مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
عزیز آبجی ناراحت نباش منم مثل خودتم ... فقط یه چیزی بگم .. منم همیشه یه جورایی تنبلیم میومد که بخونم ولی امسال تصمیم گرتم تحت هر شرایطی بخونم .. اولین کارم هم این بود که یه ورقه ی بزرگ ورداشتم 4 ستون و یخ سری سطر درست کردم
تو هر ستون اسم یه درس نوشتم تو هر سطر هم روزای هفته رو ... بعد زدمش جلوی چشمم .. راستش تصمیم نداشتم از همون موقع جدی بخونم ولی وقتی اون برنامه رو زدم جلوی چشمم ناخوداگاه تحریک میشدم که باید خونه ی هر درسی و هر روز پر کنم اونم هر درسی دو ساعت ... تو هر روزم ساعت درسی رو که اون روز خوندم رو می نوشتم که اگه زیاد شد ساعتش. انگیزم زیاد شه .. اگه کم شد از خودم خجالت بکشم ... من با این شیوه تونستم تنبلیو بزارم کنار .. دیگه نتیجش با خداس
حالا تو هم اگه از همین الان شرو کنی مطمئن باش نتیجه ی خوبی میگیری

ایشالااااااااااااا تک رقمی بشی سپیده جون :28:

rawy

New member
راااااااااااااااااوی
رااااااااااااوی بیا بغلت کنم عزیزم که اینقد خوبو مهربونی.
الان که چندتا پست اخرتو در مورد کاپلان کری خوندم. دیدم انقد خوب بچه ها رو راهنمایی میکنی دگرگون شدم!
یه مدتیه خوب نمیخونم. یعنی از بهمن درست و حسابی نخوندم هر موقع شروع میکردم به خوندن یه کاری برام پیش میومد حسابی بین درس خوندنم وقفه میفتاد.
عیدم که همش مهمون بازی بود
تازه چند روزیه دارم مثل قبلنا میخونم. امروز که این چندتا پستتو دیدم انگیزم چند برابر شد.....

امیدوارم شما که انقد برای این تایپیک وقت میزاری و زحمت میکشی و بچه هارو کامل راهنمایی میکنی. بهترین رتبه رو بیاری و انستیتو که دوست داری قبول شی.
در مورد شخصیت مدرسان هم کتاب خوبیه تست کنکورای سراسری سالای قبلو داره و یه سری هم تالیفی...
برو کتابفروشی کتابو ببین اگه دیدی بهت کمک میکنه تهیش کن.
دلم واسه چشم و چراغ زنگ تفریح و همین طور بقیه بچه ها خیلی تنگ شده .
سریعتر تابستون بیااااااااااد تا دوباره بچه ها بیااااااان.ی...
430919_wetkissf.gif

پرند جون کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی :25r30wi:
هممون به انرژی نیاز داریم, تو روزای آخر دیگه سربالایی آدم نمی کشه به هم نیاز داریم
خدا رو شکر که داری بهتر می خونی گلم, خیلی خوشحال شدم
والا من خیلی وقته که خیلی کم میام, الان یه کاری رو اجبارا قبول کردم, که اینترنتیه, روم نشد بگم نه تو این وضعیت دم کنکور اینم شده غوز بالا غوز برای همین همش تو اینترنتم, دیگه نوشته هاتون رو که می خونم زودی میام
ایشالا همکلاسی بشیم تو یه دانشگاه خوب برام دعا کن لطفا
فرصت خوندنش رو داشته باشم حتما کتابه رو می گیرم, مرسی از معرفیش, هرچی کتاب تسته من آمارشو از پرند زبل خان گرفتم, اییییییوووووووول :rose:
امروز به فانوسی مسیج دادم, اونم مسافرت بوده, تازه امروز رسیده, ایشالا به همین زودیا میاد یه سر
آآآآآآآآآآآخ گفتییییییییییییییی یعنی من از 23 خرداد تا آخر تابستون انقدر فیلم می بینم که بمییییییییییرم :black_eyed:

fada19990

New member
بجه ها سلام.دكتر حمزه كنجي داره كابلان رو ترجمه ميكنه ،وتا حالا قسمت زيادي از اونو ترجمه كرده،بعضي از قسمتايي ترجمه شدشو واسه كنكوري ها و سايت كذاشته،از فيس بوكش ميتونيد بقيه اطلاعات رو بدست بياريد.

havash

New member
از کجروی چرخ جفاکار حسود - فریاد و فغان و ناله و آه چه سود؟
کین خوی وی است بایدت جنگیدن - با وی زره عجز تو کی یابی سود؟

moslem noori

New member
سلام به همه
الآن رفتم نمایندگی سنا اول اینکه میگفت کتاب به صورت تک فروشی داریم
حالا سوال اینکه کتاب های سنا ارزش خریدن دارن؟اگه دارن چون من نمیخوام تما بسته رو بخرم کدام درس ها رو شما پیشنهاد میدید؟
آزمون هاش چی؟ اونا هم خوبن ؟

sepideeee

New member
سلام به همه
حالا سوال اینکه کتاب های سنا ارزش خریدن دارن؟اگه دارن چون من نمیخوام تما بسته رو بخرم کدام درس ها رو شما پیشنهاد میدید؟

تا وقتی منبع هست به نظر من خوندن کتابهای دیگه اشتباهه .. به جز امار و زبان که این دو تا درسم هم توش تست کارسازه ..
راوی جون من پارسال رتبم صدو دو شد ... امسال بدتر نشم همون صدو یک بشم کلی راضی ام :riz481:

- - - Updated - - -

سلام به همه

تا وقتی منبع هست به نظر من خوندن کتابهای دیگه اشتباهه .. به جز امار و زبان که این دو تا درسم هم توش تست کارسازه ..
راوی جون من پارسال رتبم صدو دو شد ... امسال بدتر نشم همون صدو یک بشم کلی راضی ام :riz481:

rawy

New member
بجه ها سلام.دكتر حمزه كنجي داره كابلان رو ترجمه ميكنه ،وتا حالا قسمت زيادي از اونو ترجمه كرده،بعضي از قسمتايي ترجمه شدشو واسه كنكوري ها و سايت كذاشته،از فيس بوكش ميتونيد بقيه اطلاعات رو بدست بياريد.

سلام فدا جان, بابا ما اینهمه رفع نگرانی کردیم که از کاپلان جدید خبری نیست :5:
اونکه شما می فرمایید به نظرم dsm جدید هست, لطفا چک کن خبر بده, مرسی

rawy

New member
:riz481:

این حرفا چیه می زنی؟؟؟؟؟؟؟ :p7977cujr38iyymsu8:
با 101 کجا می تونی قبول بشی؟
میییییییییی گم این دختر ماشالا چقد حرفه ایه پس بگوووووووووووووو
سپیده خانوم امسال باید صد تا تشریف بیارید پایین تر و الا هرچی دیدی از چشم خودت دیدیییییییییی :New (6):

ریگار

New member
آقا بیاین آروز کنیم هممون دانشگاه ایران قبول شیم ، قول میدم برا همه یه بستنی بگیرم .
به بانو راوی : خدا حفظت کنه ، موضوع همینه تو خوندن کوری ! اصلا انگار هیچ چیز مهمی نداره ، من فیست رو ریز به ریز خاصه میکنم و برای هر فصل یه روز وقت میذارم تا بخونمش و بعد طی 2 روز خلاصه اش میکنم . اما نمیدونم با این کوری چه کنم ! همه حرفاش شبیه همه ، صد بار میگه اساسی ترین وجه درمان قصه درمانی فلانه ، اما هر بار این فلان با فلان قبلی فرق میکنه :(
در مورد تشویق کردن خودتون من کاملا موافقم . مثلا من عشق فیلمم ولی خودم رو محدود کردم که فقط در صورتی میتونم فیلم ببینم که روزانه از یه ساعت خاصی بیشتر بتونم درس بخونم . ( جاتون خالی دیشب هم فیلم فیلومنا رو دیدم :( فیلم خیلی خوبی بود )
من کتاب مرضی پارسه رو دارم ، انقدر خلاصه نوشته که از روی کاپلان و خلاصه های خودم خجالت میکشم وقتی دستم میگیرمش . مثلا من قسمت اعتیاد کپلان رو در 18 صفحه ریز خلاصه کردم ، اونوقت این کتابه یک صفحه و نیم در موردش نوشته :|

moslem noori

New member

- - - Updated - - -

آخه من که نمیرسم همه کتابا رو بخونم.حالا حساب کاپلان و فیست و کری و زبان جداس.اما بقیه رو حداقل دو تا رو بخونم مثل آمار و ...
کلاسای روانشناسی دانشگاه تهران در بیمارستان روانپزشکیه روزبه برگزار میشه.خیلی رویاییه :rolleyessmileyanim:

henri

New member
عزیز آبجی ناراحت نباش منم مثل خودتم ... فقط یه چیزی بگم .. منم همیشه یه جورایی تنبلیم میومد که بخونم ولی امسال تصمیم گرتم تحت هر شرایطی بخونم .. اولین کارم هم این بود که یه ورقه ی بزرگ ورداشتم 4 ستون و یخ سری سطر درست کردم
تو هر ستون اسم یه درس نوشتم تو هر سطر هم روزای هفته رو ... بعد زدمش جلوی چشمم .. راستش تصمیم نداشتم از همون موقع جدی بخونم ولی وقتی اون برنامه رو زدم جلوی چشمم ناخوداگاه تحریک میشدم که باید خونه ی هر درسی و هر روز پر کنم اونم هر درسی دو ساعت ... تو هر روزم ساعت درسی رو که اون روز خوندم رو می نوشتم که اگه زیاد شد ساعتش. انگیزم زیاد شه .. اگه کم شد از خودم خجالت بکشم ... من با این شیوه تونستم تنبلیو بزارم کنار .. دیگه نتیجش با خداس
حالا تو هم اگه از همین الان شرو کنی مطمئن باش نتیجه ی خوبی میگیری

مرسی سپیده جون سعی میکنم این کار رو بکنم . فقط ببین درست فهمیدم ؟ یعنی من اسم همه درسا رو بنویسم جلوش هفت تا ستون ک روزای هفتس بعد هر روز هر ساعتی خوندم رو تو ستون اون درس بنویسم آره ؟ هر هفته هم این کار بکنم ؟

henri

New member
----------------------------------------------------------------------------------------
هنری جان شما هم شروع کن به درس خوندن. نا امید نباااااش. یادمه پارسال یه تایپیکی تو همین سایت میخوندم یکی از بچه های روانشناسی گفته بود فقط دو ماهونیم اخر درس خونده و قبول شده.
پس این ۹ هفته رو حسااااااااااابی بخون. فکر کن امساااااااااال اخرین سالیه میخوای کنکور ارشد بدی...[/quote]

مرسی پرند جونم دعا کن این 2 ماه رو لااقل از شر این افکار منفی راحت شم و بتونم استفاده کنم.موفق باشی

fada19990

New member
سلام فدا جان, بابا ما اینهمه رفع نگرانی کردیم که از کاپلان جدید خبری نیست :5:
اونکه شما می فرمایید به نظرم dsm جدید هست, لطفا چک کن خبر بده, مرسی

نه كلم كابلان جديده طبق dsm5،ميخوايد هودتونم ميتونيد بريد تو فيس بوك جك كنيد،اطفاقا براي ترجمش از اد ليستاش كمك ميكيره مثلا براي ترجمه اختلال فلان كدوم ترجمه بهتره و......... .

henri

New member
هنری جون یه دنیا ممنونم از لطفت, فکر نکنم هیچکی مثل من حالتو بفهمه, اگه خونده باشی تو پستهای قبلی گفتم, تو امسال از مهر به این درد دچاری, من ده ساله
720_dash1.gif

البته من هیچوقت امیدی به قبولی کنکور وزارت علوم نداشتم و ندارم و برام یه سنگ بزرگه که واقعا نزدنیه, "برای من البته"
اما از اینکه اصلا آزمونی به اسم ارشد وزارت بهداشت برگزار می شه کلا با امسال سه ساله که اطلاع دارم, همین خودش یه فاجعه است, که اگه زودتر پیگیر بودم و می دونستم ..... هیییییییییییییییی
ببین تنها چیزی که می تونم بگم چون این مشکل خود منم هست و اگه لالایی بلدم خودم باید خوابم ببره اینه که, به هیچ وجه دنبال چرایی این مسئله نباش, فقط برو جلو, انگار تو یه رودخونه ای که داری خلاف جهتش می ری و به شدت باهات مخالفت می شه, اما برو وانستا, حتی روزی یه قدم, نکته ی مهم اینجاست که واسه اون یه قدم حتی کوچیک, خودتو تشوییییییییییق کن, اوائل بیشتر از تشویق استفاده کن, به این نگاه نکن که چقدر درس مونده, به این نگاه کن که امروز یه قدم مثبت برداشتی برای هدفت و هر روز داری سعی می کنی قدم هات رو بزرگتر و محکم تر برداری, یه هفته که به این روال عادت کردی, یه برنامه ی معقول که عملی باشه و نه تخیلی بریز که به قسمت های مهم از درسهای مهم برسی, و از اونجا تنبیه هم واسه خودت بذار, تنبیه سخت هاااااااااااااا, بزن تو گوش خودت, سرتو بکوب به دیوار اگه عمل نکردی, سعی کن به عهدی که با خودت می بندی پایبند باشی, برای اینکار اوائل عهدهای کوچیک بذار که ببینی می تونی از پسشون بربیای بعد کم کم خود به خود می افتی رو روال.
پروسه کنکور فقط درس خوندن نیست, واقعا یه مسیر خودسازیه, چون باید خودمون رو از یه چیزایی محروم کنیم برای هدف شیرین تر
موفق باشی عزیزم

ممنون از لطفت عزیزم . آره دیگه ایشالا میخام از همین کارای کوچیک شرو کنم و ب روزی 2 ساعتم شده بخونم. یادته اوایل گیر داده بودم با کاپلان و آمار شروع کنم و نمیتونستم و گذاشتم کنار و همچنان کابوس این دوتا هست. اما من برای رشدم نگرانم شناختی از درسای دیگه ندارم نمیدونم سختن راحتن یا ... اما میدونم اوضاع زبان و آمار و کاپلانم خرابه و وقت زیادی برا تمرین میخاد. رشدم ک اصلا چیزی یاد نگرفتم تو دانشگاه

rawy

New member
آقا بیاین آروز کنیم هممون دانشگاه ایران قبول شیم ، قول میدم برا همه یه بستنی بگیرم .
به بانو راوی : خدا حفظت کنه ، موضوع همینه تو خوندن کوری ! اصلا انگار هیچ چیز مهمی نداره ، من فیست رو ریز به ریز خاصه میکنم و برای هر فصل یه روز وقت میذارم تا بخونمش و بعد طی 2 روز خلاصه اش میکنم . اما نمیدونم با این کوری چه کنم ! همه حرفاش شبیه همه ، صد بار میگه اساسی ترین وجه درمان قصه درمانی فلانه ، اما هر بار این فلان با فلان قبلی فرق میکنه :(
در مورد تشویق کردن خودتون من کاملا موافقم . مثلا من عشق فیلمم ولی خودم رو محدود کردم که فقط در صورتی میتونم فیلم ببینم که روزانه از یه ساعت خاصی بیشتر بتونم درس بخونم . ( جاتون خالی دیشب هم فیلم فیلومنا رو دیدم :( فیلم خیلی خوبی بود )
من کتاب مرضی پارسه رو دارم ، انقدر خلاصه نوشته که از روی کاپلان و خلاصه های خودم خجالت میکشم وقتی دستم میگیرمش . مثلا من قسمت اعتیاد کپلان رو در 18 صفحه ریز خلاصه کردم ، اونوقت این کتابه یک صفحه و نیم در موردش نوشته :|

بستنی؟؟؟!!! زحمتتون می شه, ما راضی نیستیم, من انستیتو قبول بشم یه رستوران می زنم شبانه روزی رایگان برای دوستان :rolleyessmileyanim:
تو مطالعه کوری هر قسمت به سر تیترش توجه کنید, چون یه جا داره از دید درمانگر می گه یه جا از دید بیمار و برای همین ممکنه مطالب متفاوت بشه, اون نکات ضد و نقیض رو هم کنار هم بیارید که تو ذهنتون بمونه تو کدوم موارد بوده
عه عشق فیلم هستید؟ صفحه "روانشناسی از دوربین سینما" ی ما رو دیدین؟ بعد از کنکور اونجا می بینمتون, لطفا فیلم تازه دیدین اونجا معرفی کنید و در صورت امکان اگه تحلیل هم بفرمایید که عالیه

rawy

New member
نه كلم كابلان جديده طبق dsm5،ميخوايد هودتونم ميتونيد بريد تو فيس بوك جك كنيد،اطفاقا براي ترجمش از اد ليستاش كمك ميكيره مثلا براي ترجمه اختلال فلان كدوم ترجمه بهتره و......... .
ممنون فدا جان, یک در دنیا صد در آخرت خیر ببینی, من فکر کرده بودم ایشون دارن روی دی اس ام کار می کنن
به هوش باشید به گوش باشید که کاپلان ویراست یازدهم 2014 چاپ شده
ای باباااااااااااا باز باید بریم کاپلان بخریم, چرا مسئولین رسیدگی نمیکنن آخههههههههههه :13:
البته نگران نباشید هیچ ارتباطی به این آزمونی که در پیش داریم نداره هااااااااااااا

rawy

New member
هنوز ترجمه کامل به زبان فارسی نشده, دکتر گنجی زحمت ترجمه مقداریش رو کشیدند
از این لینک می تونید قسمتهای ترجمه شده رو دانلود کنید

parand

Well-known member

اقای ریگار یعنـــــــــی میخواید واسه قبولی دانشگاه ایران به ما فقط یه دونه بستنـــــــــــــــی بدید؟؟؟؟؟:65d6a5d6s:
دانشگاه ایران یکم شیرینیش بیشتر میشه هاااااااااااااا...
%2850%29.gif
:(50):
%2850%29.gif

انشا... قبول میشید ولی یکم تو قسمت بستنی تجدید نظر کنید.

آخرین ویرایش:

fada19990

New member
راوي يجون مطمئني ويراست يازدهمش جاب شده!!!!!!ميشه بكي جه نشري و مترجمش كيه?

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا