اگه بخوای بین عشقت و خانواده یکی رو انتخاب کنی

محسن ن ک

New member
اصلا وقتی ازدواج کردم ا مامانم جدا نمیشم...باز فردا نگین چقد مامانیه ..این پسرا بدرد زندگی نمی خورنااااا

BBT

New member
بی بی تی همیشه طرف مثبت قضیه رو ببینید چرا خانواده باید مخالفت کنند.اگر هم مخالفت کردند اگه واقعا اون طرف با ارزش باشه و تلاش کنید برای جلب رضایتشون راضی میشن. اگرم که نه حتما یه چیزایی می دونن.

چشم بیوشیمی مرسی
نو پرانتز بگم من شما رو همش با یه بیوشیمی دیگه اشتباه میگیرم
ولی این سوال. برآی من پیش نیومده فقط سوال بود
با دوستتون موافقم بیشتر اختلاف نظرهایی که اینجا هست برآی اینه که تعریف مشخص و یکسانی از عشق نداریم.

helena

New member
اگه کسی نتونه خانوادشو راضی کنه پس بعدا هم توان مقابله با مشکلات زندگی رو نداره
اونایی که همش میگن مامانم....مامان تا کجای زندگی میتونه پشتتون بیاد؟؟؟وقتی که طرف بهتون گفت بالای چشمتون ابروست میخاین قهر کنن و برن بگن مامانی شوهرم تو زرد از کار اومد و شوهری را که به قول خودشون با رضایت همه انتخاب کردن را ضایع کنن و تمام بدیهاشو جلوی خانوادت رو کنن..
یه جمله مرحوم شکیبایی میگه:تا اخر عمر در برابر کسی که به خودت علاقه مند کردی مسوولی
وقتی خانواده رو انتخاب میکنین مشکل رو حل نکردین بلکه صورت مسیله را پاک کردین.باید اینقد طاقت و استقامتت بالا باشه که هم عشقت را حفظ کنی و هم بعدا بتونی اون طرف مقابلت را خوشبخت کنی که ارزش این جانبداری رو داشته باشی نه تی تیش مانی بازی در بیاری در ضمنیکه خانواده با احترام جای خودشون حفظ شن....

b.nafas

New member
من به یه نتیجه ای رسیدم ..عشق یه بیماری نیست که براش یه نسخه بپیچیم بستگی داره من زند گی خیلی هارو دیدم که با دوستی و عشق شروع شده که بعضی از ما الان قبولش نداریم اما بعد از سالها می بینی همون عشق رو دو طرف دارن و خیلی هم درست زندگی می کنند .زندگی ایی هم دیدم که واقعا کمبود عشق و احساسات اون زندگی رو خراب کرده ..نمیشه قطعی صحبت کرد بستگی به دو طرف داره بستگی به این داره که شما به عشق چی بگین قطعا عشقی که یه آدم بالغ ازش صحبت می کنه با عشق یه بچه ای که هنوز چیز زیادی از زندگی نمی دونه خیلی فرق داره ..نمی شه گفت همه عشق ها یه نتیجه دارن و همه یه جور فکر می کنن ...متاسفانه ما فکر می کنیم وقتی عاشقیم باید بی خیال عقل و منطق باشیم این اشتباه بزرگیه ..من میگم عشقم باید عاقلانه و درست انتخاب بشه تا آدم نابود نشه ...

b.nafas

New member
این مورد رو در مورد عشق واقعی بگین به بی اف و جی اف کاریتون نباشه.
دوست خوبم این چه حرفیه که می زنید .. یعنی آدم می تونه هر طور که خواست با بی اف یا جی افش رفتار کنه ..این اصلا درست نیست این نشون می ده که چقدر ما نوع نگا همون اشتباهه ..آدم کسی رو به عنوان بی اف یا جی افش انتخاب می کنه که دوسش داره ....واسه خیلی از ما عشق از همین جاها شروع شده ...
عشق یه تعهد میاره ..

21Tir

New member
عشــــــــــــــــــــــــــــــــــق

عشقم خونوادمه....هر کدومشو انتخاب کنم عشقمه چون عشقمم خونوادمه... خونوادم عشقمه...

baran71

New member
_2_36_3_3.gif
_2_936_3_14.gif
خانوادمممممممممممممممممممممم
_2_936_3_14.gif
_2_36_3_3.gif

pari20

New member
مطمئنم که عشــــقــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو
البت اینم بگم
عشق من پسر نیست خخخخخخخخخخ

ROJO

New member
اگه بخوای بین عشقت و خانواده یکی رو انتخاب کنی....

اگه فکر کردی که
ما
ازوناشیم
که خانوادشون
عشقشون
نیس
،
باید بگم که اشتباه فکر کردی :)):idea_majidonline:

sepideeee

New member
سوال اصلا از بیخ و بن ایراد داره .. چه وضشه ؟؟؟ :sdasdasd:
مثل اینکه که بگی بین اعضای بدن یکیو واسه زندگی انتخاب کن قلب یا ریه ... میتونید انتخاب کنید و ولی خوب میمیرید دیگه :tonguesmiley: ( همون قضیه ی علم بهتر است یا ثروت خودمون دیگه )

آتشین

Well-known member
من خانوادمو انتخاب میکنم
چون به قول مهستی:
عشقای این زمونه بی دوومه
اما خانواده تنها تکیه گاه بی قید شرطه ادمه حتی اگه بدترین انسانم باشی مادر و پدر ازت دس نمیکشن

BBT

New member
امیدوارم همتون موقع عمل سر بلند بیرون بیاین همینطوری

biotechnologist

New member
من خودم رو انتخاب میکنم. اونها هم خودشون یه جور با هم کنار بیان به خاطر من:idea_majidonline:

بالا