سلام بچه ها خوبین ؟
راستی شما کتاب روانشناسی اجتماعی و روانشناسی تربیتی که اضافه شده میخونین ؟
خوبه حداقل کاپلان رو فعلا عوض نکردن!! دستت درد نکنه راوی جون گفتی :thanks:
از نظریه های شخصیت یونگ رو دوست دارم استادمون خیلی خوب درسش داد میگفت یونگ نطریه اش پیچیده اس با مثال هایی که واسمون میزد خوب یادگرفتیم, یه نوع حالت مبهم ورمزی داره خوشم میاد , از نظریه ملانی کلاین هم بدم میاد
:smiliess (5):
سلام دوستان
پیشنهادتون برای مارنات چیه ?! حجمش واقعا زیاده !!
راستی مارناتو کامل خوندی هر دو جلدشو؟؟؟؟؟؟
نه بابا مگه بیکارم؟؟؟؟؟؟؟؟
هرکی این کارو بکنه باید دور قبول شدنو خطططططط بکشه... فقط ام ام پی آی اونم فقط مقیاسای اصلی... نقاشی... تی ا تی اونم چون دوسش داشتم.. یکککککککککم نوروسایکولوژی..... حافظه وکسلر...... مقیاسای میلون... طول مدت تست ها.... این که به چیزایی معروفن... مثلا تی ا تی ایکس ری شخصیت... یا کالیفرنیا که ام ام پی آی قشر سالمه... در این حد...
سلام من کتاب مدرسان رو دارم.آره تست ها و مطالبش خیلی مرتبطه.ارزش خریدن رو داره.سلام, قربوووووونت برم
مننننننننننننننننننننمممممم
بعد از قبولی بعضی از بچه ها فضای دوستی اینجا خیلی کمرنگ شده, اما خب به خاطر اینه که بچه ها درگیر دانشگاهن و ما درگیر کنکور, ایشالا تابستون دوباره شلوغ می شه و همه میان, از فانوسی که هم سنگر همیشگی من بود اصلاااااااااااااا خبری نیست, دیگه از بقیه چه انتظاری داشته باشیم, خیلییییییییییی دلم براش تنگ شده ایشالا که هرجا هست سلامت باشه
از کاپلان هرچی بخونی دود نمی شه من با اینکه 2003 خونده بودم اما پارسال اگه به مرور می رسیدم خیلی ضرر نکرده بودم, با خیال راحت بخون
مرسی از لطفت و کتابی که معرفی کردی, به نظرت انقدر تست مرتبط با فیست داره که ارزشش رو داشته باشه بخرمش؟
سلام من کتاب مدرسان رو دارم.آره تست ها و مطالبش خیلی مرتبطه.ارزش خریدن رو داره.
میگم بعضی وقتا وقتی نحوه درس خوندن شما رو میشنوم چشمام اینجوری میشه50):
باورتون میشه من کتابا رو دارم روزنامه خون میکنم ؟؟؟؟
ده سال !!! خدا قوت بده بهتون.والا من برسم کاپلان و کری و فیست رو روزنامه خون کنم خیلی خوبه.به فلش کارت نمیرسم دیگه.الآن فلش کارت 504 واژه روتو جیبم و ماشین و ... دارم هر جا بیکار بشم اونا رو میخونممرسی از لطفتون, پس حتما تو نمایشگاه می خرمش
:25r30wi: نفرمایید تو رو خدا چون اگه از شما شرمنده نشم اقلا از خودم خیلییییییییی شرمنده می شم
من یه افشاگری بالینی اینجا انجام بدم که چشمان شما از اون حالت خارج بشه
با عرض شرمندگی من تقریبا ده سال هست که فارغ التحصیل شدم, یعنی اگه یه جو فقط یه جو غیرت و اراده داشتم اون موقعی که قبول شدن تو بهداشت مثل آب خوردن بود, رقابت کمتر بود, رفرنس ها کمتر بودن, و سوالها ساده تر بود قبول شده بودم رفته بود پی کارش و تا حالا باید دکترام رو هم گرفته بودم
دونستن روش کافی نیست, عمل به اون مهمه, اراده مهمه, امیدوارم امسال در حق خودم ظلم نکنم
شما با اون شرایطی که توضیح دادید همون روزنامه خون رو هم خیلیییییییی کاره, خسته نباشید, فقط نکات مهم مهم مهم رو توصیه می کنم خودتون برگه های کوچیک کوچیک درست کنید و به شکل فلش کارت, یادداشت کنید و مواقعی که وقت دارید مرور کنید, هرچند وقت می گیره اما اگه فقط مهم ها رو بنویسید خیلی بهتون کمک می کنه
موفق باشید
سلام و عرض ادب
از با تجربه های انجمن یه سوال داشتم اونم اینه که ما چون هنوز دانشجو هستیم و در سال های آینده کنکور داریم دیگه کاپلان نخریم؟چون بر مبنای dsm-iv-tr هست در حالی که dsm 5 الان تشریف آوردن.احتمال داره که سال بعد وزارت بهداشت به جای کاپلان یه کتاب بر مبنای dsm 5 معرفی کنه؟
ما این ترم آسیب شناسی روانی 1 و روان شناسی مرضی کودک داریم , چون کتاب جدید ترجمه و چاپ نشده بود ,استاد واسه آسیب شناسی کتاب آسیب شناسی روانی مولف دیویسون و نیل,ترجمه حمید شمسی پور رو معرفی کرد.برای مرضی کودک هم جلد سوم کاپلان ترجمه دکتر رضاعی از فصل 42 تا...... لطف کنید نظرتون رو در مورد این کتاب ها هم بفرمایید+ توصیه های برای کاپلان خوانی برای امثال من که تازه این کتاب رو می خونیم. ممنون از لطفتون
ده سال !!! خدا قوت بده بهتون.والا من برسم کاپلان و کری و فیست رو روزنامه خون کنم خیلی خوبه.به فلش کارت نمیرسم دیگه.الآن فلش کارت 504 واژه روتو جیبم و ماشین و ... دارم هر جا بیکار بشم اونا رو میخونم
نه من اعتماد به نفسم بیش از حد بالا زده.باید یه فکری براش بکنم
:4d564ad6:
ور نداری اون کتابارو بخونیا !!! البته به جز هیلگاردش ... اونا واسه رشته ی آموزش بهداشت عنوان روانشناسیشه !!!
راوی عزیز ته دل من روشنه که امسال با رتبه خوبی قبول میشی ایشالا ، جدی میگم و از وقتی به این جمع اضافه شدم این حس رو نسبت بهت داشتم . توصیه هات هم خیلی خوبه و من به شخصه ازششون زیاد استفاده کردم تا به حال .
راوی از اونجایی که خودت منو با راهنمایی های خوب و تقویت کنندت شرطی کردی، میتونم بپرسم کتاب کری رو چطور میخونی و در موردش چه توصیه ای داری ؟!
عزیز آبجی ناراحت نباش منم مثل خودتم ... فقط یه چیزی بگم .. منم همیشه یه جورایی تنبلیم میومد که بخونم ولی امسال تصمیم گرتم تحت هر شرایطی بخونم .. اولین کارم هم این بود که یه ورقه ی بزرگ ورداشتم 4 ستون و یخ سری سطر درست کردمراستی از اونجایی ک من همش غر میزنم و چند وقتیه نزدم همچین مونده تو گلوم ک دارم خفه میشم ولی بخدا غرغرام الکی نیس هرکی دیگه هم جای من بود وقتی 2 ماه دیگه کنکورشه و هنوز ب فکر اینه ک چ جوری شرو کنه همین میشد. شاید باااااورتون نشه اما من هنوز هیچکدوم از کتابارو نخوندم حتما الان یا بهم میخندید یا میگید پس برا چی دلت خوشه میای اینجا نه ؟
نمیدونم چرا اینقد داغونم بخدا از روزی ک فکر قبولی تو کنکور بهداشت افتاده تو سرم ی شبانه روز با خیال راحت نداشتم نه این ک صب تا شب شب تا صب بشینم خونه بخونما منظورم اینه که میرم بیرون بهم خوش نمیگذره ب این فکرم ک درس نخوندم میام خونه میگم دیگه دیر شده و وقتم رو تلف کردم نمیتونم درس بخونم میرم پای تلویزیون اما بازم تو این فکرم ک از کی میخام شرو کنم ؟ خلاصه بدبختیم یکی دوتا نیس روزامو همه جوره از دست دادم نه درس خوندم نه خوش گذروندم این روزا منظورم روزای عید نیستا تقریبا از اوایل مهر منظورمه ..... گاهیم تا اومدم شرو کنم ی چیزی شد ک کلا خورد تو حالم و دوباره رفتم تو آمپاس شدید و ول کردم .شرمنده دیگه اشکم درومد نمیتونم چیزی بنویسم
امیدوارم شما همیشه شاد و پیروز باشید
سلام مخصوصم ب راوی جون عزیزم ک درسته سال آخریه ک پشت کنکوره اما در حد ی خانم دکتر دلسوز و مهربوون میتونه بقیه را راهنمایی کنه و داشتن این احساس محبت و مسیولیت این روزا در کمتر کسی پیدا میشه و من مطمینم وقتی اینقدر میتونی ب دوستات لطف داشته باشی حتما خدا هم تو رو ب جایی ک لیاقتش رو داری میرسونه ک بتونی به مردم خدمت کنی . بهترین ها رو برایت آرزومندم
راستی از اونجایی ک من همش غر میزنم و چند وقتیه نزدم همچین مونده تو گلوم ک دارم خفه میشم ولی بخدا غرغرام الکی نیس هرکی دیگه هم جای من بود وقتی 2 ماه دیگه کنکورشه و هنوز ب فکر اینه ک چ جوری شرو کنه همین میشد. شاید باااااورتون نشه اما من هنوز هیچکدوم از کتابارو نخوندم حتما الان یا بهم میخندید یا میگید پس برا چی دلت خوشه میای اینجا نه ؟
نمیدونم چرا اینقد داغونم بخدا از روزی ک فکر قبولی تو کنکور بهداشت افتاده تو سرم ی شبانه روز با خیال راحت نداشتم نه این ک صب تا شب شب تا صب بشینم خونه بخونما منظورم اینه که میرم بیرون بهم خوش نمیگذره ب این فکرم ک درس نخوندم میام خونه میگم دیگه دیر شده و وقتم رو تلف کردم نمیتونم درس بخونم میرم پای تلویزیون اما بازم تو این فکرم ک از کی میخام شرو کنم ؟ خلاصه بدبختیم یکی دوتا نیس روزامو همه جوره از دست دادم نه درس خوندم نه خوش گذروندم این روزا منظورم روزای عید نیستا تقریبا از اوایل مهر منظورمه ..... گاهیم تا اومدم شرو کنم ی چیزی شد ک کلا خورد تو حالم و دوباره رفتم تو آمپاس شدید و ول کردم .شرمنده دیگه اشکم درومد نمیتونم چیزی بنویسم
امیدوارم شما همیشه شاد و پیروز باشید