فکاهی نامه ی انجمن

k-b

New member
آقا بعضیا یه امضایی میذارن که طرف باید صداشم رو امضاش ضبط کنه توضیح بده در مورد امضاش! نمونش همین Nr1
اومده موفقیت رو توضیح داده والا از وقتی خوندمش و بهش عمل کردم شکستایی تو زندگیم خوردم که آقوی همساده نخورده بود!!! خب برادر من یک درصد احتمال بده یه کاربری مثل من خنگ باشه :65d6a5d6s: میگما فقط من نمیفهمم یا بقیه هم مثل منن؟!!!:25r30wi:

موفقیت یعنی اینکه چن سال برای رویایی که داری جوری زندگی بکنی که دیگران نمیخوان اصن اونجوری زندگی بکنن تا اینکه شرایط و زندگیت جوری بشه که دیگران حتی اگر بخوان هم نمیتونن اونجوری زندگی بکنن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nr1

ad1986

New member
تازگیا بسلامتی انجمنم شده محظر (یا شایدم مهظر) اصن هرجا میری بحثه خونه و ویلا و حیاط پشتی و جلویی و ماشینو عشق و عوووق هس نمونش همین علی با سحر نازش عاغا ما روحیه لازم نداریم نه نداریم انقد ویلاتون به رخ ما فقرا نکشید شبا خواب مشوش می بینیم :[/:65d6a5d6s::image170::whistle:

ناری من نمیگماااا حسودیییی... چقد دلت پره ازمممم...خووو خدا دوسم داره این همه دارایی داده بهم...اما همه اینا یه طرف سحرنازم یه طرف که خدا بهم داده.... الحمد الله کما هو اهله
نکنه باهات دست ندادم ازم دلخوری گوووویا؟؟هممممم خخخخخ
خووو اراحت نباش یه روز دعوتت میکنم به ویلامون با عاغات تشریف بیارین در خدمتتون باشییییم
دیگه خوابای مشوش نبییییین خوابای با کیفیت فول اچ دی ببین :d کافیه آنتنه خوابتو به طرف 22 درجه غربی تنظیم کنیییی...

mohammad63

Well-known member
ینی یکی از اجنه من بودم:25r30wi::ph34r-smiley::5:

خوب ... یک نسلی از دایناسورها دارن تو انجمن زندگی می کنند.............. البته ساکنان اولیه اینجا هستند............ طبق تحقیقاتی که داداش مکسین بعمل اورده .............. اون وقتا که انجمن نبود و اینجا همش بیابون بود ....... اینها نامرئی هستند ........ پس یه همچن کاری امکان پذیره ........

yara

New member
عاقا نمردیم و بلاخره یه لایک از علی قدرت نصیب ما شد( خوو من میگم کار سحرنازه!! شما چهی میگین؟/)

....یعنی خوشحال شدم در حد تیم ملی...خدایا این شادی رو از ما نگیرخخخخخ

40c945bb7298.png

yara

New member

همین بغل جدیدا یه تاپیک زدن(خوش تیپ باشیم : راهنمای کاربردی رنگ‌ها برای ست کردن لباس )لامصب با یه زبانی حرف زدن که رو دست 01 زدن.....

اصلا یه وضعه..!!

.
.
خوفی

سلوم

قلفونتتت

ملسیییییییی

عسسسیسسم
:5::5::5:

دوستان چیزی متوجه شدین به منم بگین...!!!

آخرین ویرایش:

N@RVIN

Well-known member
ناری من نمیگماااا حسودیییی... چقد دلت پره ازمممم...خووو خدا دوسم داره این همه دارایی داده بهم...اما همه اینا یه طرف سحرنازم یه طرف که خدا بهم داده.... الحمد الله کما هو اهله
نکنه باهات دست ندادم ازم دلخوری گوووویا؟؟هممممم خخخخخ
خووو اراحت نباش یه روز دعوتت میکنم به ویلامون با عاغات تشریف بیارین در خدمتتون باشییییم

دیگه خوابای مشوش نبییییین خوابای با کیفیت فول اچ دی ببین :d کافیه آنتنه خوابتو به طرف 22 درجه غربی تنظیم کنیییی...

خخ علی فک کن دس ندادی باهام اصن افسرده شدممممم اصن یه اوضاعیه
باشه با آقامون میایم ویلاتون ببینیم ویلای کی خوشگلتره

خدا سحرناز و برات حفظ کنه الهی با هم یاریاسوز(به آرزوهاتون برسین)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ad1986

21Tir

New member
یه زمانی میومدی انجمن از هر ده نفر یکی به زووووررررر اینویزیبل بودددد... اصلا ملت نمیدونستن چراغ خاموش چیه؟!!! میپرسیدن تو چرا هستی ولی چراغت خاموشه؟؟؟ برا من اینجوره؟؟؟ سیستمم مشکل داره؟؟؟؟
باید یه ساعت توضیح میدادی حالت مخفی کجاس!!!!
ولی حالا طرف هنوز عرق پای عضویتت خشک نشده میپره تو تنظیمات چراغشو خاموش میکنه....والاااا... خدایا واقعا این خوشیارو از ما نگیر

mohammad63

Well-known member
یه زمانی میومدی انجمن از هر ده نفر یکی به زووووررررر اینویزیبل بودددد... اصلا ملت نمیدونستن چراغ خاموش چیه؟!!! میپرسیدن تو چرا هستی ولی چراغت خاموشه؟؟؟ برا من اینجوره؟؟؟ سیستمم مشکل داره؟؟؟؟
ولی حالا طرف هنوز عرق پای عضویتت خشک نشده میپره تو تنظیمات چراغشو خاموش میکنه....والاااا... خدایا واقعا این خوشیارو از ما نگیر

اتفاقا آموزشش رو هم گذاشتیم .......... :black_eyed:

- - - Updated - - -

اتفاقا آموزشش رو هم گذاشتیم .......... :black_eyed:

http://olumpezeshki.ir/thread1338-2.html#post424933

mohammad63

Well-known member
امروز هیچی به نظرم نمیرسه ........... فقط یه دعا میکنم و میرم .............
پروردگارا:
بر لب دوستانم همیشه خنده باشد؛
کمک کن تا با هم بخندند و اتفاق نیفتد که به هم بخندند؛
گر قرار است غمی بیاید؛ خدایا: هوایشان را داشته باش, نکند که به آنها سخت بگذرد. خدایا با بزرگی خودت رحمی کن و ظرفیت غم را هم به انها عطا فرما.
آمین

'Reza'

New member
آقا بعضیا یه امضایی میذارن که طرف باید صداشم رو امضاش ضبط کنه توضیح بده در مورد امضاش! نمونش همین Nr1
اومده موفقیت رو توضیح داده والا از وقتی خوندمش و بهش عمل کردم شکستایی تو زندگیم خوردم که آقوی همساده نخورده بود!!! خب برادر من یک درصد احتمال بده یه کاربری مثل من خنگ باشه :65d6a5d6s: میگما فقط من نمیفهمم یا بقیه هم مثل منن؟!!!:25r30wi:

موفقیت یعنی اینکه چن سال برای رویایی که داری جوری زندگی بکنی که دیگران نمیخوان اصن اونجوری زندگی بکنن تا اینکه شرایط و زندگیت جوری بشه که دیگران حتی اگر بخوان هم نمیتونن اونجوری زندگی بکنن

:25r30wi::25r30wi:

ad1986

New member
عاقا نمردیم و بلاخره یه لایک از علی قدرت نصیب ما شد( خوو من میگم کار سحرنازه!! شما چهی میگین؟/)

....یعنی خوشحال شدم در حد تیم ملی...خدایا این شادی رو از ما نگیرخخخخخ

40c945bb7298.png

خخخخخخخ میگم یه 7 روزی جشن بگیر..... خدا همچین شادی هایی رو زیاد بنماید....
سحرناز تحولی در درون من ایجاد نموده هست که نگو و نپرس و الا من خسیس بودم لایک نمیدادم کههههه
لایک دونه ای میدونی چنده؟!! اوووووو من مثل محمد (نایک) نیستم که به خزانه بینهایت لایم متصله و از جیب نمیدونم کی داره میده (بعدا میفهمین محمد زنجانی بوده این نه محمد نایک) خخخخ
محمد :rose:
سحرنازم :heart::rose:

ROJO

New member
سال 93 هم ک سال اسبه

دخترا
شاهزاده ی سوار بر اسب برسه ، صلوات:tonguesmiley:

پسرا
اسب بخرین ،صلوات:thumbsupsmileyanim:

:smilies-azardl (113

مهدیه 75 شما نمیخواد صلوات بفرستی هههههخ

بزرگای انجمن صلوات دومو بلنددددددتر :riz481:

'Reza'

New member
94337661788201059774.jpg

.
.
.
پَر طلا,از فردا یه 1ربع زودتر ازون بگو واسه نمازم خواب نمونیم.قربون نوکت
746319_rvsn11zrmkk3rjew.gif

راستی اون سینتم صاف کن بعد اذون بده آخه اون تارصوتیه یا ارّه برقیه !

:25r30wi:هههههههههههههههه

ROJO

New member
یه جلسه ی توجیهی هم باید واسه این رضا من آو دیتیل بذاریم ک بدونه موجوداتی به نام لایک و دیس و و امتیازم آفریده ی خدان ، دیگه ب اینجام رسونده :|
هههههههههخ

شفق بانو

New member
امروز هیچی به نظرم نمیرسه ........... فقط یه دعا میکنم و میرم .............
پروردگارا:
بر لب دوستانم همیشه خنده باشد؛
کمک کن تا با هم بخندند و اتفاق نیفتد که به هم بخندند؛
گر قرار است غمی بیاید؛ خدایا: هوایشان را داشته باش, نکند که به آنها سخت بگذرد. خدایا با بزرگی خودت رحمی کن و ظرفیت غم را هم به انها عطا فرما.
آمین

:rose:

:rose::rose:
:rose:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: نوتر

'Reza'

New member
یه جلسه ی توجیهی هم باید واسه این رضا من آو دیتیل بذاریم ک بدونه موجوداتی به نام لایک و دیس و و امتیازم آفریده ی خدان ، دیگه ب اینجام رسونده :|
هههههههههخ

والا من دست ب لایک و امتیازم خوبه چرا این حرفو زدی کلا له شدم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

- - - Updated - - -

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ایزو

'Reza'

New member
ههههههه نقش آقا رضا کلا تو انجمن به روایت بالا! خخخخخخخ
نقش آقا رضا تو باکس :)

بابا خب حرف ک میزنم نیستین همش حرفامو نمیبینن ولی ی دونه :) مینویسم همه کپی میکنن اصن ی وضعی هس
دیگه ازین ب بعد
:/

- - - Updated - - -

ZOT

New member

:25r30wi:هههههههههههههههه

بابا خب حرف ک میزنم نیستین همش حرفامو نمیبینن ولی ی دونه :) مینویسم همه کپی میکنن اصن ی وضعی هس
دیگه ازین ب بعد
:/

- - - Updated - - -

هههههههه نه تغییرش نده آقا رضا همون :) خوبتره! میبینم همش داری اینو :/ میذاریا! خخخخخخخخ نه همون خنده خوبه !

بالا