مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yazdan

New member
اهوم اهوم اوهوم:motat:
من کاپلانو پارسال73 زدم:a2d3: (خلاصه اینکه شدنیه)
البته بقیه متاسفانه به این رستگاری نرسیدن:dadad4::14:
یعنی من شق القمر کردم؟(بقول فامیل دور : من الان چجوریم؟)

ئوستان تا یادم نرفته بگم منظورم از بقیه بقیه ی درسام بود نه بقیه ی داوطلبان.(الان دیدم متن پست قبلیو گفتم مبادا سوبرداشت بشه)

yazdan

New member
آره داداش کرمانشاهی هستم.راستی بچه ها من کارمند زندان هستم.اگه یه موقه سوال تخصصی داشتین در خدمتم

ی سوال تخصصی پیش اومد.میشه بگی چطور میشه از زندان فرارکرد؟:25r30wi:

جدآ خسته نباشی و امیدوارم تو آزمونم موفق باشی

دل آرام

New member
یزدان جان
برات مقدوره درصد درس های دیگتم بگی؟!

- - - Updated - - -

یزدان جان
برات مقدوره درصد درس های دیگتم بگی؟!

hamidehjoon

New member
حالا چون دوتا رمان توپ نوشته دلیل نمیشه نظریه پرداز خوبی هم باشه.تازه پارسال ی سوال ازش اومد که من بلد نبودم براهمینم نمیخوام ریختشو ببینم(البته خدایی خیلی تعریف نویسندگیشو شنیدم)

ممنون که توی ذوقم میزنی!

- - - Updated - - -

حالا چون دوتا رمان توپ نوشته دلیل نمیشه نظریه پرداز خوبی هم باشه.تازه پارسال ی سوال ازش اومد که من بلد نبودم براهمینم نمیخوام ریختشو ببینم(البته خدایی خیلی تعریف نویسندگیشو شنیدم)

ممنون که توی ذوقم میزنی!

sepideeee

New member
می بینم که بعد از مدتهای مدیدی چشممون به حمیده جون و آقا یزدان روشن شد :21:

sepideeee

New member
راستی من داشتم کارنامه پذیرفته شدگان سال های قبل رو میدیدم ، رتبه سه در سهمیه آزاد، 5 تا درس اولش رو حدود 70 درصد زده بود و 4 درس آخرش رو میانگین 30 زده بود :p
خدار رو شکر زبانش هم از من بدتر بود و 15 درصد زده بوده ، اما کی میتونه آسیب شناسی رو 73 درصد بزنه جز خود حضرت کاپلان و این دوستمون ؟! :( :smilies-azardl (181

پی نویس : میدونم خیلی پر چونگی کردم ، کسی راه مناسبی واسه خوندن کاربست مشاوره کری نداره ؟! یه جوریه ! کسی اگه روش خوبی کشف کرده به ما هم خبر بده که اندر خم این کوچه موندم . بینهایت ممنون .

تنها راه خوندن کری اینکه بخونیش :wacsmiley: به همین سادگی به همین خوش مزه گی .....

ریگار

New member
واقعا دست همگی درد نکنه ، همینجوری دارم کری رو میخونم منتهی به هیچ جا نمیرسه و احساس میکنم هیچی یاد نمیگیرم . فیست خیلی بهتره .

به دل آرام : کینزی خودمون رو میگی ؟! کینزی شاهکاره اصلا ! نمیدونم میشه اینجا در مورد این مسائل صحبت کرد یا نه اما موضوع پایان نامه ام رابطه نزدیکی با یه گرایش جنسی خاص داشت و وقتی روش کار میکردم فهمیدم کینزی چه لطفی در حق دنیا کرده . انتخاب شایسته ای کردی :)

دوستان من یکی از این کتاب های اکتیو اسکیل رو برای زبان تونستم گیر بیارم و دانلود کنم . لینک میخواین ؟! جلد سه رو تونستم گیر بیارم . اگه شما هم تونستین جلد های دیگه رو گیر بیارید لطفا به من بدیدشون .

پی نویس : بچه ها لطفا به جای این که مکرر پست بدین ، از گزینه ویرایش استفاده کنید . جلوه خوبی نداره یه نفر چند بار پشت سر هم پست تک خطی میده به نظرم . البته قوانین اینجا رو نمیدونم اما تو فروم هایی که قبلا فعالیت میکردم این مسئله رو همیشه رعایت میکردن .

آخرین ویرایش:

دل آرام

New member
اره ریگار همون کینزی یکی از پیغمبران س ...
فیلمشو دیدی ؟ اگر ندیدی ببین . فیلم زندگی نامشو . kinsey
نمیدونم این اانجمن چه طوریاس ولی عنوان پایان نامتو بگو لطفا .

من اصلن با این انجمن حال نمیکنم نمیدونم چرا !! تا میام توش خسته میشم میزنم بیرون ! همشم پستام دوقلو میشن !ولی از این به بعد پستا رو یه جا مینویسم .

آخرین ویرایش:

ریگار

New member
نه جدی میگم ، به نظرم کینزی به همون اندازه که کپرنیک و داروین سنت شکنی کردن سنت شکنی کرده و چشم علم رو به قسمتی از بشر باز کرده که هرگز دوست نداشته ببینه . من یکی که خیلی قبولش دارم ، بخصوص این عقیده اش رو گرایش جنسی از قانون صفر و یک پیروی نمیکنه و یه طیفه .
نه ندیدم متاسفانه ، ایشالا در اولین فرصت میبینمش .
خب فکر میکنم چون سایت اسم پزشکی رو به دوش میکشه مشکلی پیش نمیاد ، اما اگه ناظر مناسب ندونست هر جوری که صلاح میدونه عمل کنه در مورد پستم . عنوان پایان نامه ام اینه : بررسی رابطه گرایش جنسی همجنس خواه با احساس گناه . البته هنوز کامل نشده و ممکنه یه تغیرات جزئی بکنه عنوان . از استادم اجازه گرفتم تا بعد کنکور کاملش کنم .

دل آرام

New member
من که عاشقشم . اصن نوع مصاحبه گرفتنش . بی طرف بودنش تو دورانی که پر از خرافه بوده . اینکه مدام به درون نگری میپرداخته و رو خودشم مطالعه داشته . جریان این که به موضوع س .. علاقه پیدا میکنه خیلی جالبه ! یکی از دانشجوهاش که تازه ازدواج کرده بوده میاد پیشش مشاوره زناشویی بعد فکر کن این ادم اصلا استاد حشره شناسی بوده و کتاب داشته تو این زمینه ولی چه استادی بوده که میمودن پیشش مشورت زناشویی این یعنی عشق منی کینزی ! بعد چند تا سوال از اون زوج میپرسه و میبینه چقدر اسیر عقاید و باورهای غلط هستن این میشه که میره سمت مطالعه و تحقیق راجب به س.. !
البته خوب روش شناسیش چند تا اشتباه داشته مثلا اون موردی که خانمها ارگاسم وازینال ندارن و ... ولی خوب جز اولینا بوده دیگه تو این حوزه .یه سایتم داره بنیاد کینزی . تو اینترنت سرچ کنی میادش .
خیلی جالبه موضوعت . موفق باشی

ریگار

New member
بعد کینزی مسترز و جانسون هم خیلی خوبن ، شنیدم کینزی خیلی بهش سخت گذشته، کارش به جاهای باریک کشیده شده و حتی شک و شبهه ای به زندگی جنسی خودش هم وارد شده ، درسته ؟

عنوان موضوعم خیلی جذاب تر از فرایند انجامشه ، اول میخواستم فقط یه تحقیق کتابخونه ای باشه که حسابی بهم توپید استادم ، تصمیم گرفتم حداقل کیس استادیش کنم ، اما یه آن چشمم رو باز کردم دیدم قراره حقیقتا پژوهش انجام بدم ، اما هم خودم میدونم هم استادم میدونه و همه کسانی که بعد ها میخوننش خواهند دونست که جامعه آماری و نمونه گیری وحشتناکم باعش میشه که ارزش چندانی نداشته باشه :(

پ ن : من اومدم کنکور سال های پیش رو بزنم ، میبینم کلا ترتیب درس ها و عنوان هاش فرق کرده :| خدا کنه امسال چیزی رو تغییر ندن یهویی :(

دل آرام

New member
رو چه قشرایی انجام میدی ؟
ترنسام جزو جامعه اماریت هستن ؟؟
با انجمن محتا آشنایی داری ؟ شاید بتونه تو نمونه گیری کمکت کنه .mahtaa.com
اصلن هر کسی تو زمینه ی هم جنس گرایی کار کنه میگن هم جنس گراست !!!
کینزی بنا بر اون طیف خودش نمره 3 رو اگر اشتباه نکنم به خودش داد ! تو فیلمشم میگه !

وای کنکور رو که نگوووو. خدا به خیر کنه . هر چی صلاحمونه همون بشه ان شالله .

مسترز و جانسونم راستی من نفهمیدم چرا طلاق گرفتن !:idea_majidonline: ولی خوب روش هاشون بر اساس فیزیولوزیه . روش التقاطی رو من بیشتر دوست میدارم :smiliess (3):

آخرین ویرایش:

ریگار

New member
قراره نمره مقیاس احساس گناه هموسکشوال ها رو با گروه گواه بسنجم . ترنس ها و بای سکشوال ها توی تحقیقم نیستن .
ممنون بابت انجمنه ، باهاش آشنایی نداشتم ، اما گویا مربوط به ترنس هاست ، شاید بتونم تو تالار گفتگوشون ازشون کمک بگریم برای پیدا کردن کیس های مورد نظرم . بازم ممنون .
ویرایش : گویا تالار گفتگوشون کلا با فروم هایی که من میشناختم فرق داره ، باید بسته حمایتی بخرم تا بتونم فعالیت کنم :(

کنکور، این روزها گاهی فکر مرگ رو بدجوری به وجودم میندازه ، کم کم داره لازمم میشه به زندگی فرانکل بزرگ بیشتر توجه کنم تا بیشتر به زندگیم امیدوار بشم .

yazdan

New member
تنها راه خوندن کری اینکه بخونیش :wacsmiley: به همین سادگی به همین خوش مزه گی .....

سپیده جان ممنون از خوشامد گوییت.
فکرنکنم انقدرم راهنمایی میخواستا.
بنظرم خیلی با فیست متفاوت نیست.هرطور فیستو خوب یادمگیری همونطورم کری رو بخون.

دل آرام

New member
اها پس همو میخوایی .
خوب سعی کن مکان و پاتوقشون تو محیط مجازی رو بیابی ! من قبلن با یکیشون آشنایی داشتم اما خارج از ایرانه الان و دسترسی بهش ندارم الان متاسفانه !

تالار گفتگو شون رو من میخوندم اما فکر نمیکردم پولی باشه ! :smiliess (12):

نه بابا مرگ چیه ! فوقش سال دیگه ! اینقده زود میگذره نمیفهمی ! خخخخخخ

yazdan

New member
واقعا دست همگی درد نکنه ، همینجوری دارم کری رو میخونم منتهی به هیچ جا نمیرسه و احساس میکنم هیچی یاد نمیگیرم . فیست خیلی بهتره .

