مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sepideeee

New member
واقعا دست همگی درد نکنه ، همینجوری دارم کری رو میخونم منتهی به هیچ جا نمیرسه و احساس میکنم هیچی یاد نمیگیرم . فیست خیلی بهتره .

به دل آرام : کینزی خودمون رو میگی ؟! کینزی شاهکاره اصلا ! نمیدونم میشه اینجا در مورد این مسائل صحبت کرد یا نه اما موضوع پایان نامه ام رابطه نزدیکی با یه گرایش جنسی خاص داشت و وقتی روش کار میکردم فهمیدم کینزی چه لطفی در حق دنیا کرده . انتخاب شایسته ای کردی :)

دوستان من یکی از این کتاب های اکتیو اسکیل رو برای زبان تونستم گیر بیارم و دانلود کنم . لینک میخواین ؟! جلد سه رو تونستم گیر بیارم . اگه شما هم تونستین جلد های دیگه رو گیر بیارید لطفا به من بدیدشون .

پی نویس : بچه ها لطفا به جای این که مکرر پست بدین ، از گزینه ویرایش استفاده کنید . جلوه خوبی نداره یه نفر چند بار پشت سر هم پست تک خطی میده به نظرم . البته قوانین اینجا رو نمیدونم اما تو فروم هایی که قبلا فعالیت میکردم این مسئله رو همیشه رعایت میکردن .
اگه منظورتون منم که والا پست اول رو گذاشتم بعد مطلب شمارو خوندم و سریع جواب دادم .... والا نهایت دو دیقه می یام و میرم وقت ویرایش و این حرفا ندارم ... فک نکنم اینجا اونقد قواعد سفت و سخت داشته باشه که وقتی یه صفه رد شد بیان بازرسی و بعد صاحب دو تا پستی رو که پشت سر هم گذاشتن بندازن زندان

ریگار

New member
به دل آرام : البته تا خرداد که نمیخوام کاری انجام بدم ، اما بعدش حتما خودم رو به آب و آتیش میزنم تا تعداد کیس مورد نظر رو پیدا کنم .
نه اتفاقا فکر کردن به مرگ خیلی خوبه ، اینو از درمان وجودی یاد گرفتم و واقعا هم تاثیرش رو احساس میکنم ، وقتی بدونیم تنها سرنوشت یکسان و حتمی هممون مرگه، دیگه اغلب علت استرس هامون ساده و پیش و پا افتاده جلوه میکنن .

به یزدان : خب درسته رشتمون سر این جور مسائل راحته اما بلاخره هر خونه و قلمرویی قانونی داره ، نگران بودم قانون اینجا رو نشکونم .

به یزدان و سپیده : امیدوارم در مورد پست پشت سر هم ناراحت نشده باشین، من که ناظر نیستم امر و نهی کنم ، از همتون هم که گویا کم سابقه ترم پس گردنم از همه باریکتره ، فقط نظری رو دادم که احساس میکردم برای نظم بیشتر مناسبه . سرتون سلامت :)

آخرین ویرایش:

دل آرام

New member
به دل آرام : البته تا خرداد که نمیخوام کاری انجام بدم ، اما بعدش حتما خودم رو به آب و آتیش میزنم تا تعداد کیس مورد نظر رو پیدا کنم .
نه اتفاقا فکر کردن به مرگ خیلی خوبه ، اینو از درمان وجودی یاد گرفتم و واقعا هم تاثیرش رو احساس میکنم ، وقتی بدونیم تنها سرنوشت یکسان و حتمی هممون مرگه، دیگه اغلب علت استرس هامون ساده و پیش و پا افتاده جلوه میکنن .

به یزدان : خب درسته رشتمون سر این جور مسائل راحته اما بلاخره هر خونه و قلمرویی قانونی داره ، نگران بودم قانون اینجا رو نشکونم .

به یزدان و سپیده : امیدوارم در مورد پست پشت سر هم ناراحت نشده باشین، من که ناظر نیستم امر و نهی کنم ، از همتون هم که گویا کم سابقه ترم پس گردنم از همه باریکتره ، فقط نظری رو دادم که احساس میکردم برای نظم بیشتر مناسبه . سرتون سلامت :)
آهان متوجه شدم . مرگ برای منم یعنی آرامش . اینو وقتی مادربزگمو آخرین بار دیدم که لبخند رو لبش بود و به خواب عمیقی فرو رفته بود فهمیدم .
ولی خوب فکر کردم میخوایی اقدامی واسش انجام بدی ! :sadsmiley:
موفق باشی همیشه :riz304:

ریگار

New member
خدا رحمتشون کنه ، هممون مثل برگ خزان میریزیم و مثل خاطره میگذریم
. گفتم اگه امسال قبول نشم میرم سربازی ! اگه کتاب " انسان در جستجوی معنا" ی ویکتور فرانکل نبود حتما قبل رفتن یه بلایی سر خودم میاوردم ، کلا رشته ای که میخونیم (روانشناسی ) فقط علم نیست ، به نظرم یه موهبته، یه برکت و یه معجزه است .
شما هم موفق باشی .

پی نویس : امروز چقدر بحث رو از مطالعه گروهی منحرف کردیم :d

دل آرام

New member
خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه
کتاب فرانکل و فیلم پیانیست نمیدونم چرا برای من با هم تداعی میشن ! هر وقت اسم یکیشون میاد اون یکیم پشت بندش تو ذهنم میاد ! هههه

اشخال نداره . خیلی سوت و کور بود اینجا آخه !

moslem noori

New member
سلام مسلم جان
افرین به پشتکار واراده تو هم سرکارمیری هم درس میخونی انشالله همون دانشگاه کرمانشاه قبول بشی که کارتو ازدست ندی
کارتوی زندان واقعاسخته بهت خداقوت میگم
منم توی یه محیطی کارمیکنم که نه به اندازه زندان ولی شرایط سختی داره مرکز درمان اعتیاد

میگم مسلم جان حالا که هم کارمندی و هم واسه کنکور میخونی میخوایی من برات کتابایی رو که میخوایی خریداری کنم بفرستم ؟!
برای من زحمتی نداره .

ی سوال تخصصی پیش اومد.میشه بگی چطور میشه از زندان فرارکرد؟:25r30wi:

جدآ خسته نباشی و امیدوارم تو آزمونم موفق باشی

به حمیده جون : شما هم خسته نباشید.من که دارم تموم میشم!!!
کارم تو زندان به صورت شیفتیه 24 ساعت اونجام 48 خونه.اوون دو روز که خونم عصر ها میریم کلینیک ترک اعتیاد !
از همه بدتر دانشجوی ترم آخر هستم و 22 واحد برداشتم و بیشتر واحدا تخصصی هستند
و از همه مهمتر متاهل هستم که که متاهل بودن به تنهایی برابری میکنه با 46 تا شغل !
ایشالا نصیبتون بشه :smiliess (3):
دوس دارم تهران قبول بشم میخوام انتقالی بگیرم اونجا

به دل آرام : مرسی خواهر خوبو مهربونم
والا حدود بیست فرودین میام کرج خونه خالم شاید یه سر بریم شمال یه وقت هم میزارم واسه تهران رفتن که کتابا رو تهیه کنم
البته اگه لازم بشه بعد حتماً زحمتت میدم

آقا یزدان کار نشد نداره البته الان امنیت زندانا خیلی بالا رفته و اگه فراری صورت بگیره معمولا در حین اعزام زندانی به دادگاه یا در زمان مداوای زندانی مریض یا مثلاً مریض در مراکز درمانی رخ میده
ایشالا شما هم موفق باشید

آخرین ویرایش:

دل آرام

New member
به به
کارمند که هستی . متاهلم که هستی . بعد شمالم میری !!!
کنکورم میخوایی بدی !!
ماشالله .
نه تو وضعت خیلی خوبه ها . بابا زرنگ !
باشه هر موقع کتابی خواستی بگو تعارف نکن .

moslem noori

New member
آخه قبول بشم مهمه !
ولی اگه قبول شدم خداییش باید جایزه نوبل رو بهم بدن !

parand

Well-known member
سلام دوستای گلم...
بچه ها کاپلان ترجمه ی رضاعی که منبع بهداشته اخرین چاپش براساس dsm5 هست؟؟؟
شما کدوم چاپشو میخونید؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

moslem noori

New member
سلام دوستای گلم...

سلام
من چند روز پیش گرفتم رو کتاب نوشته ویراست دهم 2007
چاپش هم دی ماه 92

rawy

New member
سلام دوستای گلم...

سلام پرند جان خوبی
نه عزیزم بر اساس دی اس ام جدید هنوز نوشته نشده کو تا بیاد ترجمه و چاپ بشه، من با ارجمند تماس گرفتم گفتن به این زودی تجدید چاپ نمی شه خیالت راحت

rawy

New member
بچه ها برای کوری، فیست، مارنات، کالات، کرامر، مرضی کودک و رشد اگر منبع تست می شناسید لطفا معرفی کنید

seyyed reza

New member
سلام پرند جان خوبی
نه عزیزم بر اساس دی اس ام جدید هنوز نوشته نشده کو تا بیاد ترجمه و چاپ بشه، من با ارجمند تماس گرفتم گفتن به این زودی تجدید چاپ نمی شه خیالت راحت
سلام و عرض ادب
از با تجربه های انجمن یه سوال داشتم اونم اینه که ما چون هنوز دانشجو هستیم و در سال های آینده کنکور داریم دیگه کاپلان نخریم؟چون بر مبنای dsm-iv-tr هست در حالی که dsm 5 الان تشریف آوردن.احتمال داره که سال بعد وزارت بهداشت به جای کاپلان یه کتاب بر مبنای dsm 5 معرفی کنه؟
ما این ترم آسیب شناسی روانی 1 و روان شناسی مرضی کودک داریم , چون کتاب جدید ترجمه و چاپ نشده بود ,استاد واسه آسیب شناسی کتاب آسیب شناسی روانی مولف دیویسون و نیل,ترجمه حمید شمسی پور رو معرفی کرد.برای مرضی کودک هم جلد سوم کاپلان ترجمه دکتر رضاعی از فصل 42 تا...... لطف کنید نظرتون رو در مورد این کتاب ها هم بفرمایید+ توصیه های برای کاپلان خوانی برای امثال من که تازه این کتاب رو می خونیم. ممنون از لطفتون

parand

Well-known member
سلام پرند جان خوبی

ســـــــــــلام راوی جونم:ad54ad:، خوبی خانومی؟؟
دلم برات خیلی تنگ شده بود.
خدارو شکر...
این چند روزه نگرااان بودم همین یه مقدار درسیم که خوندم به خاطر dsm 5 دود شه بره هوا ...:25r30wi:
در مورد کتاب تست که پرسیده بودی کتاب شخصیت مدرسانو دارم البته از کتابای شخصیت به غیر فیست هم استفاده شده.

Negar carol

New member
سلام بچه ها خوبین ؟
راستی شما کتاب روانشناسی اجتماعی و روانشناسی تربیتی که اضافه شده میخونین ؟

خوبه حداقل کاپلان رو فعلا عوض نکردن!! دستت درد نکنه راوی جون گفتی :thanks:

از نظریه های شخصیت یونگ رو دوست دارم استادمون خیلی خوب درسش داد میگفت یونگ نطریه اش پیچیده اس با مثال هایی که واسمون میزد خوب یادگرفتیم, یه نوع حالت مبهم ورمزی داره خوشم میاد , از نظریه ملانی کلاین هم بدم میاد :smiliess (5):

- - - Updated - - -

سلام بچه ها خوبین ؟

از نظریه های شخصیت یونگ رو دوست دارم استادمون خیلی خوب درسش داد میگفت یونگ نطریه اش پیچیده اس با مثال هایی که واسمون میزد خوب یادگرفتیم, یه نوع حالت مبهم ورمزی داره خوشم میاد , از نظریه ملانی کلاین هم بدم میاد :smiliess (5):

sepideeee

New member
سلام بچه ها خوبین ؟

- - - Updated - - -

سلام بچه ها خوبین ؟

ور نداری اون کتابارو بخونیا !!! البته به جز هیلگاردش ... اونا واسه رشته ی آموزش بهداشت عنوان روانشناسیشه !!!

Borji

New member
سلام دوستان
پیشنهادتون برای مارنات چیه ?! حجمش واقعا زیاده !!

- - - Updated - - -

سلام دوستان
پیشنهادتون برای مارنات چیه ?! حجمش واقعا زیاده !!

rawy

New member
سلام و عرض ادب
از با تجربه های انجمن یه سوال داشتم اونم اینه که ما چون هنوز دانشجو هستیم و در سال های آینده کنکور داریم دیگه کاپلان نخریم؟چون بر مبنای dsm-iv-tr هست در حالی که dsm 5 الان تشریف آوردن.احتمال داره که سال بعد وزارت بهداشت به جای کاپلان یه کتاب بر مبنای dsm 5 معرفی کنه؟
ما این ترم آسیب شناسی روانی 1 و روان شناسی مرضی کودک داریم , چون کتاب جدید ترجمه و چاپ نشده بود ,استاد واسه آسیب شناسی کتاب آسیب شناسی روانی مولف دیویسون و نیل,ترجمه حمید شمسی پور رو معرفی کرد.برای مرضی کودک هم جلد سوم کاپلان ترجمه دکتر رضاعی از فصل 42 تا...... لطف کنید نظرتون رو در مورد این کتاب ها هم بفرمایید+ توصیه های برای کاپلان خوانی برای امثال من که تازه این کتاب رو می خونیم. ممنون از لطفتون

سلام از ماست , عرض ارادت
شاید این نظری که دارم اتفاق نیفته اما تا جایی که من به نظرم می رسه کاپلان باید مثل گلبول قرمز تو رگهای روانشناس جاری باشه یعنی در این حد :black_eyed:
در مورد خریدش امکان داره که ورژن جدید چاپ بشه اما کی مشخص نیست, من خودمم 2003 داشتم اونو کامل خونده بودم و ازش فلش کارت نوشته بودم بعد یه تغییراتی دیدم حسابی ترسیدم 2007 رو خریدم که یه مقایسه با فلش کارتهام انجام بدم, منم همین فکر رو کردم که اگه بر اساس دی اس ام جدید می خواد بیاد نگیرم, اما کنکور اونم کنکور بهداشت شوخی بردار نیست, با انتشارات ارجمند که تماس گرفتم گفتن که فعلا قرار نیست چاپ جدیدی ازش بشه, و من اگه نگم محال اما خییلیییییییی بعید می دونم که وزارت بهداشت "کاپلان" بزرگ رو از منابع حذف کنه, حتی اگه خود فروید بیاد توصیه کنه :p
اینا عقیده منه , باز کتاب و نخرید سال دیگه تغییر کنه منو نفرین کنید هااااااااااااااا
کاپلان رو فصل به فصل اول ساختار کلیش رو تو ذهنتون کاملا بسازید , ورق بزنید و سر تیترهاش رو ببینید و بدونید که کلا فصل چی گفته, بعد اگر وقت کم دارید نکات اصلی و مهم مثل شیوع, سیر, علائم اختلال, افتراق ها, درمانها و غیره رو طوری یاد بگیرید که هر اختلال رو کاملا بشناسید و با اختلالات دیگه و مشابهش دچار اشتباه و تداخل نشید. (تستهای کنکورهای سالهای گذشته می گن که نکات اصلی, مثل بیشترین, شایعترین, موثرترین و از این قبیل بیشتر بهشون توجه می شه)
اما اگه یه وقت حسابی دارید کامل که یه فصل رو می خونید (روشی که خودم انجام می دم) فلش بنویسید و انقدر تکرار کنید که دیگه نکته ای راه فرار نداشته باشه
من خودم اوائل که کاپلان رو می خوندم احساس گیجی و منگی داشتم و اینکه اییییییییییییییینهمهههههههههه مطلب!!!!! عمراااااااااااا تو ذهن نه من, بلکه هییییییچ کس جا نمی شه, اما این مژده رو بهتون بدم که با هر بار مرور می بینید که نکات آشناتر و مهربون تر می شن باهاتون, تا جایی که احساس تسلط کنید ادامه بدید.
موفق باشید

rawy

New member
ســـــــــــلام راوی جونم:ad54ad:، خوبی خانومی؟؟
دلم برات خیلی تنگ شده بود.
خدارو شکر...
این چند روزه نگرااان بودم همین یه مقدار درسیم که خوندم به خاطر dsm 5 دود شه بره هوا ...:25r30wi:
در مورد کتاب تست که پرسیده بودی کتاب شخصیت مدرسانو دارم البته از کتابای شخصیت به غیر فیست هم استفاده شده.

سلام, قربوووووونت برم
مننننننننننننننننننننمممممم
بعد از قبولی بعضی از بچه ها فضای دوستی اینجا خیلی کمرنگ شده, اما خب به خاطر اینه که بچه ها درگیر دانشگاهن و ما درگیر کنکور, ایشالا تابستون دوباره شلوغ می شه و همه میان, از فانوسی که هم سنگر همیشگی من بود اصلاااااااااااااا خبری نیست, دیگه از بقیه چه انتظاری داشته باشیم, خیلییییییییییی دلم براش تنگ شده ایشالا که هرجا هست سلامت باشه
از کاپلان هرچی بخونی دود نمی شه من با اینکه 2003 خونده بودم اما پارسال اگه به مرور می رسیدم خیلی ضرر نکرده بودم, با خیال راحت بخون
مرسی از لطفت و کتابی که معرفی کردی, به نظرت انقدر تست مرتبط با فیست داره که ارزشش رو داشته باشه بخرمش؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا