خون کنم خیلی خوبه.به فلش کارت نمیرسم دیگه.الآن فلش کارت 504 واژه روتو جیبم و ماشین و ... دارم هر جا بیکار بشم اونا رو میخونم
نه من اعتماد به نفسم بیش از حد بالا زده.باید یه فکری براش بکنم
:4d564ad6:

مررررررررررسی :rolleyessmileyanim:
برای این میگم که حساب اون سه تا کتاب از بقیه ی درسها جداست, اون سه تا رو عالی بزنید, بقیه رو متوسط قبولید ایشالا
این حرفو نزنید, اونهایی که قبول شدند از کره ماه نیومدند , ضمن اینکه آدم وقتی مشغله زیاد داره بهتر وقتش رو برنامه ریزی می کنه, با امید پیش برید و توکل به خدا
موفق باشید

دل آرام

New member
در مورد دی اس ام 5
به گفته یکی از دانشجوهای دکترا ! میگفت 10 سال طول میکشه تو ایران جا بیفته و تشخیصا بر اون اساس صورت بگیره !
چون مثل اینکه مدل تشخیص گذاریش تغییر کرده کلا !

ریگار

New member
راوی عزیز ته دل من روشنه که امسال با رتبه خوبی قبول میشی ایشالا ، جدی میگم و از وقتی به این جمع اضافه شدم این حس رو نسبت بهت داشتم . توصیه هات هم خیلی خوبه و من به شخصه ازششون زیاد استفاده کردم تا به حال .
راوی از اونجایی که خودت منو با راهنمایی های خوب و تقویت کنندت شرطی کردی، میتونم بپرسم کتاب کری رو چطور میخونی و در موردش چه توصیه ای داری ؟!

- - - Updated - - -

راوی عزیز ته دل من روشنه که امسال با رتبه خوبی قبول میشی ایشالا ، جدی میگم و از وقتی به این جمع اضافه شدم این حس رو نسبت بهت داشتم . توصیه هات هم خیلی خوبه و من به شخصه ازششون زیاد استفاده کردم تا به حال .
راوی از اونجایی که خودت منو با راهنمایی های خوب و تقویت کنندت شرطی کردی، میتونم بپرسم کتاب کری رو چطور میخونی و در موردش چه توصیه ای داری ؟!

rawy

New member

توکل به خدا, امیدوارم, آخه لامصصصصصب عشق انستیتو منو کشته :14: ولی کو تلاش در اون حد؟ خدایی می دونم اگه بخونم قبولمااااااا, خدا منو به راه راست هدایت بفرماید
دفه قبل در مورد کوری زیاد توضیح ندادم چون مسافرت بودم و کیبرد نداشتم, و کتاب هم همرام نبود
خدا وکیلی کوری هیچی هیچی هیچی نداره, مخصوووووووووصا اگر فیست رو حسابی خونده باشید خیلی از مطالب همپوشی دارند
حقیقتش من پارسال از فصل پنجش خوندم تا آخر چهارده, نکاتش انقدر کمه که منی که خیلی وسواسی بودم حدود 500 تا ازش فلش کارت نوشتم هرچند فقط نوشتم و به مرور نرسیدم
اما یه هشدار جدی بدم که روزنامه وار هم که شده فصلهایی که من ذکر نکردم رو حتما حتما بخونید, چون پارسال یادمه یه تست از همون فصل های اول اومده بود که من نخونده بودم و فصل آخر هم در واقع جمع بندی کل مطالبی هست که از کتاب یادگرفتیم, پس باز هم خوندنش کمک کننده است
ببینید بهتره اینجوری بگم, یه کتاب با فونت درشت, با مطالبی که شیرین بیانه :tonguesmiley: و بعضی مطالب تکرار مکررات هست با ضریب دو خودش به تنهایی نه همراه یه درس دیگه, آخهههههههههههههههه من دیگه چی بگمممممممممممممم باید این کتاب رو جوید, فدایی داره به خدا این کوری, قدرش رو بدونیم
کاپلان به اون سختی ضریبش یک و نیمه دیگه نمی دونم چطوری می تونم احساساتم رو نسبت به این کتاب بیان کنم, خلاصه قربونش برم الهی فقط امیدوارم راحتیش باعث نشه این امتیاز هلو برو تو گلو رو از دست بدیم.
موفق باشید

پ ن: فکر می کنم بازم جواب سوال شما رو ندادم نه؟
شیوه ی خوندنش که برای بیشتر درس ها همون روش پس خبا که تو هیلگارد گفته شده, که اول مرور کلی سر فصلها و آشنایی با فصل ها باشه بعد سوال تو ذهنتون داشته باشید و غیره غیره, برای این کتاب هم شیوه ی خوبیه, احتمال می دم که شما این کتاب رو زیاد پیش نرفتید به همین خاطر در موردش نگرانید, احتمالا تو فصل های اول هستید می بینید هیچی نداره می خواید رد شید ولی مرددید نه؟ :thumbsupsmileyanim: رد شید این کتاب واقعا هیچی نداره, خیلی مهربونه :a2d3:

آخرین ویرایش:

henri

New member
سلام به همگی ؟ چقدر خوشحال شدم بعد مدتی ک نتونستم بیام اینجا و اومدم میبینم همه دوستان چقدر خوب همه را راهنمایی کردن مرسی واقعا

henri

New member
سلام مخصوصم ب راوی جون عزیزم ک درسته سال آخریه ک پشت کنکوره اما در حد ی خانم دکتر دلسوز و مهربوون میتونه بقیه را راهنمایی کنه و داشتن این احساس محبت و مسیولیت این روزا در کمتر کسی پیدا میشه و من مطمینم وقتی اینقدر میتونی ب دوستات لطف داشته باشی حتما خدا هم تو رو ب جایی ک لیاقتش رو داری میرسونه ک بتونی به مردم خدمت کنی . بهترین ها رو برایت آرزومندم:28:

henri

New member
راستی از اونجایی ک من همش غر میزنم و چند وقتیه نزدم همچین مونده تو گلوم ک دارم خفه میشم ولی بخدا غرغرام الکی نیس هرکی دیگه هم جای من بود وقتی 2 ماه دیگه کنکورشه و هنوز ب فکر اینه ک چ جوری شرو کنه همین میشد. شاید باااااورتون نشه اما من هنوز هیچکدوم از کتابارو نخوندم حتما الان یا بهم میخندید یا میگید پس برا چی دلت خوشه میای اینجا نه ؟
نمیدونم چرا اینقد داغونم بخدا از روزی ک فکر قبولی تو کنکور بهداشت افتاده تو سرم ی شبانه روز با خیال راحت نداشتم نه این ک صب تا شب شب تا صب بشینم خونه بخونما منظورم اینه که میرم بیرون بهم خوش نمیگذره ب این فکرم ک درس نخوندم میام خونه میگم دیگه دیر شده و وقتم رو تلف کردم نمیتونم درس بخونم میرم پای تلویزیون اما بازم تو این فکرم ک از کی میخام شرو کنم ؟ خلاصه بدبختیم یکی دوتا نیس روزامو همه جوره از دست دادم نه درس خوندم نه خوش گذروندم این روزا منظورم روزای عید نیستا تقریبا از اوایل مهر منظورمه ..... گاهیم تا اومدم شرو کنم ی چیزی شد ک کلا خورد تو حالم و دوباره رفتم تو آمپاس شدید و ول کردم .شرمنده دیگه اشکم درومد نمیتونم چیزی بنویسم
امیدوارم شما همیشه شاد و پیروز باشید

sepideeee

New member
راستی از اونجایی ک من همش غر میزنم و چند وقتیه نزدم همچین مونده تو گلوم ک دارم خفه میشم ولی بخدا غرغرام الکی نیس هرکی دیگه هم جای من بود وقتی 2 ماه دیگه کنکورشه و هنوز ب فکر اینه ک چ جوری شرو کنه همین میشد. شاید باااااورتون نشه اما من هنوز هیچکدوم از کتابارو نخوندم حتما الان یا بهم میخندید یا میگید پس برا چی دلت خوشه میای اینجا نه ؟
نمیدونم چرا اینقد داغونم بخدا از روزی ک فکر قبولی تو کنکور بهداشت افتاده تو سرم ی شبانه روز با خیال راحت نداشتم نه این ک صب تا شب شب تا صب بشینم خونه بخونما منظورم اینه که میرم بیرون بهم خوش نمیگذره ب این فکرم ک درس نخوندم میام خونه میگم دیگه دیر شده و وقتم رو تلف کردم نمیتونم درس بخونم میرم پای تلویزیون اما بازم تو این فکرم ک از کی میخام شرو کنم ؟ خلاصه بدبختیم یکی دوتا نیس روزامو همه جوره از دست دادم نه درس خوندم نه خوش گذروندم این روزا منظورم روزای عید نیستا تقریبا از اوایل مهر منظورمه ..... گاهیم تا اومدم شرو کنم ی چیزی شد ک کلا خورد تو حالم و دوباره رفتم تو آمپاس شدید و ول کردم .شرمنده دیگه اشکم درومد نمیتونم چیزی بنویسم
عزیز آبجی ناراحت نباش منم مثل خودتم ... فقط یه چیزی بگم .. منم همیشه یه جورایی تنبلیم میومد که بخونم ولی امسال تصمیم گرتم تحت هر شرایطی بخونم .. اولین کارم هم این بود که یه ورقه ی بزرگ ورداشتم 4 ستون و یخ سری سطر درست کردم
تو هر ستون اسم یه درس نوشتم تو هر سطر هم روزای هفته رو ... بعد زدمش جلوی چشمم .. راستش تصمیم نداشتم از همون موقع جدی بخونم ولی وقتی اون برنامه رو زدم جلوی چشمم ناخوداگاه تحریک میشدم که باید خونه ی هر درسی و هر روز پر کنم اونم هر درسی دو ساعت ... تو هر روزم ساعت درسی رو که اون روز خوندم رو می نوشتم که اگه زیاد شد ساعتش. انگیزم زیاد شه .. اگه کم شد از خودم خجالت بکشم ... من با این شیوه تونستم تنبلیو بزارم کنار .. دیگه نتیجش با خداس
حالا تو هم اگه از همین الان شرو کنی مطمئن باش نتیجه ی خوبی میگیری

parand

Well-known member
راااااااااااااااااوی
رااااااااااااوی بیا بغلت کنم عزیزم که اینقد خوبو مهربونی...
bighug.gif

الان که چندتا پست اخرتو در مورد کاپلان کری خوندم. دیدم انقد خوب بچه ها رو راهنمایی میکنی دگرگون شدم!
یه مدتیه خوب نمیخونم. یعنی از بهمن درست و حسابی نخوندم هر موقع شروع میکردم به خوندن یه کاری برام پیش میومد حسابی بین درس خوندنم وقفه میفتاد.
عیدم که همش مهمون بازی بود!:65d6a5d6s:
تازه چند روزیه دارم مثل قبلنا میخونم. امروز که این چندتا پستتو دیدم انگیزم چند برابر شد.....

امیدوارم شما که انقد برای این تایپیک وقت میزاری و زحمت میکشی و بچه هارو کامل راهنمایی میکنی. بهترین رتبه رو بیاری و انستیتو که دوست داری قبول شی.
در مورد شخصیت مدرسان هم کتاب خوبیه تست کنکورای سراسری سالای قبلو داره و یه سری هم تالیفی...
برو کتابفروشی کتابو ببین اگه دیدی بهت کمک میکنه تهیش کن.
دلم واسه چشم و چراغ زنگ تفریح و همین طور بقیه بچه ها خیلی تنگ شده .
سریعتر تابستون بیااااااااااد تا دوباره بچه ها بیااااااان.
----------------------------------------------------------------------------------------
هنری جان شما هم شروع کن به درس خوندن. نا امید نباااااش. یادمه پارسال یه تایپیکی تو همین سایت میخوندم یکی از بچه های روانشناسی گفته بود فقط دو ماهونیم اخر درس خونده و قبول شده.
پس این ۹ هفته رو حسااااااااااابی بخون. فکر کن امساااااااااال اخرین سالیه میخوای کنکور ارشد بدی...

آخرین ویرایش:

rawy

New member
سلام مخصوصم ب راوی جون عزیزم ک درسته سال آخریه ک پشت کنکوره اما در حد ی خانم دکتر دلسوز و مهربوون میتونه بقیه را راهنمایی کنه و داشتن این احساس محبت و مسیولیت این روزا در کمتر کسی پیدا میشه و من مطمینم وقتی اینقدر میتونی ب دوستات لطف داشته باشی حتما خدا هم تو رو ب جایی ک لیاقتش رو داری میرسونه ک بتونی به مردم خدمت کنی . بهترین ها رو برایت آرزومندم

871420_girl_blush2.gif
849820_blush.gif
162520_girl_dance.gif
802421_Laie_54.gif

آخرین ویرایش:

rawy

New member

هنری جون یه دنیا ممنونم از لطفت, فکر نکنم هیچکی مثل من حالتو بفهمه, اگه خونده باشی تو پستهای قبلی گفتم, تو امسال از مهر به این درد دچاری, من ده ساله
720_dash1.gif

البته من هیچوقت امیدی به قبولی کنکور وزارت علوم نداشتم و ندارم و برام یه سنگ بزرگه که واقعا نزدنیه, "برای من البته"
اما از اینکه اصلا آزمونی به اسم ارشد وزارت بهداشت برگزار می شه کلا با امسال سه ساله که اطلاع دارم, همین خودش یه فاجعه است, که اگه زودتر پیگیر بودم و می دونستم ..... هیییییییییییییییی
ببین تنها چیزی که می تونم بگم چون این مشکل خود منم هست و اگه لالایی بلدم خودم باید خوابم ببره اینه که, به هیچ وجه دنبال چرایی این مسئله نباش, فقط برو جلو, انگار تو یه رودخونه ای که داری خلاف جهتش می ری و به شدت باهات مخالفت می شه, اما برو وانستا, حتی روزی یه قدم, نکته ی مهم اینجاست که واسه اون یه قدم حتی کوچیک, خودتو تشوییییییییییق کن, اوائل بیشتر از تشویق استفاده کن, به این نگاه نکن که چقدر درس مونده, به این نگاه کن که امروز یه قدم مثبت برداشتی برای هدفت و هر روز داری سعی می کنی قدم هات رو بزرگتر و محکم تر برداری, یه هفته که به این روال عادت کردی, یه برنامه ی معقول که عملی باشه و نه تخیلی بریز که به قسمت های مهم از درسهای مهم برسی, و از اونجا تنبیه هم واسه خودت بذار, تنبیه سخت هاااااااااااااا, بزن تو گوش خودت, سرتو بکوب به دیوار اگه عمل نکردی, سعی کن به عهدی که با خودت می بندی پایبند باشی, برای اینکار اوائل عهدهای کوچیک بذار که ببینی می تونی از پسشون بربیای بعد کم کم خود به خود می افتی رو روال.
پروسه کنکور فقط درس خوندن نیست, واقعا یه مسیر خودسازیه, چون باید خودمون رو از یه چیزایی محروم کنیم برای هدف شیرین تر
موفق باشی عزیزم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا