اگه بخوای بین عشقت و خانواده یکی رو انتخاب کنی

helena

New member
خیلی از بچه ها که اینجا میگن خانواده حتما تا حالا اونقد زیاد کسی را دوست نداشتن که خیلی راحت خانواده رو ترجیح میدن.اگه کسی را واقعا بخای کاری میکنی که نه خانوادت بلکه تمام ادمای دنیا معشوقتو دوست داشته باشن نه اینکه راحت بگی بخاطر خانوادم کنارش میذارم.
اگه خودتو جای اون نفر بذاری مثلا پسره بهت بگه من خاستگاریت نمیام چون خانوادم مخالفن،اونوقت واقعا چه حسی بهت دست میده؟انتظار نداری اون نفر اینقد پشت و پناهت باشه که ازت جدا نشه و خانوادشو راضی کنه؟
از حرفم بد برداشت نکنین و هیچ دختر و پسری بدون خانوادش ارزش نداره ولی باید بتونین دوتا را با هم حفظ کنین....مطمین باشین در طرفداری از عشقتون هیچوقت محکوم نمیشین.شما میتونین اونو عزیز جلوه بدین...
همه دوست داشتنها که کورکورانه نیس،تو با اون پسر یا دختر ارتباط داشتی و خوب میشناسیش ولی خانوادت که با اون برخوردی نداشتن تا بشناسنش.مهم اینه ما با چشم باز ببینیم انتخاب کنیم و خانواده هامونو راضی کنیم

MOHAMMAD.R

New member

منم با شما موافقم خیلی برام جالبه که خانما اینقدر راحت تر میگن خانواده!
وقتی درگیر احساس میشی خیلی سخته تصمیم گیری!!
والا برا پسرا که طبیعتا منطقی تر برخورد میکنن انگار موضوع سخت تره!:21:

نمی دونم چرا نمی تونم حرفاتونو درک کنم. اونایی که قبلا شکست عشقی داشتن که مطئمنا اعتماد نمی کنن و خانواده رو انتخاب میکنن. ولی کسایی که تجربه ایی نداشتن چرا انقدر راحت میگن؟ یعنی به خودتونم اعتماد ندارید؟ نمی تونید یه عاشق یا معشوقه واقعی باشید؟ اگه واقعا به خودتون ایمان دارید پس نباید خیلی راحت انتخاب کنید

MOHAMMAD.R

New member
افرین دقیقا همینه!
اگه به عنوان مثال من از عشقم دست بکشم به خاطر خانوادم,در حق اونی که منتظر من مونده نامردی نشده؟؟؟

خیلی از بچه ها که اینجا میگن خانواده حتما تا حالا اونقد زیاد کسی را دوست نداشتن که خیلی راحت خانواده رو ترجیح میدن.اگه کسی را واقعا بخای کاری میکنی که نه خانوادت بلکه تمام ادمای دنیا معشوقتو دوست داشته باشن نه اینکه راحت بگی بخاطر خانوادم کنارش میذارم.
اگه خودتو جای اون نفر بذاری مثلا پسره بهت بگه من خاستگاریت نمیام چون خانوادم مخالفن،اونوقت واقعا چه حسی بهت دست میده؟انتظار نداری اون نفر اینقد پشت و پناهت باشه که ازت جدا نشه و خانوادشو راضی کنه؟
از حرفم بد برداشت نکنین و هیچ دختر و پسری بدون خانوادش ارزش نداره ولی باید بتونین دوتا را با هم حفظ کنین....مطمین باشین در طرفداری از عشقتون هیچوقت محکوم نمیشین.شما میتونین اونو عزیز جلوه بدین...
همه دوست داشتنها که کورکورانه نیس،تو با اون پسر یا دختر ارتباط داشتی و خوب میشناسیش ولی خانوادت که با اون برخوردی نداشتن تا بشناسنش.مهم اینه ما با چشم باز ببینیم انتخاب کنیم و خانواده هامونو راضی کنیم

helena

New member
افرین دقیقا همینه!
اگه به عنوان مثال من از عشقم دست بکشم به خاطر خانوادم,در حق اونی که منتظر من مونده نامردی نشده؟؟؟

ولی چرا پسرا اینجا نمیان و نمیگن که اگر در این شرایط قرار بگیرن چکار میکنن؟ من قبلا گفته بودم تو پستهای قبلی بر اثر انتخاب داداشم و استقامتش....
ایا همه ی پسرا همینن؟
به نظر من وقتی پسری اسم اینو میاره که خانوادش ناراضی اند این اوج نامردیه اون پسره...چطور میتونه راحت این حرفو میزنه؟چرا از اون دختره که به عنوان شناخت و قصد ازدواج انتخابش کرده دفاع نمیکنه.

MOHAMMAD.R

New member

ا
اگه پسری به خاطر نداشتن رضایت خانوادش کنار بکشه وبره دنبال زندگی خودش بدون اینکه تلاش کنه همون بهتر که بره چون اولا که نه اونطور که نشون میداده علاقه مند بوده ونه اینکه توان مبارزه با مشکلاتو داشته!
بله ممکنه خانواده لر خلاف علاقه ی پسر خیلی مخالف باشن و حتی واقعا مجبور بشی یکی رو انتخاب کنی ولی چه جوری و با چه دلی میتونی برگردی و محکمو قطعی بگی من چون خانوادم دلخور میشن تنهات میزارم؟؟
اگه حرف خانواده منطقی نباشه میتونی به خاطر اینکه از عشقت گذشتی و دلشو هم شکوندی اسوده خاطر باشی؟؟
همه ی اینه فرق میکنه با به قول دوستمون این دوستیهایی که معلوم نیست طرف با چه قصدی اومده و سروپاش مفت نمیارزه,اونجا معلومه که خانواده باید بچهشو از خطر نجات بده!

ولی چرا پسرا اینجا نمیان و نمیگن که اگر در این شرایط قرار بگیرن چکار میکنن؟ من قبلا گفته بودم تو پستهای قبلی بر اثر انتخاب داداشم و استقامتش....
ایا همه ی پسرا همینن؟
به نظر من وقتی پسری اسم اینو میاره که خانوادش ناراضی اند این اوج نامردیه اون پسره...چطور میتونه راحت این حرفو میزنه؟چرا از اون دختره که به عنوان شناخت و قصد ازدواج انتخابش کرده دفاع نمیکنه.

MOHAMMAD.R

New member

من شک ندارم که هیچکدوممون اگه واقعا درگیر احساس باشیم نمیتونیم اینقدر راحت انتخاب کنیم!!
بله الن حق دارین چون اونی که میگین عشقمون در حال حاضر برا اکثریت یا در حد یه غریبه هستش یا اینکه یه ادم بی معرفت که بدی کرده!

حسان

Well-known member
نمیدونم اما شرایط سختیه.... فقط میدونم که مردی قابل اعتماده که به خانواده اش پشت نکنه و از طرفی هم برای رسیدن به عشقش تلاش کنه... یه درایت برای مدیریت بحران داشته باشه....
اما من از خدا میخوام هیچ وقت قبل ازدواجم عاشق نشم و کسی هم عاشق من نشه ...یه دوست داشتن منطقی برای شروع یه زندگی خوبه...

حسان

Well-known member
عت​

عشق خوب و واقعی ترس نداره اما باید از عشقای الکی ترسید نه از عشق واقعی. عشق اگه واقعا عشق باشه ترس نداره اما اگه یه هوس زودگذر باشه خیلی ترس داره .حق داری بترسی .اما بدون عشقم نمیشه که زندگی کرد میشه؟

نمیدونم اصلا این چیزی که میگن عشق چیه؟
نمیدونم واقعیو الکیشو چه جوری میشه تشخیص داد... این روزا اکثر ادم ها بازیگرای ماهری شدن...

میترسم کسیو دوست داشته باشم قبل اینکه از دوست داشتنش مطمئن باشم... میترسم از این که دلم بشکنه...(دلی که شکست دیگه شکسته)... بالاخره صاحب این دل یکی باید بشه نمیخوام دل شکسته بش بدم...به نظرم یه دل زنده وسالم بزرگترین هدیه یه زن به همسرشه...

آخرین ویرایش:

b.nafas

New member
قطعا خانواده ...چون ادم از عشقش نا امید میشه ..عشقت ترکت میکنه ولی پدر و مادرت هیچ وقت تو رو رها نمی کنن ..عشق ترس نداره این آدم ها هستن که ترس دارن ..میرسی به یه جایی که فکر می کنی عشقت رو داری و تا آخر عمر خوشبختی بعد یه دفعه عشقت همه چی رو خراب می کنه ..پس باید بدونیم که زندگیمون رو فقط رو عشق نسازیم این حرفا مال فیلم هاست ..من به عشق اعتقاد دارم اما به این نتیجه رسیدم که عشق یه مرحله و یه عامل واسه خوشبختیه چیزای دیگه ام مهم هستن ...

حسان

Well-known member
ATT298410.gif

helena

New member
ببین عزیزم دختر یا پسری که به خانوادش پشت کنه اصلا قابل اعتماد نیست.....
من منظورم اینه به قول شما باید درایت داشته باشه.اگه مطمینه طرفش همونیه که میخاد(منظورم احساسات سرسری و بچه گانه نیست)تمام تلاششو کنه تا به هم برسن و محبوب خانواده های هم بشن.
من خودم اگه خانواده ی پسره منو نخان منم از سر ازدواج میگذرم ولی طرف من باید منو برای خانوادش عزیز جلوه بده

BBT

New member
از صاحب پست خواهشمندم یه تغییره توی پست بده...نگه عشق اخه مقدسه بگو بی اف یا جی اف معمولی اخه جواب بچه ها در ایت راستاس...جواب اکثرا اشتباهه شماها چطوری لیسانس یا بالاترشو گرفتین در تعجبم همه مشروطین باوو :دی
محسن متاسفانه تو این یه مورد تا حدودی باهات موافقم :motat:

bahar9368

New member
فک کنم همگی زیاد رمان میخونین که اینقد احساسی حرف میزنین .
موضوع تایپیک انتخاب بین خانواده و عشقه .وقتی میتونین از خانواده ای که توش پرورش یافتین دست بکشین پس مطمئنا در آینده از عشقی که یهو بوجود اومده هم خسته خواهید شد .
اگه خانوادتون رو رها کنین و به اصطلاح با عشقتون برین آیا این عشق همیشگیه؟فک میکنین همیشه عاشقتون میمونه .این همه آدم ادعای عاشقی داشتن بعد هوای یه عشق دیگه به سرشون زده .تازه شماها دیگه حمایت خانواده رو هم ندارین چکار میکنین؟
با این جور مسائل نباید احساسی برخورد کرد مخصوصا اگه پای خانواده آدم در میون باشه.

bahar9368

New member
من اصلا رمان نمی خونم.
به نظر من نباید شرایط و طوری کنیم که که مجبور باشیم بین عشق و خانواده یکیو انتخاب کنیم . شاید حرف شما درست باشه اون عشق همیشگی نباشه اما بهتره که همیشه هر دو با هم باشن .بهتره خانواده رو راضی کرد.

آره بهترین راه راضی کردن خانواده اس .اگه راضی باشن که دیگه مشکلی نیست.
اما خب بحث سر انتخاب یکی از این دوتاست که باید همه جوانب رو در نظر بگیریم .

parnian24

New member
از واژه ي عشق بدم مياد.معني نداره .عشق مال وقتيه كه مصداقش در كمال كامل باشه.دو نفر كه به هم مي خورن رفته رفته با ارتباط بيشتر به همديگه نزديكتر ميشن و علاقه مندتر.
چيزي كه وجود داره عشق نيست بلكه علاقه ي زياده.
بعضي وقتا هم دو نفر كه از اول به هم نميخورن ممكنه در اثر گذشت زمان و آشنايي بيشتر به هم علاقه مند بشن چون به مرور زمان با تعامل با هم چيزهايي مشترك با هم پيدا ميكنن يا كسب ميكنن.
بعضي وقتا هم دو نفر كه به هم اصلن نميخورن يهويي از هم خوششون مياد.اينم كه عشق نيست اين همون كشكه!

بالا