سلام و عرض ادب
از با تجربه های انجمن یه سوال داشتم اونم اینه که ما چون هنوز دانشجو هستیم و در سال های آینده کنکور داریم دیگه کاپلان نخریم؟چون بر مبنای dsm-iv-tr هست در حالی که dsm 5 الان تشریف آوردن.احتمال داره که سال بعد وزارت بهداشت به جای کاپلان یه کتاب بر مبنای dsm 5 معرفی کنه؟
ما این ترم آسیب شناسی روانی 1 و روان شناسی مرضی کودک داریم , چون کتاب جدید ترجمه و چاپ نشده بود ,استاد واسه آسیب شناسی کتاب آسیب شناسی روانی مولف دیویسون و نیل,ترجمه حمید شمسی پور رو معرفی کرد.برای مرضی کودک هم جلد سوم کاپلان ترجمه دکتر رضاعی از فصل 42 تا...... لطف کنید نظرتون رو در مورد این کتاب ها هم بفرمایید+ توصیه های برای کاپلان خوانی برای امثال من که تازه این کتاب رو می خونیم. ممنون از لطفتون
سلام از ماست , عرض ارادت
شاید این نظری که دارم اتفاق نیفته اما تا جایی که من به نظرم می رسه کاپلان باید مثل گلبول قرمز تو رگهای روانشناس جاری باشه یعنی در این حد :black_eyed:
در مورد خریدش امکان داره که ورژن جدید چاپ بشه اما کی مشخص نیست, من خودمم 2003 داشتم اونو کامل خونده بودم و ازش فلش کارت نوشته بودم بعد یه تغییراتی دیدم حسابی ترسیدم 2007 رو خریدم که یه مقایسه با فلش کارتهام انجام بدم, منم همین فکر رو کردم که اگه بر اساس دی اس ام جدید می خواد بیاد نگیرم, اما کنکور اونم کنکور بهداشت شوخی بردار نیست, با انتشارات ارجمند که تماس گرفتم گفتن که فعلا قرار نیست چاپ جدیدی ازش بشه, و من اگه نگم محال اما خییلیییییییی بعید می دونم که وزارت بهداشت "کاپلان" بزرگ رو از منابع حذف کنه, حتی اگه خود فروید بیاد توصیه کنه

اینا عقیده منه , باز کتاب و نخرید سال دیگه تغییر کنه منو نفرین کنید هااااااااااااااا
کاپلان رو فصل به فصل اول ساختار کلیش رو تو ذهنتون کاملا بسازید , ورق بزنید و سر تیترهاش رو ببینید و بدونید که کلا فصل چی گفته, بعد اگر وقت کم دارید نکات اصلی و مهم مثل شیوع, سیر, علائم اختلال, افتراق ها, درمانها و غیره رو طوری یاد بگیرید که هر اختلال رو کاملا بشناسید و با اختلالات دیگه و مشابهش دچار اشتباه و تداخل نشید. (تستهای کنکورهای سالهای گذشته می گن که نکات اصلی, مثل بیشترین, شایعترین, موثرترین و از این قبیل بیشتر بهشون توجه می شه)
اما اگه یه وقت حسابی دارید کامل که یه فصل رو می خونید (روشی که خودم انجام می دم) فلش بنویسید و انقدر تکرار کنید که دیگه نکته ای راه فرار نداشته باشه
من خودم اوائل که کاپلان رو می خوندم احساس گیجی و منگی داشتم و اینکه اییییییییییییییینهمهههههههههه مطلب!!!!! عمراااااااااااا تو ذهن نه من, بلکه هییییییچ کس جا نمی شه, اما این مژده رو بهتون بدم که با هر بار مرور می بینید که نکات آشناتر و مهربون تر می شن باهاتون, تا جایی که احساس تسلط کنید ادامه بدید.
موفق باشید