به دل آرام : کینزی خودمون رو میگی ؟! کینزی شاهکاره اصلا ! نمیدونم میشه اینجا در مورد این مسائل صحبت کرد یا نه اما موضوع پایان نامه ام رابطه نزدیکی با یه گرایش جنسی خاص داشت و وقتی روش کار میکردم فهمیدم کینزی چه لطفی در حق دنیا کرده . انتخاب شایسته ای کردی :)

دوستان من یکی از این کتاب های اکتیو اسکیل رو برای زبان تونستم گیر بیارم و دانلود کنم . لینک میخواین ؟! جلد سه رو تونستم گیر بیارم . اگه شما هم تونستین جلد های دیگه رو گیر بیارید لطفا به من بدیدشون .

پی نویس : بچه ها لطفا به جای این که مکرر پست بدین ، از گزینه ویرایش استفاده کنید . جلوه خوبی نداره یه نفر چند بار پشت سر هم پست تک خطی میده به نظرم . البته قوانین اینجا رو نمیدونم اما تو فروم هایی که قبلا فعالیت میکردم این مسئله رو همیشه رعایت میکردن .

به نمایندگی از کسانی که اینکار زشتو انجام میدن :smiliess (3): میگم گاهی به این دلیل هست که میخوایم پاسخ با نقل قول باشه و تفکیک بشه.

yazdan

New member
نه جدی میگم ، به نظرم کینزی به همون اندازه که کپرنیک و داروین سنت شکنی کردن سنت شکنی کرده و چشم علم رو به قسمتی از بشر باز کرده که هرگز دوست نداشته ببینه . من یکی که خیلی قبولش دارم ، بخصوص این عقیده اش رو گرایش جنسی از قانون صفر و یک پیروی نمیکنه و یه طیفه .
نه ندیدم متاسفانه ، ایشالا در اولین فرصت میبینمش .
خب فکر میکنم چون سایت اسم پزشکی رو به دوش میکشه مشکلی پیش نمیاد ، اما اگه ناظر مناسب ندونست هر جوری که صلاح میدونه عمل کنه در مورد پستم . عنوان پایان نامه ام اینه : بررسی رابطه گرایش جنسی همجنس خواه با احساس گناه . البته هنوز کامل نشده و ممکنه یه تغیرات جزئی بکنه عنوان . از استادم اجازه گرفتم تا بعد کنکور کاملش کنم .

اوه اوه اوه:5:چه حرف بدی
آقا انجمنم که آزاد نباشه این تاپیک آزاده چون ما روانشناسیم و از اول آشناییمون با این رشته تو هر کتابی اول فروید آب پاکیو میریزه رو دستمون.طوری که تا به خودمون میایم میبینیم سر سفره داریم با مهمونا درباره مسایل جنسی حرف میزنیم:image170:(مث اون جریان یونگ تو خونه فروید)

yazdan

New member
بعد کینزی مسترز و جانسون هم خیلی خوبن ، شنیدم کینزی خیلی بهش سخت گذشته، کارش به جاهای باریک کشیده شده و حتی شک و شبهه ای به زندگی جنسی خودش هم وارد شده ، درسته ؟

عنوان موضوعم خیلی جذاب تر از فرایند انجامشه ، اول میخواستم فقط یه تحقیق کتابخونه ای باشه که حسابی بهم توپید استادم ، تصمیم گرفتم حداقل کیس استادیش کنم ، اما یه آن چشمم رو باز کردم دیدم قراره حقیقتا پژوهش انجام بدم ، اما هم خودم میدونم هم استادم میدونه و همه کسانی که بعد ها میخوننش خواهند دونست که جامعه آماری و نمونه گیری وحشتناکم باعش میشه که ارزش چندانی نداشته باشه :(

پ ن : من اومدم کنکور سال های پیش رو بزنم ، میبینم کلا ترتیب درس ها و عنوان هاش فرق کرده :| خدا کنه امسال چیزی رو تغییر ندن یهویی :(

بابت امسال دیگه خیالت راحت باشه چون اگه میشد تا اسفند خبر میدادن(ستاد کاهش استرس داوطلبین)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا