taksetareh
New member
بچه ها این جمله رو برای بابا و مامانم یه بار اس دادم چقد خوشحال شدن:tonguesmiley:
pas زحمات pedar چی ؟
مادر عین مداد میمونه ذره ذره که تموم میشه همه تموم شدنشونو میبینیم. پدر عین خودکار میمونه کسی نمیبینه که داره تموم میشه ولی روزی میرسه که به یکباره دیگه نمینویسه
به افتخار همه پدرامون:thumbsupsmileyanim:
مادر عین مداد میمونه ذره ذره که تموم میشه همه تموم شدنشونو میبینیم. پدر عین خودکار میمونه کسی نمیبینه که داره تموم میشه ولی روزی میرسه که به یکباره دیگه نمینویسه
به افتخار همه پدرامون:thumbsupsmileyanim:
به نظر من آدمیزاد چ پسر چ دختر ...
هیچ وقت نباید یه کاری کنن که خانواده ناراحت بشن ... قلب پدر و مادرش بشکنه ...
واقعا این خط قرمز باید هرطوری که هست رعایت بشه .. باید به خاطرش آدم جلو دیگران بایسته ... حالا درسته آدم تو جوونی به هرحال هزار و یک موقعیت داره ... ولی به خاطر یه دوستی یا همچین چیزی اگر آدم خودشو نبازه و این جا هوای خانوادشو داشته باشه و به خاطر رضایت پدر و مادرش هم که شده به این پیشنهادات زودگذر جواب رد بده و مجکم بایسته ... من اطمینان دارم اگر روزی عشق رو تجربه کنه ... طبق قانون سوم نیوتن هم که شده باشه ... همه ی عوامل دست به دست هم میدن و اون کار ختم به خیر میشه ...
یه کمی پیرزنی نظر دادماااا ولی واقعیته و باید بپذیریم ... که اگر یک قدم به طرف خدا برداریم ... خدا هزاران قدم به طرف ما میاد ... شاید درکش به این راحتی نباشه ... اما اون موقعی که واقعا اون مرحله میرسه که آدم مجبور میشه بین عشق و خونواده یعنی بین عشق و عشق یکیشونو انتخاب کنه ... اون جا این 1000 قدم خودنمایی خواهد کرد و اعتقاد دارم راه هموار خواهد شد ... فقطططططط یادمون باشه الان که عشقی در کار نیست ... فریب هوس های زودگذر رو نخوریم .. که حداقل درباره خودم میدونم رضایت مادرم در گرو این همینه که یک دختر سالم و قوی باشم.
چطور کسي ميتونه براي کس ديگه اي خانواده تشکيل بده در حالي که نتونه خانواده اي رو که به اينجا رسوندنش براي خودش نگه داره.
مردي که نتونه هم خانوادش و هم عشقش رو نگه داره قابل اعتماد نيست.
الان من گزينه هر دو رو انتخاب کردم ؟:tonguesmiley:
نه ديگه من ميگم خانوادش رو راضي کنه که عشقش رو نگه داره.
pas زحمات pedar چی ؟
خدایی دیگه تا یه جایی تحمل میکنم دیگه زیاد بی منطق بازی در بیارن میزنه به سرم
بعده یه مدت هم رابطه ها درست میشه
هم به عشقت رسیدی هم به خانوادت
البته عشق داریم تا عشق هاااااااااااااااااااااا
لطفا مد نظر قرار بگیره که به حر گوسفندی نگیم عشق:motat:
به این میگن توجیه دوست عزیز و خود گول زنی! عاقبت خوشی نداره از ما گفتن و از شما هم...
متاسفانه اوضاع خرابتر از این حرفهاست عشقای امروزه گوسفند نیستن گرگن و بلکه بدتر...